Αυτοκίνητο και Οργονίτες


Αυτοκίνητο και Οργονίτες

Το αυτοκίνητο είναι ένας Ανάποδος Συσσωρευτής Οργόνης

Ξέρετε ότι το αυτοκίνητο είναι ένας ανάποδος συσσωρευτής οργόνης, του Βίλχελμ Ράιχ; Επειδή από μέσα έχει πλαστικά και απέξω μέταλλο, απορροφά συνεχώς την ζωτική σας ενέργεια, όταν βρίσκεστε μέσα σε αυτό! Επειδή είναι ενός στρώματος, δεν το κάνει σε μεγάλο βαθμό, αλλά το κάνει. Όσοι είναι ευαίσθητοι με τις ενέργειες το καταλαβαίνουν. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κουραζόμαστε στο αυτοκίνητο, ακόμη και χωρίς να οδηγούμε, ειδικά όταν βρισκόμαστε μαζί με άλλους ανθρώπους, παιδιά και ειδικά αν οι άνθρωποι – συνταξιδιώτες δεν είναι αυτό που λέμε “ευχάριστοι άνθρωποι”.

Πολλές φορές “αναγκαζόμαστε” να συναναστρεφόμαστε με αυτούς τους όχι και τόσο “ευχάριστους” ανθρώπους λόγο συγγένειας ή κοινωνικής σχέσης κι ακόμη χειρότερα είμαστε αναγκασμένοι να ταξιδεύουμε μαζί τους, κλεισμένοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο ανάποδου συσσωρευτή. Αυτός είναι από τους πιο βασικούς λόγους «ατυχημάτων» εντός κι εκτός εισαγωγικών. Ναι, απαιτείται όπως αντιλαμβάνεστε να αναλάβετε δράση και να δημιουργήσετε μια πιο υγιή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς και την οικογένεια σας. Πέρα από αυτό υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Όταν αρχίσετε να ενεργοποιείστε ενεργειακά αρχίζετε να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα, που είναι απαραίτητο να είστε Παρατηρητικοί για να τα αντιληφθείτε!

Επειδή ζούμε στον αιώνα της αυτοκινήσεως, τα ατυχήματα θεωρούνται αυτονόητα, ανόητο φυσικά, αλλά είναι γεγονός, είναι όμως όλα τα ατυχήματα τυχαία; Εδώ χρειάζεται να είναι κανείς παρατηρητικός και να Παρατηρεί το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, που συνήθως του ξεφεύγει, είναι όμως οι άνθρωποι παρατηρητικοί; Κατά κανόνα όχι. Απασχολημένοι με τα προβλήματα τους, υπαρκτά ή κατα φαντασίαν, δεν προσέχουν τι συμβαίνει με τις σκέψεις τους και το πώς το μυαλό τους ελέγχεται από ξένα προς αυτούς όντα. Ελάχιστα αν σταματήσετε τις σκέψεις και επικεντρωθείτε στο παρόν, θα καταλάβετε τι θέλω να πω.

Υπάρχει απτή αποδείξη!

Πάρτε ένα μαντήλι από ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ χρώματος ιβουάρ, κατά προτίμηση πολύκλωνο, συνήθως τρίκλωνο. Φορέστε το στο κεφάλι σαν μπαντάνα. Περιμένετε μερικά λεπτά, σε ηρεμία και κατόπιν κενό !!! Θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε σκέψεις ! Το μυαλό σας δεν τρέχει με 100.000 στροφές το λεπτό! Τα εννέα δέκατα των σκέψεων έχουν εξαφανιστεί και ΟΥΠΣ, έχετε μόνο τις δικές σας, που δεν είναι και πολλές !!! Κάντε το, είναι το καλύτερο αντι-καταθλιπτικό και αντι-στρές, γιατί ως γνωστόν μόνοι σας, δημιουργείτε τις άσχημες διαθέσεις σας, από τις ανεξέλεκτες σκέψεις, που επιλέον, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ !

Ποιανού είναι θα ρωτήσετε; Διαβάστε στο terrapapers.com εκεί θα βρείτε την απάντηση! Αρχίστε να ελέγχετε τις σκέψεις σας, φροντίζοντας να κρατάτε τον νου σας στο ΤΩΡΑ, στον παρόντα χρόνο. Αν επικεντρωθείτε στον Παρόντα Χρόνο αντιλαμβάνεστε ότι οι ανεξέλεκτες σκέψεις περιορίζοντα σε σημαντικό βαθμό.

Αυτό που δημιουργεί τα προβλήματα με τις ανεξέλεκτες σκέψεις (εν προκειμένω στην αυτοκίνηση) είναι η αναπόληση συνήθως στο παρελθόν, σπανιότατα στο μέλλον, αλλά ουδέποτε στο Παρόν. Με αυτό τον τρόπο τρέφονται οι «ιπτάμενοι» ή Βολαδόρες και με την ελάχιστη ενέργεια που απομένει ή αγκαλιάζει το αυτοκίνητο κάποια κολώνα ή φτάνει στον προορισμό του με τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του κουρασμένους κι εξαντλημένους.

