Orgonions, Silk, Voladores


Orgonions, Silk, Voladores

Οργόνιονς, Μετάξι, Voladores και το Μεγάλο Φαγοπότι.

Γιατί πρέπει να φοράω το Pendant «Black Knight» του Orgonodrome;

Οι σωστοί οργονίτες, είναι ένα μεγάλο θέμα από πλευράς ατομικής ενεργειακής προστασίας κι επίγνωσης. Θα καταδυθούμε και θ’ αναδυθούμε σε αυτό το σύντομο άρθρο στα μυστήρια των πολλαπλών διαστάσεων και των άλλων όντων, έτσι για να πάρουν μια γεύση όσοι δεν γνωρίζουν. Για όσους γνωρίζουν, τα γράφω πιο κρυπτικά… αν και οι περιγραφές στο orgonodrome.gr είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΕΣ για όσους διαθέτουν την ικανότητα να ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, ότι, ο βασικός Orgonion είναι το ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ (λέγοντας την λέξη “Orgonion” εννοώ ΜΟΝΟΝ τους Orgonions του Orgonodrome, αφού είναι ΜΟΝΟΝ 1-2 οι κατασκευαστές αληθινών οργονιτών παγκοσμίως. Αυτά τα μπιχλιμπίδια που βλέπεις να κυκλοφορούν κατά κόρον, είναι απλά μπιχλιμπίδια· κι ενίοτε επικίνδυνα μπιχλιμπίδια)

Εάν λοιπόν αγοράσεις έναν μόνο Orgonion, τότε αυτός επιβάλλεται να είναι το Pendant «Black Knight». Χρειάζεται να το φοράς όλη την ημέρα -αν θέλεις να βιώσεις τα θαυμαστά αποτελέσματα που περιγράφονται. Τα πρώτα βράδια αν δεν μπορείς να τον φοράς· γιατί τυχόν σ’ ενοχλεί, τον βάζεις κάτω απ’ το μαξιλάρι με την κεραία προς το πάτωμα.

Η ερώτηση που προκύπτει είναι “γιατί πρέπει να φοράω το Pendant «Black Knight» Orgonodrome;” Γιατί το μενταγιόν, όταν φοριέται σωστά, βρίσκεται επί του κεντρικού μεσημβρινού κοντά στον θύμο αδένα. Ο θύμος αδένας είναι αυτός που δημιουργεί το ανοσοποιητικό στο παιδί. Μετά την κάλυψη του στα 8 περίπου χρόνια με λίπος, οπότε αρχίζει η σταδιακή ωρίμανση των γεννητικών αδένων, αναλαμβάνει τον ρόλο, κατά κάποιο τρόπο, του Αιθερικού ανοσοποιητικού. Άρα είναι απαραίτητος …για, δυνατό ανοσοποιητικό, υγεία, δύναμη, αυξημένη επίγνωση και κατανόηση της επίγνωσης, του αιθερικού σώματος. Είναι μάλιστα γνωστό ότι, πρώτα νοσεί το αιθερικό σώμα και κατόπιν το υλικό.

Ιδανικό είναι το Pendant «Black Knight» να συμπληρωθεί από ένα «Black Shield» μια ενεργειακή ζωική δυναμική ασπίδα άμυνας κι επίθεσης, συνδυαστικά δε με το μενταγιόν Pendant «Black Knight» κάθε πολεμιστής που ξέρει να χρησιμοποιεί τα όπλα του, ανακαλύπτει, την αξία και την δυναμική του να είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

Το «Black Shield» το φοράς πάντα, στην αριστερή τσέπη, χωρίς να υπάρχουν μαζί κλειδιά η άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Γιατί πάντα αριστερά; Επειδή ο θάνατος, παραμονεύει πάντα από αριστερά (αν και είναι πάντοτε ο καλύτερος φίλος ενός ΠΟΛΕΜΙΣΤΉ -ΆΡΙΣΤΟΥ- ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ) κι όλες οι ψυχοτρονικές επιθέσεις έρχονται από αριστερά, επειδή είναι πιο εύκολο να κάνουν την απαιτούμενη ζημιά. Αρα προστατεύεις πρωτίστως την αριστερή πλευρά σου και με την δεξιά … ρίχνεις κι εσύ καμιά πιστολιά.

