Η Ζωντανή Γεωμετρία στην Φύση


Η Ζωντανή Γεωμετρία στην Φύση

Αυτό είναι ένα Πέντα-Δωδεκάεδρο που εκφράζεται ως ζωντανός οργανισμός!

Από τεχνική άποψη, πρόκειται για παράκτια φυτοπλαγκτονική άλγη, και τα απολιθωμένα της αποθέματα εκτείνονται πίσω στην ύστερη Κρητιδική περίοδο, πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια. Είναι τόσο μικρό, η διάμετρος του είναι μερικά μικρά micron. Ενα micron είναι μια μονάδα μέτρησης στο μετρικό σύστημα που ισούται με 1 εκατομμύριο μετρικού μήκους, περίπου 39 εκατομμύρια της ίντσας.

Η μέση διατομή μιας ανθρώπινης τρίχας είναι 50 micron.

Το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει τίποτα μικρότερο από 40 micron σε μέγεθος).

Για περαιτέρω έρευνα, αυτή η δωδεκαεδρική ζωντανή βιογεωμετρία έχει το εξωτικό όνομα “Braarudosphaera Bigelowii”.

Το B. bigelowii παράγει pentaliths που αποτελούνται από πέντε τμήματα το καθένα με ελασματοειδή δομή. Είναι η μόνη γνωστή ζωντανή ταξινομική μονάδα που παράγει ασβεστολιθικές κλίμακες με ελασματοειδή δομή και δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για τον κύκλο ζωής της ούτε για τον μηχανισμό ασβεστοποίησης των στρωματοειδών πεταλλιτών.

Το γεωμετρικό σχήμα όπως και το περιβάλλον καθορίζει την μακροημέρευση και την επιβίωση ενός βιολογικού είδους.

Σήμερα σαν άνθρωποι χρησιμοποιούμε δεκάδες πολύπλοκα μηχανικά εξαρτήματα για να κάνουμε το νερό που πίνουμε όπως ήταν στην αρχική του μορφή, δηλαδή ζωντανό (νερό πηγής) και υποφέρουμε τα πάνδεινα για να βρούμε ζωντανό σπόρο δημητριακών και φυσιολογικά φρούτα και λαχανικά. Είναι αυτονόητο ότι εξαφανιζόμαστε σιγά σιγά, τουλάχιστον με την γνωστή μορφή μας. Κάτι άλλο παίρνει την θέση μας.

»… Στην αρχή
όντας αναίσθητοι σαν τα κτήνη,
έδωσα στους ανθρώπους λογική, τους έδωσα μυαλό.
Στην αρχή, κοιτάζοντας, έβλεπαν λάθος
κι ακούγοντας , δεν άκουγαν» μα σαν φαντάσματα που στα όνειρα μαζεύονται.
Η περίπλοκη ιστορία των ημερών τους ήταν σε σύγχυση.

Αισχύλος «Προμηθέας Δεσμώτης»

Η Γη δεν είναι ένας πλανήτης νεκρός, ένα κούφιο σώμα, αλλά κατοικείται από ενεργειακές απόρροιες ΔΥΜΑΝΗΣ που είναι η ζωή της και η ΟΥΣΙΑ της. Ολα τα πράγματα της δημιουργίας, ακόμη και τα ορυκτά, παίρνουν την ύπαρξη τους από αυτή την ΔΥΝΑΜΗ  από τον ΝΟΥ της Γης. Αυτή η Δύναμη είναι ζωή, τρέφεται από τα άστρα, και τρέφει όλα τα ζωντανά πράγματα που προφυλάσσει στην μήτρα της. Από την Δύναμη που δέχεται από ψηλά, η Γη κλωσάει τα ορυκτά στη μήτρα της όπως η μητέρα το αγέννητο παιδί της. Αυτή η Δύναμη κατασκευάζει τα βουνά σαν κατοικίες, ταξιδεύει με το νερό και τον άνεμο, χαράζει τους τόπους, μορφοποιεί τα πάντα, κι οι τόποι μιλούν την γλώσσα Της. Αν δεν βλέπεις γύρω σου αυτή την Δύναμη, δεν βλέπεις τίποτε.

@Ιων Μάγγος

Braarudosphaera-bigelowii-2

Braarudosphaera-bigelowii

Braarudosphaera-bigelowii-4-786x1179

DODECAHEDRON I orgonion