FAQ


1. Τι είναι η οργόνη;

Η ΟΡΓΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΖΩΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Οργόνη είναι η ονομασία που έδωσε ο Βίλχελμ Ράιχ στην Πρωταρχική Ενέργεια, τις ιδιότητες της οποίας ανακάλυψε και εδραίωσε μετά από δεκαετίες συστηματικής έρευνας, κλινικών παρατηρήσεων και ακλόνητων εργαστηριακών ευρημάτων. Ο Ράιχ προσδιόρισε τους γενικούς νόμους και αρχές που αφορούν την οργόνη και την λειτουργία της ως εξής: 1)Είναι ελεύθερη από μάζα και χωρίς καθόλου αδράνεια και 2)Βρίσκεται παντού στο Σύμπαν.

Την ΟΡΓΟΝΗ οι μηχανιστές την αποκαλούν ως Αιθέρα [ΤΣΙ, ΚΙ, Πράνα, Ενέργεια ζωής, Κοσμική πνοή, Ενέργεια μηδενικού σημείου, Σκοτεινή ύλη, Διακύμανση κενού κλπ] και οι μεταφυσικοί την αποκαλούν Θεό, όντας ανίκανοι να αντιληφθούν την καθολική, άχρονη κι αρχέγονη φύση της. Η οργόνη είναι η ΟΡΓΟΝΗ τίποτε μηχανιστικό ή μεταφυσικό. Όμως οι θωρακισμένοι άνθρωποι, οι μη λειτουργικοί είναι αδύνατον να αντιληφθούν καθαρά λειτουργικούς όρους. Η «οργόνη» συνιστά ένα πανταχού παρών, ελεύθερο από μάζα υπόστρωμα ενέργειας, από το οποίο δημιουργούνται δευτερογενώς η ύλη, η ζωή και οι φυσικοί νόμοι. Η ανακάλυψη της από τον Βίλχελμ Ράιχ έλυσε μονομιάς τεράστια προβλήματα: το βιολογικό υπόβαθρο των συγκινησιακών νοσημάτων, την βιογένεση και μαζί την Βιοπάθεια του καρκίνου, τον αιθέρα, τον Θεό, την κοσμική επιθυμία του ανθρώπινου ζώου, ένα νέο είδος φυσικής ενέργειας και άλλα, κι όλα αυτά συνιστούν την μεγάλη δυσκολία να γίνει κατανοητή ή έστω αντιληπτή η οργονομία.

2. Τι είναι η Οργονομία;

Οργονομία είναι η φυσική επιστήμη της oργονοενέργειας και των λειτουργιών της. Η οργονοενέργεια υπακούει σε συγκεκριμένους νόμους. Ο Βίλχελμ Ράιχ περιέγραψε με αξιοθαύμαστη ακρίβεια τη λειτουργία της οργονοενέργειας και τα αποτελέσματα της. Η ενεργειακή θεώρηση των πραγμάτων, προσφέρει ολοκληρωμένη επιστημονική εξήγηση για την εξέλιξη της ζωής και τη δομή του φυσικού κόσμου, από τη δημιουργία των μονοκύτταρων οργανισμών που ονομάζονται πρωτόζωα, μέχρι τη διαμόρφωση της δομής του Σύμπαντος! Ενοποιεί και περιλαμβάνει κάθε τομέα της σύγχρονης επιστημονικής σκέψης, Φυσική, Μετεωρολογία, Βιολογία, Κοινωνιολογία κλπ. Κυρίαρχη έννοια της οργονομίας είναι η «οργόνη» η οποία συνιστά ένα πανταχού παρών, ελεύθερο από μάζα υπόστρωμα ενέργειας από το οποίο δημιουργούνται δευτερογενώς η ύλη, η ζωή και οι φυσικοί νόμοι. Η Ιατρική οργονομία είναι ο τομέας της οργονομίας που ασχολείται με τις υγιείς ανθρώπινες λειτουργίες, αλλά και την παθολογία τους.

3. Τι είναι οι οργονίτες;

Οι ORGONIONS είναι η μετεξέλιξη της εργασίας του Ράιχ, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας οργονοσυσσωρευτής σε μικρά κομμάτια, αφού το βασικό του υλικό του είναι τα μέταλλα και τα οργανικά υλικά σε εναλλαγές. Οι οργονίτες είναι κατασκευές που ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ την κοσμική οργονοενέργεια DOR σε οργονοενέργεια OR. Την αρνητική θανατηφόρα για τον άνθρωπο ενέργεια DOR, σε θετική ζωοδότα οργονοενέργεια OR. Την αρνητική ενέργεια την μετατρέπουν πρώτα σε χαώδη μορφή και την ανασυνθέτουν εκ νέου, σε θετική ! Μόνο αυτό κάνουν οι οργονίτες, Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ε Π Ο Υ Ν, την DOR σε OR, ούτε κρατούν, ούτε συσσωρεύουν, ούτε στέλνουν, ούτε διώχνουν, ούτε παίρνουν, ούτε δίνουν. Τα αποτελέσματα από αυτή την Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ο Π Η, είναι που εμείς στην υλική υπόσταση απολαμβάνουμε, σαν υγεία, δύναμη, προστασία, πλούτο, σθένος, ευεξία, ευδαιμονία, αύξηση διαύγειας, έμπνευση, ικανότητα δημιουργίας κλπ. κλπ.

4. Γιατί τους χρησιμοποιούμε; 

Ο βασικότερος λόγος που τους χρησιμοποιούμε είναι γιατί εξουδετερώνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό (από 70% και πάνω) την ραδιενέργεια του περιβάλλοντος χώρου, στο ίδιο το άτομο που φορά το μενταγιόν και κάποιο Mini, αλλά και στο κοντινό περιβάλλον του (στον χώρο που κινείται, σπίτι, γραφείο, κατάστημα εργασίας) κι αν το μενταγιόν συμπληρωθεί με 2-3 ακόμη οργονίτες.

Μειώνει και καταπολεμά την «Συναισθηματική Έρημο» και την «Ερημωτική Εξέλιξη». Οι έρημοι βασίζονται σε φυσικές διαδικασίες που λειτουργούν προς την κατεύθυνση της αφυδάτωσης της ατμόσφαιρας και του εδάφους, DOR, δηλαδή Θάνατο. Ο άνθρωπος θα μπορούσε να έχει κατακτήσει την έρημο και θα μπορούσε να είχε σταματήσει την «ΕΡΗΜΩΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ» εάν ό ίδιος δεν είχε υποστεί μια διαδικασία στην συναισθηματική του δομή, που ονομάζεται ως «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΗΜΟΣ». Ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για την δημιουργία της ερήμου και την επέκταση της. Ο άνθρωπος έχει τα εργαλεία της γνώσης και τα εργαλεία της τεχνολογίας ώστε να πολεμήσει την ανάπτυξη της ερήμου και ακόμη, να μετατρέψει τις υπάρχουσες ερήμους ξανά σε πράσινα πλούσια λιβάδια για τον άνθρωπο και τα ζώα. Το πρώτο εμπόδιο για το σταμάτημα της «Ερημωτικής Εξέλιξης» δεν είναι η «εξωτερική έρημος», αλλά η εσωτερική «συναισθηματική έρημος» του ανθρώπου. Ο άνθρωπος εμποδίζει και εμπόδιζε μέσα στους αιώνες την καταπολέμηση των ερήμων. Εξωτερικά στην φύση αντανακλάται η δημιουργία των Συναισθηματικών Ερήμων μέσα στους αιώνες, κατά την διάρκεια της γραπτής ιστορίας της ανθρωπότητας και πολύ πιο πέρα από την άγραφη ιστορία της ανθρωπότητας. Αμφότερες η εσωτερική και η εξωτερική έρημος βασίζονται στην συρρίκνωση και τον θάνατο της «ζωτικότητας», του σθένους και την ακινητοποίηση της ζωτικής ενέργειας, προς την κατεύθυνση της αφυδάτωσης της ατμόσφαιρας και του εδάφους και της εξαφάνισης του οξυγόνου! (Γιατί είναι σημαντικό το περιβάλλον για την δημιουργία της ζωής, αναζήτησε το αντίστοιχο άρθρο)