Περίεργες δηλώσεις προς ανθρώπους που το μυαλό τους είναι κολλημένο στο χρήμα-χρέος, το ελευθέριο σεξ και το ανόργανο φαγητό. Δηλαδή για το 95% των ανθρώπων. Αλλά δεν απευθύνομαι σ’ αυτούς, κανένα μου άρθρο δεν απευθύνεται σ’ αυτούς, που απ’ τα παπαγαλίζοντα σχόλια τους, απλά επιβεβαιώνουν την ανοησία τους. Γι’ αυτούς “Πάντα φταίνε οι άλλοι”, όλοι οι άλλοι αδιακρίτως είναι κακοί και στρέφονται ειδικά εναντίον τους κι έτσι απομονώνονται χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να αναρωτηθούν και να ερευνήσουν προς τα μέσα, αντί να πετούν τα βέλη τους προς τα έξω. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβουν ότι τα προβλήματα τους ξεκινούν και τελειώνουν στον εαυτό τους και η λύση τους ή έστω η διευθέτηση τους είναι που προσφέρει την πολυπόθητη ευφορία. Αυτό το βαθύτερο νόημα της αυτογνωσίας είναι δύσκολο να το καταλάβουν και οι χιλιάδες γκουρού των κάθε υποβοηθητικών κινημάτων με το ξένο μυαλό και τα ξένα λόγια που παπαγαλίζουν προς το αλαφροΐσκιωτο, αλαλάζων, ανεγκέφαλο ποίμνιο τους.

“Παρά την υποστήριξη που παρείχαν μερικοί επιφανείς σοφολογιότατοι στην φυσική βλακεία του ανθρώπου, δεν θα πίστευα ποτέ ότι η πατρίδα μας θα μπορούσε να βαδίζει με τέτοια ταχύτητα την οδό της προόδου. Αυτός ο κόσμος έχει περιβληθεί με τόσο λίπος χυδαιότητας, που προσδίδει στην περιφρόνηση προς τον πνευματικό άνθρωπο την βιαιότητα ενός πάθους. Υπάρχουν όμως και κάτι ευτυχισμένα τσόφλια, που δεν τα διαπερνά ούτε δηλητήριο.” Σαρλ Μπωντλαίρ: Τα Άνθη του Κακού

SHELL -MWO- voladores - in Chichen Itza MWO SHELL ORGONITE - ORGONITES (2)

Παίζουν Παιχνίδια με το Μυαλό μας

«Τα ανθρώπινα όντα είναι σε ένα ταξίδι αφύπνισης, το οποίο έχει παρεμποδιστεί από ξένες δυνάμεις»

«Για να αρχίσεις να σκέφτεσαι σωστά, πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι»

