ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ


Αυτό που δίνει το μπλε χρώμα στον ουρανό και στην θάλασσα είναι η Οργόνη.

Ολοι οι Orgonions του ORGONODROME σας συνδέουν με την ΜΠΛΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ …

«Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σου»

[«May the Force be with you»]

Διαβάστε μια μικρή επιλογή εμπειριών από αυτά που έγραψαν οι φίλοι που χρησιμοποιούν τους οργονίτες του orgonodrome ήδη από το 2011 δηλαδή στην παλαιότερη εκδοχή του orgonodrome, που υπήρχε forum. Σήμερα οι Orgonions είναι εξαιρετικά πιο εξελιγμένοι και πολύ πιο δυνατοί. Φυσικά εμείς χρησιμοποιούμε μηχανήματα για να μετράμε τους οργονίτες και δεν βασιζόμαστε κατασκευαστικά, στις εμπειρίες, αλλά είναι ενδιαφέρον το ότι οι εμπειρίες από την χρήση τους επιβεβαιώνουν τις μετρήσεις μας. Αν και από το 2015 δεν υπάρχει forum στην νεώτερη εκδοχή του σάιτ, έχω αρκετά μηνύματα σας που τα ανεβάζω -με την προτροπή σας, για να έχετε μια μικρή ιδέα τι λένε άνθρωποι που χρησιμοποιούν τους οργονίτες του orgonodrome -και πολύ πριν το 2011 που ξεκίνησε το forum- για να συγκρίνετε με τον εαυτό και το περιβάλλον σας.

Μπορείτε να στείλετε την δική σας εμπειρία, στο orgonodrome@gmail.com και με χαρά να την δημοσιεύσουμε. Μην ξεχνάτε ότι πολλές χιλιάδες άνθρωποι θα ήθελαν να γνωρίζουν τι συμβαίνει σε άλλους ανθρώπους από την χρήση των ORGONIONS του ORGONODROME (όχι από τους οργονίτες γενικά κι αόριστα, γιατί εκεί έξω δεν κυκλοφορούν οργονίτες αλλά καρικατούρες κι αυτά που διαβάζετε αφορούν οργονίτες του orgonodrome και μόνο). Θα εμπλουτίζεται η λίστα με κάθε νέα αναφορά, και …ίσως ανοίξω ξανά ένα forum.

ORGONIONS DINAMI MWO orgonions

Ο/Η Ιφιγένεια Μ. λέει: 1 Μαΐου 2020 στις 12:00 π.μ.

Οταν η αλλαγή επέρχεται σε όλα τα επίπεδα πρέπει να αλλάξεις και τα “όπλα” σου. Με την βοήθεια πάντα του orgonodrome.gr σε αυτόν τον δρόμο, ήρθε το «Silver Bullet» να προστεθεί στην φαρέτρα μου. Ενα κόσμημα διαφορετικό απ’ όλα τ’ άλλα (για όσους αντιλαμβάνονται)!

********************

Ο/Η Melina Fostiropoulos λέει: 6 Μαΐου 2023 στις 07:00 π.μ.

Καλησπέρα Ηώ.
Κάθε φορά που περνάω από έλεγχο σε αεροδρόμιο όλα αυτά τα χρόνια με γδύνουν στην κυριολεξία. Πριν 10 μέρες στην Θεσσαλονίκη και σήμερα το πρωί στο Άμστερνταμ συνέβη το ίδιο. Βγάλε αθλητικά, βγάλε την μπλούζα, βγάλε το ρολόι, τα βραχιόλια, το βραχιόλι στο δεξί καρπό. Τα βγάζω όλα. Μέχρι και τα φερμουάρ από τις τσέπες στο παντελόνι μου μου ζήτησαν σήμερα να κλείσω. Τόσα χρόνια πάω και έρχομαι 4 φορές τον χρόνο και κανείς στον έλεγχο Θεσσαλονίκης, ή Άμστερνταμ δεν μου είπε βγάλε αυτό το μενταγιόν που φοράς κυρία μου, το οποίο, εν τω μεταξύ, Black Knight κάνει μπαμ από μακριά γιατί ούτως η άλλως το φοράω ψηλά και τα t-shirts έχουν ντεκολτέ. Ποτέ, ποτέ, ποτέ… και κανείς δεν μου είπε να το βγάλω να το περάσουν από τις ακτίνες τους. Ποτέ δεν είπαν βγαλ’ το μήπως χτυπήσει το μηχάνημα. ΠΟΤΕ! Δεν ξέρω τι να υποθέσω! Ε, ΝΑΙ, το σέβονται!!!

********************

Ο/Η Βιττόριο Χατζηαντωνίου λέει: 08 Μαρτίου 2023 στις 11:20 π.μ.

Στις 21-12-2022 Παρέλαβα δύο μενταγιόν «Black Knight» ένα για εμένα και ένα για την σύζυγο μου! Προτού να μοιραστώ την εμπειρία μου έως τώρα, περίπου δυόμιση μήνες με τον «Black Knight» μαζί σας, θα ήθελα να σας πω ότι δεν πρόκειται για ένα απλό μενταγιόν, ένα απλό κόσμημα – φυλακτό !!! Είναι πολλά περισσότερα!!! Θα έλεγα, προσωπική μου εκτίμηση, πρόκειται για ένα «εργαλείο ζωής» και όπως ορθά αναφέρετε μέσα στην σελίδα του Orgonodrome «Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σου». Μπορεί ο «χρόνος» μου με τον «Black Knight» να είναι μικρός ώστε να των εκτιμήσω με ορθότητα αλλά θα το κάνω, γιατί η «δράση» του σε εμένα είναι εμφανή!!!
«Τα γεγονότα της ζωής χωρίς την δέουσα παρατήρηση περνάνε στην αφάνεια, μη αντιληπτά !!!»
Έτσι και με τον «Black Knight» παρατηρήστε τον καθώς των φοράτε, χρησιμοποιήστε τον!!!

Η επιλογή μου για τον οργονίτη «Black Knight» έγινε ενστικτωδώς, θα έλεγα με μαγνήτισε η όψη του!!! Είδα πολλούς οργονίτες και από άλλους κατασκευαστές, αλλά κάτι μέσα μου «ένστικτο» με απέτρεπε από την αγορά τους… παράλληλα ενημερωνόμουνα για τους οργονίτες διαβάζοντας σχετικά άρθρα στο διαδίκτυο και παρακολουθώντας διάφορα βίντεο… Τελικά αποφάσισα να αγοράσω τον οργονίτη από το Orgonodrome, πρώτων γιατί μου το υπέδειξε το ένστικτό μου και κατά δεύτερον γιατί με κάλυψε η αρθρογραφία του επάνω στους οργονίτες !!! Δεν σας κρύβω ότι ήμουν επιφυλακτικός για την αγορά του, μέχρι που τον πείρα και τον φόρεσα, εκεί άλλαξαν τα δεδομένα!!! Τις πρώτες μέρες που τον φορούσα, χοντρικά θα πω μια εβδομάδα, είχα μια αίσθηση ζάλης μιας χαώδους κατάστασης μέσα στο μυαλό μου, χωρίς αυτό να με επηρεάζει αρνητικά στην καθημερινότητα μου, στο να περπατήσω, να φάω, να εργαστώ κτλ… παράλληλα είχα την ανάγκη να κοιμηθώ, ήταν μια κατάσταση θα έλεγα «ανασυγκρότησης» του οργανισμού μου!!!

1. Από εκείνη την εβδομάδα και μετά, έως και σήμερα μπορώ πλέον να χειρίζομαι τις αναποδιές τις καθημερινότητας ορθά χωρίς την αίσθηση του «εγκλωβισμού» μου σε αυτές!!!
2. Η σκέψη μου είναι διαυγή χωρίς προσμίξεις με άχρηστες πληροφορίες χωρίς «εκφυλισμό» θα έλεγα!!!
3. Εκφράζομαι ευκολότερα (χωρίς να καταπιέζομαι μέσα μου ) παράδειγμα όταν νευριάσω με κάτι δεν θα το καταπιώ… Θα εκδηλώσω τα νεύρα μου!!! Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου από ότι είχα!!!
4. Σταμάτησε ακαριαία το ΑΓΧΟΣ, το άγχος που σε τρώει εσωτερικά !!!
5. Έχω καλύτερο ύπνο από ότι είχα!!! ξυπνάω ξεκούραστος και με όρεξη για ζωή!!!
6. Έχω περισσότερη ενέργεια μέσα στην ημέρα.
7. Καλυτέρευσαν οι εργασιακές μου σχέσεις, σταμάτησαν τα προβλήματα μέσα στην εργασία μου!!!
8. Εξαφανίστηκαν τα αρνητικά πρόσωπα από την καθημερινότητα μου!!! Και πολλά άλλα σε σχέση με την καθημερινότητα μου.
Βέβαια εδώ θέλω να πω ότι ο οργονίτης «Black Knight» και ο κάθε οργονίτης δεν είναι ένα μαγικό κουτί ή ένα μαγικό κουμπί που το πατάς και εκ δια μαγείας αλλάζουν όλα !!! και άγχος θα έχεις και αναποδιές θα έχεις και όλα αυτά που μπορεί να έχει μια ζωή !!! η διαφορά είναι ότι χρησιμοποιώντας τον οργονίτη και στην δική μου περίπτωση τον «Black Knight» μιας και έχω προς το παρόν αυτόν και μπορώ να μιλήσω για την εμπειρία μου με αυτόν, διαχειρίζεσαι πλέον εσύ τι θα κάνεις και πως θα το κάνεις, έχοντας διαυγή σκέψη και ορθές αποφάσεις!!! Έχεις πλέον την ευθύνη της ζωής σου εσύ!!! και όχι μια «αόρατη δύναμη» που σε πάει μια από εδώ και μια από εκεί!!! Είσαι ποιο δυνατός, ποιο ενεργητικός, ποιο ζωντανός!!!

Παραπάνω έγραψα ότι πρόκειται για ένα εργαλείο ζωής, παρατηρώντας τον διαπίστωσα ότι:

1. Όταν έχει μουντό καιρό με συννεφιά κολλάει απάνω μου!!!
2. Έτυχε να βρεθώ σε νοσοκομείο και εκεί κόλλησε απίστευτα επάνω μου!!!
3. Βρισκόμενος σε ένα μπαρ με θαμώνες «δήθεν» ότι κάποιοι είναι… πάλι κόλλησε επάνω μου !!! Αντιστοίχως βρισκόμενος σε rock bar με θαμώνες πιο χαλαρούς και όχι δήθεν!!!, δεν κόλλησε καθόλου επάνω μου!!!
4. Κάποια στιγμή ένιωσα τον «Black Knight» να βαραίνει να έχει την τάση να τραβάει τον σβέρκο προς τα κάτω… δεν είμαι σίγουρος γιατί έγινε αυτό… δεν μπόρεσα να παρατηρήσω γιατί έγινε….
5. Διάφορες παρατηρήσεις, να κολλάει, να βαραίνει,να προκαλεί φαγούρα… είναι ο λόγος για τον οποίο έγραψα ότι δεν πρόκειται για ένα απλό μενταγιόν, κόσμημα κτλ… είναι ένα εργαλείο ζωής που με την δέουσα παρατήρηση αρχίζεις… από το να το φοράς απλώς!, στο να το χρησιμοποιείς!!!

********************

Ο/Η Vasilis Papadopoulos λέει: 24 Αυγούστου 2022 στις 10:12 μ.μ.

Πρόσφατα αγόρασα κάποιους οργονίτες του orgonodrome ξεκινώντας με τον black knight και μετά από λίγες ημέρες πέρασα και στην balck shield, πυραμίδα Mars και Drink Charger MWO, οι καλύτερες επιλογές για να ξεκινήσει κάποιος! Περισσότερο θα αναφερθώ στον balck knight αλλά ότι και να πω είναι πολύ λίγο για να περιγράψω το καθημερινό βίωμα μαζί του.. Την πρώτη ώρα που τον φόρεσα ένιωσα έντονα την αλλαγή θερμοκρασίας στο σώμα μου, ένιωθα και νιώθω ένα κύμα δροσερής ενέργειας μόνιμα μαζί μου, περπατούσα χωρίς να ιδρώνω μέσα σε ζέστη και ήλιο, έβλεπα παντού γύρω μου τον κόσμο να σέρνεται και να δυσφορεί και εγώ ανέμελα και με χαμόγελο να περνάω ανάμεσα τους φρέσκος και δροσερός! Η χαρά που ένιωθα και ακόμα νιώθω μαζί του, στην αρχή ήταν λες και είχα έναν φίλο που μου λέει ανέκδοτα και εγώ απλά γελάω χωρίς να ακούσω κάτι… Είχα μέσα στην μέρα μου μικρά ξεσπάσματα εγκλωβισμένης χαράς, γελούσα μόνος μου ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα, χαρά από αγάπη για αυτό που έβλεπα και ζούσα την στιγμή εκείνη.. Ακόμα έτσι είμαι!

Ο ύπνος έγινε ελαφρύς και ξεκούραστος καθώς και η βοήθεια στο ονείρεμα ήταν μεγάλη, η στάση του σώματος μου άλλαξε μόνη της, από το μικρό καμπούριασμα λόγο ύψους πριν, τώρα το σώμα μου στέκεται όρθιο χωρίς πίεση! Μέσα στο κεφάλι μου ένιωθα ότι κάτι έχει μπει και καθάριζε ότι άχρηστο υπάρχει εκεί μέσα (παρασιτικό μυαλό), αρχίζοντας με έναν δυνατό σαν σφάχτη στο κεφάλι και ύστερα έγινε σαν απαλό μασάζ, η συγκέντρωση μου και η προσοχή στις σκέψεις μου ήρθε καθολικά, κάθε σκέψη πλέον είναι ξεκάθαρη και δεν επικρατεί χάος, εξετάζονται καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα μιας πράξης, παίρνω αποφάσεις πιο εύκολα και με μεγαλύτερη διαύγεια, εισέρχομαι στα αρχικά επίπεδα της εσωτερικής σιωπής πιο εύκολα, αισθήματα και σκέψεις του γύρου κόσμου γίνονται αντιληπτά κατευθείαν όπως και ο σκοπός κάθε ανθρώπου, η επιβαλλόμενη καθημερινή αντίληψη του κόσμου καταρρέει και έρχονται όλα στην φόρα (ανόργανα όντα κλπ τα οποία τρέχουν να κρυφτούν), άγνωστος κόσμος με χαιρετά ευδιάθετα ενώ κάποιοι άλλοι αλλάζουν πεζοδρόμιο.. Δεν θα αναφέρω καν αυτούς που έφυγαν και ακόμα φεύγουν σιγά σιγά από την ζωή μου μόνοι τους! Ή ανάγκη να ασχοληθώ με τα κοινά και την μάζα έχει φύγει, καθώς και η ανάγκη του smartphone, και η πειθαρχία πλέον είναι μόνιμη φίλη. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες αλλά τα λόγια είναι περιττά!! Κάνετε υπέροχη δουλειά!

********************

Ο/Η Odysseas Laghios (A White Hat) λέει: 26 Μαΐου 2022 στις 16:00 μ.μ.

Από πάντα μου άρεσαν οι κρύσταλλοι και τα τελευταία 2 χρόνια είχα αρχίσει να ασχολούμαι σε βάθος με αυτούς χρησιμοποιώντας τους σε διαλογισμούς στον χώρο κλπ. Το καλοκαίρι σε μια παραλία είδα έναν άνθρωπο να φοράει το silver bullet και χωρίς να έχω ρωτήσει ποτέ ξανά κάποιον για το κόσμημα του, μου κίνησε πάρα πολύ το ενδιαφέρον και τον ρώτησα τι ειναι αυτό που φοράει. Βλέποντας ο άνθρωπος ότι φοράω κρύσταλλο ένιωσε πιο άνετα και μου απάντησε ότι ειναι οργονιτης και ότι αν ήθελα να μάθω περισσότερα να έμπαινα στο site orgonodrome. Μπήκα λοιπόν και πολλά πράγματα μου φάνηκαν σαν να έβγαιναν από ταινία φαντασίας αλλά είπα να δοκιμάσω να αγοράσω το black knight σε συνδυασμό με το black shield και το drink charger. Τα πρώτα 20 λεπτά που το φόρεσα ένιωθα μεγάλο excitement αλλά μπορώ να πω ότι τις επόμενες μέρες ένιωσα ένα μεγάλο χάος μέσα μου μια στεναχώρια, θλίψη αλλά όλα αυτά τα συναισθήματα έβγαιναν προς τα έξω, περνούσα μια φάση που απέβαλα όλη την συγκινησιακή πανούκλα (βρωμιά) που είχα απορροφήσει σαν άνθρωπος.

Γρήγορα το ένστικτο μου αντιλήφθηκε την σημασία των οργονιτων και έπειτα προχωρήσαμε με τον πάτερα μου και σταδιακά αποκτήσαμε όλα τα κομμάτια εκτός από το cannon cb. Μπορώ να σας πω ότι την μεγαλύτερη διαφορά 9 μίνες που χρησιμοποιώ τους οργονίτες καθημερινά την έχω δει στο επίπεδο της συνείδησης μου (έχει αυξηθεί δραματικά), στην πνευματική μου δύναμη και εγρήγορση που έχω, το ένστικτο μου ειναι πολύ δυνατότερο και μπορώ να αναγνωρίσω με ποιον έχω να κάνω απέναντι μου, πλέον καταλαβαίνω πράγματα τα οποία μου φαινόντουσαν πολύ δύσκολα να αντιληφθώ, οι άνθρωποι γύρω μου με σέβονται (ο σεβασμός ειναι αμοιβαίος) και μέχρι και ανώτεροι μου σε ακαδημαϊκό η επαγγελματικό επίπεδο δεν θα μου φερθούν άσχημα η υποτιμητικά. Εν τέλει να πω πως οι οργονίτες ανοίγουν πολλές πόρτες αρκεί να είσαι έτοιμος ώστε με πρακτικά πράγματα να δουλέψεις σκληρά και να τα καταφέρεις. Απλά το θέμα ειναι ότι δουλεύουν σαν ένα φοβερό συμπλήρωμα το οποίο αν κάνεις ότι πρέπει να κάνεις στους τομείς που θέλεις να εξελίξεις θα στο πολλαπλασιάσουν. Το αγαπημένο μου κομμάτι ειναι το silver bullet και silver blow τα οποία κρύβουν ασύλληπτη δύναμη και όταν περνούσα δύσκολες στιγμές με το κεφάλι μου να ειναι μπερδεμένο και να το νιώθω να ειναι σε λήθαργο τοποθετούσα τα 2 κομμάτια στον κρόταφο κάθε πλευράς και το έκαναν πολύ καλύτερα (τα ένιωθα να μου κάνουν κάτι στον εγκέφαλο), σας το προτείνω λοιπόν από προσωπική εμπειρία. Νιώθω λοιπόν ευγνωμοσύνη προς τον κ. Μάγγο και την ομάδα του που τόσο πολύ σέβομαι και εκτιμώ.

********************

Ο/Η Μανώλης Μ. λέει: 5 Μαρτίου 2020 στις 20:00 μ.μ.

Είμαι ψαράς και με δύσκολο μεροκάματο, αλλά την θάλασσα και την αλμύρα της δεν την αλλάζω με τίποτα. Με 2-3 οργονίτες στο καΐκι η διαφορά στην ψαριά είναι εκπληκτικά αυξημένη. Επιπλέον δεν έχω πια τόσο μεγάλες ζημιές όπως στο παρελθόν. Όποτε έρθετε από το νησί μου να ‘ρθετε να σας κεράσω μια ρακί κι ένα μεζέ θαλασσινό. Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε.

********************

Ο/Η Θεοδώρα Κ. λέει: 4 Μαρτίου 2020 στις 10:00 π.μ.

Αγόρασα οργονίτες αφού είδα να τους χρησιμοποιεί η μητέρα μου, όταν ήρθα σπίτι από το Λονδίνο που σπουδάζω και ήταν ενθουσιασμένη. Λέω «τι στο καλό, δεν χάνω τίποτα αφού το λέει η μαμά». Πήρα το μενταγιόν, το mini, έναν bamboo και δύο πυραμίδες Mars. Μου έκανε εντύπωση πόσο καλά κοιμόμουν και πόσο ξεκούραστη ξυπνούσα, παρ’ όλη την κούραση από το διάβασμα, αλλά το απέδωσα στο ότι βρισκόμουν στο σπίτι μου με την οικογένεια μου και δεν σκέφτηκα καθόλου το bamboo που το είχα στο κρεβάτι μου. Όταν έφυγα από την Ελλάδα τους πήρα μαζί μου φυσικά. Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο ξεκούραστη ήμουν κάθε μέρα και πόσο καθαρό μυαλό έχω. Το σπουδαιότερο είναι πόσο εύκολα απομακρύνονται εμπόδια από την ζωή μου που πριν με ταλαιπωρούσαν. Ειδικά στο σπίτι μου έπαψαν να έρχονται συμφοιτητές και να με κουράζουν με τις ανοησίες τους. Έχω μείνει με πολύ λίγους καλούς φίλους που με ικανοποιούν ποιοτικά κι επικοινωνιακά. Είμαι ευγνώμων για την ποιότητα που τόσο εύκολα κι αβίαστα μπήκε στην ζωή μου γιατί πραγματικά υπέφερα από την σαβούρα πριν. Είχε δίκιο (ξανά) η μαμά.

********************

Ο/Η Άννα Δημητριάδου λέει: 12 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:00 π.μ.

Καλησπέρα σας, θέλω εδώ και κάποιες ημέρες να σας γράψω σχετικά με τον black knight που πήρα από εσάς. Λογικά δεν θα είναι κάτι που δεν σας έχουν ξανά πει, αλλά εδώ και έναν μήνα περίπου που τον φοράω (δεν τον έχω βγάλει από πάνω μου. Αντιθέτως έχω ξεφορτωθεί όλα τα υπόλοιπα διακοσμητικά που φορούσα) έχω διαπιστώσει ‘περίεργα’ πράγματα… Από άτομα που με το ζόρι μου μιλούσαν εδώ και κάποιους μήνες (συναναστροφή στην εργασία ή ακόμη και στον φούρνο που πηγαίνω καθημερινά), πλέον μου συμπεριφέρονται πολύ ευγενικά και μου πιάνουν κουβέντα. Είναι πολύ πιο εύθυμα! αυτό το παρατήρησα από την πρώτη ημέρα που τον φόρεσα. Στην εργασία μου η απόδοση μου έχει φτάσει σε επίπεδα που ούτε εγώ φανταζόμουν! Αισθάνομαι πολύ σίγουρη και κάποιες μικρές φοβίες, έχουν εμφανιστεί. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι δεν νιώθω πλέον καμία εξάντληση (εργάζομαι αρκετές ώρες την ημέρα) και με καλύπτουν λίγες ώρες ύπνου.

********************

Ο/Η Ηλίας Μαλέας λέει: 26 Μαΐου 2021 στις 19:00 μ.μ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Orgonodrome. Αισθάνομαι ότι σας γνωρίζω όλους και σας έχω συμμάχους μου και συμπολεμιστές ακόμη και στην μακρινή Αυστραλία που βρίσκομαι τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησα την γνωριμία μου με τους οργονίτες από το «Black Knight» όπως αναφέρει και το Orgonodrome πριν από 4 χρόνια. Αλλαξα Ηπειρο, εργασία, σύντροφο, φίλους, οικονομικά, στάση ζωής και περιβάλλον, όλα προς το καλύτερο, με έναν μαγικό τρόπο, χωρίς εμπόδια, πιέσεις και ανατροπές. Πώς να το πω, όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν σαν να κούμπωναν τα κομμάτια ενός παζλ, με ελάχιστη πίεση από πλευράς μου. Σήμερα διαθέτω ολόκληρη την γκάμα προϊόντων του Orgonodrome (ακόμη και το CB που μου είπε ο Ιωνας να μην λέω που βρίσκεται) και δεν είμαι απλά ευχαριστημένος, αλλά αισθάνομαι πως έχω την Κοσμική εύνοια, (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω). Ο,τι θέλω κι επιδιώκω γίνεται με εξαιρετικά εύκολο τρόπο. Ο,τι πάω να κάνω ή όποιος με πλησιάζει που είναι εναντίον μου ή εναντίον των αγαθών προθέσεών μου, ορθώνεται ένα τοίχος οργόνης αξεπέραστο που το εμποδίζει. Ειδικά τα ασημένια προϊόντα εμποδίζουν εμένα από το να κατρακυλώ σε αναπολήσεις, μεμψιμοιρία, αυτολύπηση, συγκινησιακή πανούκλα και όλα αυτά που ταΐζουν τα ανόργανα όντα και τους ιπτάμενους. Είναι σαν να ετοιμάζομαι για βουτιά σε γκρεμό και κάποια ΔΥΝΑΜΗ με κρατάει να μην πλησιάσω καν στο χείλος του. Η Ηώ μου είπε πως στα οικονομικά και στο περιβάλλον φαίνονται Ολοφάνερα, τα αποτελέσματα της Δύναμης ως Αιτία, κι έχει δίκιο. Πόσο χαίρομαι που σας γνώρισα μέσα στον ωκεανό βλακείας που έπλεα τόσα χρόνια με τους κάθε λογής «ειδικούς» «δασκάλους» και «γκουρού» που ανίκανοι οι ίδιοι να χτίσουν την ζωή τους απομυζούν από τα θύματα τους ενέργεια, χρόνο και χρήματα. Ενα τέτοιο θύμα ήμουν κι εγώ στην Ελλάδα ενός πολύ γνωστού «δασκάλου» (που τον ταϊζαμε, τον υποστηρίζαμε και τον διαφημίζαμε μαζί με φίλους μου, με συνδρομές στα περιοδικά και στα βιβλία του που δεν παίρναμε ποτέ) μέχρι που γνώρισα την Ηώ (με τις πολύτιμες συμβουλές της  στο businesslife.com) και τον Ιωνα και το orgonodrome … και βρήκα την ανεξαρτησία μου και την χαρά της ζωής. Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ όλους σας. (περιμένω τα βιβλία σας, μην αργείτε)

********************

Ο/Η Ηρακλής Λ. λέει: 24 Μαΐου 2021 στις 08:00 π.μ.

Ενα πράγμα έχω να πω μονάχα, σας ευχαριστώ, γιατί με βάλατε σε έναν κόσμο μυστήριο, παράξενο και ενδιαφέροντα παύοντας ταυτόχρονα την αυτολύπηση, την υποτίμηση, το τέλμα και την αποχαύνωση που κυριαρχούσε στην ζωή μου. Σήμερα μπορώ να πω με ενθουσιασμό πως είμαι τυχερός που σας γνώρισα και οι οργονίτες του Orgonodrome σαν πολύτιμα εργαλεία, σαν πολύτιμοι σύμμαχοι έφτιαξαν κάθε στραβό και μίζερο και εξαφάνισαν την συγκινησιακή πανούκλα, η οποία με επισκέπτεται πια όλο και πιο σπάνια. Επαψα να είναι υπάλληλος σε ένα καταθλιπτικό κλουβί-γραφείο κι έγινα φωτογράφος και blogger, γυρίζω τον κόσμο και απολαμβάνω το παιδικό μου όνειρο με το σκάφος μου. Είστε οι ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ μου!!!!!!

********************

Ο/Η Μαρια-Ελένη Π. λέει: 24 Μαΐου 2021 στις 03:00 μ.μ.

