Cars & Orgonions


Cars & Orgonions

Το αυτοκίνητο είναι ένας Ανάποδος Συσσωρευτής Οργόνης

Ξέρετε ότι το αυτοκίνητο είναι ένας ανάποδος συσσωρευτής οργόνης, του Βίλχελμ Ράιχ; Επειδή από μέσα έχει πλαστικά και απέξω μέταλλο, απορροφά συνεχώς την ζωτική σας ενέργεια, όταν βρίσκεστε μέσα σε αυτό! Επειδή είναι ενός στρώματος, δεν το κάνει σε μεγάλο βαθμό, αλλά το κάνει. Όσοι είναι ευαίσθητοι με τις ενέργειες το καταλαβαίνουν. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κουραζόμαστε στο αυτοκίνητο, ακόμη και χωρίς να οδηγούμε, ειδικά όταν βρισκόμαστε μαζί με άλλους ανθρώπους, παιδιά και ειδικά αν οι άνθρωποι – συνταξιδιώτες δεν είναι αυτό που λέμε “ευχάριστοι άνθρωποι”.

Πολλές φορές “αναγκαζόμαστε” να συναναστρεφόμαστε με αυτούς τους όχι και τόσο “ευχάριστους” ανθρώπους λόγο συγγένειας ή κοινωνικής σχέσης κι ακόμη χειρότερα είμαστε αναγκασμένοι να ταξιδεύουμε μαζί τους, κλεισμένοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο ανάποδου συσσωρευτή. Αυτός είναι από τους πιο βασικούς λόγους «ατυχημάτων» εντός κι εκτός εισαγωγικών. Ναι, απαιτείται όπως αντιλαμβάνεστε να αναλάβετε δράση και να δημιουργήσετε μια πιο υγιή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς και την οικογένεια σας. Πέρα από αυτό υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Όταν αρχίσετε να ενεργοποιείστε ενεργειακά αρχίζετε να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα, που είναι απαραίτητο να είστε Παρατηρητικοί για να τα αντιληφθείτε!

Επειδή ζούμε στον αιώνα της αυτοκινήσεως, τα ατυχήματα θεωρούνται αυτονόητα, ανόητο φυσικά, αλλά είναι γεγονός, είναι όμως όλα τα ατυχήματα τυχαία; Εδώ χρειάζεται να είναι κανείς παρατηρητικός και να Παρατηρεί το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, που συνήθως του ξεφεύγει, είναι όμως οι άνθρωποι παρατηρητικοί; Κατά κανόνα όχι. Απασχολημένοι με τα προβλήματα τους, υπαρκτά ή κατα φαντασίαν, δεν προσέχουν τι συμβαίνει με τις σκέψεις τους και το πώς το μυαλό τους ελέγχεται από ξένα προς αυτούς όντα. Ελάχιστα αν σταματήσετε τις σκέψεις και επικεντρωθείτε στο παρόν, θα καταλάβετε τι θέλω να πω.

Υπάρχει απτή απόδειξη!

Πάρτε ένα μαντήλι από ΑΝΕΠΕΞΈΡΓΑΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ χρώματος ιβουάρ, κατά προτίμηση πολύκλωνο, συνήθως τρίκλωνο. Φορέστε το στο κεφάλι σαν μπαντάνα. Περιμένετε μερικά λεπτά, σε ηρεμία, σιγή και Κενό !!! Θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε σκέψεις ! Το μυαλό σας δεν τρέχει με 100.000 στροφές το λεπτό! Τα εννέα δέκατα των σκέψεων έχουν εξαφανιστεί και …ΟΥΠΣ, έχετε μόνο τις δικές σας, που δεν είναι και πολλές !!! Κάντε το, είναι το καλύτερο αντι-καταθλιπτικό και αντι-στρές, γιατί ως γνωστόν μόνοι σας, δημιουργείτε τις άσχημες διαθέσεις σας, από τις ανεξέλεγκτες σκέψεις, που επιπλέον, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ !

Ποιανού είναι θα ρωτήσετε; Διαβάστε στο terrapapers.com εκεί θα βρείτε την απάντηση! Αρχίστε να ελέγχετε τις σκέψεις σας, φροντίζοντας να κρατάτε τον νου σας στο ΤΩΡΑ, στον παρόντα χρόνο. Αν επικεντρωθείτε στον Παρόντα Χρόνο αντιλαμβάνεστε ότι οι ανεξέλεγκτες σκέψεις περιορίζοντα σε σημαντικό βαθμό.

Αυτό που δημιουργεί τα προβλήματα με τις ανεξέλεγκτες σκέψεις (εν προκειμένω στην αυτοκίνηση) είναι η αναπόληση συνήθως στο παρελθόν, σπανιότατα στο μέλλον, αλλά ουδέποτε συγκεντρώνεται στο Παρόν. Με αυτό τον τρόπο τρέφονται οι «ιπτάμενοι» ή Βολαδόρες και με την ελάχιστη ενέργεια που απομένει ή αγκαλιάζει το αυτοκίνητο κάποια κολόνα ή φτάνει στον προορισμό του με τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του κουρασμένους κι εξαντλημένους.