Πάρα πολλοί από εμάς ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ έχουμε αντιληφθεί, πόσα παράδοξα υπάρχουν, πόσες ασυμφωνίες σχετικά με την κοινωνική μας πραγματικότητα, γιατί απλά το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι εκεί και περιμένει να το Παρατηρήσεις για να σου αποκαλύψει την Α-ΛΗΘΗ (αλήθεια) του. Μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος Βλέπει με τον Εγκέφαλο και όχι με τα μάτια του. Είναι σαν να υπάρχει ένα σύνολο αντί-ανθρωπίνων αξιών σχετικά με τα θέματα που προσπαθούμε κι ελπίζουμε να τα κάνουμε προς όφελός μας. Από την άλλη μεριά είναι οξύμωρο ότι ενώ υπάρχουν ανθρωπιστικές αξίες, η εκμετάλλευση πάντα κυριαρχεί χωρίς να υπάρχει σύνεση. Όμως όλες αυτές οι πράξεις δεν γίνονται από ανθρώπινο χέρι ούτε κι έχουν κανένα ανθρώπινο κίνητρο και δεν είναι καν ανθρωποκεντρικές. Σκέψου μόνο σχετικά με την τροφή που προωθείται για να καταναλώνει ο άνθρωπος, μονάχα απ’ αυτό αντιλαμβάνεσαι πως κάτι είναι παράδοξο, παράλογο, αφύσικο, κάτι δεν πάει καλά με το ανθρώπινο μυαλό.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο επαναστατικό από την σκέψη κι αυτό το ξέρουν καλά οι εκάστοτε εξουσίες. Το ξέρουν κι αυτοί που έχουν την δύναμη. Δύναμη κι εξουσία δεν πάνε πάντα μαζί. Εγκλωβισμένοι μέσα στην οικονομία της ανελεύθερης αγοράς οι άνθρωποι δεν μπορούν να σκεφτούν. Αφενός δεν έχουν τα εφόδια για να το κάνουν -δεν είναι τυχαίο ότι καλλιεργείται συστηματικά η αποβλάκωση τους- κι αφετέρου, αν σκεφτούν, θα πρέπει να συγκρουστούν με την ίδια τους την ύπαρξη. Οπότε, οι άνθρωποι δεν σκέφτονται κι αφού δεν σκέφτονται, δεν ενεργούν αυτόβουλα. Έτσι κι αλλιώς, η αναφορά στην σκέψη έχει εντέχνως και σκοπίμως ταυτιστεί με την βαρεμάρα, την πλήξη, το δυσνόητο, το κουραστικό, τους ανυπόφορους διανοούμενους και άλλα τέτοια περιθωριακά που τα ανθρώπινα ζώα έχουν εκπαιδευτεί να τα αποφεύγουν.

Έχω γράψει στο facebook, στο terrapapers.com και στο strange, μαζί με τους συνεργάτες μου σε διάφορα άρθρα για τον ρόλο του ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ. Το καθαρό μετάξι είναι χρώματος ιβουάρ και δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία. Το καλύτερο είναι αυτό που προορίζεται για σεντόνια και μαξιλαροθήκες. Το αγοράζεις ώστε να φτιάξεις μια μπαντάνα ή το πολύ για να καλύψεις εσωτερικά το τζόκευ σου, όταν βγαίνεις βόλτα η καφέ. Κάνε το πείραμα με την μπαντάνα. Θα πάθεις ΣΟΚ. Ναι, είναι μια απλή τεχνική ΣΟΚ, πολύ ευχάριστη …αν και τρομακτική.

Θα διαπιστώσεις ότι ξαφνικά στο μυαλό σου έχεις, μόνο το 10% των σκέψεων που έχεις καθημερινά, είτε εργάζεσαι, είτε απολαμβάνεις το καφεδάκι σου. Σταματά η παράνοια των 100.000 στροφών το λεπτό στο μυαλό σου, που σε ταλανίζει και δεν σου επιτρέπει να ησυχάσεις και να ζήσεις. Όλα παίρνουν την φυσιολογική τους διάσταση και η χαβούζα των συναισθημάτων εξαφανίζεται. Το συναίσθημα είναι προϊόν της σκέψης (συν-αίσθημα) και τα δύο μαζί δημιουργούνται από λέξεις, πού όλα μαζί συντηρούν τον κόσμο του ΕΓΩ- ΕΜΕΙΣ.

Να συμπληρώσω πως στον αντίποδα βρίσκονται τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, χωρίς σκέψεις, λέξεις, συν-αισθήματα. Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στα συν-αισθήματα οργής, ανίας, θυμού, λύπης, θλίψης, μιζέριας, λαγνείας, οκνηρίας, απάθειας, ανησυχίας και τα αισθήματα ευδαιμονίας, (ας τα πούμε κι ευ-αισθήματα) αγαλλίασης, θαυμασμού, απόλαυσης, αρμονίας, γαλήνης, ευτυχίας, γέλιου, χαράς, διάθεσης παιγνιδιού; Τα συν-αισθήματα είναι εξαρτώμενα (συν) από τις εξωτερικές συνθήκες τις ζωής και τις σκέψεις σχετικά με αυτές, ενώ τα αισθήματα, όχι. Τα συν-αισθήματα αναδύονται από τις σκέψεις (που δεν είναι δικές σου) ενώ τα αισθήματα από το κέντρο της ύπαρξης σου, το Κενό, χωρίς σκέψεις.