Είχα αγοράσει οργονίτες από κάθε κατασκευαστή που υπάρχει στην Ελλάδα και τους πιο επιφανείς στο εξωτερικό και κάθε φορά έβλεπα πως ήταν πεταμένα χρήματα. Τους πέταξα όλους και ξέχασα το θέμα οργονίτες. (Για κάποιον παράξενο λόγο ποτέ δεν είχα αγοράσει από το Οrgonodrome ενώ το έβλεπα) Αλλά δεν με ξέχασε αυτό όπως φαίνεται. Αντιμετώπιζα μια δύσκολη κατάσταση στα οικονομικά, δεν μας πλήρωναν από την δουλειά και είχαν μαζευτεί χρωστούμενα 9 μηνών. Είμαι βραδινή νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική. Χωρίς καμιά εξωτερική βοήθεια δανείστηκα, για να μπορώ να πληρώνω τουλάχιστον τα τρέχοντα έξοδα μου. Η Εταιρία που έχει την κλινική κάποιους τους πλήρωνε έστω και με λίγα χρήματα ενώ κάποιους άλλους, τους περισσότερους, καθόλου. Μας έδωσε τα δώρα των εορτών μόνο και μπόλικες υποσχετικές και φυσικά “σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να φύγει”. Αλλά, μια συνάδελφος (βραδινή κι αυτή σε άλλο τμήμα) δεν διαμαρτυρόταν, ενώ εγώ ήμουν  το μαύρο πρόβατο και ο μόνιμος ταραξίας. Για τα δεδουλευμένα μου, έτσι; Η συνάδελφος αυτή είναι πολύ ήπιων τόνων, (Βούδα την λέμε) και ανακάλυψα πως πληρωνόταν κανονικά. Την πλησίασα και την ρώτησα πως γίνεται αυτό, μήπως είναι συγγενής με κάποιον από την εταιρία κλπ. Μου είπε με ύφος απόλυτης γαλήνης και ηρεμίας ότι «αυτά που παθαίνουμε ξεκινάνε από μέσα μας, αν είμαστε εμείς ισορροπημένοι συναισθηματικά είναι αναπόφευκτο να μας συμβαίνουν καλά πράγματα». Επίσης είδα πως φορούσε έναν ασημένιο οργονίτη και της είπα πως είχα κι εγώ αλλά τους πέταξα γιατί δεν κάνουν τίποτε. Μου απάντησε πως «σίγουρα δεν είχα οργονίτη του Orgonodrome γιατί δεν θα μιλούσα έτσι. Η διαφορά είναι αισθητή, πάρε και θα καταλάβεις» με προέτρεψε. Πώς να πάρω όμως που ζούσα με δανεικά; Επικοινώνησα με τον κύριο Ιωνα και μου είπε πως υπάρχουν κάποια προϊόντα με κατασκευαστικές αστοχίες αλλά απολύτως λειτουργικά που πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή, μάλιστα μου έκανε ακόμη χαμηλότερη τιμή και επιπλέον οργονίτες δώρο, όταν του εξήγησα την κατάστασή μου. Αγόρασα τον «Black Knight» και πήρα δώρο ένα mini χάλκινο. Τα φόρεσα τα κράτησα στα χέρια μου κι αμέσως ένιωσα την ενεργειακή διαφορά, ειδικά σε σχέση με τους άλλους που είχα πάρει και δεν αισθανόμουν τίποτε και που αισθητικά ήταν και χάλια. Η βραδινή συνάδελφος που πλέον είχαμε έρθει περισσότερο κοντά μου είπε να χαλαρώσω εσωτερικά κι εξωτερικά, να μην διαμαρτύρομαι τόσο έντονα στην Εταιρία, άλλωστε είχα δηλώσει τις θέσεις μου και με το καλό και με το άγριο, και να αφήσω την οργόνη να καθαρίσει κάθε Dor ενέργεια και στο περιβάλλον και σ’ εμένα. Αρχισα να μελετώ το Orgonodrome συστηματικά και με προσοχή.

Σε 9 ακριβώς ημέρες, με κάλεσαν στο γραφείο και με μια περίεργη συμπεριφορά σαν να το έκαναν καταναγκαστικά κι όχι με την θέληση τους, με πλήρωσαν όλα τα χρωστούμενα. Ετσι, από το πουθενά. Ο Λ Α. Η χαρά μου, στα ουράνια. Εξόφλησα λογαριασμούς και μπήκα σε μια σειρά. Αγόρασα και δύο MARS PYRAMID μια για την κλινική και μία για το σπίτι. Σε 9 ακριβώς ημέρες εξοφλήθηκε όλο το προσωπικό.  Δεν γνωρίζω γιατί σε 9 ημέρες. Πήρα κι άλλα χρήματα που δεν τα περίμενα από την πώληση ενός χωραφιού που είχα κληρονομήσει και αγόρασα όλους τους οργονίτες (εκτός από το CB) ακόμη και τα προϊόντα Δύναμης. Στην κλινική έχω μόνιμα μια NEMESIS και την SPEAR OF DESTINY και φορώ την ATHENA PALLAS. Εχω όμως περάσει από σαράντα κύματα με ασκήσεις Δύναμης μαζί με την νέα μου φίλη που με έβαλε σε έναν νέο κόσμο χωρίς φωνές, θυμό, αντιδικίες, ανταγωνισμό, φόβο, ανασφάλειες και μου έδειξε πώς να κάνω τα πράματα να γίνονται ενεργοποιώντας την Θέληση μου και μόνο. Πράγματα αδιανόητα για μένα μέχρι πριν λίγο καιρό. Σε αυτό είχαμε βοήθεια από την Ηώ και τον Ιωνα με τις προσωπικές συνεδρίες και με την τόσο πολύτιμη αρθρογραφία τους. Σήμερα (24-5-2021) προετοιμαζόμαστε με την φίλη μου για την δική μας  επιχείρηση με πολύ δυνατούς οιωνούς. Σας ευχαριστώ όλους σας για την ελπίδα και την δύναμη που απλόχερα μας προσφέρετε.

********************

Ο/Η Τζώνυ λέει: 11 Μαΐου 2021 στις 14:00 μ.μ.

Γεια σας ονομάζομαι Τζώνυ και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας μετά την αγορά της πυραμίδας Bronze Force. Ο κύριος Ιων Μάγγος, μου έσωσε την ζωή. Είναι Μέγας Φιλάνθρωπος και πάντα θα τον μνημονεύω και θα του χρωστάω. Κι εξηγούμαι. Είχα επάνω μου μαύρη μαγεία και οι εχθροί μου θέλανε να με σκοτώσουν. Χωρίς πολλές λεπτομέρειες ήμουνα πολύ κοντά στο να πεθάνω. Επικοινώνησα με τον κύριο Μάγγο, μου πρότεινε και πήρα την πυραμίδα Bronze Force και άμεσα, στο πρώτο λεπτό που την έβαλα στο σπίτι μου πρώτον, φορτίστηκα ενεργειακά, δεύτερον καθάρισε το δωμάτιο μου, λες κι έφυγε ένα μαύρο σύννεφο, τρίτον, έφυγαν όλες οι ανόητες σκέψεις από το μυαλό μου, τέταρτον, κόπηκε μονομιάς η συγκινησιακή πανούκλα, πέμπτον, και το σπουδαιότερο, καθάρισα από τα μάγια και οι εχθροί μου είναι ανήμποροι να μου κάνουν κακό. Ευχαριστώ ξανά τον κύριο Μάγγο. Εννοείται ότι εκτός από την πυραμίδα πήρα βοήθεια και από την εκκλησία και από τις φωτεινές δυνάμεις των συμπάντων. Θεωρώ όμως ότι η πυραμίδα Bronze Force  του Orgonodrome, με βοήθησε πάρα πολύ και είτε κάποιος έχει μάγια, είτε έχει πολλούς εχθρούς, όταν την έχει στο σπίτι του, θα χει το κεφάλι του ήσυχο. Ευχαριστώ (ξανά) κύριε Μάγγο και να είσαι καλά.

********************

Ο/Η Athanasios Koravos λέει: 22 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:00 μ.μ.

Για τον «Silver Bullet». Αισθάνεσαι την ενέργεια και γίνεσαι συμμέτοχος στην δύναμη του, βλέπεις με την διαύγεια του παρατηρητή κι όχι του διανοούμενου, τα χρώματα ζωντανεύουν, οι αισθήσεις αυξάνουν. Η θωράκιση σου δεν πραγματοποιείται ζώντας αποκομμένος από τον περίγυρο, αλλά ζώντας μέσα σε αυτόν. Η αίσθηση έγινε ήδη αντιληπτή μια μέρα πριν τον αποκτήσω, γιατί αν και μακριά, είχα ήδη αρχίσει να αισθάνομαι την σύνδεση με το νέο μου όπλο και απόκτημα. Αλλαγές και βαθιές συνειδητοποιήσεις που με φέρανε στο τώρα και σε μια κατάσταση πλήρους ετοιμασίας για να δεχτώ αυτό το πολύτιμο ζωντανό αντικείμενο. Ηρθε η στιγμή να το φορέσω! Τα χρώματα ζωντάνεψαν, η χρόνια αλλεργία μου στις γάτες του σπιτιού απενεργοποιήθηκε, σαν από το πάτημα ενός “μαγικού” κουμπιού, η αντίληψη της ζωντανής ενέργειας με προκάλεσε να την χρησιμοποιήσω, θεραπεύοντας πόνους πάνω στο σώμα μου κατά βούληση. Ο ερωτισμός επεκτάθηκε πέραν τον ορίων της επαφής και έδωσε άλλη υπόσταση στην σεξουαλική πράξη. Η δύναμη του, μου παρέχει έλεγχο και ο έλεγχος των καταστάσεων φέρνει την ηρεμία. Ο «Silver Bullet» του orgonodrome μου πρόσφερε την ήρεμη δύναμη που τόσο επιδίωκα να αποκτήσω. Πλέον, με σεβασμό σε αυτήν αλλά και σύνεση, διαχειρίζομαι την δύναμη υπέρ μου σε κάθε περίσταση, αλλά ακόμα και όταν δεν το γνωρίζω, αναλαμβάνει εκείνη τα ηνία για μένα σε χρόνο μηδέν.

********************

Ο/Η Στέργιος Νικολάου λέει: 10 Ιανουαρίου 2021 στις 22:00 μ.μ.

Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι.
Σας αποκαλώ φίλους, ενώ δεν σας γνωρίζω, γιατί μόνο φίλοι μπορούν να προσφέρουν τόσο καλό, όσο προσφέρατε εσείς στην ζωή μου. Ξεκινώ από τα βιβλία, η γνώση είναι τόσο καταιγιστική που με συντάραξε συθέμελα.  Εχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα την ζωή και τον περίγυρο μου. Ξεσκαρτάρω αυτοστιγμή και δεν μετανιώνω ούτε αισθάνομαι ενοχές για κανέναν πλέον. Αγοράζω οργονίτες από την αρχή του orgonodrome και τους έχω όλους και τους παλαιούς και τους νέους. Αλλαξα δουλειά και μπήκα στο γραφείο που ήθελα σχεδόν μαγικά, με τέλειο περιβάλλον με το που φόρεσα το Pendant «Silver Bullet» κι αργότερα όταν έβαλα στο γραφείο τις δυο πυραμίδες από συνεργάτης που ξεκίνησα έγινα συνεταίρος  που ούτε να το σκεφτώ δεν τολμούσα. Το σημαντικό είναι ότι η έμπνευση στο γραφείο (αρχιτεκτονικό) είναι στα ύψη, όχι μόνο σ’ εμένα αλλά σε όλους. Οι πελάτες (υψηλού οικονομικού επιπέδου) είναι ικανοποιημένοι και οι δουλειές κλείνουν πιο εύκολα χωρίς αναταραχές. Οι στατιστικές μου του περασμένου χρόνου με έκαναν συνέταιρο !!! Εχω βάλει και τους δύο μεγάλους οργονίτες με το κοχύλι επάνω στο τραπέζι συνεδριάσεων  με αποτέλεσμα όποιος έρχεται να μην μπορεί να πει ψέμματα. Ναι, το έχουμε διαπιστώσει επανειλημμένως και είναι διασκεδαστικό. Προσθέσαμε και τρεις BRONZE FORCE PYRAMIDE στους χώρους για έξτρα συνέργεια. Και ΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΙΣΙΑΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ολοκληρωτικά. Εχουμε ήδη παραγγείλει όλοι μαζί και το SCALAR CANON CHEMBUSTER να τοποθετηθεί στα καινούργια μας γραφεία που θα έχουμε κήπο με χώμα. Οχι μόνο εγώ, αλλά όλοι στο γραφείο (που φορούν το «Silver Bullet») σας ευχόμαστε με την νεα χρονιά, κάθε καλό που μας κάνετε να το λαμβάνετε πολλαπλάσιο.

********************

Ο/Η A. Christina K. λέει: 05 Αυγούστου 2020 στις 20:00 μ.μ.

Καλησπέρα. Φορούσα για 2,5 χρόνια περίπου τον «Black Knight», εδώ και έξι μήνες φορώ τον «Silver Bullet» (ο «Black Knight» εξακολουθεί να έχει περίοπτη θέση στην καρδιά και το σπίτι μου). Προσπαθώ να δώσω την δική μου εικόνα. Από τον έναν στον άλλον είναι σαν αλλαγή επιπέδου, και οι δυο εξαιρετικοί, αλλά, πράγματι χρειάζεται να προηγηθεί ο «Black Knight». Πολλά πράγματα που συνεισφέρουν, αν δεν έχουμε ισχυρό παρατηρητή, ίσως να μην τα συνειδητοποιήσουμε ή να τα δούμε μετά. Φυσικά θέλει εποικοδομητική ματιά και όχι ότι «αρνητικό» στο μυαλό μας να το ρίχνουμε στον οργονίτη. Εξ άλλου πολλά μαθήματα και ανάποδα είναι για να ξεκαθαρίζουμε από πράγματα κι ανθρώπους που δεν τα χρειαζόμαστε, αλλιώς επαναλαμβάνουμε τους ίδιους κύκλους!! Σύνδεση με καρδιά θέλει για να δούμε τι γίνεται!!

Με τον «Black Knight», ένοιωσα μια ασπίδα προστασίας γύρω μου, ότι κι αν σημαίνει αυτό! Αρχισαν να ξεκαθαρίζουν καταστάσεις κι άνθρωποι που δεν χρειαζόμουν και ό,τι νέο παρουσιαζόταν που δεν άξιζε, έφευγε με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς σπατάλες χρόνου και καρπικές καθυστερήσεις. Το είχα ζητήσει εξ άλλου ότι δεν αξίζει για εμένα, να φεύγει!! Μεγάλα ανοίγματα σε θέματα που ήδη εργαζόμουν, ή ξεκινούσα τώρα, σε ψυχολογικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Μια μεγαλύτερη σύνδεση με όλους τους κόσμους, ορυκτό, φυτικό και ζωικό!!!
Με τον «Silver Bullet» βιώνω όλα τα προηγούμενα, αλλά επιπλέον μια μεγάλη δύναμη που δεν μπορώ να περιγράψω. Νοιώθω προστασία σε φυσικό επίπεδο. Προστασία από ηλεκτρομαγνητικά. Επικέντρωση και κατεύθυνση στο τι να κάνω και τι όχι. Ελξη πιο καθαρών ενεργειών σε όλα τα επίπεδα.
Πραγματικά ευχαριστώ! Εξαιρετική δουλειά (και σίγουρα καμιά σχέση με προηγούμενα που φορούσα, δεν συγκρίνω, μόνο συνειδητοποιώ από βίωμα). Γένοιτο!

********************

Ο/Η Konstantinos Skarpalezos λέει: 10 Ιουλίου 2020 στις 18:00 μ.μ.

Καλησπέρα, αποφάσισα να γράψω κάποια πράγματα για τις εμπειρίες μου με τους οργονίτες του Orgonodrome. Είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που γράφω για τις εμπειρίες μου με τους οργονίτες, τις δύο με ψευδώνυμο στην παλιά σελίδα των terrapapers τo 2013 όταν είχα πρωτοπάρει τους παλιούς χάλκινους και μια ακόμη στην σελίδα του ΦΒ του orgonodrome όταν πήρα τους μαύρους πριν ενάμισι χρόνο, μετά από μερικούς μήνες πήρα και τους ασημένιους και τους φοράω συνδυαστικά με τους μαύρους. Αρχικά το 2013 όταν πρωτοφόρεσα τους χάλκινους για 20 λεπτά περίπου ένοιωθα μια δυσφορία που άλλαξε σε ευφορία και βαθιά γαλήνη. Τις επόμενες μέρες, η μάλλον νύχτες είχα κάποιες εμπειρίες, στον ύπνο μου, ένα βράδυ και ενώ πάντα φορούσα το μενταγιόν με το mini MWO κάτω από το μαξιλάρι ένοιωσα κάτι να με τραβάει από την περιοχή των νεφρών – επινεφρίδια, και εννοώ ένοιωσα το φυσικό μου σώμα να το τραβάνε, να μετακινείτε !!! Αλλά είχα την θέληση και την ισχύ να σταματήσω ότι ήταν αυτό που το προκαλούσε και να το κόψω μαχαίρι.

Σε επόμενο βράδυ είδα σε πολύ ζωντανό όνειρο δύο πρόσωπα στενά, συγγενικά, οργανικές πύλες που για δεκαετίες μου είχαν κάνει την ζωή κόλαση, το πρώτο πήγε να μου επιτεθεί, αλλά επιβλήθηκα και δεν τόλμησε να προχωρήσει και το δεύτερο όρμησε κατά πάνω μου, αλλά και εκεί το τελείωσα. Από τότε σταθερά έχουν εξαφανισθεί από την ζωή μου και έχω βρει την ησυχία μου από αυτά τα άτομα, αν και με το που έγινε αυτό άλλο πολύ κοντινό μου πρόσωπο πήρε την θέση τους σαν να ήταν ΟΠ και η συμπεριφορά του απέναντι μου ξαφνικά έμοιαζε με τα προηγούμενα, προσφάτως λύθηκε η σχέση μου μαζί του. Μία άλλη νύχτα για πρώτη φορά βίωσα το να ξυπνάω μέσα στο όνειρο μου, αυτό έχει μια σημασία για όσους γνωρίζουν τα έργα του Κάρλος Καστανέντα (τα οποία έχω διαβάσει όλα και στο παρελθόν άσκουσα και τα μαγικά περάσματα).

Στο διάστημα από τότε μέχρι και πέρσι πάρα πολλά είχαν συμβεί, πράγματα πέραν κάθε λογικής και γραμμικής αντίληψης, ένα το ανέφερα και πέρσι, όταν πήγα στο αυτοκίνητο μου για να πάω σε μια δουλειά και το είδα να είχε “μετακινηθεί” μια θέση!!!!! Κάτι που δεν μπορούσα να δώσω κάποια “λογική” εξήγηση, κι όταν πήγα στην δουλειά αυτή, άφησα το αυτοκίνητο σε γκαράζ, όταν πήγα να το πάρω και είχα τα χρήματα στο χέρι να πληρώσω, ο υπάλληλος στον υπολογιστή επέμενε ότι είχε πληρωθεί το αυτοκίνητο και να φύγω!!!!!! (ένταξη πολλά τέτοια τρελά). Κάτι άλλο πέραν κάθε λογικής που συνέβη πριν τρία χρόνια περίπου, είναι το εξής. Ενώ επικοινωνούσα μέσω μεσσεντζερ με έναν φίλο στο εξωτερικό περί του “αοράτου πολέμου” ξαφνικά εμφανίζεται μήνυμα από εκείνον (χωρίς να το είχε γράψει ο ίδιος!!!) σκοτεινές οντότητες με απειλούσαν, ακόμα ακόμα και με τον θάνατο μου!!! «αν συνέχιζα να ενοχλώ τους δικούς τους, τους αγαπημένους τους» όπως έγραψαν!!! «ή θα προσκυνούσα ή θα με τελείωναν». Φυσικά έχω και φωτογραφίες από το μήνυμα αυτό, το οποίο φυσικά με ταρακούνησε αρχικά όπως και τον φίλο μου.

Με τους Black οργονίτες, βασικά δεν έχω όχληση από Ο.Π. ή κάτι τέτοιο, αυτό που βίωσα είναι ότι άρχισα να μπαίνω σε μια σιωπή εσωτερική, κάποια στιγμή ένοιωσα ότι ήμουν στο απόλυτο κενό αποκομμένος από τα πάντα βιώνοντας την απόλυτη μοναχικότητα, αυτό κάποια στιγμή μου έφερε κρίσεις άγχους και πανικού, αλλά ήταν η αρχή, εν τω μεταξύ πήρα και τους ασημένιους και τώρα λύθηκε η σχέση που είχα για πλέον των 20 χρόνων, ζω μόνος και για πρώτη φορά στην ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος, χωρίς άγχος για το χθες η το αύριο, ζω μοναχικά, βοήθησε βέβαια και η “πανδημία” αλλά και τώρα, δεν βλέπω κανέναν, δεν μιλάω με κανέναν, εκτός από τα επαγγελματικά, με συνεργάτες, είμαι σε σιωπή και ευδαιμονία, έφυγα από την τσιμεντούπολη που ζούσα σε ορόφους, τώρα από την γη με χωρίζουν τρία σκαλοπάτια, φυτά, δένδρα, πουλιά, φύση και είμαι πραγματικά καλά με τον εαυτόν μου, τοξικά άτομα τέλος, δεν βγαίνω πολύ έξω για διάφορους λόγους αλλά μου αρέσει πολύ να είμαι μόνος και εν σιωπή. Είμαι ευγνώμων, τίποτα δεν με ενοχλεί, “δυσκολίες” “εμπόδια” τίποτα. Αυτά μέχρι στιγμής.

********************

Ο/Η Τ. Ν. Καππαδόκης λέει: 29 Ιουνίου 2020 στις 09:18 π.μ.

Καλημέρα κυρίες και κύριοι του Orgonodrome. Θέλω απλά να σας ευχαριστήσω, με κάθε κύτταρο μου να δονείται στις συχνότητες της έκστασης, από αυτά που βιώνω με την χρήση των orgonions που μου στείλατε μέσα σε αιθέρια αρώματα. Είχα διαβάσει τις εμπειρίες, έχω και φιλική οικογένεια που τους χρησιμοποιεί, εδώ και χρόνια, είπα κι εγώ να δοκιμάσω. Εργάζομαι σε δικαστικό μέγαρο (ευτυχώς σε κωμόπολη) και είναι δεδομένη η συσσώρευση αρνητικών ενεργειών, πέραν του επιτρεπτού ορίου αντοχής μου. Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται, κι αποφάσισα ή να αλλάξω δουλειά (ναι, ξέρω, “εργασία”, λατρεμένη Ηω, αλλά η ρουτίνα μου, δεν μπορεί να ειπωθεί ως “εργασία” σε καμία περίπτωση) ή να αλλάξω τον τρόπο που δουλεύω και ζω. Ξεκίνησα από το δεύτερο γιατί μου ήταν πιο εύκολο. Πήρα το μενταγιόν και μία πυραμίδα για να την έχω στο γραφείο, γι’ αρχή. Κατόπιν συμπλήρωσα, το Drink Charger κι άλλες πυραμίδες και συνέχισα κάθε μήνα να παίρνω κι από ότι μου έλεγε ο Ιων.

Οι Αλλαγές… θεαματικές. Κόπηκαν τα εμπόδια κι αυξήθηκαν οι ελευθερίες  (έκανα και το σεμινάριο, αμ, πως). Κάθε τοξική συναναστροφή εξαφανίστηκε από την ζωή μου. Αυξησα και την ΠΟΙΟΤΗΤΑ σε διάφορα θέματα γύρω μου, καθάρισε το μυαλό μου, άνοιξε η αναπνοή μου, γιατί ένοιωθα να πνίγομαι από την τόση DOR (για να το πω ευγενικά) που στροβιλιζόταν καθημερινά γύρω μου. Το σημαντικότερο για εμένα είναι πως, καθάρισε το μυαλό μου (αυτό δεν θα σταματήσω να το λέω) έφυγε η καταχνιά και πλέον ξέρω τι κάνω, γιατί το κάνω και πως να το κάνω.

Στο σεμινάριο (στο ωραιότερο τριήμερο της ζωής μου), έμαθα πως να διαχειρίζομαι το μυαλό μου, τον χρόνο μου, να βάζω προτεραιότητες, να ελέγχω τις ενέργειες μου και του περιβάλλοντος μου, χρησιμοποιώντας τους orgonions. Ετοιμάζομαι να αλλάξω δουλειά και ν’ αρχίσω να εργάζομαι … επιτέλους, να κάνω αυτό που με ευχαριστεί. Ευχαριστώ. Αναμένω να βρεθούμε ξανά και να σας ευχαριστήσω κι από κοντά.

********************

Ο/Η Ioanna Simoudi λέει: 3 Ιουνίου 2020 στις 11:18 π.μ.

Καλημέρα σε όλους. Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με τους οργονίτες. Ο Black knight μου έδωσε ενέργεια και ώθηση να ξεκινήσω να γυμνάζομαι. Ημουν σαν να είχα τα πόδια κομμένα. Πλέον από 3 χιλιόμετρα την ημέρα που ξεκίνησα, σταδιακά έχω ανέβει στα 7 χιλιόμετρα / ημέρα + αερόβια αυτοάμυνα 3 φορές την εβδομάδα, μαζί με όλα όσα μια μαμά νοικοκυρά έχει να κάνει εκτός από το κυρίως επάγγελμα. Επίσης σχετικά με το bamboo, ο ύπνος μας είναι πολύ πιο βαθύς και ξεκούραστος. Ο σύζυγος αν και δύσπιστος, από τη 2η μέρα σταμάτησε να ροχαλίζει! Τρελό μου φάνηκε στην αρχή αλλά τελικά επωφελήθηκα εις το έπακρον. Σε μια φίλη που ήρθε στο σπίτι της έδωσα να κρατήσει στο ηλιακό πλέγμα το bamboo και μετά από 2 λεπτά μου λέει “νιώθω ότι κάτι ανεβοκατεβαίνει στο αίμα μου. Από το κεφάλι ως τα πόδια”. Ευχαριστώ πολύ για όλα και αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το όνομα Ιωάννα – Κύπρος.  Καλή συνέχεια.

********************

Ο/Η Ανδρέας Θύρσος Ιγγλέσης (Lavazza) λέει: 13 Μαΐου 2020 στις 21:18 μ.μ.

H ζωή με τον Silver Bullet, ζεις και χτίζεις το δικό σου οργονικό παραμύθι, με το μενταγιόν να είναι ιππικός καβαλάρης και να καλπάζει στην χαοτική μη τοπολογία, μια έννοια που θα την διανοηθεί μόνο όποιος φορέσει αυτό το όπλο ενέργειας. Black Knight, ένας πολύτιμος βοηθός και φίλος θα χαρακτήριζα στα 3 χρόνια που με συνόδευε ΚΑΙ αυτό το τόσο δυνατό μενταγιόν οργονίτης, αλλά όπως γράφουν για φρακταλικό συντονισμό και ενδυνάμωση του αιθερικού. Τον φόρεσα και τον αγκάλιασα και αυτόν με πολύ αγάπη όπου και αυτός δύσκολα συνηθίζεται.

Ο άνθρωπος όμως έχει τάση να κατέχει πάντα κάτι το πιο δυνατό όπως έχουμε το αρχαίο παράδειγμα της εξέλιξης ”από το ρόπαλο στην φωτιά” κυνηγάμε χάλκινα και ασημένια μενταγιόν που όμως δεν ξέρουμε με τη δύναμη θα έρθουμε αντιμέτωποι! Ετσι και εγώ λοιπόν διάβαζα και ξαναδιάβαζα όλα αυτά τα τόσο αξιοθαύμαστα και ενδιαφέροντα γεγονότα σε όσους έχουν στην κατοχή τους τον Silver Bullet δίχως να μπορώ να αντιληφθώ σε τι αγορά πήγα και έκανα, που όμως αν μη τι άλλο μόνον κακή δεν υπήρξε. Φορούσα λοιπόν τον καλό μου Black Knight και ήθελα να αναβαθμιστώ με το μενταγιόν Athena Pallas ρωτούσα και ξανά ρωτούσα τον Ιων γιατί να μην τον πάρω; Πάντα καλοσυνάτος και ευγενικός μου απαντούσε ότι δεν σε ενδιαφέρει ένα τέτοιο είδους μενταγιόν, πάρε Silver μου λέει και θα δεις άλλη κλάση επιπέδου, το Athena Pallas δεν σε αφορά. Και εδώ να παραθέσω ότι ακόμη και αν δεν το πήρα εν τέλει, είμαι σίγουρος ότι ΝΑΙ δεν με αφορά με αυτά που βιώνω τώρα με το SILVER!!!!