DIVA-1
Λύση στο πρόβλημα

Χρειάζεστε 2-3 Violet Diva, 2 Quadruple MWO και 1 Πυραμίδα orgonOdrome AEGIS

Τοποθετείτε 1 Πυραμίδα orgonOdrome AEGIS στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας. Στηρίξτε το με την UHU parafix PROPower 3Kg είναι αυτοκόλλητο και δεν αφήνει σημάδια, θα την αγοράσετε από καταστήματα με είδη χειροτεχνίας ή βιβλιοπωλεία. Βάλτε δύο Violet Diva MWO, από ένα στις θήκες που έχουν οι εμπρός πόρτες και τις 2 Quadruple MWO στο πόρτ-μπαγκάζ.

Από χρόνια εμπειρία και εκατοντάδες δοκιμές, δηλώνω υπεύθυνα πως, με αυτόν τον τρόπο, γλυτώνετε από κόπο, χρόνο, χρήμα κι ατυχήματα. Όταν συμβαίνουν ατυχήματα, γίνονται πάντοτε εμπρός από εσάς και σε απόσταση από 5 χιλιόμετρα έως 100 μέτρα. Είναι κάτι που εύκολα θα το παρατηρήσετε! Αλλωστε είναι εξακριβωμένο 20 χρόνια τώρα που χρησιμοποιώ τους οργονίτες.

Τώρα αν δεν το παρακάνετε με την ταχύτητα και οδηγείτε σύμφωνα – ή πολύ κοντά- στον κώδικα, δεν υπάρχει περίπτωση να σας σταματήσει η τροχαία, γιατί πρακτικά είστε «αόρατοι»! Το μυαλό σας είναι πολύ καθαρό, γιατί η καμπίνα του αυτοκινήτου γεμίζει με την ενέργεια της ζωής OR, την οργόνη! Νοιώθετε πολύ μικρότερη κούραση, ειδικά όσοι κάνετε λόγω δουλειάς συχνά και μακρινά ταξίδια. Φτάνετε στον προορισμό σας με ελάχιστη κόπωση!

Επίσης, κι αυτό είναι χαρακτηριστικό, τα σκυλιά που σας γαυγίζουν στις διασταυρώσεις, παύουν να το κάνουν, αφού περάσουν τρείς ημέρες ώστε να “οργονωθεί” το αμάξι. Βρίσκετε ευκολότερα παρκινγκ, αρκεί όμως να είναι ήρεμο το μυαλό σας και φυσικά χωρίς σκέψεις. Αυτά και πολλά ακόμη που μας έχουν αναφέρει πελάτες του orgonodrome στα 7 χρόνια που λειτουργεί το κατάστημα μας, με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Εμπειρία πελάτη, στην Κρήτη μάλιστα

«Μας σταμάτησε στην διαδρομή Ηράκλειο Ρέθυμνο η ομάδα Δίας, πάνοπλη κι ελαφρώς επιθετική, φυσικό ήταν αφού αναζητούσαν κάποιους φυγάδες – εμπόρους, το αυτοκίνητο μου έχει στα τζάμια, αντηλιακές μεμβράνες σχεδόν μαύρες, γνώριζα πως είχαν εντολή να ελέγχουν όλα τα αυτοκίνητα που δεν μπορούν να δουν στο εσωτερικό του καθαρά. Άνοιξαν τις σειρήνες, σταμάτησα, κατέβασα το παράθυρο, πλησίασαν το αυτοκίνητο, είδαν από το παράθυρο μέσα, ανέβηκαν στις μηχανές κι εξαφανιστηκαν, κυριολεκτικά χωρίς λέξη, κάτι ψέλλισαν μα δεν τους άκουσα καλά. Όλο το γεγονός διήρκησε λιγότερο από 1 λεπτό. Το αυτοκίνητο μου έχει 4 Violet Diva MWO, φοράμε, εγώ και η σύντροφος μου Pendants orgonOdrome κι έχω στο πορτμπαγκάζ 2 Quadruple MWO. Πριν το συμβάν τις έφερνα από το σπίτι στο αυτοκίνητο, τώρα τις αφήνω μέσα μόνιμα»

Σημαντικό: Όταν ταξιδεύετε στην Εθνική η σε επαρχιακούς δρόμους για ώρες, κάθε μισή ώρα ανοίγετε το παράθυρο για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να αλλάζει πλήρως ο αέρας. Αυτό χρειάζεται γιατί ο χώρος είναι μικρός και κάποιοι δεν αντέχουν τόση οργόνη! Επίσης οι μυρουδιές του αυτοκινήτου είναι γενικά καλύτερες, ακόμη κι αν καπνίζετε!

