ATHENA PALLAS


ATHENA PALLAS

ATHENA PALLAS

Τιμή €740.00

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ

ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

***

Cash on delivery, only for Greece.
For international orders we will contact you as soon as you submit your order.

ATHENA PALLAS ORGONION 1

Αθηνά, η Θεά της Σοφίας, της Στρατηγικής και του Πολέμου.

Αθηνά Παλλάς: Το προσωνύμιο προέρχεται από τον Γίγαντα Πάλλαντα, τον οποίο σκότωσε η Αθηνά στην Γιγαντομαχία ή πήρε το προσωνύμιο αυτό, επειδή γεννήθηκε από το κεφάλι του Δία πάλλοντας το δόρυ της.

Η Αθηνά, ως Θεά του πολέμου, ήταν περιβεβλημένη με Αιγίδα, διαφορετική από αυτήν του Διός. Η Αθηνά κατασκεύασε την αιγίδα της από το δέρμα της Χίμαιρας ή, κατ’ άλλη εκδοχή, από το δέρμα του τέρατος Αιγίδος ή Αιγήεντος, το οποίο κατέστρεφε τα πάντα στην Λιβύη, την Αίγυπτο, την Φρυγία και την Φοινίκη και το οποίο η Αθηνά εξολόθρευσε.

Στην ασπίδα (και στο περιθωράκιο) της Αθηνάς ήταν το κεφάλι της Μέδουσας. Η Μέδουσα αρχικά ήταν μια πολύ όμορφη θνητή γοργόνα και γι’ αυτό τον λόγο την πολιόρκησε ο Ποσειδώνας, διέπραξαν όμως προσβολή στην Αθηνά μιαίνοντας έναν ναό της ερωτοτροπώντας μέσα σ’ αυτόν. Τότε η Αθηνά την μεταμόρφωσε σε τέρας ώστε να μην την πολιορκήσει ξανά κανένας άνδρας, ενώ το βλέμμα της μετέτρεπε σε πέτρα οποιονδήποτε την κοίταζε. Όταν ο ημίθεος Περσέας σκότωσε την Μέδουσα, πρόσφερε στην Θεά το κεφάλι της (γοργόνιο) ως ευχαριστήριο δώρο, γιατί χάρη στην γυαλιστερή ασπίδα που η Θεά του είχε δωρίσει, εκείνος μπόρεσε να κατατροπώσει την Μέδουσα κοιτάζοντας μόνο το είδωλό της μέσα από αυτήν.

Συσχετίζεται από τους Ετρούσκους με την Θεά τους Μένρβα και αργότερα από τους Ρωμαίους ως Μινέρβα, συμβολίζεται από μια κουκουβάγια, έφερε μια ασπίδα από δέρμα κατσίκας, ονομαζόμενη Αιγίς που της είχε δοθεί από τον πατέρα της τον Δία και συνοδεύεται από τη Θεά Νίκη. Η Αθηνά βοηθούσε τους ήρωες. Παριστάνεται οπλισμένη, ποτέ ως παιδί. Ο Παρθενώνας στην Αθήνα είναι ο πιο διάσημος ναός αφιερωμένος σ’ αυτήν.

ORGONION ATHENA PALLAS

Η Αρεία, Γλαυκώπις, Πρόμαχος, η Παλλόμενη Δύναμη

Γοργόνιον – Οργόνιον: Όλα τα χαρακτηριστικά της Ελληνίδας Θεάς βρίσκονται σε αυτό το αιθερικό, πολεμικό όπλο Δύναμης. Το μόνο που απαιτείται από εσένα είναι να έχεις τις αρετές ενός Περσέα κι αντίπαλο μια Μέδουσα. Δηλαδή ιδιότητες ενός ημίθεου και τον ανάλογο εχθρό για να αντιπαρατεθείς.

*Η Παλλάδα αυξάνει δραματικά την επίγνωση και την πρόγνωση σε τόσο χρόνο μπροστά -εβδομάδα, μήνα, χρόνια, ανάλογα με την συσσωρευμένη Δύναμη που διαθέτεις.