Ετσι λοιπόν όταν είδα το νέο αναβαθμισμένο μοντέλο με την χρυσή κεραία και την νανοεπικάλυψη το χτύπησα δίχως δεύτερη σκέψη… Αυτό είναι και το κακό όμως ότι οι άνθρωποι δρούμε και κινούμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε και επίσης χωρίς να το καταλάβω πήγα και παράγγειλα ένα όπλο για να μην υπερβάλλω θα το χαρακτήριζα ωσάν ένα οργονικό καλάζνικοφ… Πάνω στην αλαζονεία μου και στην υλική μου δίψα για δύναμη, πίστευα ότι με ένα μενταγιόν από ασήμι θα ξεσκίσω θεούς και δαίμονες και όλοι θα προσκυνήσουν μπροστά στην αφεντειά μου… Ομως τώρα μπορώ και καταλαβαίνω την διαφορά μεταξύ δύναμης και αλαζονείας… Βασικό είναι ότι εδώ ταιριάζει το ρητό που γράφει το Orgonodrome ότι: ”Αν πηδήξεις σε ένα βαθύ πηγάδι η μοίρα δεν είναι υποχρεωμένη να σε βγάλει από ‘κει μέσα”

Ετσι ήρθε στα χέρια μου με πολύ ενθουσιασμό το Silver Bullet και το φόρεσα. Αρχικά τις πρώτες μέρες έρχεσαι σε ένα βαθύ συνειδητό ύπνο, σαν μια κατάσταση Nirvanas… Αδειάζει το μυαλό σου από κάθε είδους εσωτερικό σκουπίδι και σε φέρνει σε μια κατάσταση διαλογισμού βασικό δε ότι μια ετήσια ερωτική απογοήτευση που είχε διοχετευθεί μέσα μου στα πρώτα δέκα λεπτά είχε εξαφανιστεί και πέρασε στον κάδο απορριμάτων. Τις πρώτες μέρες όλα ήταν εντάξει, μόνο τα πρωινά λίγο ζοριζόμουν όταν τον φόραγα μέχρι να τον συνηθίσω, ένιωθα σαν να εισχωρούν παγωμένες φλέβες και να με καθαρίζουν από κάθε τι σκουπίδι και αρρώστια μέσα μου.

Περνώντας οι μέρες και νομίζοντας ότι το συνήθισα άρχισε το μενταγιόν να έχει πλήρη λειτουργία πάνω μου. Επειδή το ασημένιο μενταγιόν αναβλύζει/κόβει και τις δικές σου DOR ενέργειες μου ήταν δύσκολο να το συνηθίζω, σε ταρακουνά ολόκληρο μέσα σου, νιώθεις ένα βαθύ χάος ζωντανής ενέργειας, σου ξεσκίζει την ψυχή ολόκληρη για να σε καθαρίσει και σε φέρνει σε ένα χαοτικό μη τοπολογικό (όπως προανέφερα) συντονισμό.. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ένιωθα και οραματιζόμουν ότι μου ξέσκιζε την ψυχή για να με καθαρίσει… Μόνο και τότε αν αντέχεις να περάσεις αυτά τα στάδια εσωτερικού καθαρισμού ψυχής (αν διαθέτεις) θα δεις τα αξιοθαύμαστα αποτελέσματα του μενταγιόν.

Αν λοιπόν και μόνο αν περάσεις αυτά αρχίζεις και κινείσαι σε ευθύ δρόμο ζωής, η ενέργεια μου είναι στα ύψη συνεχώς, μπορώ και στέκομαι μπροστά σε “διαβασμένους ανθρώπους” και τους αποστομώνω χωρίς να βγάλουν κιχ και μου ρίχνουν τις ευθύνες σε παιδιαρίστικες δικαιολογίες. Εδιωξα άτομα από δίπλα μου που τ’ αγαπούσα, με πολύ πάθος και καθόλου φόβο αφού δεν ήταν ισάξιοι δίπλα μου ή κοντά στο μενταγιόν μου, η διαίσθηση και η διορατικότητα μου αυξάνονται μέρα με την μέρα, ξέρω και αισθάνομαι τους ανθρώπους χωρίς λόγο και νόηση όπως αναγράφετε για τον ασημένιο. Κι όχι μόνο για ανθρώπους, αλλά μέρη, καταστάσεις και διάφορα άλλα. Το πιο τρομακτικό από όλα είναι ό,τι, ό,τι, μα ό,τι, γράφετε για τις ιδιότητες του μενταγιόν στο site τις βιώνω με το μενταγιόν και αυτό είναι από τρομερό έως θαυμάσιο γεγονός και ιδιότητα.

Νιώθω μια βαθιά εσωτερική δύναμη μέσα μου, δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω που όμως μεγαλώνει μέρα με την ημέρα και γίνομαι και εγώ πιο δυνατός μαζί της. Ετσι στέκομαι μπροστά στον καθένα, δίχως να μπορεί να μου επιτεθεί, εδώ οφείλουμε και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Orgonodrome για αυτήν την τόσο όμορφη κατασκευή που μαζί της πετυχαίνεις τόσα πολλά και θέλει τόσο κόπο να φτάσουν σ’ αυτό το αποτέλεσμα. Πάντως για να δούμε και την διασκεδαστική μεριά του μενταγιόν, τελικά ξεσκίζω θεούς και δαίμονες και όλοι προσκύνησαν μπροστά μου, αλλά όχι με το υλικό είδος αλαζονείας που με κυρίευε στο παρελθόν αλλά με ορθόδοξο τρόπο και την κατάλληλη Δύναμη. Είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες και εξερευνήσεις στην ζωή μου πάντα φυσικά με νέα όπλα στην ζωή μου. Σίγουρα επόμενος στόχος το Silver Blow για απόλυτη ασημένια ένοπλη επανάσταση!!! Αν και για 21 χρόνων το αιθερικό μου σώμα το χρειαζόταν.

Αναβαθμίσου… Silver Bullet λοιπόν, για να φτιάξεις το δικό σου παραμύθι. Αν αντέχεις…

********************

Ο/Η Αθηνούλα Π. λέει: 09 Μαΐου 2020 στις 22:35 μ.μ.

Καλησπέρα σας! Βρίσκω την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αντικατάσταση του φθαρμένου μενταγιόν μου και την άριστη εξυπηρέτηση. Λέω να εκμεταλλευτώ την έκπτωση που έχετε βάλει για να εξοπλιστώ κι’ άλλο. Μέχρι στιγμής έχω 2 μαύρα μενταγιόν και οργονίτες τσέπης, drink charger, αλλά και 2 bamboo. Θα αγοράσω και πυραμίδες για να είμαι πάνοπλη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που σας γνώρισα κι έμαθα τόσα πράγματα διαβάζοντας τα άρθρα σας στο orgonodrome, στο terrapapers αλλά και στο περιοδικό Strange. Είμαι παλιά καραβάνα από το blog του κ. Ιωνα και την miastala. Τα βιβλία του Ράιχ τα διαβάζει η κόρη που σπουδάζει ιατρική κι έχει ξετρελαθεί. Μάλιστα μίλησε σε 1-2 καθηγητές της και της είπαν να μην μιλάει για τον Ράιχ και την οργόνη γιατί είναι αιρετικός -όπως ακριβώς το γράφετε συνεχώς. Τι να πω, λυπάμαι για το παιδί μου που στραβώνεται στο διάβασμα και θα ζήσει σε τέτοιο κόσμο. Τέλος πάντων, με τους οργονίτες στο Πανεπιστήμιο έχει καθαρίσει η κόρη μου από τις ενοχλήσεις κάθε είδους. Εχει πιο καθαρό μυαλό, περισσότερη όρεξη για διάβασμα και αισθάνεται πιο δυνατή κι αισιόδοξη. Χαίρομαι που ξεφορτώθηκα την γειτόνισσα με τα 20 σκυλογατιά, τα ουρλιαχτά και την βρώμα τους. Τα είχε σε μια αυλή 2χ2 και όλη η γειτονιά υπέφερε. Με το που μπήκαν οι οργονίτες στο σπίτι η τύπισσα έφυγε και τα ζωντανά τα πήρε ο Δήμος και κάποια φιλοζωική. Αληθινά αισθάνομαι πολύ τυχερή που σας γνώρισα κι από κοντά κι επιβεβαιώσατε κάθε σκέψη που είχα για εσάς. Εύχομαι καλή δύναμη με αγάπη και κατανόηση για τα προβλήματα και τις αδυναμίες μας. Το ξέρω πως σας ζαλίζω συνέχεια με ερωτήσεις, αλλά … σοοοόρυ (με τσαχπινιά)

********************

Ο/Η Γεωργία Β. λέει: 09 Μαΐου 2020 στις 09:45 π.μ.

Να’ μαι κι εγώ… η Γεωργία Β. Πήρα τον πρώτο μου οργονίτη, το μενταγιόν black knight στις αρχές του 19. Ηταν ο στόχος που είχα βάλει για την νέα χρονιά. Τα κατάφερα και το πήρα τον Ιανουάριο. Μόλις το φόρεσα οφείλω να πω πως μέσα σε 2 ημέρες είχα τσακωθεί με τους πάντες, με τον άνδρα μου, το παιδί μου, τους γονείς μου και πολλούς φίλους μου. Τα νεύρα μου κόντευαν να σπάσουν, διαρκώς μία υπερένταση και πονοκέφαλος αρκετά έντονος. Προβληματίστηκα, πήρα τον κ. Μάγγο μίλησα μαζί του και μου είπε αν τα συμπτώματα ήταν πολύ έντονα δεν θα πείραζε να τον έβγαζα κάποιες ώρες της ημέρας. Τον έβγαλα τις πρώτες ημέρες περίπου κανένα δίωρο όχι παραπάνω και τον ξαναφορούσα γιατί ένιωθα ότι μου έλειπε. Γενικά αυτή η αναταραχή κράτησε πάνω κάτω ένα μήνα περίπου και μετά ηρέμησα. Για να μη σας ζαλίζω θα πω εν συντομία ότι έγινα άλλος άνθρωπος. Είμαι πιο ψύχραιμη, αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα με άλλο μάτι, δεν πανικοβάλλομαι, πολλές φορές γελάω και πιάνω τον εαυτό μου να λέει “δε βαριέσαι θα περάσει, δε τρέχει και τίποτε”. Κοιμάμαι πιο ήρεμα και πολύ λιγότερο από πριν νιώθοντας ξεκούραστη. Το πιο σημαντικό, έφυγαν σιγά σιγά από κοντά μου σχεδόν όλοι οι τοξικοί άνθρωποι του περιβάλλοντος μου. Είτε από μόνοι τους είτε εγώ ξαφνικά τους έβλεπα με άλλο μάτι και επιδίωκα την συνειδητή απομάκρυνσή μου από αυτούς. Ξαφνικά έβλεπα τον εαυτό μου σαν την μύγα μέσα στο γάλα έχοντας όλους αυτούς γύρω μου, τι δουλειά έχεις εσύ με δαύτους έπιανα τον εαυτό μου να λέει. Δεν τους ήθελα αλλά και δεν τους χρειαζόμουν δίπλα μου, έβλεπα πως μόνο κακό μου έκαναν με την συνεχή γκρίνια τους, συνεχώς με τα παράπονα, την δυστοκία, τα κουτσομπολιά, φαρμακόγλωσσες κανονικές, κακόψυχοι και μικρόψυχοι, πολύ μικροί άνθρωποι στο μυαλό και στο πνεύμα.

Επίσης η γλώσσα μου “λύθηκε” και άρχισα να μιλώ και να λέω σε όλους αυτό που ήθελα πραγματικά να τους πω χωρίς να νοιάζομαι μήπως με κακοχαρακτηρίσουν ή κάτι άλλο. Σε αυτούς που έπρεπε να ακούσουν την καλή κουβέντα την άκουγαν, κάποιους άλλους τους “στόλιζα” κανονικά δίχως ίχνος ντροπής. Ενιωθα ότι τους έλεγα αυτό που έπρεπε να πω και αδιαφορούσα για το αν τους άρεσε η όχι. Στην οικογένεια μέσα επήλθε μία ηρεμία και μία ατμόσφαιρα πολύ διαφορετική, πιο γαλήνια πιο πράα, φυσικά υπάρχουν εντάσεις και φωνές όπως σε κάθε ζωντανή οικογένεια αλλά καμία σχέση το πριν με το μετά. Ο άντρας μου το κοίταζε λίγο δύσπιστα στην αρχή αλλά κάποια στιγμή και μετά από μήνες αποφάσισα να το βγάλω από πάνω μου και να του δώσω να το φορέσει για να διαπιστώσει και ο ίδιος τι σημαίνει να το έχεις επάνω σου. Στο σημείο που εφάπτεται το μενταγιόν με το στήθος του δημιουργήθηκε μία μεγάλη κοκκινίλα που μεγάλωνε με τον καιρό και έγινε περίπου όση η βάση του μενταγιόν. Το δέρμα του αγρίεψε σε εκείνο το σημείο και είχε έντονη φαγούρα. Αυτό κράτησε περίπου ενάμιση με 2 μήνες, τώρα υπάρχει ακόμη η κοκκινίλα αλλά μικρότερη και καθόλου φαγούρα η κνησμός. Κατενθουσιάστηκε με το μενταγιόν. Ηρέμησε ψυχολογικά, ψύχραιμη αντιμετώπιση των προβλημάτων πολλές φορές με γέλια, καθόλου πανικός, σαν ν’ άνοιξε το τρίτο μάτι μου είπε μία μέρα, και βλέπω λύσεις μπροστά μου ενώ άλλες φορές θα πνιγόμουν σε μία κουταλιά νερό.

Τα αποτέλεσμα είναι να μην θέλει να το αποχωριστεί γιατί όπως λέει νιώθει την θετική του ενέργεια οπότε πριν λίγο καιρό αγόρασα εγώ ένα καινούργιο όπως και η κόρη μου που είναι 19 ετών φοράει κι αυτή. Την ρώτησα μία μέρα αν δυσανασχετεί γιατί είναι λίγο βαρύ και η απάντησή της ήταν ότι “μαμά δε το νιώθω καθόλου όταν το φοράω είμαι μία χαρά”. Κοιμάται πολύ, κοιμάται καλά, νιώθει ενέργεια και ευεξία, χαμογελάει και έχει θετική αντιμετώπιση όλων των καταστάσεων. Πριν κλείσω θα σας πω και το εξής, πέρυσι την άνοιξη πήρα φυτά για να κάνω το μποστάνι μου στο μπαλκόνι μου, ξέρετε, ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες… ενώ όλα πήγαιναν καλά οι πιπεριές τίποτε ούτε μία πιπερίτσα επάνω. Ολοι μου έλεγαν ότι μου έδωσαν “αρσενικές” οπότε έχουν μόνο μπόι και καθόλου καρπό. Αποφασίζω λοιπόν ένα βράδυ και βγάζω τον οργονίτη και τον δένω επάνω στα κάγκελα που ήταν οι γλάστρες με τις πιπεριές. Δε θα το πιστέψετε αλλά σε 10 ημέρες δεν προλάβαινα να κόβω πιπεριές, γελούσα σα μικρό παιδί, τις φωτογράφιζα και έλεγα σε όλο τον κόσμο ότι έκανα γεμιστά με τις δικές μου πιπεριές, έκανα τουρσί και γελούσαν όλοι… φέρτε φορτηγό να μαζέψουμε την παραγωγή έλεγα μέσα στα γέλια. Στόχος επόμενος είναι η αγορά πυραμίδων για να θωρακίσουμε το σπίτι μας ειδικά τώρα που μας έρχεται το 5G. Βήμα βήμα προστατευόμαστε και θωρακιζόμαστε γιατί όντως κάνουν δουλειά, γιατί όντως μας άλλαξε την ψυχολογία μας, την πνευματική μας διαύγεια και την υγεία μας. Οποιος αμφιταλαντεύεται αν πρέπει ή όχι να το πάρει εγώ προσωπικά το συστήνω πάραυτα. Είναι μία επένδυση ζωής. Κύριε Μάγγο σας ευχαριστώ!!!

********************

Ο/Η Μανώλης Παπαδάκης. λέει: 20 Απριλίου 2020 στις 10:25 π.μ.

Τους οργονίτες τους βρήκα όταν ένας σύντεκνος μου έδωκε κάνα δυό πράματα για να τα βάλω στα χωράφια μου. Είχαμε προβλήματα στα θερμοκήπια από νηματώδη σκώληκα. Μου είπε πως δεν μου τα χαρίζει αλλά αν κάνουνε αυτό που ήθελα έπρεπε να του πάρω καινούργια. Δε βαριέσαι λέω, τι έχω να χάσω. Το χρησιμοποίησα όπως με συμβούλεψε στα θερμοκήπια που ήταν χαλασμένα. Η σοδειά ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Αρχικά τι να λέμε, δεν τον πίστεψα, γιατί ο σύντεκνος ήταν καλός για ρακές αλλά χωράφια δεν είχε. Μόνο κάτι μποστάνια που μια χαρά παγαίνανε, αλλά δεν είχα δώσει σημασία, όταν έλεγε πως δεν χρησιμοποιεί λιπάσματα αλλά κάτι έλεγε για σιταρόχορτα, ρίγανη, φασκόμηλο, κομπόστ και άλλα τέτοια. Μας έλεγε στον καφενέ διάφορα αλλά τον κοροϊδεύαμε (σιγανά γιατί είναι αψύς ο αγριομαδαρίτης) αναμεταξύ μας. Πως τα ‘φερε ο Μεγαλοδύναμος και  χρειάστηκα την βοήθεια του γιατί τα θερμοκήπια ήτανε χαλασμένα. Μου είπε στην αρχή να του τα δόκω να τα τρέξει εκείνος. Αλλά τον είδα πολλά σίγουρο και το ξανασκέφτηκα. Μου έβαλε  λοιπόν τους οργονίτες, το χώμα θεραπεύτηκε από την βρώμα και η σοδειά φούντωσε. Οχι, μόνο του αγόρασα καινούργια πράματα, αλλά πήρα και γέμισα τα υπόλοιπα χωράφια, το σπίτι, το κοτέτσι, την στάνη και τον καφενέ. Φτιάχνουμε ρακές απ’ τ’ αμπέλι που θα το χαλάγαμε και τ’ απολαμβάνουμε όλοι μαζί. Ακολούθησαν κι άλλοι σύντεκνοι με την μέθοδο την «αλλοπρόσαλλη» όπως την λέει τ’ αδέρφι μου αστειευόμενος. Στα νέα χωράφια με το αβοκάντο, βάλαμε εκτός από τα AgriFarm και πολλά Bamboo MWO περιφερειακά. Υπάρχει και ο γείτονας που βοσκάει μα δεν ρωτάει, ντιπ μπούρδαμπος, εγώ τ’ αβιζέρνω και ξα σου. Πραγματικά φίλε Ιωνα, έχεις δίκιο, δεν μπορούμε να κοροϊδέψουμε τα φυτά ούτε την γη, είναι δοσμένα από τον Θεό και είναι βλασφημία να τα καταστρέφουμε. Θα το πληρώσουμε άσχημα αν με δαυτά που παθαίνουμε δεν μας κάνουνε να βάλουμε μυαλό. Που δεν το βλέπω. Αλλά μεγάλη η Χάρη Του, έχω πίστη. (είναι άβγαρο το κείμενο το ‘γραψε το παιδί, φτιάχτο μωρέ να μπορεί να διαβαστεί κι από τους υπόλοιπους).

********************

Ο/Η Tania Kyr. λέει: 15 Απριλίου 2020 στις 20:00 μμ.

Αγαπητοί φίλοι του Orgonodrome σας χαιρετώ. Αγόρασα πριν ένα μήνα τα δύο δίδυμα black και δύο πυραμίδες και ένα bamboo, που τα παίρνω όλα μαζί στην δουλειά μου -εργάζομαι σε γραφείο διαφήμισης κι επικοινωνίας. Περίμενα ότι θα κάτσουν όλοι ήσυχα και οι ενέργειες θα στρώσουν. Τις δύο πρώτες βδομάδες έγινε Χ Α Μ Ο Σ, τα λάθη γίνονταν απανωτά με ρυθμούς οπλοπολυβόλου. Και μάλιστα γίνονταν από τα αφεντικά και τους δύο σούπερ τύπους του γραφείου που τα ξέρουν όλα και σε κοιτούν αφ’ υψηλού. Το πόσο το διασκέδαζα να τους βλέπω να προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα που μόνοι τους δημιουργούσαν δεν περιγράφεται. Την τρίτη βδομάδα κάπως κατάκατσε το χάος, αφού παραιτήθηκαν οι δυο σούπερ τύποι κι αντικαταστάθηκαν με δύο πολύ ενδιαφέροντες και περισσότερο ανθρώπινους  νέους συνεργάτες. Η δουλειά μπήκε στ’ αυλάκι.

Εφυγε χτες και η κακότροπη κουτσομπόλα από το διπλανό ασφαλιστικό γραφείο που δεν άφηνε ασχολίαστο ούτε μύγα στο απέναντι κτίριο. Με δύο λόγια τους εξολόθρευσα. Λες και οι οργονίτες ήταν teza για κατσαρίδες. Εχει αλλάξει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το κτίριο που εργαζόμαστε και που στεγάζει διάφορες επιχειρήσεις. Επιπλέον έφυγε και μια ψυχιατρικό- κοινωνιολογική τέτοια από τον τέταρτο όροφο και τώρα ενοικιάζεται, λέγεται πως θα εγκατασταθούν γραφεία χρηματιστηρίου. Σπίτι τώρα, που δεν μένω και πολύ χρόνο λόγω εργασίας, ο ύπνος μου είναι ονειρικός, η ξεκούραση βαθιά και εντελώς αλλιώτικη από την προ οργονιτών εποχή. Εχουν μπει στο παιχνίδι με τους orgonite Orgonodrome και πολλοί φίλοι με ανάλογες εμπειρίες που τις μοιραζόμαστε και τις επικοινωνούμε. Προχτές σε έναν πελάτη που κάναμε παρουσίαση με ρώτησε «πως μπορώ να είμαι τόσο ήρεμη» του έδειξα τον Black Knight και γούρλωσε τα μάτια, άνοιξε το πουκάμισο του και μου έδειξε το Silver Bullet … φυσικά πήρα την επικοινωνία ολόκληρου του εργοστασίου του, αφού αφήσαμε την παρουσίαση κι αρχίσαμε στο πολύ χαλαρό να μιλάμε για τις εμπειρίες μας με τους οργονίτες. Χαρά που έκαναν και τα αφεντικά μου και φυσικά η τσέπη μου αφού η προμήθεια είναι εξαιρετική. Μαζί με την νέα μου παραγγελία για να εμπλουτίσω την συλλογή μου και να κάνω μερικά “δωράκια” θέλω να σας ευχαριστήσω με όλη την δύναμη της καρδιάς μου. Πολύ καλή δουλειά και ενεργειακά και αισθητικά. Δύσκολα το βρίσκουμε πλέον.

********************

Ο/Η Chris Pappas λέει: 29 Μαρτίου 2020 στις 10:00 πμ.

Καλημέρα κ. Ιων. Θέλω να σας μεταφέρω την εμπειρία μου σχετικά με την AEGIS. Χρησιμοποιώ χρόνια orgonions του orgonodrome. Το σπίτι μου έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με γεωπαθητικό στρες, το αντιλαμβάνομαι λόγω της ραδιαισθητικής μου ικανότητας. Η AEGIS εξουδετέρωσε στο 100% το γεωπαθητικό στρες σε πολύ μεγάλη ακτίνα. Θα προσθέσω κι άλλους orgonions για να ενισχύσει το πλέγμα. Απλά θέλω να σας πω ευχαριστώ. Συνεχίστε να δημιουργείτε αριστουργήματα.

********************

Ο/Η Ανδρέας Ιγγ. λέει: 26 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:00 μ.μ.

Όταν με ρωτάνε τι είναι αυτές οι πέτρες που φοράω στο λαιμό μου, τους απαντώ. «Πέτρες φτιαγμένες από γνώση και πολλών χρόνων έρευνας» Φυσικά δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοώ, αλλά και να τους εξηγήσω θα είναι μάταιος κόπος … Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Την πρώτη μου επαφή με του οργονίτες την είχα το 2015 όταν επισκέφτηκα την θεία μου στον Βόλο και μου εξήγησε τι είναι οι οργονίτες, δεν την πίστεψα και θεώρησα ότι σπαταλάει  τα λεφτά της σε «πέτρες».  Έκανα ένα χρόνο να την πιστέψω… Μου χάρισε το παλιό τότε Pendant ή χάλκινο όπως ακούω πολλές φορές  καθώς φορούσε ήδη το παλιό  Silver Bullet και θυμάμαι μου είχε πει ότι θα δω τρομερές αλλαγές.

Γύρισα πίσω στην Ζάκυνθο όπου και μένω, το φόρεσα 4 μέρες και μετά το παράτησα. Τον επόμενο χρόνο με επισκέφτηκε εκείνη και είδε ότι δεν τον φορώ -κι αφού μου έκανε το πείραμα με το Drink Charger- φόρεσα το ασημένιο της μενταγιόν μετά παρατήρησα τα εξής. Το ποτήρι με το κρασί που είχε τοποθετήσει έγινε κυριολεκτικά νερό. Όσο αφορά την ελάχιστη εμπειρία μου με το ασημένιο θυμάμαι έντονο χασμουρητό και ο αέρας έγινε πεντακάθαρος. Αυτό ήταν, φόρεσα αμέσως το Pendant όταν έφυγε. Τον επόμενο χρόνο αγόρασα το Black Night το Black Shield και την Quadruple  και είδα φαντασμαγορικές αλλαγές. Τότε αποχωρίστηκα το παλιό μου μενταγιόν που πλέον είναι ενθύμιο… Τι να σας πω, με αυτά που βιώνω με το νέο μενταγιόν…  ραγδαία μείωση άγχους, καθαρός αέρας που αναπνέω πλέον συνέχεια λόγω της έντονης οργόνης… άτομα που τα συμπαθούσα με απέφυγαν και πλέον δεν μου μιλάνε πια καθόλου… Στον στρατό είχα μια διασκεδαστική εμπειρία όταν ήρθε ένας και μου είπε… «δεν σε ξέρω, ούτε ξέρω τι φοράς μέσα απο την μπλούζα, αλλά σε αντιπαθώ.» (!!!)

Αυτά είναι ολίγα. Τον τελευταίο καιρό βιώνω δραματικές αλλαγές ξανά σαν να δουλεύει το μενταγιόν πιο πολύ. Συγκεκριμένα το τελευταίο 2μηνο έχω γίνει πια πολύ ετοιμόλογος και έρχομαι σε συνεχείς εντάσεις με τους δικούς μου σε πολύ απλά θέματα, όταν τους δίνω την πιο απλή και λογική απάντηση, δίχως να μπορούν να ανταπεξέλθουν μαζί μου γυρνάνε την συζήτηση από την αρχή χωρίς όφελος … Γιατί να κουράζονται και οι ίδιοι άραγε; Η απάντηση που πήρα από την θεία μου είναι ότι όσο μεγαλώνουμε το μενταγιόν όντως ενεργοποιείται πιο έντονα διότι τότε που το πρώτο φόρεσα ήμουν μόλις 18 χρονών. Τώρα πια μου βιώνω την ατόφια δύναμη του καταλαβαίνω γιατί ο Ίων μου έλεγε συνεχώς κι  ευγενικά ότι δεν με αφορά το «Athena Pallas» ένας οργονίτης όπλο. Κλείνοντας αναρωτιέμαι αν έκανα την σωστή κίνηση που παράγγειλα Silver Bullet… μήπως βιάστηκα τώρα που το Black Knight όντως έχει να μου μάθει πιο πολλά; Πάντως όλοι όσοι φοράνε Silver μου είπαν και σωστή και λανθασμένη κίνηση με αυτά που τους περιέγραψα αλλά από την άλλη αν με το μαύρο οργονίτη μαθαίνω τώρα 10 πράγματα σκέψου με το ασημένιο????? Καλή συνέχεια παιδιά και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο ORGONODOME …

Υ.Σ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΣΑΝ ΟΠΛΑΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!

********************

Ο/Η Σοφία Σ. λέει: 24 Δεξεμβρίου 2019 στις 11:00 πμ.