5. Εχω δει ότι τους γράφετε και ως ORGONION, είναι κάτι διαφορετικό από τους οργονίτες;

Όχι, ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ είναι. Έχουμε πλέον απηυδήσει με το να μας αντιγράφουν με τα κάκιστα ανοσιουργήματα που φτιάχνουν (ταυτόχρονα βεβηλώνουν το όνομα και την εργασία του Reich, όπως και όλων των αληθινά Μεγάλων Ανθρώπων που έδωσαν την ζωή τους για την ανθρωπότητα, οι λειτουργικά και συναισθηματικά πανουκλιασμένοι), έχουμε κατοχυρώσει το όνομα ORGONION και τα παράγωγα του για τα προϊόντα του Orgonodrome. ORGON από την οργόνη και ION από τον κύριο ΙΩΝ ΜΑΓΓΟ που είναι αυτός που σχεδιάζει του οργονίτες με τις πολύτιμες γνώσεις του. Ετσι όταν αγοράζετε ORGONION γνωρίζετε με σιγουριά ότι αγοράζετε οργονίτες του κ. ΙΩΝΑ ΜΑΓΓΟΥ κατασκευασμένους από το ORGONODROME, με την γνωστή αισθητική και ποιότητα μας που μας έχουν καταστήσει ως τους πρώτους κατασκευαστές οργονιτών στον πλανήτη.

6. Ποιος έφτιαξε πρώτος οργονίτη;

Είναι άγνωστο. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Franz Anton Mesmer 150 χρόνια πριν και ο Franz Bardon κατασκεύασαν οργονίτη. Αυτός ο άνθρωπος είναι η πηγή αυτού που ο Karl Welz ονομάζει οργονίτη. Στο βιβλίο του «Initiation Into Hermetics» που εκδόθηκε το 1956 περιγράφει ένα μίγμα από μεταλλικά σωματίδια και ρητίνη, το οποίο αποκαλούσε στερεό «fluidic condenser» και το χρησιμοποιούσε για να συλλέγει και να κατευθύνει την ενέργεια της ζωής. Ο Bardon έγραφε ότι όφειλε τις γνώσεις του στους παλιούς αλχημιστές. Η οργόνη και οι οργονίτες ως κατασκευές είναι πανάρχαια γνώση που επανέρχεται με νέες ονομασίες. Μια άλλη πηγή είναι ο P. Flanagan, που περιγράφει το ίδιο μίγμα «αγώγιμων και ημιαγώγιμων σωματιδίων» ενσωματωμένα σε ρητίνη, σαν εξαρτήματα των ιονιστών αέρος που κατασκεύαζε την δεκαετία του 1980. Οι αρχικοί οργονίτες όπως τους ξέρουμε σήμερα, κατασκευάστηκαν από την … NASA, από όπου ο Welz πήρε την ιδέα. Η NASA χρησιμοποιούσε καθαρή σκόνη χαλαζία (NASA grade, υπάρχει τέτοια ποιότητα, ιδιαίτερα δυσεύρετος και ακριβός) και σκόνη Χρυσού !!! Ο πρώτος που περιέγραψε τον οργονίτη είναι ο Franz Bardon, που δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν σε «αστυνομική συνοδεία» το 1958, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του W. Reich σε Αμερικανική φυλακή.

7. Πως μπορώ να μάθω περισσότερα για την οργόνη;

Από τα πολύ σημαντικά και μοναδικά στο είδος τους βιβλία του Wilhelm Reich, σχετικά με την ανακάλυψη της οργόνης, την θωράκιση και την απελευθέρωση απ’ αυτήν. Τα σημαντικότερα είναι, «Η Ανακάλυψη Της Οργόνης» η «Η Λειτουργία του Οργασμού» και η «Η Βιοπάθεια Του Καρκίνου» πρόκειται για σειρά άρθρων που αναφέρονται στην «Κοσμική Οργονοενέργεια» και δημοσιεύτηκαν μεταξύ του 1942-1945 στην Διεθνή Εφημερίδα της Σεξοικονομίας και της Οργονικής Έρευνας. Το δεύτερο συμπληρώνει το πρώτο και είναι βιβλία ημιαπαγορευμένα στην Αμερική, στην Ευρώπη δεν υπάρχουν καν. Τώρα μπορείτε να τα αγοράσετε από το orgonodrome.gr όπως και τα βιβλία του «Κοσμική Υπέρθεση» / «Τα Βιόντα» / «Αιθέρας θεός και Διάβολος» … συμπληρώνουν την γνώση περί της οργονομίας. Η μελέτη των συγκεκριμένων βιβλίων θα σου δείξει ξεκάθαρα πως δουλεύουν οι orgonions.

8. Είναι όλοι οι οργονίτες ίδιοι;

Όχι φυσικά. Οι οργονίτες είναι κατασκευές που απαιτούν ειδικές γνώσεις για να κατασκευαστούν πολύ πέρα από το ανακατεύω πολυεστέρα και χρωματιστές χαντρούλες. Είναι κατασκευές ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ της DOR κι ως εκ τούτου αν δεν είναι κατασκευασμένοι με τον σωστό τρόπο … είναι σαν να φτιάχνει κάποιος λάθος έναν πυρηνικό αντιδραστήρα!!!!!! Ε, κοντά στον νου κι η γνώση κι όπως βλέπουμε απουσιάζουν και ο νους και η γνώση, με καρικατούρες να κατακλύζουν την αγορά. Είναι ένας βασικός τρόπος προπαγάνδας αυτός, αντί να πολεμηθεί ευθέως ένα προϊόν ή μια πληροφορία με την απόσυρση του, απλώς το γεμίζουν με πληροφορία ψεύτικη και δολίως διαστρεβλωμένη.