Τα Ευ-Αισθήματα είναι καθαρή Δύναμη, τα συναισθήματα είναι χαβούζα.

Τα Ευ-Αισθήματα είναι καθαρή Δύναμη, τα συναισθήματα είναι χαβούζα.

Στα Ευ-Αισθήματα λίγοι έχουν πρόσβαση, στην συναισθηματική χαβούζα σέρνεται η ανθρωπόμαζα.

Τα Ευ-Αισθήματα είναι επικίνδυνα πράγματα· φέρνουν την μόνη επανάσταση – ανατροπή – εξέλιξη που δίνει ευδαιμονία, περιουσία, αντίληψη και κατανόηση της αντίληψης, επίγνωση κι επίγνωση της επίγνωσης. Μειώνουν την θανατηφόρα εντροπία και αυξάνουν την ζωντανή ζωή. 

Είναι τόσο λίγοι εκείνοι που μπορούν να αισθανθούν (χωρίς σκέψεις) τόσο λίγοι εκείνοι που μπορούν να νοιώσουν την ζωή. Οι άνθρωποι συν-αισθάνονται βάζοντας όρους, κάνοντας τα συν-αισθήματα τους, εμπορεύσιμα. Έχουν νοοτροπία παζαριού, αλλά τα αισθήματα δεν είναι εμπορεύσιμα, δεν είναι ένα απλό «πάρε- δώσε». Είναι μια κατάσταση ύπαρξης όπου όλα τα ανθρώπινα προβλήματα είναι λυμένα. Το ΕΓΩ-ΕΜΕΙΣ και η συνήρηση του, καταναλώνουν ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας, δικής σου ζωτικής ενέργειας. Γι’ αυτό και το Εγώ – Εμείς, αποκαλείται “Λερναιοκέφαλο Τέρας” γιατί όπως το εν λόγω μυθικό τέρας, μια σκέψη κόβεις, χίλιες αντίστοιχες εμφανίζονται. Μέχρι …

Ασχέτως τι σου λέει καθημερινά το χαζοκούτι, οι ψυχολόγοι, οι παπάδες και οι πολιτικοί, αφού το 90% (περίπου) των σκέψεων δεν είναι δικές σου, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ; Τώρα μάθε κάτι σημαντικό. Υπάρχει μια λειτουργία στον άνθρωπο που είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ. Δηλαδή δεν μπορείς, να ξεκατουρήσεις, να ξεαναπνεύσεις, κλπ. Αντιστρεπτή είναι η λειτουργία της σκέψης. Σκέπτεσαι, Μιλάς και Νοιώθεις. Εάν σε βάλουν σ’ ένα δωμάτιο που είναι το αντίστροφο του ανηχοικού (απορροφά κάθε θόρυβο και μόνο τέτοια δείχνει σε ταινίες το Χόλυγουντ) όπου ανακλώνται πλήρως όλοι οι ήχοι, θα κοντέψεις να κουφαθείς από την … αναπνοή σου. Μάλιστα η ένταση της βρίσκεται στο κατώφλι του πόνου για το ανθρώπινο αυτί. Τότε εκτός από την αναπνοή σου, που θα νομίζεις ότι αναπνέει ολόκληρο το σύμπαν σαν σπηλιά, ΘΑ Ακούσεις και κάτι άλλο! Τις σκέψεις σου! Σε κάθε σκέψη που κάνεις πάλλονται ανεπαίσθητα οι φωνητικές σου χορδές, γι’ αυτό λοιπόν ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ. Αυτή η λειτουργία όμως είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ.