Καλημερα Ιων. Με καθυστέρηση σου στέλνω τις εμπειρίες μου σχετικά με τον Silver bullet και μπαίνω κατ’ ευθείαν στο θέμα. Εσωτερικά φορτία ολόκληρης της ζωής εξαφανίστηκαν. Η ενέργεια στο σώμα μου ρέει ήπια με σταθερότητα νιώθοντας γαλήνη και ισορροπία σε ολιστικό επίπεδο. Η διαίσθηση μου είναι πια ξεκάθαρη και αντιλαμβάνομαι αμέσως τι θέλει κάποιος να πει και την πρόθεση του. Έχω έντονη την θέληση να δημιουργήσω κάτι μοναδικό στην ζωή μου (έχω διάφορα κατά νου) με ενέργεια και πάθος. Ενώ πριν παρέλυα απο τον φόβο των αεροπλάνων τώρα θέλω να ταξιδεύω συνέχεια. Γενικά θέλω να πετάω με όποια έννοια να φεύγω. Προκύπτουν εν τω μεταξύ ταξίδια χωρίς να έχουν προγραμματιστεί. Έχει εξαλειφθεί ο φόβος για όλα όσα πριν με κρατούσε δέσμια. Μιλάω μόνο την ουσία των πραγμάτων αισθάνομαι και αντιλαμβάνομαι περισσότερα απο όσα εκφράζω. Για πρώτη φορά νιώθω με σιγουριά την δύναμη μέσα μου και το σθένος να κάνω πράγματα χωρίς να φοβάμαι για εμπόδια. Αντιμετωπίζω κάποιους κακόβουλους αρνητικούς ακαριαία και με σιγουριά και τους αιφνιδιάζω με αποτέλεσμα να μην αρθρώνουν λέξη. Χωρίς υπερβολή αυτό που λέω. Εχω κάνει τα πειράματα μου. Όσον αφορά τα επαγγελματικά πόρτες ανοίγουν με ευκολία έχοντας την ευκαιρία να διαλέγω την ποιότητα πάντα. Ανακάλυψα την εσωτερική μου Δύναμη και δεν διστάζω να την χρησιμοποιήσω όπου χρειαστεί με ορθόδοξο τρόπο πάντα.
Ίων όταν αγόρασα τον Silver bullet μου είχες ευχηθεί καλή ασημένια απογείωση.
Τότε δεν ήμουν σίγουρη γι’ αυτό που εννοούσες.
Τώρα ξέρω!! Τώρα γνωρίζω και μάλιστα πολύ καλά !!
Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ.

********************

Ο/Η I. Nakis λέει: 21 Δεξεμβρίου 2019 στις 06:00 πμ.

Ευχαριστώ για την έκπτωση, ήταν η αφορμή να ασχοληθώ ξανά με τους οργονιτες και να αγοράσω ένα προιον (Bamboo MWO) το οποίο ήταν λίγο ακριβό για την οικονομική κατάσταση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή (στο παρελθόν είχα προμηθευτεί 2 οργονες μενταγιόν από εσάς). Το μόνο που θα ήθελα να σας πω είναι… Συγχαρητήρια για την δημιουργία σας. Είμαι μηχανολόγος και πραγματικά εκτιμώ την τεχνογνωσία και το μεράκι που βάλατε σ’ αυτήν. Επισης θα ηθελα να προσθεσω, οτι η οργονη είναι πύραυλος, δεν το συζητάμε! Από τις πρώτες στιγμές ήταν προφανές, με διάλυση των ανούσιων σκέψεων, ιδιαίτερη αύξηση της ενέργειας μου, ιδιαίτερη συμπάθεια απέναντι της και έντονα αισθήματα ευφορίας και αισιοδοξίας. Το πως μπορεί να αλλάζει και να εξυψώνει την ενέργεια ολόκληρου του χώρου, είναι ακόμα ποιο εντυπωσιακό. Φρέσκος, ελαφρύς, ευχάριστος, εμπλουτισμένος με θετική ενέργεια. Δρα ολιστικά πάνω μας αλλάζοντας εντελώς το πως αισθανόμαστε και πως συμπεριφερόμαστε. Τέλεια και αυτές οι παρατηρήσεις έρχονται από μονό 2 ήμερες χρήσης της. Οι πρώτες ήμερες δεν είναι καν οι ιδανικές για να κρίνει κάποιος ένα ενεργειακό μηχανισμό ή κρυστάλλους, καθώς οι ενέργειες είναι καινούργιες και το σωμα μας χρειάζεται λίγο χρόνο να τις συνηθίσει και να προσαρμοστει. Παρόλα αυτά, η Bamboo MWO είναι οργονη που φωνάζει από μακριά και όντως, όσο περνάει η ώρα τόσο ποιο άνετα βιωνεται η ενέργεια της. Να είστε κάλα!

********************

Ο/Η IOS λέει: 01 Σεπτεμβρίου 2019 στις 08:00 πμ.

Η ζωή με τον Black Knight: Σχεδόν ένα χρόνο με τον Black Knight και θα μπορούσα να γράψω διαφορά περιστατικά, ασυνήθιστα, παράξενα, που θα μπορούσαν να εξηγηθούν με διάφορες τρόπους. Κάποιοι μπορεί να έλεγαν ότι είναι στη φαντασία μου και ποιοι άλλοι όχι. Πολλές φορές είχα ξεκινήσει να γράφω κάτι και κάθε φορά σταματούσα. Σαν αυτό που έγραφα να ήταν λίγο και να μην με ικανοποιούσε. Και η αλήθεια είναι ότι αν είχα ολοκληρώσει αυτά τα κείμενα θα ήταν σα να είχα αδικήσει τον Black Knight. Αυτή τη φορά γράφω κάτι γιατί νιώθω ότι μπορώ να γράψω κάτι. Και τί είναι αυτό; Όχι τίποτα περισσότερο από το ρητό “η γνώση είναι δύναμη” αλλά και τη φράση που συνηθίζω να συμπληρώνω χρόνια τώρα. “αλλά η άγνοια χαρά”. Ίσως η χαρά του “ανόητου” αλλά δεν παύει να είναι χαρά. Αυτό ακριβώς είναι είναι ο Black Night. Αν θέλετε να έχετε να έχετε το κεφάλι σας “ήσυχο” χωρίς σκοτούρες μην ασχοληθείτε μαζί του. Αν όμως θέλετε να γνωρίζετε και να διαλύετε “σύννεφα” από τα “ματιά” σας, θα βρείτε ένα καλό στήριγμα στο έργο σας.

Σε αυτή την πορεία πολλά εμπόδια να ξέρετε θα παρουσιαστούν μπροστά σας, αλλά θα έχετε ένα ισχυρό σύμμαχο στο λαιμό σας. Θα μπορείτε να βλέπετε πέρα από τα εμπόδια και να τα ξεπερνάτε. Και μια μικρή συμβουλή από προσωπική εμπειρία. Πολλές φορές θα νομίζετε ότι ο “σύμμαχός” σας έχει χαθεί. Την κατάλληλη στιγμή όμως θα τον βρείτε δίπλα σας. Ο δρόμος προς την γνώση δεν είναι ανηφορικός. Μοιάζει με σκάλα. Περπατάς, περπατάς και νιώθεις ότι όλα είναι στάσιμα. Και ξάφνου βρίσκεις ένα σκαλί που ανεβαίνεις και αλλάζει η οπτική σου. Και μετά πάλι περπατάς περπατάς και νιώθεις ότι τίποτα δεν αλλάζει. Και τότε βρίσκεις ένα νέο σκαλί! Σε οποίους αποφασίσουν να αποκτήσουν τον Black Knight εύχομαι καλή διαδρομή προς τη γνώση.

********************

Ο/Η Αλέκος – Δέσποινα λέει: 20 Ιουνίου 2019 στις 11:00 πμ.

Χρησιμοποιούμε τους οργονίτες του Orgonodrome κοντά δέκα χρόνια, τους έχουμε όλους και είναι το πρώτο δώρο που κάνουμε σε λίγους κι εκλεκτούς φίλους. Πήγαμε πριν μέρες στο εξοχικό και τοποθετήσαμε 10 TB που μας έδωσε ο Ιων από αυτά που κάνουμε gifting. Τους τοποθετήσαμε λοιπόν, κοντά στον βόθρο, προς την μεριά της λίμνης και προς το μέρος ενός παλαιού νεκροταφείου, κι αράξαμε με τα αφεψήματα μας, να απολαύσουμε την θέα. Μετά από περίπου μισή ώρα άρχισε να βρωμάει κάτι σαν σάπιο κρέας. Όσο περνούσε η ώρα η βρώμα άλλαζε από κλούβιο αυγό σε … οσμές από φρικτές ακαθαρσίες. Κοιτάξαμε το περιβάλλον και τα σκουπίδια, μήπως υπήρχε κάποιο μικρό ζώο σκοτωμένο και βρωμούσε, αλλά δεν βρήκαμε τίποτε και η απαίσια μυρωδιά αυξανόταν και μας έπνιγε. Φύγαμε γιατί δεν αντεχόταν και πήγαμε για διανυκτέρευση σε κοντινό σπίτι φίλων.

Την άλλη μέρα η απαίσια μυρωδιά συνέχισε να υπάρχει αλλά αισθητά μειωμένη και μειωνόταν συνεχώς. Κάναμε τις δουλειές μας στο κτήμα και μέχρι το απόγευμα η μυρωδιά είχε φύγει και μάλιστα την επόμενη ημέρα η ατμόσφαιρα και τα αρώματα της περιοχής δεν ήταν απλώς τα γνωστά μας, της φύσης, αλλά … πώς να το περιγράψω… πιο αιθέρια, πιο αισθαντικά. Επικοινωνήσαμε με τον Ιωνα και μας είπε πως η βρώμα ήταν η περιρρέουσα DOR, από τον βόθρο, την λίμνη και το νεκροταφείο που μετατράπηκε βιαίως από τους οργονίτες του Orgonodrome που θάψαμε. Μας είπε να τους ανανεώσουμε μετά από 5-6 χρόνια και να τους ενισχύσουμε αν μπορούμε. Έτσι θάψαμε και 4 MARS για ενίσχυση του πλέγματος οργόνης. Γι’ αυτό που βιώσαμε κατόπιν θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο που θα έκανε τον Άρθουρ Κλαρκ να ζηλέψει… όλα τα «καλούδια» του Αστρικού, οι Εγρήγοροι και τα Βολαδοράκια διαταράχτηκαν (του νεκροταφείου και της λίμνης) κι άρχισαν να κόβουν βόλτες στο κτήμα … χα χα χα !!! Αφού πρώτα ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ και τον φόβο μας, ζήσαμε στιγμές μεγαλείου. Μετά από περίπου μήνα –κι αφού αποδειχθήκαμε άστοργοι κι αφιλόξενοι για τις Σκιές- έπαψαν να μας επισκέπτονται, έπαψαν να βρίσκονται πλέον στην περιοχή, γιατί όπως μας είπε κι ο Ιων, η οργόνη τους είναι δυσάρεστη κι απομακρύνονται νηστικοί.

Όλα αυτά στο εξοχικό γιατί στο σπίτι και στα γραφεία μας στην πόλη που έχουν τοποθετηθεί όλοι οι οργονίτες του Orgonodrome και μάλιστα διπλοί και τριπλοί, τέτοια δεν είχαμε, απλώς ξεφορτωθήκαμε τους ανεπιθύμητους συγγενείς, πελάτες, παρασιτικούς κι Οργανικές Πύλες. Στο εξοχικό όμως, μέσα στην ημιάγρια φύση, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Αλλά … έχουν γνώση οι φύλακες. Τυπικά και μόνον θα πω ευχαριστώ στο Orgonodrome και στον Ιωνα προσωπικά και ξέρω πως είναι λίγο. ΔΥΝΑΜΗ φίλοι.

********

Ο/Η Γιώργος Μ. λέει: 18 Μαΐου 2019 στις 11:51 μμ.

Χαίρεται. Έχω να αναφέρω μια εμπειρία που μου συνέβη σήμερα στις 18/05/2109. Χθες το βράδυ μπήκα στην σελίδα του orgonodrome να βρω ένα άρθρο που είχα διαβάσει παλιότερα και όπως πάντα έμεινα περισσότερο στην σελίδα καθώς κοιτούσα και διάβαζα διάφορα. Μπήκα και στις εμπειρίες να δω και τις καινούργιες μετά από 4 μήνες που είχα δει τις προηγούμενες. Και σκέφτομαι… και λέω «Δεν μου έχει τύχει κάτι ιδιαίτερο με τον οργονίτη απο τότε που τον πήρα ή μπορεί να μου έτυχαν διάφορα απλά δεν ήταν τόσο… απευθείας. Πάντως σίγουρα με βοήθησε το silver bullet» Αφού τέλειωσα την παραμονή μου στη σελίδα πήρα τους κρυστάλλους που έχω με τον οργονίτη, τους καθάρισα με ρέικι έκανα τα δικά μου με λίγα λόγια και ήρθε το σήμερα.

Βγήκα έξω με μια φίλη μου στον κεντρικό πεζόδρομο του Ρεθύμνου, και, είδα μια γυναίκα που την έψαχνα καιρό να την δω γιατί με είχε βοηθήσει πριν δυο χρόνια με τις συμβουλές τις ώστε να βρω μια εργασία. Μιλήσαμε, χαιρετηθήκαμε, γελάσαμε, είπαμε τα νέα μας. Εγώ όπως πάντα δίνω στους Ανθρώπους συμβουλές-παροτρύνσεις για θέματα υγείας (σωματικής-νοητικής-ψυχικής) αφού με θεωρώ εργάτη του φωτός, όπως και πολλούς ανθρώπους, φίλους μου και μη. Όλα αυτά άρχισαν να συμβαίνουν απο τότε που άρχισα να εκπέμπω σε αυτήν την δόνηση.

Μπαίνει λοιπόν στο μαγαζί μια φίλη της Μαρίας λίγο πριν φύγουμε, την χαιρετάει, κοιτάζει και μένα και με ερωτάει «Οργονίτης είναι αυτό;» Λέω «Ναι» κι εκείνη την στιγμή γίναμε και οι δυο κανάλια και πιάσαμε συζήτηση περί ενέργειας, οργονης, εκκρεμές, γεωπαθητικών ζωνών, ενεργειακών θεραπειών, διατροφής κ.α. σχετικά. Εγώ ήμουν ενθουσιασμένος όπως και αυτή, αφού χάρηκε που είδε άτομο σε μικρή ηλικία (25χρόνο) να ασχολείται με αυτά τα θέματα. Εγώ επίσης επειδή βρήκα κάποιον μεγαλύτερο και παλιότερο στο θέμα (40χρόνο) με εμπειρίες διάφορες και γνώσεις σχετικά, όπως με θεραπείες σε ανθρώπους με οργονίτες και άλλες ενεργειακές θεραπείες. Με προσκάλεσε να βρεθούμε και να μου δώσει διάφορες πληροφορίες απο την μεριά της σχετικά με αυτο το θέμα, όπως και προστασία ενεργειακή σε διαλογισμό κλπ και εγώ φυσικά είπα «ΝΑΙ». Ίσως να μην φαίνεται ‘ουαου’ αλλά για μένα που χθες κοιτούσα στην σελίδα γι’ αυτο το θέμα σχετικό με τις εμπειρίες και σήμερα μου συνέβη αυτο, δεν το λες και Τυχαίο [και εδώ έρχεται το ερώτημα τι σημαίνει Τύχη;]

Επίσης λίγο πιο πάνω στα είκοσι μέτρα σε ένα τουριστικό μαγαζάκι, γνώρισα άλλη μια γυναίκα πριν ένα μήνα, που ασχολείται με οργονίτες και φυσικά είχε μια μεγάλη πυραμίδα εκεί που εργαζόταν και άλλους οργονίτες στην τσάντα τους οποίους μου έδειξε. Νομίζω μου έχουν τύχει και άλλα περιστατικά σχετικά με το θέμα «οργονίτες» καθώς με έχουν ρωτήσει και άπειρα άτομα «Τι ειναι αυτο που φοράς» Υ.Γ. Κρατείστε την Δόνηση σας Ψηλά με κάθε τρόπο, σε Όλα τα Επίπεδα. Ρέθυμνο 2019

********

Ο/Η Αικατερίνη Ζ. λέει: 07 Μαΐου 2019 στις 19:30 μμ.

Φορώ τον «Pendant Black Knight» του orgonodrome, από την αρχή που πρωτοβγήκε. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. Σταμάτησα στον περιφερειακό της Χασιάς, να βάλω τροφή στα σκυλάκια, σ’ ένα έρημο σημείο που δεν περνούν πεζοί, μόνο αυτοκίνητα. Χάιδευα το σκυλάκι, κοίταζα αν έχει τσιμπούρια και μου έκανε χαρούλες. Σηκώνομαι, γυρνάω και βλέπω έναν γύφτο να έχει πάρει την τσάντα μου από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου μου. Η καρδιά μου πήγε να σπάσει, γιατί δεν ήξερα αν ήταν οπλισμένος, επικίνδυνος ή αν ήταν μόνος του. «Τι κάνεις εκεί;  Δώσε μου την τσάντα μου ρεεεε…» ούρλιαξα, μόνο αυτό είπα από τον τρόμο μου… Τι έκανε;  Μου την άφησε στα χέρια μου, ΑΜΈΣΩΣ!!! ΑΠΕΊΡΑΧΤΗ!!! Και με κοιτούσε σαν υπνωτισμένος!!! Μου έδωσε την τσάντα και ψέλλισε κάτι σαν, «για τα σκυλιά ήρθα…» κοιτάζοντας κάτω. Έφυγε τρεκλίζοντας. Σε τέτοιες περιπτώσεις λένε «είχες άγιο»… Εγώ θα πω ότι ακόμα μία φορά με εξέπληξε ο οργονίτης μου… Ξέρω ότι η ενέργεια του είναι τεράστια και σήμερα πραγματικά με ξανά επιβεβαίωσε… Το είχε κάνει και στο παρελθόν έντονα και σε ένα πολύ σοβαρό δικαστήριο που είχα κι εκεί με είχε ξαφνιάσει πολύ δυνατά.

Είμαι άνθρωπος που εξελίσσεται, διαβάζει, ενημερώνεται, από πάντα ήμουν 100 χρόνια μπροστά, ατίθαση κι ασυμβίβαστη… οι οργονίτες για εμένα είναι κάτι που έχω διαβάσει, έχω πολύ λίγο κατανοήσει και ψάχνω ακόμα, είναι ότι πιο δύσκολο έχω πλησιάσει στην ζωή μου, αλλά εμπιστεύομαι απόλυτα την ενέργεια τους, ίσως να είναι και εσωτερική δική μου ανάγκη που κι αυτό μου αρέσει. Το χειρότερο πού θα μπορούσε να μου συμβεί θα ήταν να ασχοληθώ με την θρησκεία. Προτιμώ να ψάξω και να αντλώ δύναμη από αυτό πού με εκφράζει. Αγαπώ, τους συντελεστές-φίλους μου του Οrgonodrome και τιμώ τα προϊόντα τους εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

********

Ο/Η Μάνος και Ελενα λέει: 03 Μαΐου 2019 στις 18:00 μμ.

Η εμπειρία μας με τους orgonions του orgonodrome ξεκίνησε το 2016. Τότε αποφασίσαμε συνειδητά να τους βάλουμε στη ζωή μας, έχοντας προηγουμένως διαβάσει πολλά άρθρα που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και πολλά από αυτά μας “ταρακούνησαν” αρκετές φορές. Μιλάμε για το miastala και το terrapapers, όπου κυρίως ο Ιων Μάγγος και η Ηώ Αναγνώστου, με τρόπο μοναδικό και αρκετές φορές καυστικό, έγραφαν (κι ευτυχώς συνεχίζουν να το κάνουν) οπλισμένοι με θάρρος, ειλικρίνεια, πάθος και δίχως φόβο για θέματα, των οποίων την εφαρμογή συνειδητοποιούμε ακόμα στην καθημερινότητά μας. Αγοράσαμε αρχικά το χάλκινο μενταγιόν και 2 violet divas και πολύ σύντομα αρχίσαμε να βιώνουμε ευχάριστες αλλαγές αλλά και εκπλήξεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Θα μπορούσαμε να γράφουμε ώρες ατέλειωτες γι αυτό το θέμα οπότε, ενδεικτικά αναφέρω πως μέσα σε διάστημα ενός μήνα βρήκα το σθένος, πήρα την απόφαση και απαλλάχτηκα από ένα αρρωστημένο εργασιακό περιβάλλον και πολύ γρήγορα έκανα νέα, καλύτερη αρχή. Η Έλενα επίσης βρήκε γρήγορα υγιή εργασία, ενώ πριν ήταν άνεργη.

Θυμάμαι ακόμα την αίσθηση του χάλκινου τότε μενταγιόν, να “κολλάει” στο σώμα και να “τρέμει” και καθώς αναρωτιέμαι γιατί συμβαίνει αυτό, εμπορεύματα βάρους ενός τόνου να πέφτουν από ύψος σε απόσταση αναπνοής, τους συνεργάτες μου να τρέχουν προς το μέρος μου φωνάζοντας: Πάει αυτός, σκοτώθηκε κι εγώ να ξεπροβάλλω άθικτος, νιώθοντας την τύχη να μου χαμογελά. Αποφασίσαμε με την Έλενα να πάρουμε κι άλλους orgonions αφού γνωρίζαμε πως μας βοηθούν σε όλους τους τομείς της ζωής μας κι αρχίσαμε να εμπλουτίζουμε τη συλλογή μας με αυτά τα τεχνουργήματα υψηλής αισθητικής. Και φυσικά, εννοούμε τα προϊόντα του orgonodrome, αφού τα υπόλοιπα είναι κακής αντιγραφής τερατουργήματα.

Η Έλενα πήρε το black δίδυμο κι εγώ το ασημί. Λίγο αργότερα παραγγείλαμε την νέα πυραμίδα mars. Θυμάμαι μόλις την παρέλαβα και προτού καν ανοίξω τη συσκευασία, μπήκα σε ένα πρατήριο άρτου να πάρω ψωμί για το σπίτι κρατώντας το κουτί με την πυραμίδα στο χέρι και η πωλήτρια άρχισε να με κερνάει διάφορα, σε σημείο που της είπα “ευχαριστώ πολύ αλλά φτάνει, νομίζω πως μου δώσατε υπερβολικά αρκετά”. Παίρνω καφέ στο χέρι, “κερασμένος” λέει. Μου ζητάει η Έλενα γλυκά, η ίδια ιστορία και στο ζαχαροπλαστείο. Δυστυχώς, δεν παίζουμε τυχερά παιχνίδια. Χα χα χα χα, ευχαριστούμε orgonodrome. Αμέσως παραγγείλαμε και δεύτερη πυραμίδα. Ίσως η δημοσίευση να έχει γίνει μακροσκελής αλλά να ξέρετε ότι “και λίγα λέμε” και όποιος καταλαβαίνει γνωρίζει τι εννοούμε … Πήραμε επίσης το bamboo και το drink charger. Φοβερά !!

Δεν έχουμε πάρει ακόμη όλα τα προϊόντα αλλά είναι ένα από τα (200) πράγματα που θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας. Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε πως δεν είναι τυχαίο ότι τα προϊόντα του orgonodrome είναι αξεπέραστης αισθητικής. Πίσω τους, όπως διαπιστώσαμε, κρύβεται μια ομάδα ΑΨΟΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που αγαπάει τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, διεξάγει την έρευνά της και βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα της. Γνωρίστε τους, μιλήστε τους, θα μάθετε πολλά !! Δεν ξέρουμε, πραγματικά, εάν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε αυτό που νιώθουμε, ευχαριστούμε πολύ, πολύ orgonodrome. Σας ευχαριστούμε που κάνετε τη ζωή μας ποιοτικά καλύτερη. Φιλικά, από Κρήτη.

********

Ο/Η Ακης λέει: 01 Μαΐου 2019 στις 08:00 π.μ.

Πάντα στη ζωή μου είμαι ένας μαχητής. Ποτέ δεν ζητώ κάτι χωρίς να θέλω να καταβάλλω το τίμημά του, την αξία του για να το κατακτήσω. Η ιστορία της ζωής μου είναι παρόλα ταύτα μόνο ατυχίες, μόνο εμπόδια. Για κάθε τι που έχω αποκτήσει, έχω καταβάλλει 4-5 φορές περισσότερο τίμημα από κάθε άλλο άνθρωπο σε ανάλογη περίπτωση και έχω μαρτυρήσει δυσανάλογα πολύ για να αποκτήσω κάθε τι που έχω. Αν πω -έστω και εν τάχει- τι προσπάθειες, τι ικανότητες έχω ενεργοποιήσει και τι έχω τραβήξει για να καταφέρω το κάθε τι, θα δακρύσει και ο πλέον ευτυχής.

Σαν κάποιος συνέχεια να μου έφερνε ένα χειρόφρενο και να έχανα το κάθε τι, την τελευταία στιγμή. Ευκαιρίες χαμένες, λάθη, εμπόδια συνέχεια σε ότι έκανα και μόνο, αποτυχίες με αιτίες που γίνονται μια στο εκατομμύριο κλπ. Αρρώστιες στην οικογένεια, τσακωμοί, κακοτυχία. Πάντα έκανα ότι περισσότερο μπορεί να γίνει για μια περίσταση και ΑΝ πετύχαινα, κέρδιζα ότι λιγότερο μπορούσε να επιτευχθεί.  Για ότι αξίζει,  πιστεύω το Θεό και πάνω από όλα είμαι αυτό που ο κόσμος χαρακτηρίζει «ένα καλό άτομο». Και προσέξτε, μιλάτε με ένα γνήσιο πεισματάρη, ανταγωνιστικό, εργατικό και μαχητικό άνθρωπο που δεν τα παρατάει ποτέ.

Αυτό που με έκανε να απευθυνθώ στο Orgonodrome ήταν οι συνεχείς «επιθέσεις» που δεχόμουν ψυχικά και τις καταλάβαινα με τεράστιο πονοκέφαλο, κακοκεφιά, άδειασμα ενέργειας. Αποκορύφωμα ήταν στο τέλος Μαρτίου, όταν ένα βράδυ είχα τόσο πονοκέφαλο που το πρωί έβαλα τα κλάματα. Στην παράκληση να με ξεματιάσουν συγγενείς και φίλοι, ΟΛΟΙ όσοι αποτάθηκα με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν με ΤΡΟΜΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ «ματιασμένος» ήμουν. Ήταν εκείνη τη μέρα που ένας συνάδελφος στη δουλειά, με έπιασε και μου έδειξε ένα μενταγιόν στο λαιμό του λέγοντάς μου «αυτό θα σε σώσει φίλε». Πάνω στην  απελπισία μου τον ρώτησα τι εννοεί και μου σύστησε το «Black Knight». Ήμουν πλέον αποφασισμένος να κάνω ότι χρειάζεται για να μην ξαναζήσω αυτή τη κόλαση που είχα ζήσει. Έψαξα – διάβασα τα πάντα και η ιδέα ότι αποτελώ «ενεργειακό μπριζολάκι» για διάφορους ανθρώπους ή οντότητες με εξαγρίωσε.  Αμέσως παρήγγειλα πρώτα το «Black Knight» και μετά την AEGIS.

Αυτό που βίωσα με το «Black Knight» ήταν ένα ελαφρύ «κάψιμο» στο στήθος καταρχάς και άλλες φορές δεν το ένιωθα καν. Στη καθημερινότητα πήγαινα παντού με την AEGIS στο τσαντί μου και το «Black Knight» στο λαιμό (φορώ επίσης και ένα ξύλινο σταυρουδάκι). Διαπίστωσα ότι καταρχάς άρχισαν τα πράγματα να αποκαθιστώνται σαν να μπαίνει το κάθε τι στη θέση του. Λεφτά που περίμενα και δικαιούμουν τα  πήρα εντέλει. Άνθρωποι « μαύροι» ξέκοψαν από κοντά μου. Κάποιοι άλλοι απλά «κοιτούσαν επίμονα στο σημείο του στέρνου όπου είχα τον οργονίτη κάτω από το ρούχο ΧΩΡΙΣ αυτό να φαίνεται!! Τέλος ένιωθα την έκβαση σε πράγματα που με απασχολούσαν χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση (πρόγνωση).  Άλλο σύμπτωμα είναι ότι όποιος επιχειρούσε να με κοροϊδέψει ξεμπροστιαζόταν και έχανε. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ που μου έχει μείνει πιο πολύ είναι μια μέρα που πήγαινα το παιδί μου στο σχολείο  και περίμενα, είδα ενορατικά (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΚΙΤΣΑ ΣΤΟ ORGONODROME ή αλλού) να έρχεται καταπάνω μου μια φιγούρα ερπετοειδούς (γύρω στο 1.90) για να μου επιτεθεί. Θυμάμαι τη σκέψη μου «ωραία αυτό που χρόνια με κυνηγάει και με έχει σκίσει από μικρό ξαναήρθε νταβατσιλίδικα να μου επιβληθεί».