9. Ποιοι δεν είναι οργονίτες;

Όλοι όποιοι έχουν εμφανείς τους κρυστάλλους· είναι καταστροφικοί, όσοι αντιγράφουν το orgonodrome, επειδή δεν αντιλαμβάνονται (ως αμαθείς κι αναλφάβητοι) τι κάνουμε, τις έρευνες και την εργασία μας στα εργαστήρια μας, φτιάχνουν κάκιστα βδελύγματα. Είναι σαν να προσπαθώ να αντιγράψω και να φτιάξω ένα αεροπλάνο χωρίς τις απαιτούμενες γνώσεις, απαράδεκτο !! Εύκολα ξεχωρίζεις τις κακές κατασκευές, συνήθως είναι γεμάτες χρωματιστές πετρούλες (10-15, δημιουργώντας την γνωστή βλακεία Crystal Chaos), έχουν σύμβολα της Νέας Τάξης τουρλού- τουρλού μανιφατούρα. Δεν είναι Οργονίτες αλλά κίβδηλα κατασκευάσματα, με γλοιώδη σύμβολα όπως το «Flower of Life ή Flower of Death». Η «ιερή γεωμετρία» μια ακόμη New Age απάτη κατά των δυσλειτουργικών μαϊμούδων!!! (αναζήτησε το άρθρο)

10. Έρχομαι πρώτη φορά σε επαφή με το θέμα, ποιόν οργονίτη να αγοράσω;

Το «Pendant Black Knight» είναι ο οργονίτης που πρέπει να πάρετε, αν αγοράσετε μονάχα έναν. Φοριέται σαν μενταγιόν. Δεν μπαίνει στην τσέπη ή οπουδήποτε αλλού. Είναι κατασκευασμένος για να φοριέται στον θύμο αδένα που είναι το αιθερικό και το φυσικό ανοσοποιητικό του οργανισμού. Φοριέται λοιπόν ως αυτό που λέει το όνομα του, «μενταγιόν» και δεν φοριέται με αλυσίδα παρά μονάχα με κορδόνι οιουδήποτε είδους επιλέξετε. Μενταγιόν (medallion-pendant) είναι ένα στοιχείο (μετάλλιον ή κόσμημα) που κρέμεται στο μπούστο, από μία αλυσίδα ή ένα κορδόνι δερμάτινο ή μεταξωτό.  Η ετυμολογία της λέξης ξεκινάει από την ελληνική λέξη μέταλλον.

Στην αρχαία Ελληνική γλώσσα για το μενταγιόν χρησιμοποιείτο η λέξη περίαπτον, που ετυμολογείται από το ρήμα περιάπτω που σημαίνει αναρτώ, κρεμώ. Μπορείτε να μην το φοράτε σε ειδικές εκδηλώσεις, όταν θεωρείτε πως δεν ταιριάζει με την συνολική εικόνα σας και να το έχετε μαζί σας, αλλά δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα, κι όταν βρίσκεστε σε συγκέντρωση με πολλούς ανθρώπους είναι που τον χρειάζεστε περισσότερο. Συμπληρώστε κι ένα «Black Shield» μαζί, γι αυτό φτιάχτηκε. Αν και νύφες το εντάσσουν στο νυφικό τους με ειδικά κορδόνια και ιδιαίτερο στυλ. Μου έστειλαν φωτογραφίες όπου στην μία, νύφη, κουμπάρες, μαμάδες και φίλες φορούν όλες ασημένιο μενταγιόν με διάφορα κορδόνια για να ταιριάζουν στην τουαλέτα τους και στην άλλη όλοι οι άντρες του γάμου γαμπρός, μπαμπάδες, κουμπάροι, φίλοι κλπ. να φωτογραφίζονται με τον ίδιο οργονίτη στον λαιμό τους. Χάρηκα με την χαρά τους και τους ευχήθηκα από καρδιάς.

11. Για πόσο καιρό μπορώ να φοράω το «Pendant Black Knight»;

Απαιτείται να επανέλθει το σθένος αν έχει ατονήσει, να μειωθεί η ερημωτική συναισθηματική εξέλιξη και η συγκινησιακή πανούκλα να περιοριστεί, άρα το φοράμε τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια συνεχώς. Κατόπιν εξαρτάται από το περιβάλλον και τους Σκοπούς μας.

12. Μπορώ να το βρω κι αλλού ή μόνο σε εσάς;

Οχι, δεν μπορείτε να τους βρείτε πουθενά αλλού. Μονάχα σε εμάς υπάρχουν οι οργόνιονς όπως τους περιγράφουμε, άλλωστε μονάχα εμείς τους κατασκευάζουμε με αυτόν τον ειδικό τρόπο, (με τους σπάνιους ημιπολύτιμους λίθους και τα μεγάλης ακριβείας καλούπια μας για χειροποίητα κοσμήματα) που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, και κατά συνέπεια αδυνατεί να κατασκευάσει. Ετσι χρωματίζουν με μαύρη μπογιά τις καρικατούρες τους, αποκαλώντας τα μάλιστα με τις δικές μας συμβολικές ονομασίες και φυσικά είναι κατασκευασμένα με καρκινογόνο κι ευτελή πολυεστέρα. Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα, σχετικά, με την αποτελεσματικότητα ή τις τιμές, άλλο πράγμα η μαύρη μπογιά κι ο πολυεστέρας και άλλη η δικής μας σχεδίαση εκ του μηδενός κι εξειδικευμένη κατασκευή. Συγκρίνουμε ομοειδή πράγματα κι όχι ανόμοια. Συγκρίνουμε το Audi R8 V10 Plus με το Honda NSX και την Porsche 911 Turbo και με κανένα μοντέλο της Fiat, ούτε με το τρίκυκλο του παππού, ούτε με το Datsun αγροτικό.

13. Τι κορδόνι να χρησιμοποιήσω;

Όποιο κορδόνι κι όποιο χρώμα θέλετε. Αυτό που δίνουμε εμείς είναι σε ουδέτερο μαύρο χρώμα και το προσφέρουμε ώστε όταν παραλαμβάνετε κάποιο μενταγιόν να μπορείτε να το φορέσετε αμέσως, εδικά πελάτες μας που μένουν σε δυσπρόσιτα μέρη και είναι δύσκολο να βρουν ευπρεπές κορδόνι. Χρησιμοποιούμε μαύρο κορδόνι κοσμημάτων, (καταργήσαμε το σατέν κορδόνι γιατί γλιστρά). Κατόπιν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια ποιότητα ή χρώμα κορδόνι θέλετε και να προσαρμόσετε ένα ασημένιο κούμπωμα στο πίσω μέρος για να χειρίζεστε το μενταγιόν πιο εύκολα.

Σε οποιοδήποτε εργαστήριο κατασκευής κοσμημάτων μπορούν να το φτιάξουν, αρκεί να μετρήσουν σωστά τον λαιμό σας και το μενταγιόν να «πέφτει» στον θύμο αδένα σας, δεν κοστίζει πάνω από 1-2 ευρώ. Δεν μπορούμε να το έχουμε εμείς έτοιμο γιατί δεν γνωρίζουμε το γούστο σας, ούτε την διάμετρο του λαιμού σας. Μπορείτε να προσθέσετε ημιπολύτιμους λίθος στο κορδόνι και να γίνει πιο κόσμημα απ’ ότι ήδη είναι, αλλά ΌΧΙ ΜΕΤΑΛΛΑ …αρκεί να βρείτε κάποιον καλό τεχνίτη. Είναι θέμα αισθητικής, αλλά κάποια φίλη το έφτιαξε με τόσο περίτεχνο τρόπο που σχεδόν χάθηκε το μενταγιόν «για να μην το βλέπουν» όπως μου είπε. Αυτό δεν είναι σωστό. Το κορδόνι χρειάζεται μονάχα για να κρεμαστεί το μενταγιόν από τον λαιμό μας και τίποτε άλλο. Οι γυναίκες τον στολίζουμε λίγο παραπάνω, αλλά χωρίς υπερβολές.