Υπάρχουν από παλιά, όντα στον πλανήτη γη, με ξένο προς το ανθρώπινο DNA. Είναι οι ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. Αυτοί έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν στο ανθρώπινο μυαλό σκέψεις (αυτόματα και ανάλογα με τον χαρακτήρα σου) και μάλιστα σε πολλές χιλιάδες ανθρώπους ο καθένας τους. Το κάνουν επιδρώντας βιοενεργειακά στις φωνητικές σου χορδές αντίστροφα. Ουσιαστικά ο καθένας τους έχει χρεωμένους, (με 108 όπως λέγαμε οι παλιές σειρές στον στρατό). Βέβαια στην πλέμπα το κάνουν με εξελιγμένα για τα ανθρώπινα στάνταρντ μηχανήματα Ραδιονικής. Όσοι έχουν εμπειρία από τους καλόγερους στο Άγιο Όρος θα ξέρουν ότι αυτό το φαινόμενο το ονομάζουν ΛΟΓΙΣΜΟ που τους «βάζουν» τα δαιμόνια.

MARS PYRAMIDE ORGONION 4
Διάφορες “Μυστικές Εταιρείες”
και Διάφορα Παιχνιδάκια

Αν τυχόν ανήκεις σε «Μυστική Εταιρία» και έχεις εμπειρία, ξέρεις τι ενεργειακά «παιχνιδάκια παίζονται» -κάτι που φυσικά δεν θα το αναλύσω εδώ- επίσης γνωρίζεις αυτή την εποχή (τέλος αυτής της εποχής) ό,τι τα «παιχνιδάκια» μαίνονται κι έχουν ήδη «τραβήξει την τάπα». Είναι εκπληκτικό το πως εκμηδενίζονται όλα αυτά τα συμπτώματα, με ένα Silver Bullet Orgonodrome και ένα Silver Blow MWO, στην αριστερή τσέπη ή στην τσάντα σου. Μάλιστα μπορείς -αν διαθέτεις τις ανάλογες κοχόνες- να παίξεις κι εσύ «παιχνιδάκια». Ετσι τους κάνεις εξαιρετικά δύσκολο το παιχνίδι του να σε ελέγχουν, αν κι έχουν μύριους τρόπους να το κάνουν … ε, ας κουραστούν λίγο παραπάνω και να καταλάβουν ότι είσαι «πολύ σκληρός για να πεθάνεις».

ΣΕ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ.

Κάποιος που παρακολούθησε το «World War Z» δεν εκτέθηκε μόνο, στο πολύ επαναλαμβανόμενο θέαμα, των θανατηφόρων πανδημιών αλλά και στην υπόθεση, ότι ένα εμβόλιο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας  είναι, η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας για επιβίωση!! Αυτός που παρακολούθησε το «Minority Report» το 2002, είναι λιγότερο ανήσυχος, όταν τεχνολογίες όπως η αναγνώριση προσώπου, η σάρωση αμφιβληστροειδούς, τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, η προληπτική καταπολέμηση του εγκλήματος και η εξατομικευμένη διαφήμιση, γίνονται συνηθισμένα στην πραγματικότητα του.

Ο Robocop προετοίμασε τον νου της ανθρωπόμαζας, για την στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας και την εισαγωγή της ρομποτικής αστυνόμευσης. Ακόμα κι ένας λάτρης του Futurama, έχει προγραμματιστεί για να αποδεχθεί ως φυσιολογική, την έννοια, των εμφυτευμάτων μικροτσίπ. …Κι αυτά δεν είναι καν υποσυνείδητος έλεγχος, αλλά συνειδητός κι ολοφάνερος. Να επαναλάβω ξανά τα λεγόμενα του Don Juan Matus «… για ν’ αρχίσεις να σκέφτεσαι σωστά, πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι», κι αν γίνουν αυτές οι αράδες κατανοητές έχει λυθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα σχετικά με τις σκέψεις σου, που παρεμπιπτόντως …δεν είναι και δικές σου.