«Pendant Black Knight»
Ένα μενταγιόν, όλη η δύναμη της οργόνης

Το μενταγιόν «Pendant Black Knight» παρ’ ότι είναι συμπαγές, είναι το ισχυρότερο και πιο δυνατό στον κόσμο, μάλιστα δεν έχει κατηγορία, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το μενταγιόν «Pendant Black Knight» είναι κάτι το αξιοθαύμαστο, τόσο οργονοενεργειακά όσο και αισθητικά. Το ποιο σημαντικό αντικείμενο από τους οργονίτες είναι το μενταγιόν. Φοριέται στον λαιμό χωρίς μεταλλική αλυσίδα, αλλά μόνο με δέρμα, νάιλον, κορδέλα κλπ. στο ύψος του θύμου αδένα. Δηλαδή στο λακουβάκι του στήθους. Εάν είναι σωστή κατασκευή -γιατί μπορεί και να μην είναι- επειδή είναι μέσα στην αύρα σας, σε κάθε αρνητική ενεργειακή προσβολή μετατρέπει την θανατηφόρα οργονοενέργεια (DOR) σε ζωοδότα (VOR) και εμπλουτίζει την δική σας. Αν φοράτε ένα μενταγιόν οργονίτη του orgonodrome αντιλαμβάνεστε πως δεν κουράζεστε όταν οδηγείτε ακόμη και μεγάλες αποστάσεις.

Αυτό που κάνουν οι οργονίτες στο αυτοκίνητο είναι να δημιουργούν μέσα στον χώρο του αυτοκινήτου ένα ΠΛΕΓΜΑ ΟΡΓΟΝΗΣ OR, δημιουργώντας έτσι μια πολύ δυναμική ατμόσφαιρα μέσα στο αυτοκίνητο με αρκετά ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ευεξία, αναζωογόνηση, αίσθημα ξεκούρασης και μάλιστα μετά από πολύωρο ταξίδι. Αν υπάρχουν μέσα στο αυτοκίνητο «δυσάρεστα» άτομα δεν μπορούν να εκδηλώσουν την DOR ενέργεια που τους ελέγχει. Αν υπάρχουν παιδιά είναι ήσυχα και ευχάριστα. Τώρα αν συνδυάσετε τους οργονίτες με τον έλεγχο των σκέψεων, ειδικά των ενεργοβόρων, της αναπόλησης και των φαντασιώσεων, αρκετά άλλα ευχάριστα γεγονότα συμβαίνουν, που δεν επιτρέπεται να γραφτούν, όμως από τα συμφραζόμενα μπορεί ο Παρατηρητής να αντιληφθεί περισσότερα από αυτά που διαβάζει.

quandruple-mwo-1200
Quadruple MWO

Η Quadruple MWO Pyramid τετραπλή πυραμίδα με τις γωνίες, στις αναλογίες της πυραμίδος του Χέοπος του orgonodrome αποτελεί ένα πανίσχυρο οργονίτη πολλαπλής χρήσεως. Η τρισδιάστατη (σχεδιαστικά) πυραμίδα στην βάση της είναι μια Ψυχοτρονική γεννήτρια η αν θέλετε μια πολυδιαστατική πύλη για τις ανώτερες διαστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη πυραμίδα MWO του orgonodrome φτάνει στο ανώτερο αστρικό πεδίο. Δηλαδή μετατρέπει τις θανατηφόρες προς την ζωή ενέργειες σε ζωογόνες, ακόμη και εκεί, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν οργονίτη.

Οπότε αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των παρασιτικών όντων αυτών των διαστάσεων και του αλλότριου Dna που ανάμεσα του ζούμε. Φυσικά και τον τρόμο των ιπτάμενων ή βολαδόρων και του Μέγα Άρχοντα τους, Yaldabaoth! Όσοι έχετε ευαισθησία και βλέπετε τις μαύρες σκιές που πηδούν από άνθρωπο σε άνθρωπο, κατατρώγοντας την φωτεινή επίγνωση από το αυρικό τους κουκούλι θα διαπιστώσετε ότι δεν πλησιάζουν πλέον. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι στο Αστρικό πεδίο (ανώτερο και κατώτερο) υπάρχει η υπέρ συσσώρευση της πλειοψηφίας των αρνητικών όντων κάθε δημιουργίας μέσα στις πρακτικά άπειρες δημιουργίες που περιβάλουν την θεία Άμορφη Φλόγα!

Είναι απαραίτητες για το εσωτερικό του αυτοκινήτου ή για το πορτμπαγκάζ. Χωρίς αυτό να σας απαγορεύει να έχετε περισσότερες ή λιγότερες, «περί ορέξεως ουδείς λόγος». Επιπλέον μπορείτε να τις μεταφέρετε όπου κρίνετε πως χρειάζεται ενίσχυση. Την Quadruple MWO Pyramid μπορείτε να την έχετε και στην τσάντα σας εκτός από το αυτοκίνητο ή επάνω σας και σκεφτείτε την σαν έναν αιθερικό πολεμιστή γιατί αυτό ακριβώς είναι.

Οργανωθείτε κι Οργονωθείτε, γι’ ασφαλείς κι ευχάριστες αυτοκινητοδιαδρομές.

@Ιων Μάγγος / 2009