14. Το φοράω πάντα το μενταγιόν και στο μπάνιο και στον ύπνο;

Ναι, το σωστό είναι να φοριέται πάντα και παντού. Τον βγάζουμε μονάχα στην θάλασσα για να μην τον χάσουμε. Δεν παθαίνει τίποτε από το αλάτι της θάλασσας, ούτε από τον ιδρώτα, γιατί εδώ και χρόνια δεν χρησιμοποιείται λούστρο αλλά ειδικού τύπου ρητίνες που τον καθιστά συμπαγές κι αδιαπέραστο από οτιδήποτε. Αλλά το να σας τον πάρουν τα «αόρατα χεράκια» είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Στον ύπνο τον φοράμε ανεξάρτητα αν γυρίζει γύρω από τον λαιμό μας. Αν είναι ενοχλητικό τον βγάζετε και τοποθετείστε τον κάτω από το μαξιλάρι …αλλά πρέπει να φοριέται. Αν κάνετε συνειδητό ονείρεμα ή ασκήσεις χρόνου ή πνοής, είναι απολύτως απαραίτητος, αν απλώς τον χρησιμοποιείται για ευχάριστο και χωρίς εφιάλτες ύπνο μπορείτε να τον βάλετε και κάτω από το μαξιλάρι, κάποιες φορές, μέχρι να τον συνηθίσετε. Γενικά είναι δική σας ευθύνη του πότε δεν θα τον φοράτε, στο άθλημα ή στην πισίνα, στο γυμναστήριο ή στο σεξ, … ο οργονίτης πρέπει να φοριέται παντού και πάντα όπου κι όταν χρειάζεται να προστατεύει το αιθερικό ανοσοποιητικό.

15. Μπορεί να φορεθεί με τον χρυσό σταυρό που φοράω;

Ναι μπορεί κι ακόμη καλύτερα ο σταυρός να είναι κρεμασμένος σε κορδόνι κι όχι σε χρυσή ή μεταλλική αλυσίδα. Γενικότερα τα μέταλλα που περικλείουν το σώμα (μεταλλικά δαχτυλίδια, βραχιόλια κλπ) σε οποιοδήποτε σημείο λειτουργούν ως σπάσιμο της αύρας του σώματος και καλό είναι να αποφεύγονται σε καθημερινή χρήση. Μια στο τόσο δεν πειράζει. Στα μέταλλα κόβεται η ομαλή ροή της οργόνης και αποφεύγουμε να βρίσκονται κοντά τους οι οργονίτες. Θα ήταν πιο σωστά ο σταυρός να είναι ξύλινος με κορδόνι οιουδήποτε είδους.

16. Μπορούν να φορεθούν μαζί 1-2 οργονίτες μενταγιόν στον λαιμό;

Είναι πλεονασμός και δεν προσφέρει τίποτε επιπλέον. Γι’ αυτόν τον λόγο κατασκευάστηκαν τα «Black Shield» και το «Silver Blow» για ενίσχυση της δράσης του μενταγιόν. Άρα ένα μενταγιόν μαζί με ένα mini είναι υπεραρκετά για το σώμα στην καθημερινότητα του. Αν εργάζεται κάποιος σε πολύ DOR περιβάλλον, όπως νοσοκομεία, ακτινογραφικά, ή μικροβιολογικά εργαστήρια, εκκλησίες, νεκροταφεία, υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολλών ετερόκλητων ανθρώπων, εργασίες υψηλού ανταγωνισμού, κλπ μπορεί να έχει μαζί του και μια πυραμίδα, κάπου κοντά του.

Στα εργαστήρια μας επιδιώκουμε να κατασκευάζουμε δυνατούς οργονίτες που να αντέχουν σε σκληρή μετατροπή διατηρώντας ταυτόχρονα ένα μικρό μέγεθος. Διαφορετικά θα έπρεπε να φοράμε μια μεγάλη πυραμίδα στον λαιμό, πράγμα αδύνατο κι αστείο. Το έχουμε πετύχει σχεδόν καθολικά και είναι πολύ ειδικού τύπου οι περιπτώσεις που κάποιος θα χρειαστεί εκτός από το δίδυμο «Black» ή «Silver» κάτι πολύ περισσότερο.

17. Δεν μου πολυαρέσουν τα μενταγιόν, τα αισθάνομαι βαριά, μπορώ να το βάζω στην τσέπη μου;

Δεν μπορείς να το αποφύγεις. Ο θύμος αδένας σου είναι λίγο πιο κάτω από τον λαιμό σου, δεν είναι στην τσέπη σου. Είναι οργόνιον και φοριέται ως μενταγιόν, αλλά δεν έχει το βάρος ενός μενταγιόν. Φορώντας το και αφού περάσουν οι πρώτες ημέρες θα πάψεις να το αισθάνεσαι. Μάλιστα θα βάζεις το χέρι σου για να δεις αν είναι στην θέση του. Όταν δεν κάνει έντονη μετατροπή ενέργειας είναι -κυριολεκτικά- ανύπαρκτος κι αόρατος, όταν, όμως, κάνει έντονη μετατροπή της DOR τότε κολλάει επάνω σου σαν να σε «σπρώχνει» να φύγεις από το σημείο που βρίσκεσαι. Αυτά δεν τα αισθάνεσαι αν βρίσκεται στην τσέπη σου. Τα μενταγιόν είναι για τον λαιμό (θύμος αδένας) και μόνο για εκεί …και ξεκινάμε με αυτό.

18. Τι είναι και που είναι ο θύμος αδένας;

Ο θύμος αδένας είναι εξειδικευμένο όργανο του ανοσοποιητικού συστήματος. Στο θύμο ωριμάζουν τα Τ-λεμφοκύτταρα (Τ-κύτταρα), τα οποία είναι σημαντικά για το ανοσοποιητικό σύστημα. Ονομάζονται δε Τ-λεμφοκύτταρα, λόγω του ότι ωριμάζουν στον θύμο αδένα («thymus» Αγγλικά). Συγκεκριμένα ο θύμος αδένας παρέχει ένα επαγωγικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των Τ-λεμφοκυττάρων από τα προγονικά αιμοποιητικά κύτταρα. Κάθε Τ-λεμφοκύτταρο επιτίθεται σε μία ξένη ουσία την οποία περιορίζει μέσω του υποδοχέα του. Τα Τ-κύτταρα έχουν υποδοχείς, οι οποίοι ενεργοποιούνται με τυχαία ανακατάταξη τμημάτων του γονιδίου. Κάθε Τ-κύτταρο επιτίθεται σε ένα διαφορετικό αντιγόνο. Τα Τ-κύτταρα τα οποία επιτίθενται στις πρωτεΐνες του σώματος αποβάλλονται στον θύμο αδένα μέσω του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου (απόπτωση). Βρίσκεται 2-3 δικά σας δάχτυλα κάτω από εκεί που τελειώνει το λακουβάκι του λαιμού. (δες το ανάλογο άρθρο για εικόνα)

19. Μπορώ να τους δίνω και σε άλλους τους Orgonions ή είναι μόνο προσωπικοί, ειδικά τα μενταγιόν που ακουμπούν στον θύμο αδένα;

Οι οργόνιονς δεν είναι προσωπικοί και μπορούν να δοθούν και να ξαναδοθούν και να αλλάξουν περιβάλλον και να ξαναλλάξουν, δεν επηρεάζονται από τίποτε άλλο εκτός από την DOR που μετατρέπουν.  Πιθανόν όμως να χαλάσουν αν εκεί που τους δίνετε η DOR είναι εξαιρετικά πιο δυνατή απ’ ότι στο δικό σας περιβάλλον. Είναι ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΟΡΓΟΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  και όπου αυτή η ενέργεια είναι σε μεγάλη συγκέντρωση δουλεύουν πιο έντονα από περιβάλλοντα που είναι πιο ήπια.

