Bronze Force


“Bronze Force” για *Σθένος, Αντοχή & Κραταιότητα.

30% ΕΚΠΤΩΣΗ σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ.

Συνεχίζεται η δυνατότητα που σας προσφέρουμε για να κάνετε τις αγορές σας με θαυμαστά εκπτωτικές τιμές.

Μικρή προσφορά του Orgonodrome στον πόλεμο με τους Αόρατους Εχθρούς.

Σας εφοδιάζουμε με τα κατάλληλα όπλα για να Δυναμώσετε τον *Εαυτό
και να προστατέψετε το πολύτιμο Περιβάλλον Του.

(Από την προσφορά εξαιρούνται τα βιβλία)

Γιατί Bronze;

Η ονομασία μπρούτζος (ιταλικά, bronzo) οφείλεται στο λιμάνι που υπήρχε στην Ιταλική χερσόνησο με την ονομασία Brundisium (Το σημερινό Μπρίντιζι). Το λιμάνι αυτό ήταν φημισμένο για την παραγωγή και την διακίνηση αυτού του κράματος.
Στην Αρχαία Ελλάδα είχε την ονομασία «κρατέρωμα».
Η λέξη έχει την ίδια ετυμολογική ρίζα με τις λέξεις κραταιός, κράτος κ.λ.π. λόγω της Δύναμης και της Αντοχής του.
Ο Διόδωρος Σικελιώτης τον ονομάζει «χαλκόν χρυσοειδή»
Αντικείμενα και κοσμήματα από μπρούτζο χρονολογούνται από τις αρχές της 3ης χιλιετίας π.κ.ε.

***

Η ΟΡΓΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΖΩΗΣ.

ΟΙ ORGONIONS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

«GOLD CERTIFICATE ORGONODROME»

Προσφέρουμε «Χρυσή Σφραγίδα Πιστοποίησης, Γνησιότητας κι Αυθεντικότητας»
των Orgonions του Orgonodrome.

Οι Orgonions του ORGONODROME σε συνδέουν με την ΔΥΝΑΜΗ της ΟΡΓΟΝΗΣ.

«Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σου»

[«May the Force be with you»]

&

«Είθε να είσαι άξιος για την Δύναμη»

Silver Bullet 2

Προπαγανδιστικά έχουν διαστρεβλώσει την Δύναμη σε έναν ορισμό του στυλ «Δύναμη είναι να επιβάλλεις πόνο και ταπείνωση» λάθος… Δύναμη είναι η α ι τ ί α που προκαλεί κάθε μεταβολή της κίνησης ή της γεωμετρίας των σωμάτων. Ενα σώμα μπορεί να δεχθεί ταυτόχρονα πολλές δυνάμεις το αποτέλεσμα των οποίων θα είναι σε κάθε σημείο μία συνισταμένη δύναμη και μία συνισταμένη ροπή. Οταν οι δυνάμεις αυτές εξουδετερώνονται μεταξύ τους τότε το σώμα βρίσκεται σε κατάσταση ισορροπίας. (Οι κανόνες της αισθητικής: τάξη, ισορροπία, ενότητα, αντίθεση, αρμονία).

Σ’ ότι αφορά τα ελεύθερα σώματα, η Δύναμη είναι η α ι τ ί α μεταβολής της κινητικής τους κατάστασης, αυτή που τα επιταχύνει ή τα επιβραδύνει. Αυτό ισχύει και για την περιστροφή τους, που μπορεί να επιταχυνθεί ή να επιβραδυνθεί. Για σώματα που δεν είναι ελεύθερα να κινηθούν με όλους τους τρόπους, αυτά που είτε είναι αναρτημένα κάπου και μπορούν να κινηθούν μόνο γύρω από σημείο ή άξονα ή σε προκαθορισμένη τροχιά, καθώς και σε όσα εφαρμόζονται δυνάμεις τριβής ή γενικά αντιδράσεις στήριξης, ανάγουμε τις δυνάμεις σε χαρακτηριστικά σημεία.

Στην περίπτωση των μη ελεύθερων σωμάτων Δύναμη είναι η αιτία που προκαλεί την κίνησή τους ή την κινητικότητα τους σε σχέση με τα σημεία στήριξης ή σύνδεσής τους ή αυτή που προκαλεί την εντατική τους κατάσταση, την πίεση ή την παραμόρφωσή τους. Η αδράνεια ενός ελεύθερου σώματος επιτρέπει επίσης να προκαλείται στο σώμα εντατική κατάσταση, πίεση ή παραμόρφωση, όταν του εφαρμόζονται αντίστοιχες δυνάμεις. Η Δύναμη δεν είναι άμεσα αντιληπτό ή άμεσα μετρήσιμο Μέγεθος, είναι όμως τα αποτελέσματά της (επιτάχυνση, παραμόρφωση).

ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ.

Αν αντιληφθείς αυτήν την πρόταση, άμεσα, χωρίς τ’ αντιληπτικά φίλτρα έχεις σπάσει τις αλυσίδες και ήδη πορεύεσαι προς την έξοδο της σπηλιάς.

***

*Συνδυαστικά με Πολεμική κι αυστηρή ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, νοητική και σωματική.

*Οι Orgonions του Orgonodrome δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν τον θεραπευτή σας. Δεν είναι ούτε φυλακτά, ούτε μαγικά ραβδιά, τα οφέλη από την χρήση τους τα απολαμβάνετε σε ένα ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

*Η κλίμακα του Σθένους (υγείας) είναι Αναπνοή /Χαρακτήρας / Γείωση / Κίνηση / Νερό/ Φαγητό/ Υπνος, με αυτήν την σειρά. Αν οτιδήποτε από αυτά τα πεδία δυσλειτουργεί συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα στην α-σθένεια.