MARS PYRAMIDE ORGONION 4

Λύση στο πρόβλημα
Χρειάζεστε 2-3 Black Shield &
2 MARS

Τοποθετείτε 1 Πυραμίδα MARS στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας. Στηρίξτε το με την UHU parafix PROPower 3Kg που είναι αυτοκόλλητο και δεν αφήνει σημάδια, θα την αγοράσετε από καταστήματα με είδη χειροτεχνίας ή βιβλιοπωλεία. Βάλτε από ένα Black Shield στις υπόλοιπες πόρτες, και μία ακόμη MARS στο πορτ-μπαγκάζ.

Από χρόνια εμπειρία και εκατοντάδες δοκιμές, δηλώνω υπεύθυνα πως, με αυτόν τον τρόπο, γλιτώνετε από κόπο, χρόνο, χρήμα κι ατυχήματα. Όταν συμβαίνουν ατυχήματα, γίνονται πάντοτε εμπρός από εσάς και σε απόσταση από 5 χιλιόμετρα έως 100 μέτρα. Είναι κάτι που εύκολα θα το παρατηρήσετε! Άλλωστε είναι εξακριβωμένο 20+ χρόνια τώρα που χρησιμοποιώ τους Orgonions του Orgonodrome.

Τώρα αν δεν το παρακάνετε με την ταχύτητα και οδηγείτε σύμφωνα – ή πολύ κοντά- στον κώδικα, δεν υπάρχει περίπτωση να σας σταματήσει η τροχαία, γιατί πρακτικά είστε «αόρατοι»! Το μυαλό σας είναι πολύ καθαρό, γιατί η καμπίνα του αυτοκινήτου γεμίζει με την ενέργεια της ζωής OR, την Oργόνη! Νοιώθετε πολύ μικρότερη κούραση, ειδικά όσοι κάνετε λόγω δουλειάς συχνά και μακρινά ταξίδια. Φτάνετε στον προορισμό σας με ελάχιστη κόπωση!

Επίσης, κι αυτό είναι χαρακτηριστικό, τα σκυλιά που σας γαυγίζουν στις διασταυρώσεις, παύουν να το κάνουν, αφού περάσουν τρεις ημέρες ώστε να “οργονωθεί” το αμάξι. Βρίσκετε ευκολότερα πάρκινγκ, αρκεί όμως να είναι ήρεμο το μυαλό σας και φυσικά χωρίς σκέψεις. Αυτά και πολλά ακόμη που μας έχουν αναφέρει πελάτες του orgonodrome στα δέκα+ χρόνια που λειτουργεί το κατάστημα μας, με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες (δείτε στην κατηγορία “είπαν για τους οργονίτες”)

Εμπειρία πελάτη, στην Κρήτη μάλιστα

«Μας σταμάτησε στην διαδρομή Ηράκλειο Ρέθυμνο η ομάδα Δίας, πάνοπλη κι ελαφρώς επιθετική, φυσικό ήταν αφού αναζητούσαν κάποιους φυγάδες – εμπόρους, το αυτοκίνητο μου έχει στα τζάμια, αντηλιακές μεμβράνες σχεδόν μαύρες, γνώριζα πως είχαν εντολή να ελέγχουν όλα τα αυτοκίνητα που δεν μπορούν να δουν στο εσωτερικό του καθαρά. Άνοιξαν τις σειρήνες, σταμάτησα, κατέβασα το παράθυρο, πλησίασαν το αυτοκίνητο, είδαν από το παράθυρο μέσα, ανέβηκαν στις μηχανές κι εξαφανίστηκαν, κυριολεκτικά χωρίς λέξη, κάτι ψέλλισαν μα δεν τους άκουσα καλά. Όλο το γεγονός διήρκεσε λιγότερο από 1 λεπτό. Το αυτοκίνητο μου έχει 4 Violet Diva MWO, φοράμε, εγώ και η σύντροφος μου Pendants orgonOdrome κι έχω στο πορτμπαγκάζ 2 Quadruple MWO. Πριν το συμβάν τις έφερνα από το σπίτι στο αυτοκίνητο, τώρα τις αφήνω μέσα μόνιμα» (μιλάει για παλαιότερα μοντέλα οργόνιονς)

Σημαντικό: Όταν ταξιδεύετε στην Εθνική η σε επαρχιακούς δρόμους για ώρες, κάθε μισή ώρα ανοίγετε το παράθυρο για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να αλλάζει πλήρως ο αέρας. Αυτό χρειάζεται γιατί ο χώρος είναι μικρός και κάποιοι δεν αντέχουν τόση οργόνη! Επίσης οι μυρουδιές του αυτοκινήτου είναι γενικά καλύτερες, ακόμη κι αν καπνίζετε!

«Pendant Black Knight»
Ένα μενταγιόν, όλη η δύναμη της οργόνης.