20. Φορώ το μενταγιόν και με ρωτάνε τι είναι αυτό; Το ίδιο και για την πυραμίδα στο ταμείο μου, τι είναι σωστό να απαντάω, γιατί όταν λέω «είναι οργονίτες» με ξαναρωτούν «και τι είναι αυτό;» και δεν ξέρω, τι να απαντώ με λίγες λέξεις;

Δεν απαντάς τίποτα σε πρώτη φάση, η κάτι όπως «δεν ξέρω, είναι δώρο» ή αν πρέπει να πεις περισσότερα καλύτερα πες κάτι ουδέτερο όπως, «είναι δώρο του … που μου το έφερε από το τελευταίο ταξίδι του στην …» και τέλος. Αν αυτός που ρωτάει είναι κακοπροαίρετος, που σημαίνει ότι έχει πολύ συγκινησιακή πανούκλα συσσωρευμένη δηλ DOR, θα σου απαντήσει «και πως το αντέχεις είναι απαίσιο» ή κάτι τέτοιο, αν έχει ο ίδιος καλοπροαίρετη διάθεση δηλ. συσσώρευση OR θα σου πει «τι όμορφο κόσμημα που είναι, πώς  μπορώ να το βρω άραγε;» ή κάτι τέτοιο.  Στην πρώτη περίπτωση δεν μιλάς καθόλου και τον αποφεύγεις καθολικά, στην δεύτερη απλώς δίνεις τον σύνδεσμο του orgonodrome, κι αν έχεις διάθεση λες και μερικές εμπειρίες σου, μάλιστα τις στέλνεις και σ’ εμάς, θα χαρούμε να τις δημοσιεύσουμε.

21. Πόσο κρατάει το μενταγιόν και οι άλλοι οργονίτες; Εχουν ημερομηνία λήξης;

Σε φυσιολογικές συνθήκες μετατροπής της DOR, ο οργονίτης κρατάει μια ζωή. Μέχρι να ανοίξει το matrix είναι λειτουργικός, αν σπάσει τον θάβουμε σε χώμα ή τον ρίχνουμε στην θάλασσα. Έχω μενταγιόν οργονίτες εδώ και 20+ χρόνια που τους φοράω ακόμη, αλλά φροντίζω να κινούμαι σε περιβάλλον υψηλής συγκέντρωσης Οργόνης, αποφεύγω την DOR κι άρα δεν δουλεύουν στο φουλ. Δεν χαλούν ούτε από το νερό, ούτε από τον ιδρώτα, (σαμπουάν, πισίνα, χλώριο, κολόνια κλπ) παρά μονάχα αν πέσουν και σπάσουν ή μετατρέπουν πολύ έντονα την DOR για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πόσο να αντέξει, μια μικρή μάζα καλαίσθητου οργονίτη δεν μπορεί να μετατρέψει όλη την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που μας περιβάλλει κι ούτε μπορούμε να φοράμε στον λαιμό μια …ΝΕΜΕΣΙ.

22. Σαν Πνευματικό ον, το χρειάζομαι;

Το να αγοράζεις ένα εργαλείο και να περιμένεις από ένα αντικείμενο που είναι έξω από σένα να σου αλλάξει θετικά την ζωή, είναι σαν να παίρνει κάποιος ένα αεροπλάνο και να περιμένει να γίνει πιλότος, ένας μάγειρας να αγοράζει πανάκριβα σετ μαχαίρια και να περιμένει να τον κάνουν άριστο σεφ !! αδιανόητο έτσι; Τα εργαλεία, ειδικά τα εργαλεία Δύναμης είναι αντικείμενα που παίρνουν αυτά την αρνητική ενέργεια που δεν αντέχει το σώμα μας. Δεν θα σου φτιάξει τίποτε τον χαρακτήρα εκτός από εσένα και την καθημερινή, πειθαρχημένη εξάσκηση σου. Τα εργαλεία Δύναμης όπως οι οργόνιονς είναι πολύτιμα βοηθήματα δράσης, αλλά την δράση θα την κάνεις εσύ. Ο ξιφομάχος εξασκείται καθημερινά στο έργο του και το σπαθί του είναι το εργαλείο αυτής, χωρίς αυτό παύει να είναι ξιφομάχος και δεν μπορεί να ξιφομαχήσει. Οι οργονίτες διαμορφώνουν το ζωογόνο, σθεναρό περιβάλλον σου εξωτερικό κι εσωτερικό. Δοκίμασε πρώτα να μην αναπνέεις κάνα δίωρο, μην τραφείς 5-6 βδομάδες, μην κοιμηθείς κάνα μήνα…  και μετά πες μου για “πνευματικότητες” και λοιπές ανοησίες.

23. Τι να κάνω με το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο;

Οι οργονίτες χρειάζεται να δημιουργούν ένα πλέγμα (δίκτυο) οργόνης. Σταδιακά και ξεκινώντας πάντα από τα «Pendant Black Knight» / «Black Shield» που είναι για τον εαυτό, προχωράμε να θωρακίσουμε με οργόνη το περιβάλλον που μένουμε. Εδώ απαιτείται ισομερισμός, ανάμεσα σε γωνίες και μη γωνίες, δηλ. πυραμίδες και «Drink Charger MWO» / «Bamboo MWO». Οι γωνίες είναι επιθετικές και οι μη γωνίες αμυντικές. Άμυνα κι επίθεση σε ισορροπία κι αρμονία καθορίζουν το οργονικά ενεργειακό περιβάλλον μας. Σε κρεβατοκάμαρες και χώρους χαλάρωσης χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ το «Bamboo MWO», όπου υπάρχουν τρόφιμα και ποτά το «Drink Charger MWO» όπου οι χώροι είναι ενεργειακοί (σαλόνι, τουαλέτα, διάδρομοι, σοφίτες, υπόγεια, πατάρια, γκαράζ, αποθήκες κλπ) απαιτούν δύναμη και εκεί τοποθετούμε πυραμίδες. Εδώ πάει τρία προς ένα, τρεις  «MARS PYRAMID» με μία «AEGIS». Όταν τοποθετηθούν οι οργονίτες στον χώρο μετά μπορείτε να προσθέσετε τις μεγάλες πυραμίδες για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το οργονικό κοσμικό πλέγμα κι έτσι οι οργονίτες όλοι μαζί δρουν με συνέργεια, (εκθετικά κι όχι αναλογικά) στο περιβάλλον σας, δημιουργώντας μια παραδεισένια ατμόσφαιρα σε όλες τις διαστάσεις. Οι οργονίτες δεν στέκουν ακίνητοι, τους τοποθετείτε όπου αισθάνεστε ότι είναι πιο απαραίτητοι ειδικά αν εργάζεστε μαζί τους και τους χρησιμοποιείται ως εργαλεία «Δύναμης».

