Κατασκευή οργονίτη σε 4 βήματα


Κατασκευή οργονίτη σε 4 βήματα

Κατασκευή οργονίτη ΤΒ σε 4 απλά βήματα! ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

Οργονίτες, Ιστορία Μου Αμαρτία Μου !

Ο Karl Hans Welz είναι ο πρώτος που κατασκεύασε οργονίτη στην μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα και πατεντάρισε το όνομα orgonite®. Προηγείται όμως ο Franz Anton Mesmer 150 χρόνια πριν και ο Franz Bardon. Αυτός ο άνθρωπος είναι η πηγή αυτού που ο Karl Welz ονομάζει οργονίτη. Στο βιβλίο του «Initiation Into Hermetics», που εκδόθηκε το 1956 περιγράφει ένα μίγμα από μεταλλικά σωματίδια και ρητίνη, το οποίο αποκαλούσε στερεό «fluidic condenser». Το χρησιμοποιούσε για να συλλέγει και να κατευθύνει την ενέργεια της ζωής. Ο Bardon έγραφε ότι όφειλε τις γνώσεις του στους παλιούς αλχημιστές.

Μια άλλη πηγή είναι ο P. Flanagan, που περιγράφει το ίδιο μίγμα «αγώγιμων και ημιαγώγιμων σωματιδίων» ενσωματωμένα σε ρητίνη, σαν εξαρτήματα των ιονιστών αέρος που κατασκεύαζε. Αυτό συνέβη την δεκαετία του 1980. Οι αρχικοί οργονίτες όπως τους ξέρουμε κατασκευάστηκαν από την … NASA, από όπου ο Welz πήρε την ιδέα. Η NASA χρησιμοποιούσε καθαρή σκόνη χαλαζία (NASA grade, υπάρχει τέτοια ποιότητα, ιδιαίτερα δυσεύρετος και ακριβός) και σκόνη Χρυσού !!!

Ο πρώτος που περιέγραψε τον οργονίτη είναι ο Franz Bardon, που παρεμπιπτόντως δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν σε «αστυνομική συνοδεία» το 1958, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του W. Reich σε Αμερικανική φυλακή. Διαβάστε σχετικά στην αρθρογραφία και ειδικά στο άρθρο “Οργονίτες η Ενεργειακή Δύναμη”

Δείτε την εικόνα κι ακολουθήστε τα βήματα.

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μόνοι σας έναν απλό οργονίτη του είδους ΤΒ και για δική σας χρήση αλλά και για «δωράκια» Σίγουρα δεν είναι του επιπέδου Α+++ όπως οι οργονίτες του Orgonodrome αλλά από καθόλου και οι οργονίτες μικρότερης δυναμικής είναι καλό να υπάρχουν. Να γνωρίζετε πως όσο καλύτερα ποιοτικά τα υλικά τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε. Ακολουθήστε τον βασικό κανόνα, δηλ. να μην φαίνονται οι κρύσταλλοι και αρχίστε να χρησιμοποιείτε την φαντασία σας όταν αρχίσει να εξοικειώνεται το χέρι σας στις κατασκευές.

Βάζοντας στόχο να φτιάξετε τον οργονίτη της εικόνας επάνω, είναι ένα μοντέλο ΤΒ που πλέον δεν το κατασκευάζουμε. Να γνωρίζετε πως πάρα πολλοί φίλοι και αναγνώστες μου, με την καθοδήγηση μου -ή χωρίς αυτήν και με ξαφνιάζουν ευχάριστα- έχουν καταφέρει θεαματικά αποτελέσματα σε πολύ σωστές κατασκευές. Γι’ αυτό μην αποθαρρύνεστε, αρχίστε να κατασκευάζετε, από απλούς, αλλά σωστά κατασκευασμένους οργονίτες, μέχρι … όπου σας οδηγήσει η Θέληση σας.

Γίνεται και με εποξική ρητήνη, φροντίστε να μην είναι πολυκαιρισμένη.

@Ιων Μάγγος

TB.2