Το μενταγιόν «Pendant Black Knight» παρ’ ότι είναι συμπαγές, είναι το ισχυρότερο και πιο δυνατό στον κόσμο, μάλιστα δεν έχει κατηγορία, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το μενταγιόν «Pendant Black Knight» είναι κάτι το αξιοθαύμαστο, τόσο οργονοενεργειακά όσο και αισθητικά. Το ποιο σημαντικό αντικείμενο από τους οργονίτες είναι το μενταγιόν. Φοριέται στον λαιμό χωρίς μεταλλική αλυσίδα, αλλά μόνο με δέρμα, νάιλον, κορδέλα κλπ. στο ύψος του θύμου αδένα. Δηλαδή στο λακουβάκι του στήθους. Εάν είναι σωστή κατασκευή -γιατί μπορεί και να μην είναι- επειδή είναι μέσα στην αύρα σας, σε κάθε αρνητική ενεργειακή προσβολή μετατρέπει την θανατηφόρα οργονοενέργεια (DOR) σε ζωοδότα (OR) και εμπλουτίζει την δική σας. Αν φοράτε ένα μενταγιόν Orgonion του Orgonodrome αντιλαμβάνεστε πως δεν κουράζεστε όταν οδηγείτε ακόμη και μεγάλες αποστάσεις.

Αυτό που κάνουν οι Orgonions στο αυτοκίνητο είναι να δημιουργούν μέσα στον χώρο του αυτοκινήτου ένα ΠΛΕΓΜΑ ΟΡΓΟΝΗΣ OR, δημιουργώντας έτσι μια πολύ δυναμική ατμόσφαιρα μέσα στο αυτοκίνητο με αρκετά ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ευεξία, αναζωογόνηση, αίσθημα ξεκούρασης και μάλιστα μετά από πολύωρο ταξίδι. Αν υπάρχουν μέσα στο αυτοκίνητο «δυσάρεστα» άτομα δεν μπορούν να εκδηλώσουν την DOR ενέργεια που τους ελέγχει. Αν υπάρχουν παιδιά είναι ήσυχα κι ευχάριστα.

Τώρα αν συνδυάσετε τους Orgonions με τον έλεγχο των σκέψεων, ειδικά των ενεργοβόρων, της αναπόλησης και των φαντασιώσεων, αρκετά άλλα ευχάριστα γεγονότα συμβαίνουν, που δεν επιτρέπεται να γραφτούν, όμως από τα συμφραζόμενα μπορεί ο Παρατηρητής να αντιληφθεί περισσότερα από αυτά που διαβάζει. …δείτε σχετικά στο προϊόν.

Black Shield (1)

Orgonion Black Shield [Μαύρη Ασπίδα]
«Ενεργοποιείστε τις ασπίδες»

Η ασπίδα είναι το αρχαιότερο επιθετικό όπλο του πολεμιστή, με σχήμα συνήθως στρογγυλό ή ωοειδές και ελαφρά κυρτό, κατασκευασμένο από δέρμα, ξύλο, μέταλλο ή συνδυασμό τους, με έναν ιμάντα στην εσωτερική πλευρά του, μέσα από τον οποίο περνούσε ο πολεμιστής τον αριστερό του βραχίονα, και με μία λαβή την οποία κρατούσε με την αριστερή του παλάμη με τέτοιον τρόπο, ώστε να προστατεύεται το σώμα του κατά τη διάρκεια της μάχης. Μεταφορικά σημαίνει το σύνολο προστατευτικών μέτρων, προστασία: Ο λαός αισθάνεται ασφαλής κάτω από την ασπίδα μιας αμυντικής συμμαχίας.

Συνήθως το πιο αντιπροσωπευτικό αντικείμενο του οπλισμού θεωρείται κάποιο επιθετικό όπλο πχ. «το πήρε με το σπαθί του» συνήθης έκφραση για κάποιον που πέτυχε κάτι επαξίως και χωρίς έξωθεν συνδρομή. Σε αντίθεση οι Αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν την ασπίδα «όπλον» και την ασπίδα θεωρούσαν ως το σύμβολο του οπλισμού εξ ου και το γνωστό Λακωνικό: «η ταν ή επί τας» (σε ελεύθερη απόδοση: ή την ασπίδα επίστρεψε ζων ή επί της ασπίδας να σε φέρουν νεκρό) Την ασπίδα έστελναν ως ανάθημα, ως αφιέρωμα στους Θεούς και αυτήν θεωρούσαν πολύτιμο λάφυρο. Με αυτήν έστηναν τρόπαια. Η ασπίδα είναι όπλο, μάλιστα και αμυντικό και επιθετικό όπλο. …δείτε σχετικά στο προϊόν.

Μείνετε στον Παρόντα Χωροχρόνο.

Οργανωθείτε κι Οργονωθείτε, γι’ ασφαλείς κι ευχάριστες αυτοκινητοδιαδρομές.

@Ιων Μάγγος / 2009