24. Εργάζομαι σε δημόσια υπηρεσία κι εξυπηρετώ πολλούς ανθρώπους, τι να πάρω;

Αρχικά τα «Pendant Black Knight» / «Black Shield», είναι φτιαγμένα για τέτοιους χώρους. Προσθέστε κι ένα «Drink Charger MWO» ή ένα «Bamboo MWO» αν ο χώρος είναι ήπιος ενεργειακά ή μια πυραμίδα αν θέλετε πιο κοφτερή ενέργεια.

25. Εχω δική μου επιχείρηση τι χρειάζομαι;

Τα ίδια με πιο πάνω, βάλτε 1-2  πυραμίδες στον χώρο, την μία δίπλα στο ταμείο και τις άλλες κοντά στην είσοδο, ανάλογα με τον χώρο. Και φυσικά φοράτε επάνω σας τα «Pendant Black Knight» / «Black Shield», θα δείτε να καθαρίζει το περιβάλλον από ανεπιθύμητους πελάτες και υπαλλήλους, που θα αντικατασταθούν από νέους όπως ακριβώς τους θέλετε, χαρά να συνεργάζεστε και να συναλλάσσεστε μαζί τους. Είναι είκοσι χρόνια δοκιμασμένη η συνταγή. Εκτός φυσικά αν αυτός που χρειάζεται να είναι «χαρά για συναναστροφή» δεν είστε εσείς !!!

26. Τα παιδιά από ποιά ηλικία μπορούν να φορούν οργονίτες;

Τα παιδιά δεν έχουν μπλέξει ακόμη με την συγκινησιακή πανούκλα και είναι καθαρά από DOR σε μεγάλο βαθμό, ειδικά αυτά που ζουν στην περιφέρεια των τσιμεντουπόλεων. Φεύγοντας από το σπίτι για το σχολείο ένα «Black Shield» σ’ ένα πουγκί στην τσάντα του, καθαρίζει, ολόκληρη την τάξη και το περιβάλλον του ιδίου, όταν έχει την τσάντα του κοντά του. Στο σπίτι ένα «Bamboo MWO» στο κομοδίνο -ανεξαρτήτως ηλικίας, ακόμη και για βρέφη- είναι τέλειο. Μάλιστα σε βρέφη έχει βρεθεί, ότι έχουν πιο ήρεμο ύπνο την νύχτα και ξεκουράζονται καλύτερα και οι γονείς. Στα παιδιά που είναι φουλ στην κοινωνικότητα των σχολείων είναι απαραίτητα γιατί καθαρίζουν το περιβάλλον τους και εξαφανίζουν το άγχος των εξετάσεων και την θολούρα του μυαλού. Πάνω από 14 χρονών (κατά περίπτωση) μπορεί να φορέσει ένα «Pendant Black Knight». Ο θύμος αδένας αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ της γέννησης και της εφηβείας και κατόπιν αρχίζει να ατροφεί. Εμφανίζει την μέγιστη δραστικότητα του πριν από την εφηβεία. Κατά την θυμική παλινδρόμηση η δραστικότητα του θύμου αδένα μειώνεται δραματικά και το όργανο αντικαθίσταται κυρίως με λίπος. Η ατροφία οφείλεται στο αυξημένο επίπεδο των κυκλοφορούντων ορμονών. Σε αυτήν την μείωση και την αντικατάσταση με λίπος βοηθά σημαντικά το «Pendant Black Knight» να μένει σε καλή λειτουργία ο θύμος αδένας του αιθερικού σώματος και να είναι πιο ομαλή η μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση.

27. Αν τους χρησιμοποιώ και κατόπιν τους αφαιρέσω τι μπορεί να συμβεί;

Τίποτα από οτιδήποτε υποθέτεις. Θα επιστρέψει η ισχύς της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και της συγκινησιακής πανούκλας στην ζωή σου, με όλα τα καλούδια τους.

28. Υπάρχει πρόβλημα με την παράλληλη χρήση κινητών, wi-fi, γενικότερα ηλεκτρικών συσκευών (π.χ. φούρνος μικροκυμάτων) κι άλλα αντίστοιχα;

Εξουδετερώνει τις αρνητικές συνιστώσες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων κι ακτινοβολιών που εκπέμπουν αυτές οι συσκευές, δεν σταματάει την χρήση τους, δηλαδή δεν σβήνει το κινητό όταν το χρησιμοποιείς, απλώς δεν εισπράττεις την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του. Δεν εξουδετερώνει την εκπομπή της συσκευής, αλλά το αρνητικό (DOR) κομμάτι της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Οι ηλεκτρικές συσκευές βγάζουν κι αυτές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, πιο ήπιες φυσικά, τις κόβουν κι αυτές οι οργόνιονς χωρίς να επηρεάζουν την λειτουργία τους.

29. Χρησιμοποιώ φάρμακα υπάρχει κάποια αλληλεπίδραση με αυτά;

Όχι καμία, οι orgonions δεν είναι φάρμακα για να έχουν αντενδείξεις και λειτουργούν σε διαφορετικά επίπεδα.

30. Αν δεν τους χρησιμοποιώ όπως λέτε ή τους τοποθετήσω λάθος, διατρέχω κάποιον κίνδυνο, ενεργειακό ή άλλο;

Κανέναν απολύτως. Δεν θα κατέβουν τα Χερουβείμ και τα Ξωτικά από τον ουρανό να σας υποβάλλουν τα σέβη τους !! Όχι, κάθε άλλο. Ο ορισμός του «Παραδεισένιου περιβάλλοντος» (απουσία DOR) αποκλείει αυτόματα κάθε έννοια κινδύνου. Μάλιστα μπορείτε να βάλετε τις μεγάλες πυραμίδες στο υπνοδωμάτιο και θα δείτε ότι ο ύπνος και η ξεκούραση δεν είναι ίδια όπως με το «Bamboo MWO» που κοιμόμαστε «αγκαλιά» μαζί του. Πειραματιστείτε δεν παθαίνετε απολύτως τίποτε, εκτός από μια μικρή δυσφορία, που χάνεται αμέσως όταν ξαναβάλετε τους οργονίτες στην θέση τους. Πειραματιστείτε για να αισθανθείτε την ροή της Οργόνης στο περιβάλλον σας. Πρέπει να μπείτε στην θάλασσα για να αισθανθείτε την ροή του νερού στο σώμα σας, κατόπιν μαθαίνετε κολύμπι για να απολαύσετε περισσότερο την θάλασσα και δεν βουτάτε κατευθείαν από ένα αεροπλάνο σε έναν ωκεανό με 30 μέτρα κύμα. Μπορείτε να το κάνετε κι αυτό, αλλά μονάχα αν είστε καταδρομέας σκληρά κι επίπονα εκπαιδευμένος.