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ εκείνη τη φορά, καθώς οδηγούσα προς τη δουλειά ήταν να δω και να βιώσω το γεγονός ότι ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΛΟΥΚΩΣΑ αυτό το ον, που μου έτρωγε τη ψυχή από μικρός ακόμα και με συμπτώματα σωματικά. Είδα ενορατικά ότι το είχα είχα παλουκώσει και αυτό μαρτύραγε μέχρι που μετά από 3-4 μέρες είδα ότι ψόφησε πάνω στο πάσαλο. Δεν ξανά-είχα από τότε κάτι από τα συμπτώματα που είχα στο παρελθόν (στη σκέψη κυρίως συμπτώματα που με βασάνιζαν και με έριχναν). Και μόλις διαβάζοντας άρθρα στο terrapapers, είδα σε μια εικόνα ένα ερπετοειδές όρθιο που κοίταζε, ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ το ον που είχα δει ενορατικά ότι μου είχε επιτεθεί και το παλούκωσα εξουδετερώνοντάς το.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ το σημείο που αποφάσισα να πάω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ για να αγοράσω το μενταγιόν ΑΘΗΝΑ, ένα αιθερικό όπλο. ΑΥΤΟ που κάθε αναγνώστης πρέπει τώρα να ακούσει, είναι ότι οι συντελεστές στο ORGONODROME, δεν μου έδωσαν την άδεια να το αποκτήσω προτού μιλήσω με την ΗΩ. Το εκτίμησα καθώς για ένα ακριβό προϊόν να αρνούνται ευγενικά να το δώσουν αυτό δείχνει υπευθυνότητα.

Σήμερα μίλησα με την ΗΩ. Αφού της εξήγησα ότι έγραψα παραπάνω, με ρώτησε κάποια πράγματα και της ανέλυσα το ψυχισμό και την προσωπικότητά μου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μου είπε «θες να πας από ένα καλό αμάξι σε Ferrari και δεν γνωρίζω αν χρειάζεσαι εκπαίδευση». Η απάντησή μου ήταν «αισθάνομαι σαν να λες σε ένα δελφίνι να κάνει μαθήματα κολύμβησης για να πάει σε αγώνες κολύμβησης». Με ρώτησε κάποιες ερωτήσεις για να ακούσει τι θα έλεγα και ΕΚΕΙΝΗ έκρινε ότι μπορώ να το φορέσω και ΜΟΝΟ τότε έδωσε την συγκατάθεσή της. Τέλος μου είπε να συμμετέχω σε σεμινάριο χρήσης των οργονιτών «ΨΥΧΙΚΗ ΑΜΥΝΑ & ΕΠΙΘΕΣΗ».

Ενα να μείνει εδώ. ΕΓΩ μπριζολάκι ενεργειακό και θύμα δεν πρόκειται να ξαναγίνω. «Τέρμα τα τάλιρα» που λέει και ο θυμόσοφος λαός. Προτείνω σε κάθε έναν που σκέφτεται να αγοράσει οργονίτη να μιλήσει με τους συντελεστές του orgonodrome. Συγχαρητήρια στο orgonodrome, στην ΗΩ και σε όλους τους συντελεστές. Είναι υπεύθυνοι, με πάθος και γνώση για αυτό που κάνουν και σίγουρα για όποιον ενδιαφέρεται αξίζει να μιλήσουν μαζί τους. Εύχομαι κάθε καλό σε όλους και με το χέρι στη καρδιά λέω, ότι εξιστόρησα αποτελεί όλη την αλήθεια που βίωσα.

Καλά να είστε, εύχομαι κάθε πρόοδο σε όλους.

********

Ο/Η Αγγελος Κ. Π. λέει: 01 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:00 μμ

Γειά σας από τον Αγγελο και την οικογένεια του. Η οικογένεια μου αγόρασε τους οργονίτες σας, και σχεδόν μου τους «επέβαλλαν» λέγοντας μου ότι αν τους φοράω θα στρώσει η ζωή μου και θα βρω την ηρεμία μου. Το σετ «Black Knight» τον «Black Shield» μαζί με την AEGIS … Ας τα πάρω από την αρχή. Μετά τον θάνατο του θείου μου, αδελφού του πατέρα μου, βρέθηκα με μια σημαντική κληρονομιά, που, από την μία το δημόσιο και από την άλλη κάποιοι «διεκδικητές» μου έκαναν την ζωή δύσκολη σε όλους τους τομείς, ειδικά στην υγεία μου. Άρχισα τα φάρμακα γιατί δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τα έξοδα, την αδικία, την κακία και τα γεγονότα που μου συνέβαιναν. Μάλιστα ακόμη και τότε θυμάμαι με πόση ευκολία ο γιατρός μου έδωσε ψυχοφάρμακα αντί να μου προτείνει κάτι άλλο. Αλλά στην θολούρα που βρισκόμουν απώθησα την σκέψη μου.

Εκείνη την εποχή που ήρθαν οι οργονίτες σας στην ζωή μου, ήμουν πέρα από τα όρια απόγνωσης και ήταν η ημέρα που ο γιατρός μου έγραψε  δυνατότερα φάρμακα. Ήταν η στιγμή που αντέδρασε το σώμα μου και του είπα ότι «εγώ δεν πήρα φάρμακα ποτέ στην ζωή μου και τώρα έχω ένα συρτάρι που δεν μου λύνουν τίποτε πέρα από το ότι με κρατούν σε ζόμπι κατάσταση και δεν έχω καθαρό μυαλό για τίποτα», ή κάπως έτσι. Αυτά τα είπα με έντονη αντίδραση και ο γιατρός θορυβήθηκε και κάτι ψέλλισε, του γύρισα την πλάτη και έφυγα χτυπώντας την πόρτα πίσω μου. Ετοιμαζόμουν για ένα σημαντικό δικαστήριο και θα έχανα την κληρονομιά της οικογένειας μου και ο ηλίθιος μου έδινε φάρμακα για να κοιμάμαι!!!!!!!! Με περίμενε ο δικηγόρος μου για να μιλήσουμε κι εγώ ήμουν σαν ζόμπι, όπως στις ταινίες. Πιστεύω στον Θεό, όπως με έμαθε η οικογένεια μου, ούρλιαξα, θυμάμαι, με όλη την δύναμη της ψυχής μου, προς τον ουρανό, ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ κλαίγοντας.

Το απόγευμα ήρθε μια γειτόνισσα που σπάνια μιλούσαμε εκτός από κάτι  ευγενικά νοήματα, και ζήτησε από την γυναίκα μου κάτι που το έδωσε η κόρη της στην δική μου στο σχολείο και ήρθε να το πάρει πίσω. Τα παιδιά μας έκαναν παρέα αφού ήταν στην ίδια τάξη, αλλά εμείς οι μεγάλοι όχι, δεν έτυχε. Κατέβηκε η κόρη μου –ακόμη το θυμάμαι-  κι έδωσε αυτό το κάτι σ’ εμένα κι όχι στην γειτόνισσα που στεκόταν στο ακριβώς αντίθετο σημείο. Ήταν ένα όμορφο «κόσμημα» μαύρο με κάτι χρυσό που μου έκανε εντύπωση και ρώτησα τι είναι. «Είναι οργονίτης», μου είπαν, «Τον έδωσε η Μαρία στην Ελένη γιατί με την ένταση στο σπίτι δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί να διαβάσει και είχαν διαγώνισμα.» … «απομονώνει τους θορύβους και τις εντάσεις» απαντάει η κόρη μου «δεν σας άκουγα καθόλου, που φωνάζατε» συνέχισε «και κοιμόμουν πολύ καλά, και έγραψα τέλεια» , όση ώρα έλεγαν αυτά, το «κόσμημα» γλιστρούσε στα χέρια μου κι αισθανόμουν τσιμπήματα και δονήσεις σε ολόκληρο το κορμί μου. Η γειτόνισσα χαμογελούσε με ένα «περίεργο» χαμόγελο ικανοποίησης,  και άπλωσε το χέρι της να τον πάρει. Τον έδωσα και … τον ξέχασα.

Την επομένη εβδομάδα θα έχανα την κληρονομιά μου ή θα κέρδιζα ή θα χανόμουν κι εγώ ασχολούμουν με «κοσμήματα» και τρελογιατρούς. Πιστεύω πως έχετε αισθανθεί θολούρα στο κεφάλι και δεν ξέρετε τι λέτε, τι αισθάνεστε και τι κάνετε; Έτσι ήμουν κι ας μην το περιγράφω άλλο γιατί παραμεγάλωσε το γράμμα μου. Τα υπόλοιπα έγιναν εν αγνοία μου. Η γυναίκα μου έβαλε εκείνο το «κόσμημα» κάτω  από το μαξιλάρι μου και άρχισα να έχω ήρεμο ύπνο και να ξυπνάω ευχάριστα, κάτι που με εξέπληξε γιατί το τσουνάμι ήταν μπροστά μου. Την ημέρα του δικαστηρίου, η κόρη μου έβαλε μια μαύρη πυραμίδα στην τσάντα μου και μου δήλωσε ρητά και αυστηρά «να μην την αγγίξω, να μην την βγάλω και να μην της δώσω σημασία».

Αισθανόμουν δυνατός και όμορφα πηγαίνοντας στο δικαστήριο και το ίδιο κι οι δικηγόροι μου, αξιοπρόσεκτα όμορφα, σχεδόν χαρούμενοι. Το τι έγινε εκεί σηκώνει ανάλυση που δεν χωράει εδώ. Όλα και όλοι δούλευαν για να ικανοποιηθεί η υπόθεση μου. Την κέρδισα καθολικά και πέρα από τις προσδοκίες μας. Η κληρονομιά μου ανήκει στην οικογένεια μου τελεσίδικα. Η χαρά μας απερίγραπτη. Για κάνα μήνα είχα την πυραμίδα στην τσάντα μου, την είχα ξεχάσει. Κάποια στιγμή βλέπω μια σχεδόν ίδια, μεγαλύτερη με ένα κοχύλι στην κορυφή της επάνω στο τραπέζι του μεγάλου σαλονιού. Ήταν η στιγμή που έπρεπε να μάθω περισσότερα και, άρχισα να ρωτάω την γυναίκα μου και τις κόρες μου που έδειχναν να το «κατέχουν καλά το θέμα». Έτσι ήρθα σε επαφή με τον Ιωνα Μάγγο και ολόκληρο το επιτελείο του, στο «Βουνό των Κενταύρων» όπου ζουν κι εργάζονται. . Είναι λίγο το να γράψω «ευχαριστώ», κι όπως σου έχω πει επανειλημμένως Ιωνα … Ναι βρε φίλε, δεν ξέρω τι λες εσύ, «ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ» είναι, ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ… Να είστε καλά.

********

Ο/Η Flora G. λέει: 04 Δεκεμβρίου 2018 στις 13:00 μμ

Εγώ αγόρασα τον black knight το Νοέμβριο του 2017. Πριν από αυτό, είχα διανύσει μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου, μιας και τίποτα από όσα έκανα δε με γέμιζαν, ήμουν γεμάτη άγχος, επηρεαζόμουν από αρνητικούς ανθρώπους και περιστοιχιζόμουν από φίλους που δεν ήταν οι κατάλληλοι, δεν είχα θέσει τα όριά μου απέναντι στους άλλους, δεν είχα την δύναμη να πω όχι, ενώ μέσα μου κάτι μου έλεγε πως είχα μια δύναμη και να αλλάξω την καθημερινότητά μου και τους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνούσα. Είχα επηρεαστεί από πολλά άτομα που με αποθάρρυναν. Πέρασα κάτι σαν κατάθλιψη, πολύ καιρό μοναχικότητας, ενδοσκόπησης και αναζήτησης.

Όταν είχα φτάσει σε καλό σημείο μόνη μου, τυχαία βρήκα το προφίλ του κ Ίωνα Μάγγου. Αμέσως κατάλαβα ότι είχα άπειρα πράγματα να μάθω. Και επειδή είχα διαβάσει αρκετή πνευματική και μεταφυσική σαβούρα όλον τον καιρό της εσωτερικής μου ενδοσκόπησης που κράτησε 3 χρόνια, ξεχώρισα ΑΜΕΣΩΣ τη διαφορά των άρθρων του terra papers και του orgonodrome. Ήταν σαν να έβλεπα γραμμένα όσα ένιωθα και ΠΟΤΕ δεν μπορούσα να τα εκφράσω. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ήξερα πως οι οργονίτες δε θα ήταν δυνατό να είναι κοροϊδία ή μούφα. Η ενέργεια, για όσους ξέρουν και βλέπουν, δεν μπορεί να κρυφτεί. Κανένας Άνθρωπος δεν μπορεί να αμφισβητήσει το έργο περί δημιουργίας οργονιτών (των συγκεκριμένων) γιατί πολύ απλά είναι τέτοια η ενέργειά τους που μας τραβάει, όσους έχουμε ψυχή και μπορούμε να την ακούμε και να την ακολουθούμε. Αλλά ας πω συγκεκριμένα τι βίωσα εγώ.

Με το που αγόρασα τον black knight αρχικά ένιωσα ένα κάψιμο για λίγες ώρες. Κάτι που σημαίνει ότι καταρχήν, αν είσαι δύσπιστος (που εγώ δεν ήμουν) έχεις μια πρώτη απόδειξη ότι αυτό που αγόρασες κάτι κάνει! Άρα όσοι λέτε πως είναι κοροϊδία , η θεωρία σας καταρρίπτεται εξαρχής! Παρατήρησα ότι στον ύπνο μου το βράδυ μπορούσα να αναπνέω πολύ καθαρά από την κορφή ως τα νύχια, ενώ παλιότερα είχα μια ελαφριά δύσπνοια. Άρχισα να αποκτώ ζωντάνια που δεν είχα παλιά τόση και να έχω όρεξη να κάνω νέα πράγματα, άρχισα να παίρνω περισσότερες πρωτοβουλίες. Επίσης, πριν αγοράσω οργονίτη, συχνά βίωνα στον ύπνο μου το φαινόμενο της υπνικής παράλυσης και από τότε που τον αγόρασα αυτό κόπηκε μαχαίρι. Έκανα συνειδητό ονείρεμα και πριν τον οργονίτη και όταν έλεγα συνειδητά πως πρέπει να ξυπνήσω ξύπναγα με δυσκολία και ένα σφίξιμο στην καρδιά, ενώ μετά τον οργονίτη ξύπναγα πολύ ομαλά από το συνειδητό ονείρεμα, χωρίς κόπο. Παράλληλα, κατά το συνειδητό ονειρεμα είναι λες και είμαι κάπως πιο ρευστή και μπορώ να κάνω αυτά που θέλω πολύ πιο εύκολα. Τα ανεπιθύμητα όνειρα και οι εφιάλτες σταμάτησαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε χρόνο αρρωσταινα όχι βαριά απλώς κάθε φθινόπωρο και χειμώνα είχα κρυώματα και αρκετές φορές πυρετό. Από το Νοέμβρη του 2017 που αγόρασα τον οργονίτη, δεν αρρώστησα ποτέ! Αυτό ήταν που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση δεδομένου ότι έχω και πρωτοφανή ψιλή φωνή και κάθε χρόνο στο παρελθόν μου έκλεινε εντελώς ενώ μετά τον οργονίτη αυτό δεν συνέβη ούτε μια φορά.

Επίσης, οι άλλοι μου έλεγαν ότι δεν ξέρουν τι έκανα αλλά ότι η ενέργειά μου έχει δυναμώσει πολύ και ότι είναι σαν να έχω γύρω μου μια ενεργειακή ασπίδα. Αυτή η αίσθηση δυνάμωσε όταν αγόρασα και τον black shield. Και έτσι ακριβώς ένιωθα και εγώ και χωρίς να μου το πουν. Είχα τη δύναμη να λέω και όχι, να απομακρυνθώ από παρασιτικούς και οπ ενώ παράλληλα παρατήρησα πώς πολλοί αρνητικοί άνθρωποι που παλιά με προσέγγιζαν διαρκώς δεν είχαν τη δύναμη ούτε να μου στείλουν ένα απλό μήνυμα όπως συνήθιζαν!

Μου έκανε επίσης εντύπωση ότι εκείνη την περίοδο βρήκα “τυχαία” ένα φροντιστήριο αγγλικών για να δώσω δίπλωμα όπως ακριβώς το ήθελα, δηλαδή με Ανθρώπους. Στο περιβάλλον αυτό γνώρισα εκπληκτικά άτομα με ιδιαίτερες αναζητήσεις. Αμέσως δηλαδή βρέθηκα σε ένα περιβάλλον πολύ αναβαθμισμένο ενεργειακά σε σχέση με το παρελθόν. Οι νέες φιλίες που έκανα ήταν πολύ πιο ισορροπημένες και τα όριά μου τα έβαλα σχεδόν αυτόματα, καμία σχέση με παλιά.

Τέλος κάτι που δεν είχα προβλέψει ήταν το πώς ένιωθα όταν πήγα στη σχολή έχοντας πάνω μου οργονίτες. Η σχολή μου είναι υπερβολικά μεγάλη με υπερβολικά πολλά άτομα, μόνο ένα αμφιθέατρο χωράει καμία 300σαριά. Επειδή έχω μεγάλη ευαισθησία στις ενέργειες, κάθε μέρα κυριολεκτικά ένιωθα κάτι σαν κόπωση όταν κατέβαινα στο κέντρο , αφού πέρναγα ώρες μέσα στο μετρό και ώρες μέσα στη σχολή! Θυμάμαι πως μόλις έβγαινα από το μετρό και κατευθυνόμουν προς τη σχολή, ένιωθα σαν να είχε φύγει στη διαδρομή όλη μου η ενέργεια! Όταν κατέβηκα σχολή φορώντας οργονίτες δεν το πίστευα γιατί τίποτα τέτοιο δεν συνέβη, είχα παρά πολλή ενέργεια και ένιωσα κατευθείαν την διαφορά. Φυσικά και οι οργονίτες είναι απίστευτη ενεργειακή προστασία και αυτό το αντιλαμβάνεται κάθε άνθρωπος που είναι ευαίσθητος στις ενέργειες.

Για να αντιληφθείς την δύναμη των οργονιτών του orgonodrome πρέπει να έχεις ψυχή και ΦΥΣΙΚΑ να είσαι πιστός στο ρητό συν Αθηνά και χείρα κίνει, γιατί αν αρχίσεις να αναπολείς και να ψειρίζεις, ταΐζεις αυτούς που δεν θέλεις. Πρέπει να είσαι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να αλλάξεις ριζικά και να μπεις σε ένα ολότελα διαφορετικό μονοπάτι ζωής όπου η ανάληψη ευθύνης και η έννοια του παιχνιδιού είναι έννοιες πυλώνες για εσένα. Αν σε εκφράζει αυτό, η απόφαση να αγοράσεις οργονίτη είναι μάλλον η καλύτερη απόφαση που έχεις πάρει στη ζωή σου.

********

Ο/Η Βαγγέλης Κορομβ. λέει: 03 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:10 μμ

Όποτε με ρωτούν «τι κρέμεται στο λαιμό σου;» ή «τι είναι αυτή η πυραμίδα στο ταμπλό; (στο αυτοκίνητο)», «αυτό κάτω από τη κανατά του νερού;» ΠΑΝΤΑ ένα φαινομενικά ασυναίσθητο και ειλικρινές χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπο μου. Όσο άσχημη και αν ήταν η ημέρα ή η εβδομάδα, ακόμα και όταν μου κάνουν αυτές τις ερωτήσεις σε μια άσχημη στιγμή, το «ασυναίσθητο» αυτό χαμόγελο βρίσκει το δρόμο του στην επιφάνεια.

Έμαθα για τους Οργονίτες  κατά τη διάρκεια της δίχως πραγματικό μπούσουλα και ελλείψει ιδεολογικού ή γνωσιακού φάρου ερευνάς μου, για το άγνωστο, το κρυφό, το κρυμμένο με δόλο από κάποιους, ποιους, ποτέ και γιατί. Με «τσίγκλαγε» από μικρό ότι όχι απλά κάτι, αλλά ΤΙΠΟΤΑ δεν «πάει καλά» με αυτό που μου έχουν φτυαρίσει στο κρανίο ως «καθημερινή πραγματικότητα». Ο λόγος έλλειψης του προαναφερθέντος μπούσουλα, ήταν διότι δεν είχα βρει κάτι έως τότε, να μπορέσω να το πάρω έως δεδομένο, ως σταθερό βράχο εν μέσω τρικυμίας, γιατί είχα το ΕΝΑ καλό ότι αναγνώριζα από τότε τις παμπολές παγίδες που ξεπροβάλλουν στην μη προδιαγεγραμμένη πορεία ενός ανθρώπου που προσπαθεί να δραπετεύσει από το πλαστό και αποδεσμεύεται ΒΙΑΙΩΣ και εν πλήρη γνώση του τι σημαίνει αυτό, από ΟΛΕΣ τις πλάστες αλυσίδες ταυτόχρονα, που μας φοράνε εκ γενετής (και πρότερα ακόμη).

Είχα την τύχη να βρεθώ (τυχαίως;) σε μια σελίδα στο Facebook, την πλέον θρυλική Miastala και 2 άτομα μου κέντρισαν το ενδιαφέρον στα σχόλια τους για το ΘΑΡΡΟΣ-ΘΡΑΣΟΣ του λόγου τους, δίχως κερασάκια και φρουφρού και πάντα επί του θέματος, ΟΣΟ και αν η ουσία πρόσβαλε κάποιους (spoiler: ΠΑΝΤΑ οι περισσότεροι προσβάλλονται από αυτό που δεν μπορούν να νοήσουν). Σε ελάχιστο χρόνο που είχα έστω αυτή την διαδικτυακή επαφή, βρήκα Λογική η οποία αντηχούσε μέσα μου και συντόνιζε με το είναι μου σαν κάποιου είδους Λογικό Διαπασών. Γνωρίζοντας τους καλυτέρα και διαβάζοντας τα άρθρα του Ιων Μαγγου και της Ηούς στη Miastala, έπειτα στο Terra papers και στο Orgonodrome, έμαθα και για τους Οργονίτες.  «Ο καλύτερος Οργανίτης είναι αυτός που φτιάχνεις μονός σου» ήταν από τότε το σύνθημα του Ιωνα και δίχως ίχνος κούρασης έγραφε επανειλημμένως τρόπους κατασκευής απλών οργανιστών, έδινε συμβουλές και βοηθούσε ανθρώπους, από το να βρουν υλικά, μέχρι και «μυστικά» κατασκευής αυτών.

Αποφάσισα να μου δημιουργήσω ελεύθερο χρόνο, ελέω δουλείας, για να δοκιμάσω την κατασκευή τους και έπειτα την οποία λειτουργία τους, καθότι λόγω του προαναφερόμενου «δύσκολου» ταξιδιού μου έρευνας, είχα εντρυφήσει στην ικανότητα ανάγνωσης και συζήτησης του οποιουδήποτε θέματος, δίχως να κατηγοριοποιώ ως ταμπού ή φαντασίες ότι δεν με βόλευε έως τότε. Την υγιή ουδέτερη οπτική παρατήρησης δίχως την εκφυλισμένη προσπάθεια του συστημικά προγραμματισμένου εγκέφαλου μου, να τοποθετεί σε κουτάκια πλήρους απόρριψης ή πλήρους αποδοχής κάτι πρωτάκουστο βάση του ποσό κολλάει αυτό σε αυτά που γνωρίζω ήδη ή αποδέχεται το «σύνολο».

Οι πρώτοι οργονίτες που έφτιαξα ήταν με ρινίσματα αλουμίνιου, Πεντελικά κρυσταλλάκια και πολυεστέρα. Για καλούπι χρησιμοποίησα σκευή το σχήμα των οποίων θα εξυπηρετούσε ένα σχετικά όμορφο και μαζεμένο αποτέλεσμα έπειτα της σκλήρυνσης του υλικού. Όλα αυτά τα έκανα με σκεπτικό δοκιμής και προσωπικής πλέον έρευνας, όχι με σκοπό κατασκευής ενός αντικειμένου που είχα τυφλά αποδεχτεί ότι φέρει κάποιες λειτουργίες. Κοινώς δεν έτεινα καθόλου προκαταβολικά για το τι θα κάνει η όχι αυτό που φτιάχνω.

Έπειτα των 2 ημερών και καλού καθαρισμού τους, αποφάσισα να πάρω μερικούς μαζί μου στη δουλειά και να τοποθετήσω άλλους σε καίρια σημεία, ένα εξ ‘αυτών το κρεββάτι μου, κοντά στο μαξιλάρι.  Μέχρι και εκείνη τη στιγμή δεν είχα προσωπική εμπειρία πάρα μόνον ότι είχα διαβάσει σχετικά. Το μεγάλο ΣΟΚ, γιατί αυτό θεωρώ ότι θα ζήσουν όπως και έγινε μετρά από εμένα σε κάποιους φίλους που τους χάρισα από τους οργονίτες μου, το έπαθα το πρωινό έπειτα του ύπνου μου στο κρεββάτι που είχα τοποθετήσει ΕΝΑΝ μόνο Οργονιτη πλησίον του μαξιλαριού μου. Ήταν το πρώτο βραδύ που κοιμήθηκα καλά έπειτα από πολύ καιρό, δίχως βραδινά ξυπνήματα και ένοιωθα αναζωογονημένος και ξεκουρασμένος. Ο δε ύπνος ήταν τόσο βαθύς που «όπως έπεσα, έτσι ξύπνησα».

Λόγω ψυχικού φόρτου, σωματικής κούρασης και οντάς αρκετά πιεσμένος λόγω δουλείας (είχα δική μου εταιρεία) εκείνη την περίοδο, έφυγα γρηγορά εκείνο το πρωί για ένα επαγγελματικό ραντεβού,  δίχως να συσχετίσω τον για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό, γλυκό και ΣΩΣΤΟ ύπνο καθώς και την ενέργεια μου πριν κατά και έπειτα του ραντεβού μου αυτού, στον Οργονιτη. Μάλιστα μέχρι και το επόμενο βραδύ οπού και παρατήρησα τον Οργονιτη που είχα τοποθετήσει διπλά στο μαξιλάρι μου, είχα ξεχάσει εντελώς ακόμα και τις κατασκευές αυτών, τρεις μέρες πριν. Τότε ήταν και η στιγμή του πρώτου ΣΟΚ για μένα. Όχι απλά γιατί αυτοστιγμεί έκανα τον σχετικό συσχετισμό, αλλά διότι συνειδητοποίησα ότι ενώ δεν είχα αποδεχτεί την λειτουργία που τους απόδιδε ο Ιων (ούτε είχα απορρίψει) , ΟΝΤΩΣ είχα ζήσει κάτι πολύ διαφορετικό εκείνο το βραδύ και την επόμενη ημέρα ήμουν πραγματικά ανανεωμένος, με καθαρή σκέψη και γεμάτος ενέργεια ΔΙΧΩΣ να καταλάβω ΚΑΝ το ΓΙΑΤΙ!

Οι Οργονίτες ΔΟΥΛΕΥΑΝ και μάλιστα χωρίς καν να εναποθέτω τυφλές ελπίδες ή πιστή ότι δουλεύαν εξαρχής. Ξεπερνώντας τη πρώτη αυτή επαφή με τους τόσο απλοϊκούς Οργονίτες (από άποψη υλικών, σχεδίου και κατασκευής γενικότερα) που είχα φτιάξει και υστέρα από περαιτέρω συζητήσεις με τον Ιων και την Ηώ, αφού ακόμα το ΣΟΚ του υπαρκτού αποτελέσματος ήταν υπαρκτό και ασυνειδήτως προσπαθούσα λαθεμένα να εκλογικεύσω το τι βίωνα παρουσία Οργονιτη, δεν είχα άλλη επιλογή από το να δεχθώ το προφανές. Οι Οργονίτες αν ακολουθήσεις κάποια βασικά στάνταρ στη κατασκευή τους, ΟΝΤΩΣ δουλεύουν. Και αυτό φυσικά όσον αφορά τους απλούς αυτούς Οργονίτες, οι οποίοι δεν είναι και ότι καλύτερο αν έρχεσαι σε επαφή λόγω υλικών, όπως του καρκινογόνου πολυεστέρα. Ήταν φυσικό ότι ήμουν πάρα πολύ περίεργος για το τι θα βίωνα παρουσία ΣΩΣΤΑ κατασκευασμένου Οργονιτη, αλλού επιπέδου με πολύ ανωτέρα και καθαρότερα υλικά και μεθόδους κατασκευής… Όπως και έγινε σύντομα έπειτα.

