Κατασκευή οργονίτη σε 4 βήματα


Κατασκευή οργονίτη σε 4 βήματα

Κατασκευή οργονίτη ΤΒ σε 4 απλά βήματα! ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

Οργονίτες, Ιστορία Μου Αμαρτία Μου !

Ο Karl Hans Welz είναι ο πρώτος που κατασκεύασε οργονίτη στην μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα και πατεντάρισε το όνομα orgonite®. Προηγείται όμως ο Franz Anton Mesmer 150 χρόνια πριν και ο Franz Bardon. Αυτός ο άνθρωπος είναι η πηγή αυτού που ο Karl Welz ονομάζει οργονίτη. Στο βιβλίο του «Initiation Into Hermetics», που εκδόθηκε το 1956 περιγράφει ένα μίγμα από μεταλλικά σωματίδια και ρητίνη, το οποίο αποκαλούσε στερεό «fluidic condenser». Το χρησιμοποιούσε για να συλλέγει και να κατευθύνει την ενέργεια της ζωής. Ο Bardon έγραφε ότι όφειλε τις γνώσεις του στους παλιούς αλχημιστές.

Μια άλλη πηγή είναι ο P. Flanagan, που περιγράφει το ίδιο μίγμα «αγώγιμων και ημιαγώγιμων σωματιδίων» ενσωματωμένα σε ρητίνη, σαν εξαρτήματα των ιονιστών αέρος που κατασκεύαζε. Αυτό συνέβη την δεκαετία του 1980. Οι αρχικοί οργονίτες όπως τους ξέρουμε κατασκευάστηκαν από την … NASA, από όπου ο Welz πήρε την ιδέα. Η NASA χρησιμοποιούσε καθαρή σκόνη χαλαζία (NASA grade, υπάρχει τέτοια ποιότητα, ιδιαίτερα δυσεύρετος και ακριβός) και σκόνη Χρυσού !!!

Ο πρώτος που περιέγραψε τον οργονίτη είναι ο Franz Bardon, που παρεμπιπτόντως δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν σε «αστυνομική συνοδεία» το 1958, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του W. Reich σε Αμερικανική φυλακή. Διαβάστε σχετικά στην αρθρογραφία και ειδικά στο άρθρο “Οργονίτες η Ενεργειακή Δύναμη”

Δείτε την εικόνα κάτω κι ακολουθήστε τα βήματα.

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μόνοι σας έναν απλό οργονίτη του είδους ΤΒ και για δική σας χρήση αλλά και για «δωράκια». Τ.Β. σημαίνει tower buster. Με λίγα λόγια είναι ένας μικρός οργονίτης σε μέγεθος cookie της ζαχαροπλαστικής. Η αρχική χρήση του είναι η εξουδετέρωση της αρνητικής συνιστώσας της ακτινοβολίας των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας. Η τοποθέτηση τριών σε τρίγωνο εντός του οποίου βρίσκεται η κεραία εξουδετερώνει την προαναφερθείσα αρνητική συνιστώσα της ακτινοβολίας.

Σίγουρα δεν είναι του επιπέδου Α+++ όπως οι οργονίτες του Orgonodrome, αλλά από καθόλου και οι οργονίτες μικρότερης δυναμικής είναι καλό να υπάρχουν. Να γνωρίζετε πως όσο καλύτερα και ποιοτικά τα υλικά τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε. Ακολουθήστε τον βασικό κανόνα, δηλ. να μην φαίνονται οι κρύσταλλοι που πρέπει να είναι μικροί ακατέργαστοι χαλαζίες Μ Ο Ν Ο, και φτιάξτε πολλούς τέτοιους που σε συνέργεια με τους Orgonions του Orgonodrome θα σας δώσουν τα πολυπόθητα Σθένος και Δύναμη, ευδαιμονία και πλούτο.

Και Αγοράστε και φτιάξτε …συνδιαστικά.

Ο οργονίτης στην επάνω φωτογραφία, είναι από την παλαιότερη φαρέτρα του orgonodrome, για Gifting (δώρα στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, και σε αρνητικούς ενεργειακά χώρους), μιας και αυτός ήταν εξ αρχής ο σκοπός της κατασκευής του. Αρκούσε ΜΟΝΟ ΕΝΑ, Tower Buster MWO, του orgonodrome, για να εξουδετερώσει μια τεράστια κεραία. Οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο δυνατό ήταν, σε ένα δωμάτιο ή απέναντι σε DOR ενεργειακή επίθεση. Αντιστοιχεί περίπου με 9 έως 12 συμβατικά ΤΒ ! Είναι κατασκευασμένο με την στάνταρντ τεχνολογία των οργονιτών του orgonodrome και φυσικά είχε στην βάση του μιά κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakowsky ! Εξ ου και η ονομασία του.

Να γνωρίζετε πως πάρα πολλοί φίλοι και αναγνώστες μου, με την καθοδήγηση μου -ή χωρίς αυτήν και με ξαφνιάζουν ευχάριστα- έχουν καταφέρει θεαματικά αποτελέσματα σε πολύ σωστές κατασκευές. Γι’ αυτό μην αποθαρρύνεστε, αρχίστε να κατασκευάζετε, από απλούς, αλλά σωστά κατασκευασμένους οργονίτες, μέχρι … την εικόνα επάνω ή ποιός ξέρει;

Αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι, αυτό που θα φτιάξετε να ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ κι όχι οι σαβούρες που κατά κόρο κυκλοφορούν. Δώστε λοιπόν προσοχή στην Α Π Λ Ο Τ Η Τ Α.

@Ιων Μάγγος /2009

*Η εποξική ρητήνη, φρόντισε να μην είναι πολυκαιρισμένη.

*Γίνεται και με πολυεστέρα, αλλά είναι καρκινογόνος, να αποφεύγεται.

orgonions tb -