31. Αν φορώ κάποιο μενταγιόν, αλλά δεν κάνω «καλή ζωή» (καταχρήσεις όπως τσιγάρο, αλκοόλ, κακή διατροφή, δεν γυμνάζομαι) τι γίνεται; Μπορεί να με βοηθήσει παρόλο που δεν προσέχω την υγεία μου;

Αν κάνεις αγαπητέ, όλα αυτά που αναφέρεις ούτε ο Θεός σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει γι’ αυτό και δημιούργησε τον Θάνατο και για να σε συνετίσει. Πριν απ’ αυτόν, δημιούργησε τις ασθένειες, όπου χάνεις το σθένος σου σταδιακά και κάνεις τους αντιπροσώπους Του, τους «θεούς με την άσπρη μπλούζα» πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Η μετατροπή της θανατηφόρας DOR σε OR είναι η αποτοξίνωση (απώλεια τοξινών = αύξηση σθένους) του οργανισμού !! Το σθένος σου που είναι απαραίτητο για την καλή ζωή αποδυναμώνεται από όλα αυτά που ανέφερες (όλα ανήκουν σε DOR ενέργειες) και ναι, οι οργονίτες δημιουργούν ένα ζωογόνο και υγιές περιβάλλον, αλλά δεν σε κάνουν νοήμονα άνθρωπο, ούτε σου αλλάζουν τον χαρακτήρα, όπως ένα τέλειο σπαθί δεν κάνει τον χρήστη του ικανό μονομάχο, όπως η αγορά και κατοχή μιας Porsche δεν κάνει τον οδηγό ικανό και να την οδηγήσει.

32. Αν έχω π.χ. άγχος, κατάθλιψη, πόνο, κλπ μπορεί να με κάνει να νιώσω καλύτερα και να υποχωρήσουν τα συμπτώματα; Σας ρωτώ γιατί στο άρθρο του Michael Christodoulou λέει ότι κάποια συμπτώματα που είχε στην σπονδυλική του στήλη υποχώρησαν σε μικρό διάστημα από την  στιγμή που φόρεσε το «Pendant Black Knight»

Μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πολύ καλύτερα, ΑΝ συνδυαστικά κι εσύ κινείσαι προς την κατεύθυνση του σθένους κι όχι της ασθένειας. Ο Michael Christodoulou κάνει συνδυαστικά πολλά πράγματα σθένους και γι αυτό αμέσως βίωσε την διαφορά στο σώμα του. Γυμνάζει νου και σώμα με ειδικούς τρόπους και ήταν αναμενόμενα τα αποτελέσματα. Αν κάποιος «κάνει άσωτη ζωή» και περιμένει να τον σώσει το μαγικό ραβδάκι του Μέρλιν, θα περιμένει για πολύ. Οι Οργονίτες μετατρέπουν την κοσμική οργονοενέργεια DOR σε οργονοενέργεια OR. Την αρνητική θανατηφόρα ενέργεια DOR, σε θετική ζωοδότρα οργονοενέργεια OR. Την αρνητική ενέργεια την μετατρέπουν πρώτα σε χαώδη μορφή και την ανασυνθέτουν εκ νέου, σε θετική, αυτό μας δίνει μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ο Michael Christodoulou γυμνάζεται και είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά νοητικά και συναισθηματικά ήθελε περισσότερο σθένος. Οι οργονίτες καθάρισαν το τοπίο, την θολούρα του μυαλού και πρόσθεσαν σθένος εκεί που έλλειπε.

33. Τι λένε οι γιατροί για τους οργονίτες – αν ξέρουν οι περισσότεροι καν τι είναι ένας οργονίτης;

Ναι, η πλειονότητα των ιατρών δεν ξέρει καν τι είναι και τι κάνει ένας οργονίτης, ούτε φυσικά για τον Ράιχ ή για τους οργονοσυσσωρευτές ή τις οργονοκουβέρτες. Υπάρχουν όμως αρκετοί ιατροί οργονομιστές, ψυχολόγοι, παιδοψυχολόγοι και φυσίατροι που «συνταγογραφούν» τους Orgonions του Orgonodrome.

34. Μπορεί να υπάρξει κάποια αντίσταση, ερεθισμός ή αλλεργική αντίδραση από τον οργανισμό λόγω κάποιου υλικού όπως ο πολυεστέρας, που χρησιμοποιείται στην παρασκευή του μενταγιόν;

Δεν χρησιμοποιούμε πολυεστέρα σε καμία κατασκευή μας γιατί είναι καρκινογόνος και προκαλεί άμεσα κι έμμεσα δερματικές αλλεργίες, όχι μόνο στον τελικό χρήστη αλλά και στον κατασκευαστή που έρχεται σε καθημερινή επαφή. Την στιγμή μάλιστα που σχεδόν όλοι οι αυτοαποκαλούμενοι ως «κατασκευαστές οργονιτών» χρησιμοποιούν μόνο πολυεστέρα. Οι εποξικές ρητίνες που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλείς γιατί είναι οι καλύτερες ποιότητες του πλανήτη, ειδικές για κοσμήματα σε επαφή με το δέρμα (αντιαλλεργικές δηλ) και με διαφάνεια νερού.

35. Μπορεί κάποιος που εκπέμπει αρνητική ενέργεια να αναστατωθεί με την δράση του οργονίτη που θα φορώ δίπλα μου. Μπορεί δηλαδή κάποιος να καταλάβει εμένα που φορώ το μενταγιόν, έστω και αν δεν φαίνεται λόγο των ρούχων μου;

ΝΑΙ. Μπορεί να μην καταλάβει ότι φοράς οργονίτη, αλλά θα καταλάβει ότι κάτι τον ενοχλεί. Άλλωστε η ζωντανή ζωή πάντοτε ενοχλεί τους ζωντανούς νεκρούς. Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το να βλέπεις ότι δεν αντέχει να σου λέει ψέματα κι αν προσπαθήσει να πει ψέμματα λέει την αλήθεια χωρίς να το αντιληφθεί, όπως και να φεύγει από δίπλα σου, έτσι χωρίς λόγο, ξαφνικά !!!

36. Υπάρχουν διάφορες ποιότητες (υλικά κατασκευής) για το μενταγιόν ή είναι ένα μόνο μενταγιόν, μια ποιότητα δηλαδή;

Το κάθε προϊόν έχει τα δικά του υλικά κατασκευής, δυσκολία εύρεσης τους σε καθορισμένες ποσότητες, ποιότητες, φορολογίες, μεταφορικά, καθαρό κέρδος κλπ κλπ κι όλα αυτά συσσωρευτικά καθορίζουν την τιμή. Κάθε πληροφορία που μπορεί να δημοσιευτεί, αναφέρεται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά. Τα προϊόντα είναι όλα χειροποίητες κατασκευές και το καθένα είναι μοναδικό.