Από το Orgonodrome πήρα αρχικώς 2 οργονίτες μενταγιόν. Έναν Silver Bullet για εμένα (με προειδοποίηση ότι είναι δύσκολος για κάποιον που δεν είχε επαφή με μενταγιόν Οργονιτη πρότερα) και έναν χάλκινο για την γυναίκα μου. Οι πρώτοι 2 μήνες ήταν αρκετά ενδιαφέροντες. Η γυναικά μου «μαλάκωσε» σε πράγματα που της προκαλούσαν άγχος, ενώ από την άλλη εγώ είχα μια εσωτερική πάλη, οπού αργότερα έμαθα ότι ήταν η λειτουργία του οργανίτη επάνω μου. Το πρώτο πράγμα που μετατρέπουν οι Οργονίτες ιδίως όταν τους φοράς, είναι την ΔΙΚΗ σου συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια. Έπειτα των δυο μηνών και αφού έλαβα και μερικές πυραμίδες χώρου και 2 Οργονίτες καθαρισμού νερού από το Orgonodrome, στο σπίτι κυριαρχούσε όχι το άγχος αλλά η γαλήνη και η ηρεμία. Λειτουργούσαμε ενεργητικότερα και παρατηρήσαμε με τη γυναίκα μου κάτι που είχαμε να ζήσουμε καιρό. Μια πλέον μόνιμη ταύτιση σκέψεων και γνωμών σε σημείο που σκεφτόμουν κάτι και 1 λεπτό μετά μου το ανέφερε η γυναίκα μου και το αντίθετο.

Το δεύτερο ΣΟΚ το βιώσαμε με τα drink chargers του Orgonodrome. Έγραφαν ότι έπειτα της τοποθέτησης μια κανάτας νερού πάνω στον Οργονιτη drink charger για μισή ώρα, το νερό καθαρίζεται και φορτίζεται θετικά σε σημείο που αλλάζει και η γεύση του. Μου είχε φανεί -όπως είχα εκμυστηρευτεί και στους ιδίους τότε, λίγο marketing η εν λόγω υποστήριξη. Το δεύτερο αυτό Σ Ο Κ ήρθε όταν ήπιαμε από την πρώτη κανατά νερό πάνω στον Drink Charger… Η κλασσική βαριά γεύση του νερού, είχε εξαφανιστεί και το νερό ήταν σχεδόν …γλυκό. Έκανα και δοκιμή με 2 κανάτες νερό η μια πάνω στον Οργονιτη, η άλλη στο άλλο δωμάτιο δίχως κοντινή παρουσία οργονιτών. Η διαφορά ήταν εμφανής και όχι placebo.

Η επίδραση στα ζώα μας ακόμη εμφανέστερη. Η Γάτα μας θέλει να «παίζει» με το μενταγιόν (ενώ αλλά μπιζού την αφήνουν αδιάφορη), τα ψαράκια μας όλο κουρνιάζουν στην πλευρά του ενυδρείου έξω από την οποία έχω τοποθετημένο οργονίτη. Σταμάτησε αυτή η κλασσική κούραση – πιάσιμο έπειτα από οδήγηση αρκετής ώρας, αφού βάλαμε μια πυραμίδα στο ταμπλό του αυτοκίνητου. Έπειτα όλων αυτών και ενώ έχουμε βιώσει πραγματικές και ουσιαστικές αλλαγές στις ζωές μας. Δεν μπορώ πάρα να παρακινώ και να επικροτώ στην αγορά τους, ΙΔΙΩΣ από ανθρώπους που ΞΕΡΟΥΝ όπως το Orgonodrome και τον (φίλο μου πλέον) κ. Ιωνα Μάγγο.

********

Ο/Η Αφροδίτη  λέει: 28 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 μμ

Σας έχει τύχει στον ηλεκτρικό και στο μετρό να κάθονται δίπλα σας άνθρωποι και μετά να φεύγετε με πονοκέφαλο, σαν να σφίγγουν το κεφάλι σας με μέγγενη; Εμένα μόνιμα. Είχε γίνει μάστιγα και τα παυσίπονα υπήρχαν μόνιμα στην τσάντα μου. Έτσι απέκτησα ένα ξεγυρισμένο πρόβλημα υγείας και ο γιατρός μου απαγόρευσε τα παυσίπονα. Μάλιστα. Ήθελα να αλλάξω και δουλειά για να μην αναγκάζομαι να μπαίνω στο μετρό και στον ηλεκτρικό, αλλά ενώ ήξερα τι θέλω να κάνω και η δουλειά με περίμενε, θες από φόβο, θες από δειλία, θες από συνήθεια, δεν το αποφάσιζα. Συνέχισα τα παυσίπονα και το πρόβλημα υγείας έγινε οξύτατο. Πλέον ήμουν αναγκασμένη να ακολουθήσω τις συμβουλές του γιατρού. Μια μέρα απελπισμένη όπως ήμουν και με φρικτό πονοκέφαλο, σταμάτησα για έναν καφέ στο Σύνταγμα, και κάθισα δίπλα σε μία άγνωστη κοπέλα γιατί δεν είχε κενό τραπεζάκι. Ήταν πολύ γελαστή κι ευδιάθετη και έφευγε, με καλημέρισε ανταλλάξαμε δυο τρεις τυπικές κουβέντες  κι όταν έφυγε πλήρωσε και τον καφέ μου. Έμεινα παγοκολόνα. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν σου δημιουργούν πονοκέφαλο, σκέφτηκα.

Λίγο μετά την είδα να γυρίζει γιατί είχε ξεχάσει έναν φάκελο στην καρέκλα κι όπως έσκυψε να τον πάρει είδα ένα πανέμορφο ασημένιο μενταγιόν να λαμπυρίζει στον λαιμό της. Την ρώτησα τι είναι αυτό το τόσο όμορφο που φοράει και μου απάντησε ότι είναι οργονίτης και ότι δεν τον βγάζει ποτέ γιατί την βοηθάει να φτιάξει την ζωή της όπως την θέλει. Αυτή η πρόταση μου χτύπησε κατευθείαν στην καρδιά και δάκρυσα. «Να φτιάξει την ζωή της όπως την θέλει» και είχε βοηθό σε αυτό.  … Δεν θα αναλύσω εδώ την συνέχεια, μου είπε, μου είπε, μου έγραψε την ιστοσελίδα και άρχισα να διαβάζω. Συναντηθήκαμε μετά από δυο ημέρες και μου είπε θαύματα και πράγματα. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω το σετ  Pendant «Black Knight» και «Black Shield» όπως με συμβούλεψε. Μου είπε θυμάμαι πως τα ασημένια είναι γι αργότερα. Το τι συνέβη στην δική μου ζωή περιγράφεται στην πρόταση, άλλαξα εργασία, τέλος και μετρό και βαμπίρ και πονοκέφαλοι και μιζέρια και μοχθηρία και κακομοιριά. Τριπλάσια χρήματα μέσα στην εξοχή, με υπέροχους συναδέλφους και ανθρώπινες συνθήκες. Νέο αυτοκίνητο, για βόλτες με την νέα φίλη μου  που κάνουμε πολύ καλή παρέα, και μου εξηγεί τρόπους να χρησιμοποιώ τους οργονίτες μου για να με βοηθούν να φτιάξω την ζωή μου όπως την θέλω. Σας ευχαριστώ πολύ.

********

Ο/Η Konstantinos Skarp λέει: 12 Νοεμβρίου 2018 στις 15:30 μμ

Τους καινούργιους τους έχω έναν μήνα, θεωρώ ότι έχω αλλάξει επίπεδο, δεν υπήρξε κάτι δραματικό, αυτόν τον μήνα έκλεισε ένας κύκλος με τους παλιούς οργονίτες με απίστευτες αλλαγές και θεαματικά αποτελέσματα, πλέον δεν έχω κάποια εξάρτηση από αυτούς τους νοιώθω ναι, σε κάποιο βαθμό εγώ έχω γίνει οργονίτης, αυτό δεν είναι το ζητούμενο άλλωστε??? κάτι θεαματικό που συνέβη προ μηνών πριν την αγορά των καινούργιων… Πάω να πάρω το αμάξι και το βλέπω ότι είχε «μετακινηθεί» μια θέση, τρελάθηκα προσπάθησα να το εκλογικεύσω, μήπως κάποιος το έσπρωξε από πίσω, κανένα σημάδι από αμάξι να το έχει ακουμπήσει από πίσω. Τίποτα. Τέλος πάντων μπαίνω μέσα να πάω να κάνω μια δουλειά στο κέντρο, το αφήνω σε γκαράζ, μετά πάω να το πάρω, στο ταμείο περιμένω να πληρώσω, με τα λεφτά στο χέρι. Ο υπάλληλος στον υπολογιστή τον βλέπω προβληματισμένο, «το αμάξι είναι πληρωμένο» μου λέει, αδύνατον απαντώ… Χα χα χα, μετά από πέντε λεπτά στον υπολογιστή επανέρχεται, «είναι πληρωμένο, φύγετε», τότε άναψε λαμπάκι και κατάλαβα. Τώρα έχω σκοπό να πάρω τους ασημένιους, λίαν συντόμως.

********

Ο/Η  Σοφία λέει: 15 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 μμ

Εντάξει το παρήγγειλα. Έχουν πάρει πολύ καλή πορεία τα πράγματα στην ζωή μου με το σετ «Black Knight» και τον «Black Shield» αφού αποφάσεις που πριν βρίσκονταν μόνο στην σφαίρα της φαντασίας, τώρα πραγματοποιούνται σχεδόν μαγικά. Το πολύ σε 3 μήνες κάνω ταξίδι στο Λας Βέγκας με την προοπτική να μείνω εκεί. Μεγάλη απόφαση που όμως μου βγαίνει πολύ άνετα …κανένας φόβος, καμία ανασφάλεια, καμία αμφιβολία για τίποτα. Ελπίζω και ο «Silver Bullet» να κάνει επίσης καλή δουλεία. Πάντα σε εμπιστευόμουν Ιωνα, αλλά πάντα οι άνθρωποι θέλουμε και αποδείξεις πόσο μάλλον εμπειρικά. Λογικό ειναι νομίζω. Σε ευχαριστώ πολύ.

********

Ο/Η  Michael Christodoulou – InnerAtlas λέει: 10/08/2017

Περί του «Black Knight». Όπως σου είχα πει ένιωσα ότι η κατάσταση άρχισε να λειτουργεί από την στιγμή που εκδήλωσα δυναμικά, σταθερά και αμετάκλητα την πρόθεσή μου να το αποκτήσω! Το συζητήσαμε Σάββατο και το παρέλαβα Δευτέρα πρωί! Από το Σάββατο το απόγευμα άρχισα να βιώνω κάποιες επιρροές. Του τύπου, με πήρε από το πουθενά τηλέφωνο ένας ασκούμενος μετά από πολλούς μήνες (σχεδόν ένα χρόνο) απουσίας και εκδήλωσε την επιθυμία να ξαναρχίσει προπονήσεις τώρα, που είναι μια εποχή σχεδόν νεκρή, για μένα. Άρχισα να νιώθω μια συναισθηματική χαλάρωση και σταθερότητα, αυτά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Στην αρχή θεώρησα ότι είναι η ιδέα μου και το άφησα να περάσει έτσι …

Την Δευτέρα μόλις το παρέλαβα και το φόρεσα μετά από 5-10’ λεπτά έφυγε μια ενόχληση που είχα στην σπονδυλική στήλη στο ύψος της καρδιάς, άρχισα να νιώθω μια ευθυγράμμιση και συνοχή (συναρμογή την ονομάζω εγώ) σε όλο μου το σώμα. Στην αρχή λίγο πιο έντονη και σιγά σιγά ήρεμη και απαλή. Έπειτα από 2-3 ώρες, άρχισα να νιώθω πιο έντονη την συναρμογή στο σώμα και την σπονδυλική στήλη ταυτόχρονα με μια καλύτερη και συνεχή ροή της ενέργειας μέσα μου, η οποία υπάρχει μέχρι την στιγμή που γράφω αυτό!

Αυτό που θα πω δεν ξέρω πως θα το εκλάβεις, το σίγουρο όμως είναι ότι υπάρχει, γιατί είναι κάτι που το δουλεύω χρόνια και δεν είναι του μυαλού μου. Από παλιά έπειτα από μια σχετική «εκπαίδευση» μπορούσα να βλέπω πρώτα σε εμένα και αργότερα στους άλλους αυτό που κάποιοι αποκαλούν αύρα! Όχι όλα τα επίπεδα, αλλά 2-3 αναλόγως τις περιστάσεις, αυτό δεν συμβαίνει όλη την ώρα, χρειάζεται ένα εγκεφαλικό κλικ για να ενεργοποιηθεί, που νομίζω ότι το αντιλαμβάνονται όσοι το έχουν βιώσει! Μου ήταν λοιπόν πιο εύκολο και πιο γρήγορο να κάνω αυτό το κλικ -σχεδόν ασυναίσθητα. Το εντυπωσιακό για μένα δεν ήταν όμως αυτό, αλλά ότι είδα για πρώτη φορά την «Μαύρη Ενέργεια» ενός σβησμένου τσιγάρου … και έμεινα εκεί να το παρατηρώ με ενδιαφέρον!

Γενικώς την πρώτη μέρα μου βγήκε μια έντονη ανάγκη για ύπνο, λίγα λεπτά κάθε φορά και όταν άνοιγα τα μάτια μου ήμουν ξεκούραστος σαν να είχα κομηθεί ώρες! Στις πρώτες ώρες ένιωσα ένα εσωτερικό κάψιμο (σχετικά έντονο) στην περιοχή που εφάπτονταν το μενταγιόν και μια ακατάσχετη διάχυση του καψίματος σε τριχοειδή μορφή που είχε μεγαλύτερες τάσεις προς μεσημβρινούς που ξέρω ότι ήταν τουλάχιστον σχετικά μπλοκαρισμένοι!

Τον υπόλοιπο χρόνο μέχρι σήμερα βιώνω μια σταθερότητα συναισθηματική και μια αποτελεσματικότητα στις λειτουργίες μου ακόμη και για πράγματα που με άγχωναν. Τα κάνω χωρίς κανένα βάρος και πίεση εσωτερικά. Την τρίτη μέρα από το πρωί παρατήρησα το δέρμα μου από την περιοχή του στήθους και πάνω και σε όλο το κεφάλι να γυαλίζει όπως κάποιες εποχές που χρησιμοποιούσα μεγάλες δόσεις Ιπποφαές! Δεν ξέρω τι κάνει στους άλλους γύρω μου, αυτό που βλέπω είναι ότι είναι πιο ήρεμοι και δεν αρχίζουν ξεστομίζουν μαλακίες ασύστολα και αυτό είναι ενδιαφέρον!

Σήμερα το πρωί στο σημείο που εφάπτεται είχε κοκκινίσει το στήθος μου σε μια διάμετρο 2 φορές περίπου της διαμέτρου του μενταγιόν και είχα πολύ έντονη φαγούρα. Η κοκκινίλα τώρα έχει φύγει και έχει μείνει μόνο μια ανεπαίσθητη φαγούρα. Ένα σημαντικό για μένα είναι ότι βιώνω καθαρά και ήρεμα την ροή της ενέργεια μέσα στο σώμα από άκρη σε άκρη … Νιώθω το σώμα μου να ευθυγραμμίζεται χωρίς πόνους και πιέσεις και η συναρμογή του είναι πολύ καλή! (χωρίς να γυμνάζομαι αυτές τις μέρες). Τα μάτια μου είναι ήρεμα και το περίγραμμα της ίριδας έχει διασταλεί όπως τις εποχές που έκανα έντονες αναπνευστικές και άλλες ασκήσεις!

Τα περισσότερα από αυτά που σου περιγράφω, τα είχα, αλλά από τις έντονες (συναισθηματικές και κατ’ επέκταση σωματικές) πιέσεις των 2-3 τελευταίων ετών κάποια τα έχασα και κάποια μειωθήκαν κατά πολύ. Κάτι που ομολογώ με είχε τρομοκρατήσει για ένα μεγάλο διάστημα. Όμορφα και ωραία αυτά επανέρχονται τις τελευταίες 3 μέρες… και νομίζω ότι το «Black Knight» παίζει καθοριστικό ρόλο! Έπεται συνέχεια! Το παρακολουθώ με ενδιαφέρον και θα σε ενημερώνω για ότι καινούργιο αντιλαμβάνομαι ή για πράγματα που ξέχασα να σου πω! Ευχαριστώ!

********

Ο/Η Άννα Τσοκ. λέει: 10 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:19 μμ

Καλησπέρα, δουλεύω σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό κι ενώ με τα παιδιά και τις συναδέλφους νηπιαγωγούς τα πηγαίνω μια χαρά, υπάρχει μια νηπιαγωγός που έχει κάνει κόμμα με την μαγείρισσα και κουτσομπολεύει ακόμη και τις γάτες. Πες, στην μία για την άλλη και στην άλλη για την άλλη, με κακία αρνητικότητα και μοχθηρία, καθημερινά είχαμε δράματα και κλάματα. Από την σελίδα του κ. Ιωνα Μαγγου στο fb έμαθα για τους οργονίτες και είπα για κάτσε να δούμε τι κάνουν. Πήρα λοιπόν το «Pendant Black Knight» και «Black Shield» σετάκι, στην αρχή και τα φόρεσα. Όταν πήγα στον σταθμό, δεν πίστευα στα μάτια μου – και οι δυό τους οι καρακάξες, όπως τις λέγαμε, δεν έβγαλαν λέξη όλη μέρα, ούτε προς εμάς ούτε αναμεταξύ τους. Κι αυτό συνεχίστηκε ολόκληρη την εβδομάδα. Λέω τυχαίο θα είναι !!! δεν μπορεί. Το συζητώ με μια φίλη συνάδελφο και μου λέει θα τα πάρω κι εγώ … και τα παίρνει. Να μην πολυλογώ, έχασαν την μιλιά τους, και σε δυο μήνες έφυγαν και οι δύο μαζί ταυτόχρονα, από την δουλειά και στην θέση τους ήρθαν δυο πολύ θετικές κοπέλες που γίναμε φίλες. Ζούμε σε έναν παράδεισο –πήραμε και πυραμίδες και Drink Charger που βάζουν τα παιδιά την μπουκάλα με το νερό επάνω και παίζουν.

Μάλιστα για να πάρουν τον Bamboo MWO αγκαλίτσα τους διαμαρτύρονται ότι «γουργουρίζει η κοιλίτσα» για να τον αγκαλιάζουν και να παίζουν. Ρωτάνε τι είναι κυρία η οργόνη και τι είναι κυρία ο οργονίτης γιατί βάζουμε κυρία το νερό επάνω κι άλλα όμορφα και πιστεύω θα είναι από τα λίγα παιδιά στην Ελλάδα που ξέρουν τόσα για την οργόνη και τους οργονίτες. Μάλιστα ήρθαν γονείς και ζητούσαν πληροφορίες γιατί τα παιδιά τους, μιλούσαν στο σπίτι κάτι για οργόνη κι οργονίτες και ήθελαν να μάθουν κι αυτοί και σκεφτείτε μιλάμε για μικρά παιδιά 3-4 χρόνων. Ξέρω ότι πολλοί αγόρασαν γιατί μας το είπαν κι άλλωστε τους είδαμε. Λύθηκαν πολλά προβλήματα στην ζωή και στην εργασία μου, σχεδόν μαγικά σαν κάποιος άγγελος να φυλάει τον σταθμό τα παιδιά κι εμάς. Σας ευχαριστούμε όλοι μας.

********

Ο/Η Νικόλαος Γρ. λέει: 16 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:19 μμ      

Συγχαρητήρια για την πολύτιμη εργασία σας. Αισθητικά και Αρμονικά.

Περί Οργόνης.

«Ουσίαι υπάρχουν τρείς. Μία η Αισθητή. Εις αυτήν διακρίνουμεν την φθαρτή και την Αίδιον ουσίαν. Δι’ αυτήν την φθαρτήν δεν υπάρχει αμφισβήτησις καθώς δια τα ζώα και τα φυτά αυτής της αισθητής ουσίας πρέπει να βρούμε τα στοιχεία, είναι είναι ένα είτε πολλά. Τέλος υπάρχει και η άλλη, η Ακίνητη ουσία εις την οποίαν δίδεται χωριστή από τα αισθητά ύπαρξη, ενώ από άλλους διαιρείται σε δύο είδη, άλλοι την θεωρούν μίαν φύσιν τας Ιδέας και τα μαθηματικά και άλλοι αναγνωρίζουν από αυτές μόνον τα μαθηματικά -Αριθμούς. Τα δύο πρώτα είδη της αισθητής ουσίας τα διερευνά η φυσική διότι είναι αχώριστα της κινήσεως ενώ το τρίτον είδος το διερευνά μίαν άλλη επιστήμη αφού το είδος της δεν έχει κοινή αρχή με αυτά». (Αριστοτέλης, Μετά τα Φυσικά βιβλ.Λ κεφ Α)

«Ως δε ελέχθη τα πράγματα υπάρχουν εν τόπω τα μεν κατά δύναμιν τα δέ κατ’ ενέργειαν. Δι’ αυτό όταν μέν ένα σώμα είναι ομοιογενές και συνεχές τα μέρη του υπάρχουν εν τόπω κατά δύναμιν, όταν όμως χωριστούν από το Όλον σε μέρη τότε γίγνονται ως σωρός κατ’ ενεργείαν. Τα πράγματα πάλι υπάρχουν εις ένα τόπο καθ’ εαυτά. Π.χ. κάθε κινητόν κατ’ αύξησιν ή κατά φοράν σώμα υπάρχει καθ’ εαυτόν κάπου. Ο Ουρανός όμως δεν είναι ώς πάν κάπου ούτε μέσα σε κάποιο τόπο, εφ’ όσον κάτι δεν τον περιβάλει. Καθ’ όσον όμως κινείται υπάρχει τόπος διά τα μέρη, Το ένα μέρος του είναι συνημμένον με ένα άλλο. Άλλα υπάρχουν εις ένα τόπον κατά συμβεβηκώς όπως ο ουρανός και η ψυχή. Τα μέρη υπάρχουν εις έναν τόπο κατά κάποια έννοια διότι επί της τροχιάς αλληλεπιβάλλονται. Δι’ αυτό τό άνω μέρος κινείται κυκλικώς και μόνον. Το Όλον όμως δεν υπάρχει κάπου. Διότι αυτό που υπάρχει κάπου είναι, εις την αρχή όμως αυτό καθ’ αυτό χρειάζεται ένα άλλο να το εμπεριέχει. Ως προς το όλον του σύμπαντος δεν υπάρχει τίποτε έξω από το όλον και συνεπώς όλα είναι μέσα εις τον ουρανόν, καθώς ο ουρανός είναι το πάν. Είναι χώρος όχι ο ουρανός ώς ουράνια σφαίρα, αλλά κάτι το ηρεμούν, το οποίο είναι το έσχατον του ουρανού δηλαδή το λεπτότερον τί, και το οποίο εφάπτεται παντός κινητού σώματος ώς πέραν ακίνητον. Και διά τουτου η μέν γή είναι εν τω ύδατι και το ύδωρ εν τω αέρι και αυτός εν τω αιθέρι, ο δέ αιθήρ εις τον ουρανόν ενώ ο ουρανός δεν περιέχεται υπό τινός άλλου». (Αριστοτέλης,  «Φυσικά» βιβλ. Δ’ κεφ. Ε 212Β’ )

********

Ο/Η GK λέει: 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:54 πμ           

Γεια σας, ήθελα απλά να μοιραστώ -κυρίως με όσους θεωρούν ότι η οργόνη δεν λειτουργεί- ότι μόλις χάλασε το μενταγιόν που είχα, επανήλθαν κάποια συμπτώματα (κυρίως άγχους, χωρίς προφανή λόγο) και τα οποία υποχώρησαν εντυπωσιακά όταν μου έκαναν δώρο ένα νέο pendant. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!

********

Ο/Η Fenia λέει: 26 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:15 μμ    

Γεια και Χ.Π. orgonodrome! Εδώ και ένα χρόνο περίπου, φοράω ανελλιπώς το χάλκινο μενταγιόν και αισθάνομαι πραγματικά, άλλος άνθρωπος. Θέλω να πω λίγα πράγματα που παρατήρησα όλο αυτό το διάστημα μια και από φύσις μου, δεν μαζεύω γύρω μου (στο στενό μου περιβάλλον) ανθρώπινα «σκουπίδια» (εννοώ άτομα με αρνητικές διαθέσεις) ως εκ τούτου, δεν έχω δυνατές και ακραίες ενδείξεις για το πόσο καλά λειτουργεί το μενταγιόν. Αρχικά, την πρώτη μέρα που το φόρεσα και έκανα έναν απλό περίπατο ένοιωσα κάποιες φορές το μενταγιόν να κολλάει πάνω μου, κι άλλες φορές ήταν σα να μη το φορούσα καν!

Όσο περνούσαν οι μέρες, παρατηρούσα πως οι σκέψεις μου δεν είχαν εκείνο το «ένα μάτσο χάλι» να μπερδεύονται μέσα στο κεφάλι μου με αποτέλεσμα να με μπερδεύουν και να με αγχώνουν. Τώρα είναι πιο συγκροτημένες και δεν αισθάνομαι άγχος. Εδώ να πω πως πριν ακόμη αποκτήσω το μενταγιόν, είχα αρχίσει να εξισορροπώ τα τσάκρα μου, και με το μενταγιόν σε συνδυασμό με τον διαλογισμό, δε με ταράζουν πλέον ούτε συναισθηματικά ούτε νοητικά, όσοι με πλησιάζουν για να μου «πετάξουν» τα «σκουπίδια» τους.

Μία πολύ δυσάρεστη διαπίστωση είχα, όταν παρατήρησα την αλλαγή έκφρασης και συμπεριφοράς απέναντι μου από το πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον. Για να το πω παραστατικά, κάποια μέρα που δε περίμενα την επίσκεψη τους και τους άνοιξα την πόρτα, ενώ στην αρχή εντόπισα μία – ας το πω – επιθετικότητα (απ’ αυτή που έχουν τα συναισθηματικά βαμπίρ) την ίδια στιγμή έκαναν ένα βήμα πίσω με αλλαγή συμπεριφοράς 180 μοιρών….!! Από εκείνη τη στιγμή, δε ξαναπήραν ούτε «σταγόνα» από την ενέργειά μου, πράγμα που με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ καλύτερα και να τη διοχετεύω όπως εγώ μπορώ καλύτερα! Η διαπίστωση μέσω του μενταγιόν ήταν ο βαμπιρισμός στο οικείο μου περιβάλλον που δε μπορούσα να διανοηθώ διαφορετικά ότι υπήρχε.

Κάποια άλλη στιγμή, ήρθε ένας – ας τον πω γνωστός για την οικονομία στην κουβέντα – που με επισκέφθηκε ενώ δε περίμενα, και καθώς δεν του έλεγα να περάσει, μου πέταξε το «ωραίο»  – «έλα τώρα, είμαι και κουρασμένος». Δεν ξέρω αν ήταν κρίση ειλικρίνειας ή από το μενταγιόν που δε του επέτρεπε να αφαιμάξει την ενέργειά μου και κουραζόταν με την δική του προσπάθεια να το πετύχει. Αυτά τα λίγα αλλά για μένα σημαντικά, μιας και μου καλυτέρεψε την καθημερινότητα μου. Το μενταγιόν μετά τόσο καιρό, δε το νοιώθω πως το φοράω και ούτε πρασίνισε. Σκέφτομαι κάποια στιγμή (να βολιδοσκοπήσω πρώτα ή και να προετοιμάσω το έδαφος ) να κάνω ένα μενταγιόν δώρο σε μια ξαδέρφη μου που, όπως μου λένε, την έχει από κοντά μία «φιλενάδα» που την ρίχνει ψυχολογικά και αντιλαμβάνομαι πως αν το φορέσει το μενταγιόν η ξαδέρφη μου, η συγκεκριμένη «φίλη» θα φύγει σαν οχιά μακριά.