*Δημιουργεί ένα κουκούλι προστασίας και μια θαλπωρή τόσο έντονη που αμέσως σε χαλαρώνει. Αυτό όμως είναι και το πρόβλημα για όποιον δεν διαθέτει αρκετές μεταφυσικές γνώσεις πολεμικής. Γιατί ο εχθρός προχωρά χωρίς να τον αντιλαμβάνεσαι απ’ τ’ ακροδάχτυλα σου και η καταστροφή επέρχεται όταν δεν την περιμένεις, ειδικά εάν δεν διαθέτεις τον Τοτεμικό παρατηρητή να σε προειδοποιήσει.

*Στέκεσαι μπροστά σε οποιονδήποτε χωρίς να μπορεί να σου επιτεθεί, γιατί τον κάνει να σταματάει και να κινείται πολύ αργά. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο αν ασχολείσαι με επικοινωνίες αλλόκοσμων ή ανόργανων όντων ή διαφορετικού DNA. Η επικοινωνία με αυτά τα όντα είναι θανάσιμα επικίνδυνη αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όπως με την Μέδουσα.

*Όταν δέχεσαι βαριά μεταφυσικά ψυχικά χτυπήματα η Παλλάδα μετατρέπει άμεσα την θανατηφόρα ενέργεια και την διασπά επιστρέφοντας το 99% του χτυπήματος σε αυτόν που το έκανε. Κανένας άλλος orgonion δεν το κάνει αυτό. Όλοι μετατρέπουν κι ανασυνθέτουν την θανατηφόρα DOR σε OR αλλά δεν την επιστρέφουν, πρέπει να το κάνεις εσύ. Εδώ γίνεται αυτόματα, κάπως σαν να κοιτάει ο εχθρός στα μάτια την Μέδουσα.

*Είναι το μόνο μενταγιόν (μικρή μάζα) που φτάνει μέχρι το ανώτερο Νοητικό ξεσκίζοντας Θεούς και Δαίμονες, ενώ τηγανίζει τα Εγρηγορότα – Βολαδόρες, τον Αφέντη και τους επτά Άρχοντες του, που δεν μπορούν να φάνε την φωτεινή επίγνωση μας, αντικρίζουν τα “μάτια της Μέδουσας”

*Επιτρέπει να ρίξεις μια φευγαλέα ματιά στην Σκοτεινή Θάλασσα της Επίγνωσης, ενώ για πρώτη φορά μπορείς να αντιληφθείς την Άβυσσο. Όλα εξαρτώνται και από την δική σου Δύναμη και πολεμική εξάσκηση, γιατί η αλληλεπίδραση είναι φυσικά αμοιβαία.

*Αποτελείται από χάλκινα σφαιρίδια χημικώς καθαρού χαλκού ελευθέρου οξυγόνου με πολλαπλές νανοεπικαλύψεις Ασημιού, Χρυσού και Παλλάδιου. Εμπεριέχει τον κρύσταλλο που μπαίνει στο Black Knight και το Silver Blow κι επιπλέον έναν διτερματικό Herkimer Diamond.

*Οι δύο κεραίες Lakhovsky είναι επίχρυσες με χρυσό 24Kt

Εξαιρετικά Ισχυρό Προϊόν κι όπως γίνεται αντιληπτό είναι ΜΟΝΟΝ για Κυνηγούς της Δύναμης, με Στρατηγικούς Στόχους, όπως και για εν ενεργεία Πολεμιστές της, με Άκαμπτο Σκοπό.

Απαιτείται ειδικός έλεγχος για να το αποκτήσεις, όπως και όλα τα προϊόντα στην “Συλλογή Δύναμης” που κυκλοφορούν με αυστηρώς ελεγχόμενη κυκλοφορία (ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ) κι έξω από την γραμμή πώλησης των άλλων προϊόντων μας. Ο λόγος έχει να κάνει με την ανάγκη ή την μη ανάγκη για παιχνίδι ή αν θέλεις, μάχη σε ένα συγκεκριμένο χωροχρονικό ενεργειακό γίγνεσθαι.

Δίδονται πληροφορίες χρήσης των προϊόντων “Συλλογή Δύναμης” μόνον ιδιωτικά στον χρήστη τους.

@Ιων Μάγγος / για το orgonodrome 2019

Αναζήτησε το άρθρο “Η Επικυριαρχία του Δωδεκάεδρου” στην αρθρογραφία.

ORGONION ATHENA PALLAS ION MAGGOS

ATHENA PALLAS ORGONION d

ATHENA PALLAS ORGONION e

ATHENA PALLAS ORGONION z