37. Κάτι που πρέπει να προσέξω στην χρήση τους, να τους καθαρίζω ενεργειακά, να τους βγάζω στον ήλιο ή κάτι άλλο;

Οι οργονίτες του Orgonodrome δεν χρειάζονται καθάρισμα, αυτοί καθαρίζουν. Δεν τους βγάζετε στον ήλιο ούτε οτιδήποτε άλλο, δεν χρειάζεται. Όταν θελήσετε να καθαρίσετε τους ημιπολύτιμους λίθους ή τους κρυστάλλους σας τοποθετήστε τους κοντά στους οργονίτες και είναι πάντοτε έτοιμοι για χρήση. Φυσικά τους πλένετε να μην μαζεύουν σκόνη. Δεν τους τοποθετείτε κοντά σε καλλυντικά, αλκοόλ και μέταλλα. Αλλοιώνουν τα καλλυντικά σας ακόμη κι αν είναι οργανικά, αλλοιώνουν και το αλκοόλ. Τα μέταλλα κόβουν την οργόνη και γι αυτό δεν τους τοποθετούμε κοντά σε μεταλλικά έπιπλα, μάλιστα δεν πρέπει να έχουμε μεταλλικά έπιπλα στο σπίτι, ειδικά κρεβάτι και στρώμα με μέταλλα. Οι εφιάλτες, η κατάθλιψη και η ανικανότητα ξεκούρασης οφείλεται και σε αυτό.

38. Τι γίνεται με τα ανόργανα όντα που ζουν δίπλα μας; Με τα Εργηγορότα; 

Γίνεται του «Κουτρούλη ο γάμος» κυριολεκτικά, ειδικά αν επιδιώκεις επαφή μαζί τους, διαφορετικά θα εξαφανιστούν από το περιβάλλον σου και «ούτε γάτα ούτε ζημιά».

39. Μήπως δεν φοράω σωστά το μενταγιόν μου; Υπάρχει περίπτωση κάποια παρτίδα να μην λειτουργεί σωστά; Ελκύω πάρα πολλούς αρνητικούς ανθρώπους και κακοτυχία στην δουλειά μου, ενώ φοράω τον οργονίτη ήδη 6 μήνες. (ερώτηση πελάτη μας)

Σωστά τον φοράς τον οργονίτη αν βρίσκεται στον θύμο αδένα (δες στην αρθογραφία). Όλοι μας ελκύουμε πάρα πολλούς αρνητικούς γύρω μας γιατί όλοι μας ζούμε ανάμεσα τους, ο κόσμος είναι δικός τους κι όχι δικός μας. Ο πλανήτης είναι τοξικός για την OR πνευματική ζωή, ζούμε στο DOR σιδερένιο γένος και βρισκόμαστε ήδη να κολυμπάμε στον βούρκο της Α. Ι. (Τεχνητή Νοημοσύνη). Έλεγχος του περιβάλλοντος και Μέτρο απαιτείται κι όχι αποφυγή του. Το θέμα λοιπόν είναι, #τι κάνεις ΕΣΥ, που στέκεσαι σε σχέση με τον ΧΡΟΝΟ, ΧΩΡΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ + ΜΑΖΑ, κοντολογίς ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ… Πως κινείσαι στην #Κλίμακα Σθένους; Ο οργονίτης είναι όπλο, σπαθί, όχημα, μηχανή … το τι θα κάνεις με αυτό εξαρτάται από εσένα. Ο καλός ξιφομάχος γίνεται καλός με την εξάσκηση στο σπαθί του κι όχι με την αγορά του. Το ίδιο κι ο «σχεδόν μόνιμα» παγκόσμιος πρωταθλητής στο Moto GP, Marc Márquez, που τηρεί στο έπακρο, όλες τις προϋποθέσεις για να του επιτρέπεται να συμμετέχει σε αγώνες  Moto GP και δεν συμμετέχει μονάχα αγοράζοντας την Honda RC213V, ούτε περιμένει την καλοτυχία να του χτυπήσει την πόρτα. Την προκαλεί κι αυτή θέλγεται.

Ο οργονίτης το μόνο που κάνει είναι να καθαρίζει τον ΧΩΡΟ (μετατρέπει την θανατηφόρα DOR, σε OR) αν ΕΣΥ επιλέγεις να βρίσκεσαι σε λάθος ΧΩΡΟ, αν σου αρέσει να συχνάζεις σε αυξημένης εντροπίας περιβάλλοντα (όπου η Τύχη δεν καταδέχεται να ρίξει βλέφαρο) τι να σου κάνει ένας τέλεια κατασκευασμένος οργονίτης; Καθαρίζει την θολούρα του μυαλού σου και κόβει σχεδόν καθολικά ο «Pendant Black Knight» τις παρασιτικές εξωτερικές υποβολές κι επιρροές κάθε είδους, (εσωτερικές κι εξωτερικές). Αλλά, αν εσύ τις ξένες επιρροές τις θεωρείς καλές, σου αρέσουν και ζεις συμφώνα με αυτές, αν είναι λάθος ο ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ που επιλέγεις να βρεθείς σε συγκεκριμένο ΧΩΡΟ και να συναναστραφείς με τοξικές ΜΑΖΕΣ, τότε, και λογικότατα, τα γεγονότα (ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ) θα είναι αναμενόμενα τοξικά. Η καλή ΤΥΧΗ σε αντιλαμβάνεται όταν Της στρώνεις το μεταξωτό χαλί για να διαβεί, η ΤΥΧΗ δεν υπάρχει στον βούρκο (από – ΤΥΧΙΑ). Αν εσύ επιμένεις να σέρνεσαι π.χ. σε πολιτικά αποκόμματα κι εκκλησίες, ο οργονίτης δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. ΕΣΥ σέρνεσαι σε τοξικό περιβάλλον. Αν αγοράσεις μία Formula 1 και την παρκάρεις στο γκαράζ σου, δεν μετατρέπεσαι αυτόματα σε Lewis Hamilton, Sebastian Vettel ή Fernando Alonso !!! ούτε καν σε πιλότο. Τα μεταξωτά … θέλουν μεταξωτούς … και η ΤΥΧΗ είναι μεταξένια κι απαιτεί μεταξωτά περιβάλλοντα, αυτά την θέλγουν κι εκεί θα την ανταμώσεις, μονάχα, αν είσαι ικανός …πιλότος, πολεμιστής, οδηγός, άνθρωπος …κλπ. Ο οργονίτης σε βοηθά σε αυτό, αν αυτός είναι ο Ακαμπτος Σκοπός σου, αν πάλι, όχι …

******

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλα όσα αναφέρονται στο Orgonodrome αφορούν Μ Ο Ν Ο τα προϊόντα του Orgonodrome και καμία άλλη κατασκευή έξω από αυτό.

#Συνδυαστικά με ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

#Οι οργονίτες δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν τον θεραπευτή σας. Δεν είναι ούτε φυλακτά, ούτε μαγικά ραβδιά, τα οφέλη από την χρήση τους τα απολαμβάνετε σε ένα ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

#Η Κλίμακα του Σθένους (υγείας) είναι, Αναπνοή / Χαρακτήρας / Γείωση / Κίνηση / Νερό / Φαγητό / Ύπνος, με αυτήν την σειρά. Αν οτιδήποτε από αυτά τα πεδία δυσλειτουργεί συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα στην α-σθένεια.