********

Ο/Η Γιώργος λέει: 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:11 μμ     

Το silver bullet μου με κέρασε φαγητό! Όχι δεν κάνω πλάκα πήγα σε γνωστό burger bar που έχω παει κάμποσες φορές όμως εκείνη την ημέρα φορούσα το Silver Bullet, λοιπών ο σερβιτόρος πήρε την παραγγελία μου και την ετοίμασε σαν ζομπι επαναλαμβάνοντας μου ότι είναι για πακέτο, την ετοιμάζει μου την δίνει χωρίς να έχω πληρώσει πρώτα για να την ετοιμάσει, του άφησα φυσικά τα λεφτά και του είπα ευχαριστώ αυτός εξακολουθούσε να με κοιτάει με ένα παγωμένο βλέμμα και μου απάντησε εμ.. Μόνο στο μενταγιόν μπορώ να το ρίξω γιατί ο τύπος όλες τις προηγούμενες φορές ήταν αρκετά δραστήριος αλλά εκείνη την ημέρα είχε ένα ύφος τι θες εσύ εδώ και μου έφτιαχνε το burger λες και τον είχα πιάσει απο τον λαιμό και δεν τον γνωρίζω καν…  Spooky ha?

********

Ο/Η Αναστασία λέει: 12 Μαΐου 2014 στις 12:12 μμ  

Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου τους φίλους δημιουργούς και αναγνώστες και καταθέτω τις παρατηρήσεις μου από την μηνιαία καθημερινή χρήση του μενταγιόν Pendants orgonOdrome. Οι τρεις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν με σαφήνεια την δική μου εντύπωση σε νοητικό επίπεδο είναι ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ & ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ. Παρατηρώ πως κάθε εξωτερικό μήνυμα, έρχεται σαν πληροφορία πιο ήπια, το εξετάζω πιο ψύχραιμα, πιο καθαρά και χωρίς φόβο. Παρατηρώ πως έχει μειωθεί το στρες σε πολλά επίπεδα στην καθημερινότητα μου μιας και σχεδόν τίποτα δεν με ταράζει. Παρατηρώ επίσης πως στρέφομαι και έλκομαι όλο και περισσότερο σε μια γενική αυτοκάθαρση τόσο σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Η γενική αίσθηση που κυριαρχεί αυτό το διάστημα στην ζωή μου είναι πως διακατέχομαι από περισσότερη Αρμονία, Γαλήνη, ΓΕΙΩΣΗ και ξανά αναφέρω την αίσθηση της ΑΦΟΒΙΑΣ.

Η λειτουργία του μενταγιόν πάνω μου θα τολμούσα να πω πως είναι “ελκτική”, συμπληρωματική και επικουρική. Κατά την διάρκεια του ύπνου το βγάζω και το τοποθετώ κάτω από το μαξιλάρι μου με την κεραία προς το πάτωμα όπως έχετε υποδείξει. Παρατήρησα ότι συγκρατώ στην μνήμη μου αρκετά όνειρα μετά το ξύπνημα, με πληρότητα και καθαρότητα, κάτι πρωτοφανές για μένα αλλά όχι δυσάρεστο. Σε διαπροσωπικό επίπεδο δεν υπήρξε κάτι σοβαρό, όλα ήπια, ακόμα και μερικές μικρο-συγκρούσεις έχουν πολύ μικρή ένταση και διάρκεια οι οποίες δεν μου κοστίζουν χρόνο και τις παρελκόμενες ψυχικές διαταραχές !!! Κατά τα άλλα συνεχίζω να παρατηρώ τον εαυτό μου σε κάθε έκφανση. Θα ήθελα να αποκτήσω σύντομα το Silver Bullet… Ευχαριστώ πολύ, Καλή δύναμη σε όλους.

********

Ο/Η Κώστας λέει: 7 Ιανουαρίου 2014 στις 2:08 μμ   

Καλή χρονιά. Θέλω να ξανά ευχαριστήσω κατ’ αρχήν για τη περίφημη και προσεγμένη δουλειά με τους οργονίτες και δεύτερον για τα υπέροχα άρθρα που δημοσιεύετε συνέχεια στο terrapapers και στο miastala είστε άξιοι συγχαρητηρίων και όχι μόνο. Ευχαριστώ πολύ όχι μόνο για τις γνώσεις που δίνετε απλόχερα αλλά και για τη δουλειά που κάνετε μέσω οργονιτών. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο εκτός του όσοι είναι δύσπιστοι δικαιολογημένα γιατί δε τους αφήνει το σύστημα να δοκιμάσει τους οργονίτες. Εύγε!!!!!!

********

Ο/Η Giorgos Spathopoulos λέει: 19 Νοεμβρίου 2013 στις 7:03 μμ             

Θέλω να σας πω κάτι που κάνω με τους οργονίτες σας. Παίζω ΚΙΝΟ και ΤΖΟΚΕΡ λίγα χρήματα 5-6 ευρώ. Βάζω το δελτίο πάνω στο Drink Charger MWO και από πάνω ένα mini-MWO τα βάζω έξω από το σπίτι για να μην μπερδεύονται οι ενέργειες και δίνω εντολή με δυνατή καθαρή φωνή να κερδίσω από 2.000 έως 5.000 ευρώ. Τα αφήνω, φεύγω και τα «ξεχνάω». ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΖΩ. Όχι όλα όσα περιμένω αλλά περίπου το 1/3 των χρημάτων που ζητάω και το έχω κάνει 16 φορές, μέχρι σήμερα. Θέλω να σας πω όμως πως αυτό γίνεται ΠΑΝΤΑ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι … 1ον Τι να κάνω για να κερδίζω αυτά που ζητάω και όχι λιγότερα και … 2ον Αν βάλω μεγαλύτερο οργονίτη από πάνω ας πούμε το mini-MWO θα έχω καλύτερα αποτελέσματα; ….3ον Αν χρησιμοποιήσω το ασημένιο θα είναι καλύτερα;  Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά θέλω και άλλοι να το κάνουν και να ανταλλάξουμε γνώμες, ευχαριστώ για την ανέλπιστη βοήθεια είναι τόσο πολύτιμη στις μέρες τις ανεργίας.

********

Ο/Η Τάσος λέει: 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:24 μμ        

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τους όμορφους και πολύ δυνατούς οργονίτες που κατασκευάζετε! Ιδιαίτερα οι ασημένιες δημιουργίες σας (silver bullet και silver blow) είναι εκπληκτικές! Είναι πολύ αποτελεσματικές και ιδιαίτερες κατασκευές που νομίζω ότι χρειάζονται και ορισμένες γνώσεις από πλευράς του κατόχου τους για να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Μήπως ήρθε η ώρα να γράφατε ένα άρθρο για τα Ενεργειακά πεδία μάχης και τον Ενεργειακό πόλεμο που μαίνεται καθώς και μερικά tips για την καλύτερη «χρήση» των ασημένιων οργονιτών σας; Απ’ ότι έχω καταλάβει πάντως, ιδιαίτερα το Silver Blow MWO δεν είναι για «ανυποψίαστους» χρήστες» και δεν φτάνει μόνο να το κατέχεις, αλλά πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς! Ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα!

********

Ο/Η NIKOSS λέει: 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:23 πμ     

Καλησπέρα σας πριν 15 μέρες έλαβα το silver bullet και μπήκα στο στρατό! Η δύναμη του είναι συντροφική και βαριά σε αντίθεση με το ταχύτατο pendant. Τολμώ να πω πως ήρθα με τόσο δυνατές αρνητικές ροές εκεί μέσα που μέσα σε μια βδομάδα έχουν ψιλοκιτρινήσει ορισμένα σφαιρίδια. Το χάλκινο μου έχει γίνει σουρωτήρι προ πολλού. Στις μαύρες μου το αφήνω στο ηλιακό πλέγμα και μου τις κάνει άσπρες ώστε να τις χρωματίσω όπως εγώ θέλω. Τα αρνητικά άτομα έχουν πλάκα γιατί χάνουν τα λόγια τους και στηρίζονται σε παιδαριώδη πρότυπα κι αν είσαι κάπως πειθαρχημένος στη σκέψη και στο πνεύμα συντρίβεις τον καθένα!! Τώρα είμαι εξοδούχος θα ενημερώσω ξανά αν τύχει κάτι ιδιαίτερο. Σας ευχαριστώ για την όμορφη επικοινωνία!

********

Ο/Η Τάσος λέει: 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:14 μμ      

Είμαι κάτοχος του Pendant Orgonodrome εδώ και λίγο καιρό και αν και είμαι αρκετά ευχαριστημένος μαζί του, αποφάσισα να δοκιμάσω το Silver bullet. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κατασκευή, όπως όλα τα προϊόντα του Orgonodrome που έχω, αλλά ιδιαίτερα δυνατή! Σε ταρακουνάει ολόκληρο και ισοπεδώνει σχεδόν οποιαδήποτε πηγή Dor μέσα σε λίγη ώρα! Επίσης βοηθάει να έχεις καθαρή σκέψη και να μην φέρνει το μυαλό σου χίλιες «στροφές» αλλά σε βοηθάει να επικεντρώνεσαι στο παρόν. Η επίδρασή του είναι πολύ ισχυρή και στους γύρω σου! Οι έντονα αρνητικοί άνθρωποι δεν σε προσεγγίζουν εύκολα, αλλά και σ’ αυτή την περίπτωση τους φεύγει γρήγορα η αρνητικότητα τους. Γενικά οι περισσότεροι που με προσεγγίζουν, με αντιμετωπίζουν με καλή διάθεση και ευγένεια! Να είστε καλά και να μας προμηθεύετε πάντα όμορφους και κυρίως δυνατούς οργονίτες.

********

Ο/Η Άννα Σ. λέει:  5 Αυγούστου 2013 στις 4:19 μμ       

Παιδιά γεια σας. Έχω ανάγκη άμεσης συμβουλής! Το silver bullet μου κατά λάθος κατέληξε στο πλυντήριο όπου και πλύθηκε για 2 ώρες. Υπάρχει περίπτωση να καταστράφηκε; Τι με συμβουλεύετε; Επιφανειακά δεν έχει πάθει κάτι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο εισχώρησε νερό. Σε αυτό το σημείο και με αφορμή το παραπάνω θέλω να αναφέρω και τις εντυπώσεις μου. Από τότε που το αγόρασα έχει γίνει μια τεράστια αλλαγή στη ζωή μου. Χώρισα με τον άντρα μου με τον οποίο είχαμε πολύ κακή σχέση και πραγματικά πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το silver. Αυτό το διάστημα είμαι σε αναδιοργάνωση και γι’ αυτό τρομοκρατήθηκα όταν ανακάλυψα ότι μπήκε στο πλυντήριο. Επίσης την ίδια μέρα μπήκε ένα περιστέρι στο σπίτι μου, γεγονός που έχει ξανασυμβεί και μετά από την πρώτη φορά «εισβολής» το οποίο το εξέλαβα ως σημαντικό σημάδι πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στη ζωή μου θετικές. Εσείς πως θα το ερμηνεύατε; Σας παρακαλώ να μου απαντήσετε σύντομα γιατί με έχει πιάσει άγχος και ανασφάλεια τα οποία δεν βοηθούν και πολύ στη φάση που βρίσκομαι. Ευχαριστώ!

********

Ο/Η γοργόνειων λέει: 1 Αυγούστου 2013 στις 9:54 πμ    

Καλημέρα, πριν δυο μέρες παρέλαβα το pendant και το mini MWO, μόλις τα παρέλαβα φόρεσα το pendant και κράτησα το mwo στο χέρι, αμέσως ένοιωσα την ενέργεια τους, τα χέρια μου ενεργοποιήθηκαν, για 20 λεπτά ένοιωσα μια μικρή δυσφορία και αποφορτιζόμουν εκπνέοντας, και μετά αμέσως ένοιωσα μια γαλήνη, ένοιωσα τα ανώτερα κέντρα να ενεργοποιούνται κλπ, νοιώθω πολύ ωραία, γενικά, και ανανεωμένος και έχω μια διαύγεια του νου, χτες έκανα θεραπεία σε ένα άτομο το οποίο δεν ήταν θετικό δεν κατάλαβε τίποτα από αυτό που έκανα, δεν μου μίλησε μετά, σε αντίθεση με άλλα άτομα που λάμπουν και χαμογελούν κλπ, αυτό το άτομο επίσης προσπαθούσε να προκαλέσει η να κερδίσει εντυπώσεις σε μια παρέα, και αυτό που πρόσεξα ειναι ότι ούτε που με ακούμπησε, σαν να μην υπήρχε, δεν υπήρχε ίχνος συναισθηματικής αντίδρασης από εμένα, σαν να μην υπήρχε, νομίζω ένοιωθε άβολα με την παρουσία μου, όπου ακόμα και όταν διαλυθήκαμε αργά το βράδυ ούτε με χαιρέτησε, ούτε μου μίλησε, ούτε τίποτα, φυσικά στα τέτοια μου από μέρους μου, σαν να μην υπήρχε, δεν ακούμπησε, τίποτα, μπορεί το βράδυ που κοιμόμουν να είχα ψυχική επίθεση, μες στον ύπνο μου κατάλαβα ότι είχα μια δυσφορία, που και που, αλλά είχα το pendant στο μαξιλάρι και το mwo κάτω από το στρώμα, και τα ένοιωθα και αυτά, ξύπνησα μια χαρά τούρμπο από διάθεση και ενέργεια, κλπ, αυτό το ωραίο με χτες επίσης ήταν ότι στην παρέα ήταν και ένας ιδιαίτερος ρασοφόρος πολύ προχωρημένος, που ξέρει από οργονίτες κλπ, μόλις του έδειξα τον οργονίτη γέλασε και έβγαλε ένα pendant από την τσέπη του χα χα χα, έχει μιλήσει μαζί σας και του στείλατε ένα pendant, γελάσαμε και οι δυο με την σύμπτωση.

********

Ο/Η Kρίστη λέει: 14 Απριλίου 2013 στις 10:49 πμ     

Φοράω το «Pendants orgonOdrome» μενταγιόν μου περίπου 20 μέρες. Η ιστορία του είναι: Θέλω να πω ότι οργονίτες βρέθηκαν διάφοροι στο δρόμο μου, μα, χωρίς να διαβάσω τίποτε γι αυτούς, δεν αγόρασα ποτέ γιατί δεν ήξερα την ενέργεια του κατασκευαστή τους, γιατί δεν «μου βγήκε» και γιατί ίσως «νόμιζα ότι δεν τους χρειάζομαι», αφού εγώ και μόνον εγώ διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Έχω μια γερή αίσθηση να αντιλαμβάνομαι τις ενέργειες γύρω μου, γι αυτούς που συναλλάσσομαι, που συναντώ στο λεωφορείο, στο δρόμο κλπ.. Αυτή η αίσθησή μου ναι ήταν για μένα ένας δείκτης διάκρισης, αλλά με ενοχλούσε το ότι κάθε φορά που συναντούσα έναν αρνητικά φορτισμένο άνθρωπο, στην παρέα μου, στο λεωφορείο η αλλού, το αποτέλεσμα ήταν πονοκέφαλος, που συνήθως έφευγε, όταν απομακρυνόμουν από την πηγή ενώ άλλοτε έμενε. Ζήτησα έντονα από τον εαυτό μου να πάψει να μου δείχνει μ’ αυτό τον δυσάρεστο τρόπο τις αρνητικές δονήσεις.

-Oταν τελευταία έπεσαν στα μάτια μου οι οργονίτες του orgonodrome, καθώς διάβαζα άρθρα του κυρίου Iωνα Μάγγου, απλά τους ερωτεύτηκα και απέκτησα το βασικό μενταγιόν. Το φοράω συνεχώς από την πρώτη στιγμή και αυτό που νοιώθω είναι περισσότερη σιγουριά, ευφορία και ακεραιότητα! Κάποιες εμπειρίες μου:

1) Τελευταία είχα σχεδόν μόνιμα πονοκέφαλο, απ’ αυτόν που είναι σαν συννεφάκια στον εγκέφαλο. Από τις πρώτες ώρες που φόρεσα τον οργονίτη μου τέλος!

2) Μια μέρα που μιλούσα στο τηλέφωνο με μια φίλη η οποία ήταν υπό πίεση και μου το μετέδιδε αυτό, ένοιωσα ένα σφίξιμο κάτω από το μενταγιόν, που αυθόρμητα το έβγαλα και το κράτησα στο χέρι για 2 λεπτά. Αυτό ήταν τέλειωσε, το ξαναφόρεσα αμέσως κι όλα καλά.

3) Χτες βράδυ που είχα τον οργονίτη μου κάτω από το μαξιλάρι, είδα στον ύπνο μου πολλές Οργανικές Πύλες, έτσι ακριβώς μου ονομάστηκαν, που ήταν ανθρώπινες μορφές πατικωμένες σε έναν διαφανή μικρό κύβο( η καθεμιά κι ένας κύβος) να ανεβαίνουν προς το κεφάλι μου και να στοιβάζονται δίπλα στον οργονίτη μου. Δεν είχα καθόλου φόβο, ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Αγαπητέ Ίωνα θα χρειαζόμουν να μου το εξηγήσεις αυτό το τελευταίο, δηλ. τι έγινε μ’ αυτές τις πατικωμένες σε κύβους ΟΠ ? Χαίρομαι που μοιράστηκα τις πρώτες μου εμπειρίες από τον οργονίτη μαζί σας γιατί διάβασα και τις δικές σας.

********

Ο/Η Vera λέει:29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:26 πμ

Φοράω το χάλκινο μενταγιόν μόνο 3 εβδομάδες. Αν και απο την αρχή έχω συνηθίσει το βάρος του, πρόσεξα οτι μερικές φορές το νιώθω κάπως βαρύ, σαν να κολλάει επάνω μου και αυτό όταν είμαι στο σπίτι, χωρίς να υπάρχουν άλλοι άνθρωποι γύρω μου. Επίσης κατάλαβα ότι από τότε που φοράω το μενταγιόν μειώθηκαν κατά πολύ οι σκέψεις μου, το κεφάλι μου το νιώθω κάπως «άδειο» … που να φορέσω και το μαντήλι από μετάξι.

********

Ο/Η Kostantinos λέει: 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 μμ

Καλησπέρα. Αγόρασα αρχές Δεκεμβρίου, το pendant με το ασήμι νομίζοντας ότι μπορώ να το ελέγξω. Παρ’ όλο που εκτονώνω αρκετή από την ενέργεια του, με θετικό οραματισμό και διαλογισμό, μου είναι αφόρητο να το φορώ συνεχώς. Μετά από 15-18 ώρες με «πνίγει», νιώθω ότι θα «σκάσω» και πρέπει οπωσδήποτε να το βγάλω για να αποσυμπιεστώ. Μπορείτε να μου προτείνετε και κάποια άλλη μέθοδο ή πρακτική, ώστε να διοχετεύω περισσότερη ενέργεια? Όταν το φοράω είναι πάντα με συνδυασμό με τον mini-MWO. Για όσο χρόνο το φορώ, έχω τρομερή ενέργεια και ως προς τις πνευματικές μου ασκήσεις αλλά και ως προς τις κοινωνικές και εργασιακές. Oσο για τους άλλους τι νιώθουν? ήδη 2 γειτόνισσες «κυρίες» όπως συνηθίζουν να δηλώνουν φωνάζοντας το, αποφεύγουν να συναντηθούμε τετ α τετ, γιατί εκεί που πρώτα έβγαζαν χολή και φαρμάκι μόνο και μόνο επειδή τις είχα ξεμπροστιάσει για την τάση τους να κατηγορούν όλη την πολυκατοικία για ανηθικότητα και αυτές είναι μόνο οι ηθικές, από τη στιγμή που εμφανίστηκα με το pendant έγιναν τρομερά πράες και συγκαταβατικές απέναντι μου. Ευχαριστώ!

********

 Ο/Η Ξένια λέει: 6 Νοεμβρίου 2012 στις 12:52 μμ

Γεια σας. εδώ και 6 μήνες φοράω το pendant το οποίο δεν το έχω βγάλει καθόλου από την μέρα που το παρέλαβα. Η ζωή μου έχει αλλάξει, με βοηθά να δω την ενέργεια που υπάρχει γύρω μου και να την κατευθύνω. Εχουν ξεμπλοκάρει όλοι οι δέκτες μου. Την πρώτη φορά που έμαθα για την οργόνη ήταν από ένα άρθρο του ΙΩΝΑ ΜΑΓΓΟΥ στο περιοδικό Strange και έτσι άρχισα να το ψάχνω και κατάλαβα πως όλα συνδέονται μεταξύ τους. Χρησιμοποιούσα στη καθημερινότητα μου ήδη τεχνικές που αναφέρονται σε βιβλία του Bardon και έτσι ο τρόπος ζωής μου ενισχύθηκε άμεσα από την καθαρότητα της οργόνης. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

********

Ο/Η Δέσποινα λέει: 6 Νοεμβρίου 2012 στις 9:27 πμ     

Έλαβα την πυραμίδα μου και σας ευχαριστώ πολύ! Άργησα να σας γράψω διότι ήθελα να περιμένω μερικές ημέρες να σας πω εντυπώσεις. Παρατήρησα το εξής και ήθελα τη γνώμη σας. Την πρώτη μέρα που την παρέλαβα, μόλις την έβγαλα από το κουτί και την άγγιξα μου ήρθε ναυτία και τάση για εμετό. Ένιωσα πολύ δυσάρεστα. Την τοποθέτησα σε ένα ξύλινο τραπεζάκι στο χολ και πήγα για ύπνο. Τη δεύτερη μέρα επίσης ένιωσα δυσάρεστα αλλά λιγότερο από την πρώτη. Το ίδιο ένιωθα και με τον οργονίτη κινητού τον οποίο τον τοποθέτησα στο ασύρματό μου τηλέφωνο (ελπίζω να έκανα καλά). Ομως αυτό κράτησε δύο τρεις μέρες. Τώρα δεν νιώθω καθόλου άσχημα. Δεν νιώθω κάτι καλό ή κακό όταν πλησιάζω ή αγγίζω τον οργονίτη. Όμως νιώθω πολύ αισιόδοξη και δεν με «αγγίζουν» προβλήματα και ανησυχίες που είχα παλιότερα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό αλλά ήθελα τη γνώμη σας. Και κάποιοι κακοί γείτονες που έχω ενώ με εξόργιζαν με την κακιά συμπεριφορά τους, τώρα έχω αρχίσει να τους αγνοώ (έχουν περάσει και δύο εβδομάδες από την μέρα που τον παρέλαβα…) Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ!

********

Ο/Η Κώστας λέει: 2 Οκτωβρίου 2012 στις 9:16 πμ

Καλή σας μέρα. ΕΧΩ Ήδη εδώ και 3 μήνες το SILVER BULLET Και σταδιακά μέσα σε 2 μήνες,  έχω πάρει το mini-MWO και την Πυραμίδα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, με βοήθησαν πάρα πολύ, εμένα, το σπίτι και φαντάζομαι και τους γύρω μου. Συγχαρητήρια και πάλι orgonodrome είστε καταπληκτικοί!!! Η ΟΡΓΟΝΗ ΜΕΘ ΗΜΩΝ…

********

 Ο/Η Χάρης λέει: 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:46 πμ

Καλημέρα, χθες μου ήρθε το pendant, πανέμορφη κατασκευή. Με το που το φόρεσα ένιωσα μια μικρή ζάλη και αμέσως μετά εξαφανίστηκε εντελώς και χαλάρωσα. Θα ήθελα να ρωτήσω όταν έρχεται σε επαφή με νερό, θαλασσινό νερό η ιδρώτα υπάρχει κάποιο πρόβλημα και επίσης με ποιους τρόπους μπορώ μελλοντικά να το καθαρίσω εάν χρειαστεί. Ευχαριστώ.

********

Ο/Η Κωνσταντίνος λέει: 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:49 πμ    

Μόλις έλαβα 3 μενταγιόν (τα 2 είναι για δώρο) και επ’ ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω. Εάν κάποιος φορά ήδη ένα βαπτιστικό σταυρό (χρυσή αλυσίδα όπως και ο σταυρός) ή κάποιον κρύσταλλο με δερμάτινο λουράκι, αλλά ποιο ψηλά από το θύμο αδένα θα αδρανοποιούσε ή θα αποδυνάμωνε τον οργονίτη; ή αφού δεν βρίσκονται στο ίδιο σημείο μπορεί κάποιος να τα φορά και τα δύο;

Επίσης διορθώστε με αν δεν έχω καταλάβει καλά, αλλά διαβάζοντας τα διάφορα άρθρα και τις απαντήσεις σας στο site καταλαβαίνω ότι εάν κάποιος δεν είναι «έμψυχος άνθρωπος» οι οργονίτες θα του προκαλούν τα συμπτώματα που περιγράφετε, αλλά στην ακραία περίπτωση που θα τους φορέσει κιόλας (θα θέλει;) θα προσπαθήσει να τους βγάλει άμεσα ή θα αισθάνεται δυσφορία για αρκετές ημέρες; Δυσφορία όμως μπορεί να αισθανθεί κάποιος και λόγω ενεργειακών μπλοκαρισμάτων στο αιθερικό πεδίο ή κάνω λάθος; Πραγματικά εύχομαι εγώ και οι άνθρωποι που θα τους δωρίσω να είναι «έμψυχοι άνθρωποι» και να μας βοηθήσουν.

Ελπίζω να μην σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου. Ευχαριστώ πολύ για τα μενταγιόν. Εξαιρετική δουλειά. Ανυπομονώ να δωρίσω τα δύο από αυτά και να δοκιμάσω και εγώ έναν από τους οργονίτες σας. Τα site «miastala» & «orgonodrome» είναι καταπληκτικά. Πραγματικά η πληροφόρηση που παρέχουν είναι σε πρώτο επίπεδο πολύ καλή. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Θα τα ξαναπούμε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες από τις εμπειρίες με τους οργονίτες σας. Φιλικά, Κωνσταντίνος.

********

Ο/Η BIKY λέει: 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:57 πμ

Περίμενα τον δεύτερο οργονίτη σαν να μου είχαν κλέψει την ανάσα, μόλις το πακέτο άνοιξε είχα μείνει από πάνω να τους κοιτώ ασάλευτη, άρχισα να παίρνω ενέργεια ξανά και ξανά και ξανά. Σαν η ψυχή μου από την αρχή να ήταν δεμένη με μαύρα σχοινιά στα πλευρά μου και έσβησαν…. τώρα χτυπά μέσα μου χωρίς να ξέρω ακόμα τι μπορεί να κάνει, τι θέλει να κάνει, αυτό που έχω να πω μετά από το μεγαλείο της δύναμης της οργόνης είναι αφήστε το ανοίξτε να μπει δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να δει με άλλα μάτια τα πάντα. Οι παλμοί και η ευφορία που μου έδωσαν δεν συγκρίνονται η νύχτα έμοιαζε μέρα και η μέρα το πιο εκτυφλωτικό ζεστό φως που αγκαλιάζει το σώμα… Ζωή…

********

Ο/Η ΠΟΛΥΞΕΝΗ λέει: 8 Αυγούστου 2011 στις 9:57 πμ 

Καλημέρα σε όλους τούς φίλους των όργονιτών. Καλημέρα και σε εσένα Ιωνα, σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία σου. Το μεταξωτό μου μαντήλι βρίσκεται καθ’ οδό, καθώς είχα την ίδια σκέψη με ‘σένα μιάς και ή καταγωγή μου είναι από Άλεξ/πολη. Σέ όλους τούς φίλους τών όργονιτών έχω νά προτείνω πίστη, σωστή παρατήρηση καί άνάγνωση τών πληροφοριών οί όποίες ύπάρχουν στό ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ. Εκεί πραγματικά λύνονται πολλές απορίες. Ιωνα, σού έκφράζω άκόμη μία φορά τήν εύγνωμοσύνη μου καί τά εύχαριστώ μου, γιατί μέ τίς πληροφορίες σου στίς διάφορες ίστοσελίδες σου μάς άνοίγεις τά μάτια… καί βάζεις τόν έγκέφαλό μας νά δουλεύει! Σέ εύχαριστώ έπίσης γιά τούς πολύτιμους όργονίτες σου καί γιά τήν δουλειά τήν όποίαν κάνουν. Κεφάλι ψηλά, μακριά άπό «ζούδια» καί άπολάυστε τό ύπέροχο καλοκαίρι στήν ύπέροχη πατρίδα μας. Νά είσαστε όλοι εύλογημένοι!

********

Ο/Η Δημήτρης λέει: 1 Αυγούστου 2012 στις 6:33 πμ   

Καλημέρα σας! Βλέπω μετά από 2 ημέρες που φοράω το Pendants ότι συνεχώς χαλαρώνω και μου φεύγουν σιγά σιγά αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα δυσάρεστα. Επίσης αρχίζω και νιώθω μια ευσυγκινησία και όλα αρχίζουν να γίνονται πιο φωτεινά. Ξέρετε είμαι μουσικός εδώ και 30 χρόνια και δεν ήταν ότι καλύτερο οι χώροι που δούλευα. Μέχρι τώρα αγωνιώ αν είμαι έμψυχος η όχι. Αλλά βλέπω αυτές τις αλλαγές, και ακόμα αρχίζω και θυμάμαι εικόνες και συναισθήματα απο το παρελθόν. Εάν τελικά βρω τον εαυτό μου, γιατί είμαι σχεδόν ξεζουμισμένος, σας μιλάω ειλικρινά θα αλλάξω επάγγελμα αν και λατρεύω την μουσική. Χαιρετώ!!

********

Ο/Η Δημήτρης λέει: 30 Ιουλίου 2012 στις 7:51 μμ             

Τέλειο το μενταγιόν, από τη πρώτη μέρα. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα έτσι! Ενα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!!!

********

Ο/Η Μάρα λέει: 29 Ιουλίου 2012 στις 9:58 μμ 

Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση γιατί νομίζω πως τα έκανα θάλασσα… Για μερικές μέρες, λόγω επισκέψεων στην παραλία, δεν φορούσα το μενταγιόν μου που δεν έχω αποχωριστεί εδώ και μήνες. Ηταν μαύρες μέρες κυριολεκτικά με παράξενα όνειρα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου (δεν έχω βιώσει ξανά κάτι τέτοιο) όπως και γεγονότα που δε με σκότωσαν αλλά με πλήγωσαν.  Πριν δεν συνέβαιναν αυτά αλλά και αν συνέβαιναν δεν με άγγιζαν… Είχα ξεχαστεί και για περίπου 4 μέρες δεν φορούσα το μενταγιόν. Σήμερα που το έχω νιώθω απείρως καλύτερα και πιο ήρεμη. Μπορεί ότι συνέβη να είναι λόγω του ότι δεν είχα το μενταγιόν; Εχω αυτή την αίσθηση δυστυχώς και ότι αυτά που δεν είχα αντιληφθεί και αντιλήφθηκα τώρα, ισχύουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το ξαναβγάζω και σίγουρα επίσης θα δοκιμάσω το μεταξωτό μαντήλι… Υποδείξτε μου σας παρακαλώ τι μπορώ να διαβάσω για να ενημερωθώ σχετικά με τέτοιου είδους περιπτώσεις.

********

Ο/Η Μάρα λέει: 4 Ιουλίου 2012 στις 8:56 μμ   

Καλησπέρα σας. Εχω να πω και να περιγράψω αφάνταστα και υπέροχα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου αφού ξεκίνησα να φοράω το μενταγιόν σας!!!! Επίσης το mini mwo μου έδωσε πολλά δείγματα του τι προσφέρει!!!! Ευχαριστώ την orgonodrome που με ανέχτηκε (η αλήθεια είναι ότι ενόχλησα πολύ) όμως η βοήθειά της ήταν πολύτιμη για μένα, τα παιδιά μου και την καλύτερη φίλη μου (η οποία επίσης δεν αποχωρίζεται πια το μενταγιόν της)… Στόχος: να πάρουμε και τους υπόλοιπους οργονίτες που χρειαζόμαστε για να κοιμόμαστε ακόμα πιο ήσυχα. Εχω δύο ερωτήσεις: κάθε φορά που μου μιλάει ένας άνθρωπος από το κοντινό μου περιβάλλον, νιώθω σαν να με χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο καταλήγει στα γόνατά μου… Εχει σχέση με τον οργονίτη αυτό; Είναι πολύ σοβαρό αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά… Επίσης για μένα είναι πολύ σημαντικό να ξέρω. Από τότε πάντως που φόρεσα το μενταγιόν, η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου έχει αλλάξει πολύ!!!!! Και μια δεύτερη ερώτηση: το mini mwo μας έπεσε κατά λάθος και έχει ξεφτίσει λίγο… Πρέπει να σας το στείλουμε για επιδιόρθωση; Ευχαριστώ πολύ.

********

Ο/Η AUORA λέει: 1 Ιουνίου 2012 στις 7:08 μμ    

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα μια περίεργη εμπειρία, την οποία εκ των υστέρων συνέδεσα με τα γραφόμενα σας περί αντίδρασης του μη ανθρώπινου DNA στους οργονίτες. Φορούσα το μενταγιόν και είχα στην τσέπη το mini-MWO. Καθόμουν στον χώρο στάθμευσης του τοπικού ΚΤΕΛ περιμένοντας το λεωφορείο. Ξαφνικά σκάει μύτη μια μαυροφορούσα, με μαύρο μαντήλι στο κεφάλι, πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι. Μου έκανε εντύπωση η δύναμη και η ταχύτητα με την οποία το κινούσε, άρχισα να παρατηρώ πιο προσεκτικά και είδα ότι στο πρόσωπό της δεν υπήρχε ούτε μία ρυτίδα…  Πλησίασε στον χώρο που καθόμουν μαζί με τους άλλους επιβάτες και άρχισε να ζητιανεύει. Οταν με πλησίασε, το έπαιξα αδιάφορη, κοίταζα αλλού, κρυμμένη πίσω από τα μαύρα γυαλιά μου. Μου φώναξε για να την προσέξω… η φωνή της αλλοιώθηκε… έγινε πιο τσιριχτή… ένιωσα το δηλητηριώδες βλέμμα… και πάλι δεν αντέδρασα… και έφυγε βιαστικά.

Σε λίγο επιβιβάστηκα στο λεωφορείο για τον προορισμό μου. Πριν όμως αναχωρήσει, με μετέφεραν μαζί με τους επιβάτες που προοριζόμασταν για τα πιο μακρινά σημεία, σε άλλο λεωφορείο, που δεν θα έκανε ενδιάμεσες στάσεις για πιο γρήγορη άφιξη στον προορισμό μας. Ευτυχώς για μένα, ήμουν η πρώτη που κατέβηκε από το λεωφορείο, γιατί βρήκα πάνω στο σκαλί το μενταγιόν μου που είχε λυθεί και μου είχε πέσει!! Το είχα δεμένο διπλό κόμπο, ήταν αδύνατον να λυθεί μόνο του!! Δεν σας κρύβω ότι όταν σκέφτομαι το όλο σκηνικό φοβάμαι, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αν μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

********

Ο/Η Γιώργος λέει: 30 Μαΐου 2012 στις 9:25 πμ   

Ευχαριστώ για την απάντηση orgonodrome. Το πακέτο απο την δουλειά της έρχεται . Πολύ αρνητικό περιβάλλον. Θα της πάρω πυραμίδες MWO SHELL να τις βάλει στον κ…ο των αφεντικών της μπας και ησυχάσουμε με τους καριολ…. Το silver bullet μου έχει αλλάξει την παναγία. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ. Το φοραώ εδω και 2 – 3 εβδομάδες και σιγά σιγά το συνηθίζω. Τρομερή ενέργεια και πολλές φορές ευφορία (λες και έχεις πάρει αναλγητικά!) Όσο παιρνάει ο καιρός καταλαβαίνει κανείς τις δυνάμεις του. Το e – zap παιδιά όχι απλά δουλεύει άλλα γα…. και δέρνει. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !! Χαιρετώ !!

********

Ο/Η Χρηστο Κ. λέει: 27 Μαΐου 2012 στις 8:12 μμ      

Μετά απο 6μηνη παραμονή στο λαιμό μου το pendant θα μπορούσα να πω και το βλέπω ότι έχει γίνει κεφαλοτύρι απο τις πολλές τρύπες. Οπως επίσης έχει και γρατσουνιές που εμφανίζονται απο το πουθενά. Μερικά στοιχεία εντελώς συνοπτικά: Ευέξαπτοι ειναι όσοι ειναι κοντά σε μένα και δεν αλλάζουν με τίποτε. Για όλους τους υπολοίπους έχω διακρίνει ότι απλά δε με προσέχουν ή δεν πέφτω στην αντίληψη τους. Οχι τρελά πράγματα, τσακωμούς να γκρεμίζονται ξωκλήσια ή να φεύγουν οι τάφοι κτλ κτλ. Ισως το ότι δεν μου δίνουν σημασία ειναι ότι το καλύτερο. Αόρατος και να περνώ καλά.

********

Ο/Η PAM λέει:  24 Απριλίου 2012 στις 4:54 πμ    

Γεια σας. Σας γράφω απο την Γερμανία όπου ζώ και σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που δίνετε για το θέμα τών οργονιτών. Ασχολήθηκα με το θέμα πριν 5 χρόνια, οδηγημένη απο το σύμπαν θα έλεγα και αφού κατέβασα ότι υπήρχε τότε απο πληροφορίες στο ΝΕΤ, αγόρασα 2 απο αυτούς που σύμφωνα με τον κατασκευαστή ήταν φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι και με πολύτιμους λίθους και φυσικά τους 5 βασικούς κρυστάλλους + το σπιράλ απο χαλκό. Μου έστειλαν μάλιστα και έναν για την τσέπη, δώρο.

Πρέπει να σας πω πώς περιτριγυριζόμουνα απο αρνητικές ενεργειακές, σε μορφή ανθρώπων και καταστάσεων ζώντας ένα τρελό και ανεξήγητο πράγμα χωρίς να το συνειδητοποιώ και πώς λίγο έλειψε να αρρωστήσω. Όταν οι οργονίτες μπήκαν στη ζωή μου και μετά απο σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου 2-3 βδομάδες, άρχισαν ως δια «μαγείας» τα άτομα και οι καταστάσεις που τρέφονταν απο την ενέργειά μου, να φεύγουν ξαφνικά απο την ζωή μου. Ακόμα και στην πολυκατοικία, που μερικοί ένοικοι είχαν καθημερινώς και επί χρόνια, ομηρικούς οικογενειακούς καυγάδες, σταμάτησαν και ζουν μέχρι σήμερα σε ειρήνη. Μέσα σε ένα 6μηνο η ζωή μου έγινε σεληνιακό τοπίο… και γώ στη μέση του αχανούς.

Μόλις τότε κατάλαβα τι είχε γίνει όλο αυτό το μακρόχρονο διάστημα. Σήμερα έχω ξαναβρεί τον εαυτό μου και πολύ παραπάνω απο αυτόν που νόμιζα πως ήμουν, αλλά συμβαίνει το εξής περίεργο. ΚΑΜΙΑ απο τις προσπάθειες επαναδόμησης των τελευταίων 5 ετών δεν αποδίδει. Φτάνω χωρίς πολλές παρεμβολές λίγο πριν το τέλος και εκεί που λέω ότι τα κατάφερα… για εντελώς άγνωστους λόγους… ισοπεδώνεται ότι έχω φτιάξει. Αφήνοντάς με με ερωτηματικά. Εντελώς απίστευτα πράγματα σας διαβεβαιώνω.

Αυτά σας τα γράφω γιατί σήμερα διάβασα έκπληκτη για πρώτη φορά, στο άρθρο σας, τί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ. Σύμφωνα λοιπόν με τις φωτογραφίες σας, ανακάλυψα ότι και τα δικά μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ τελικά, αφού φαίνονται όλοι οι κρύσταλλοι. Και μάλιστα ο μικρός της τσέπης έχει μαύρες και πορτοκαλί πέτρες στο πάνω μέρος του. Γιατί όμως λειτούργησαν στο πρώτο στάδιο θετικά και μετά όχι; Τί προτείνετε να κάνω στην προκειμένη περίπτωση; Γιατί απο τώρα δε θα μου βγαίνει απ’ το μυαλό ότι ίσως αυτό να είναι η αιτία αυτής της …παγίδευσης, στασιμότητας… που βιώνω. Να είστε καλά.

********

Ο/Η Γιώργος Α. λέει: 7 Μαρτίου 2012 στις 1:34 μμ

Μόλις παρέλαβα τους οργονίτες μου και έχω να πω πως είναι καταπληκτικοί. Αν και είμαι πάρα πολύ θετικός και χαμογελαστός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη και αγάπη τον τελευταίο καιρό λόγω διαφόρων προβλημάτων, διακατέχομαι από μεγάλες δόσεις αρνητικής ενέργειας και αρνητικών σκέψεων. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει αν οι οργονίτες μπορούν να βοηθήσουν πρώτα εμένα (και ίσως το τι πρέπει να κάνω) και μετά να αποκλείσουν την DOR από τους γύρω μου και το περιβάλλον μου. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός …. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι όλοι μας να είμαστε γεμάτοι ζωή και θετική ενέργεια!!!

********

Ο/Η ΚΟΝΑΝ 777. λέει: 23 Μαρτίου 2012 στις 2:21 μμ    

Καλησπέρα. Πριν απο ένα μήνα πήρα το silver. Θέλω να γράψω κάποιες εμπειρίες μου. Eχω στη δουλειά μου ένα πολύ αρνητικό άτομο. Δεν μπορώ να αντέξω ούτε τη ματιά του. Με πιάνει αποπροσανατολισμός. Με το μενταγιόν προσπαθεί να απομακρυνθεί απο κοντά μου. Aλλαξε ακόμα και γραφείο. Όταν νομίζει ότι δεν την βλέπω με κοιτά εξεταστικά. Όταν με κάποιο πρόσχημα πάω κοντά της την κάνει ακόμα και χωρίς προσχήματα. Δυο άτομα που ξέρω απέξω κι ανακατωτά έχουν σταθερά μοτίβα συμπεριφοράς, λίγο σπαστικά. Όταν φορώ το μενταγιόν έχουμε μεγάλη κατανόηση μεταξύ μας.

Την ίδια μέρα την ίδια ώρα αν βγάλω το μενταγιόν ξανακυλάμε στα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς. Μόλις το ξαναβάλω συνεννοούμαστε. Πριν λίγες μέρες πήρα το pentants. Άτομα που το προηγούμενο μενταγιόν μάλλον δεν τα επηρέαζε τώρα έχουν μια ιλαρότητα μικρού παιδιού απέναντι μου. Πριν ήταν επιφυλακτικά απέναντι μου. Όταν είμαι σε χώρους με πολλούς ανθρώπους, όπως αίθουσες, η ενέργεια μου ειναι αφύσικα υψηλή. Δεν πτοούμαι με τίποτα. Οταν περπατώ στο δρόμο ειναι σαν να με περιμένουν να στρίψω στη γωνιά. Τα μάτια πέφτουν κατευθείαν πάνω μου, δηλαδή στο μενταγιόν. Αυτή η συμπεριφορά εμφανίζεται στους 7 στους 10. Γιατί σε τόσους πολλούς; Μήπως πολλοί κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα γίνονται πύλες, άθελα τους; Κάποιοι απο αυτούς προσπαθούν να πέσουν πάνω μου κι όταν τους κοιτώ στα μάτια με κοιτούν με μίσος. Ειναι κάτι σαν το εισβολή με την Νικολ Κιντμαν; Κυρία Ιώ, θα ήθελα να με διαφωτίσετε σας παρακαλώ.

********

Ο/Η AURORA λέει: 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:29 πμ   

Καλημέρα σε όλους. Διάβασα το άρθρο του κ. Μάγγου στο STRANGE για τις Ο.Π. Περιμένω το βιβλίο με μεγάλη αγωνία… Συναισθήματα σοκ και φόβου με έχουν καταλάβει στην νιοστή. Αλλά ταυτόχρονα και λύτρωσης από ενοχικά συναισθήματα απέχθειας και αποστροφής για συγκεκριμένα άτομα χωρίς προφανείς λόγους και αιτίες… Τώρα καταλαβαίνω το γιατί.. έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο άρθρο… Πριν το διαβάσω και ενώ φορώ το μενταγιόν 3 μήνες περίπου, δέχτηκα λεκτική επίθεση από κάποιο άτομο, χωρίς εγώ να του δώσω την αφορμή, ούτε καν μίλησα, άλλωστε είμαι πολύ ήρεμη και δεν δημιουργώ ποτέ φασαρίες. Αποχώρησα διακριτικά με ένα τεράστιο ερωτηματικό στο μυαλό μου. Μετά την ανάγνωση του άρθρου το ερωτηματικό εξαφανίστηκε… Τα χαρακτηριστικά των Ο.Π στο συγκεκριμένο άτομο υπάρχουν όλα στον υπέρτατο βαθμό. Eχω όμως και κάποιες απορίες. Πχ. ορισμένα από αυτά τα άτομα κάποιες φορές θέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των άλλων, αλλά το κάνουν τόσο επιδεικτικά, που από STO αυτόματα μετατρέπονται κατά την γνώμη μου σε STS. Ελπίζω ότι το βιβλίο θα μου λύσει τις όποιες απορίες…

Το μενταγιόν από την αρχή το αισθάνθηκα ως φυλακτό. Δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, ούτε στον ύπνο. Eχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι μου, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω με λόγια… Από τις πρώτες μέρες που το φόρεσα μου συμβαίνουν διάφορα παράξενα πράγματα που δεν τολμώ να τα αναφέρω όλα δημόσια. Κε Μάγγο έχω στείλει σχετικό mail, γνωρίζω ότι είστε πολυάσχολος, όποτε μπορείτε απαντήστε μου σας παρακαλώ, έχει μεγάλη σημασία για μένα να διευκρινίσω κάποια πράγματα ιδίως μετά την ανάγνωση του άρθρου για τις Ο.Π. Oποτε βρείτε τον χρόνο…

********

Ο/Η Αλέξης λέει: 13 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 μμ

Κάτι περίεργο συνέβη και μου έπεσε ο οργονίτης μου (mini-MWO) απ’ την τσέπη… έτσι απλά, ένα βράδυ που υπήρχαν τριγύρω μου πολλές και έντονες αρνητικές ενέργειες, κάπως πρέπει να συνδέονται και με το μάτι όλα αυτά, δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράγμα… αλλά για κάποιο λόγο μέσα μου όλα αυτά μου λένε ότι πράγματι δουλεύει. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήρθε στα χέρια μου σκέφτηκα ότι παραπλανιέμαι και δίνω λεφτά χωρίς λόγο κλπ, κι ότι είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και αυτά όλα είναι αυθυποβολή, και η πραγματική ευτυχία πηγάζει από μέσα μας (που όντως ισχύει δλδ), αλλά μετά από σειρά γεγονότων έχω την πίστη ότι κάτι συνέβαινε με εκείνον τον μικρό πολεμιστάκο… μέχρι και στον ύπνο μου είδα ότι τον ξαναβρήκα, θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια τις εκδορές του από τα πεσίματα στο όνειρο, ήταν ολοζώντανο…. κρίμα, ενηγουέη. Θα παραγγείλω άλλον και ας είχα δεθεί κάπως με αυτόν, ελπίζω να μην αργήσει τόσο όσο ο πρώτος πάντως, αισθάνθηκα λίγο πιεστικός με τα mail που έστελνα, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι άξιζε τον κόπο.

********

Ο/Η Μάριος λέει: 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:00 μμ

Γειά σε όλους. Δουλεύω σε συνεργείο, κόσμος μπαίνει, κόσμος βγαίνει και ακούω κάθε μέρα την κάθε βλακεία του καθενός που έχει γνώμη σε όλα. Κάθε βράδυ σπίτι ήμουν μέσα στα νεύρα και στον θυμό και την πληρώνανε τα παιδιά και η γυναίκα μου. Στην αρχή πήρα το mini και μια πυραμίδα για το μαγαζί γιατί το μενταγιόν μου φαινόταν πολύ μεγάλο. Παρατήρησα ότι οι ενέργειες και οι πελάτες άλλαξαν, πολύ μάλιστα. Εγώ ήμουν πιο ήρεμος και ή δεν με ένοιαζαν οι βλακείες τους πια ή ήταν λιγότερες. Πάντως πήγαινα σπίτι ήρεμος και έπαιζα με τα παιδιά μου, κάτι που ούτε στις καλοκαιρινές διακοπές δεν το έκανα γιατί κοιμόμουν ολημερίς. Μου κίνησαν το ενδιαφέρον περισσότερο οι οργονίτες, μελέτησα το σάιτ, πήρα και βιβλία και πήρα περισσότερους και το μενταγιόν. Τότε άρχισαν να γίνονται όλα όσα ήθελα να γίνουν. Στο διπλανό μαγαζί ήρθε ο ιδιοκτήτης του και μου το έδωσε για ενοίκιο που τον παρακαλούσα δύο χρόνια και μάλιστα με την καλύτερη τιμή. Eτσι στο ξεκάρφωτο. Η εφορία μου έδωσε χρωστούμενα που τα περίμενα 5 χρόνια !!! Ο δήμος με πλήρωσε !!!!! και μάλιστα ήμουν ο μόνος που πληρώθηκε και ούτε ένας πελάτης δεν μου αφήνει βερεσέδες κι απλήρωτα. Η διάθεση μου είναι ανάλαφρη και όλα πάνε ρολόι. Ευχαριστώ κι εσάς και την γυναίκα μου που ενώ τα διάβασε πρώτη, κι από αυτήν τα έμαθα κι εγώ, δεν έκανε ποτέ το βήμα να αγοράσει να δει τι είναι, μόνο μου έλεγε, αυτό κι εκείνο κάνει έτσι κι αλλιώς … άντε μωρέ πάρε να δούμε τι είναι …

********

Ο/Η Elena Kosn. λέει: 15 Νοεμβρίου 2011 στις 18:35 μμ

Πήρα πριν από 5 μήνες από όλους τους οργονίτες, εκτός από τους πολύ μεγάλους. Eχω να πω ότι επιτέλους χώρισα και τώρα ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο που ήταν παιδικό μου όνειρο και διακόπηκε από έναν πολύ άτυχο γάμο. Πήγε και υπέγραψε όλα τα χαρτιά και συμφώνησε σε κάθε αξίωση μου που ήταν άλλωστε δίκαιη γιατί τα χρήματα και η περιουσία ήταν της οικογένειας μου, και σε λίγο καιρό βγήκε το διαζύγιο που με ταλαιπωρούσε 3 χρόνια τώρα. Eφυγε από πάνω μου ένας βραχνάς και μια ρουφήχτρα ενέργειας, ένα βαμπίρ μαζί με την μάνα του και το σόι του, που κι εγώ δεν ξέρω πως κατάφερα και γλύτωσα. Ξαναπήρα όλους τους οργονίτες ασημένιους, χάλκινους, μικρούς και μεγάλους και τους κουβαλώ μαζί μου όπου πηγαίνω. Το τι συμβαίνει μόνο σαν μυθιστόρημα φαντασίας μπορεί να περιγραφεί. Πάντως έχετε δίκιο, στα αεροδρόμια δεν χτυπάει ο συναγερμός στον έλεγχο. Ούτε οι αστυνομικοί ζητούν να τους αφαιρέσω κι απλά ρωτούν με περιέργεια τι είναι αυτό; Oταν τους λέω, οργονίτες και δεν καταλαβαίνουν τους λέω είναι για Feng shui και μ’ αφήνουν ήσυχη. Σας ευχαριστώ για την καλή δουλειά που κάνετε και για τις πληροφορίες που μας μοιράζεται τόσο πλουσιοπάροχα, σας παρακολουθώ από την miastala και είμαι φανατική αναγνώστρια σας.

********

Ο/Η Άγγελος  λέει: 15 Αυγούστου 2011 στις 18:35 μμ

Για όποιον αναρωτιέται αν δουλεύουν οι οργονίτες σας λέω πως έβαλε ο αδελφός μου ένα μπουκάλι καλό ουίσκι πάνω στο Drink Charger για να δει αν δουλεύει και το κατέστρεψε εντελώς. Θα τον έπνιγα, ήταν πολύ ακριβό ουίσκι, μπορούσε να βάλει ένα ποτήρι κι όχι ολοκληρο το μπουκάλι, αλλά δεν πίστευε ότι θα το χαλάσει ή ότι ο οργονίτης δουλεύει. Τέλως πάντων την γλύτωσε … ο ίδιος όχι το ουίσκι που το πέταξα. Οι γάτες στο σπίτι κοιμούνται επάνω στις πυραμίδες και ο σκύλος επίσης, μάλιστα αναγκάστηκα να πάρω τρεις πυραμίδες γιατί έβγαιναν νύχια. Μετακόμισαν όλοι οι δύστροποι γείτονες που τους ενοχλούσαν τα κατοικίδια μου ενώ μιλιά δεν βγάζουν, και για περίπου έναν χρόνο ήμουν μόνος στην πολυκατοικία (τριώροφη παλιά πολυκατοικία) !!!! αυτό ήταν σχεδόν τρομακτικό, ειδικά τα βράδια. Σήμερα είναι όλα τα διαμερίσματα γεμάτα με υπέροχους ανθρώπους με παιδιά και γατιά και σκυλιά και πουλιά κι ένα παπαγάλο και κανείς δεν ενοχλεί, ούτε ενοχλείται από κανέναν, μάλιστα φτιάξαμε και το μπάρμπεκιου στην ταράτσα και κάνουμε μεγαλειώδη γλέντια. Να οφείλεται στους οργονίτες, Τι να πω, δεν ξέρω, πάντως όλα τα καλά στην ζωή μου έγιναν όταν αγόρασα τους οργονίτες …και θα συνεχίσω να τους αγοράζω. Πολύ καλή δουλειά και πολύ υπέροχα αρώματα-έκπληξη στην συσκευασία όταν τα παραλαμβάνω. Συγχαρητήρια και συνεχίστε την καλή δουλειά.

********

Ο/Η Θεόδωρος  λέει: 09 Ιουλίου 2011 στις 22:12 μμ

Με έπρηξε η φίλη μου και πάρτον και πάρτον, εγώ δεν φοράω μενταγιόν λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; Ξέρετε τίποτα χειρότερο από μουρμούρα και επιμονή γυναίκας; Εγώ όχι. Eτσι έφτασε στα χέρια μου το pendant orgonodrome. Η πρώτη μου επαφή, ήταν το άρωμα όταν το άνοιξα, μετά κατάλαβα ότι ήταν από την συσκευασία (points στο marketing) το φόρεσα. Το πρώτο που ένοιωσα ήταν ότι ζύγιζε έναν τόνο κι αυτό με ξάφνιασε, γιατί είναι ένα μικρούλι πραγματάκι, και με έσπρωχνε, κόλλησε επάνω μου και δεν κουνιόταν όταν έσκυβα!!!! Μου είπε η ειδήμων φίλη μου, «μην ανησυχείς σε καθαρίζει» .. δεν ανησυχούσα, απλά ξαφνιαζόμουν. Στην βδομάδα επάνω και για να μην μακρηγορώ, άλλαξα προϊστάμενο στην εταιρία (το γιορτάσαμε με μπύρο-κατάνυξη ολόκληρο το τμήμα), πουλήθηκε το σπίτι στο χωριό, ένα παλιό αρχοντικό των παππούδων, που επιτέλους μου έδωσε τα χρήματα για να ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ … έγιναν πολλά ακόμη, παντρεύτηκα με την φίλη … αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό χα χα χα αλλά το βάζω στα συν… και θα δείξει ο χρόνος. Λοιπόν μόνο καλά είδα από τον οργονίτη και πήρα και τα υπόλοιπα όλα, μάλιστα βάλαμε στην λίστα γάμου και το orgonodrome και γεμίσαμε οργονίτες. Σας ευχαριστούμε όλους.