Επίσης φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι την σημασία του Γεωπαθητικού Στρες. Μέσα από το γεωπαθητικό στρες περνάει πανεύκολα η σάρα και η μάρα για κατευθυνόμενα «χάδια». Έτσι βάλε κάτω από το κρεβάτια σου και τους καναπέδες μια μικρή πυραμίδα orgonodrome ή και το Drink Charger MWO και κάτω από το μαξιλάρι σου ένα mini MWO, Στο family room ή στο κυρίως σαλόνι από 5-6 … MARS Pyramid, εάν οι χώροι είναι μεγάλοι.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τις μεγάλες Πυραμίδες MWO SHELL OrgonOdrome εάν γνωρίζεις πως χρησιμοποιούνται οι γωνίες μιας πυραμίδος με τις αναλογίες του Χέοπος. Η συνέργεια όλων αυτών δημιουργεί ένα ΠΛΕΓΜΑ ΟΡΓΟΝΗΣ, μια παραδεισένια και καθαρή ατμόσφαιρα OR, στο σπίτι ή στο γραφείο, μειώνοντας την εντροπία κι αυξάνοντας την ζωή.

Κάτι άλλο ενδιαφέρον, είναι ότι, σε ένα τέτοιο χώρο καθαρό ενεργειακά όπως τον περιγράφω οι φίλοι ή οι συνεργάτες, δεν μπορούν να πουν ψέματα (εάν έχουν την πρόθεση) μετά την πάροδο ενός τετάρτου ή το πολύ μισής ώρας. Επίσης οι έντονα αρνητικοί βιοενεργειακά άνθρωποι θα βρουν δικαιολογία να αναχωρήσουν εντός πέντε λεπτών. Άλλωστε αυτούς δεν τους θέλεις, έτσι κι αλλιώς … υποθέτω !

Εγρηγορότα – Voladores – Γνωστικοί και … Κοτοπουλάκια!!

Εδώ τα πιάσαμε τα λεφτά μας κι αν νομίζεις ότι αυτό δεν σε αφορά, έχεις πέσει στην πιο οικτρή πλάνη της ζωή σου. Όταν φροντίζουν (οι γνωστοί) οι σκέψεις να γυρίζουν με 100.000 στροφές το λεπτό μες το κεφάλι σου, λες και είναι η φτερωτή του turbo στο αυτοκίνητο σου και τα one night stand πάνε σύννεφο, τότε «…Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι βουνά ραχούλες …»

> Για τους μάγους ο άνεμος της ελευθερίας θεωρείται ισοδύναμο της απώθησης των Βολαδόρες, δηλ. των οντοτήτων που κατατρώγουν την συνείδησή μας και δεν την αφήνουν να αναπτυχθεί πλήρως. > Αν θέλετε να αλλάξετε πραγματικά, πρέπει να αποκρούσετε τους Βολαδόρες. Αν δεν γίνει αυτό, ξεχάστε την αλλαγή, το μόνο που θα κάνετε σε όλη σας τη ζωή, θα είναι το να μιλάτε για το πόσο υπέροχες είστε.

> Η περιγραφή των μάγων είναι η ύστατη Νέμεση για μας τους ανθρώπους, δεν θέλουμε να δεχτούμε (το εγώ- εμείς) ότι κάποιοι μας μεγαλώνουν ως τροφή. > Οι μάγοι του αρχαίου Μεξικού γνώριζαν ότι το σύμπαν είναι φύσει αρπακτικό. > Υπάρχει ένα μωσαϊκό από τυρκουάζ, που βρίσκεται στο Τσιτσέν Ιτζά, (εικ. κάτω) εκεί βλέπουμε τους βολαδόρες, τις μαύρες, αρπακτικές σκιές που μας κρατούν ζωντανούς μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία. Los Voladores /Carlos Castaneda’s

Το παραπάνω κείμενο τα λέει όλα επιγραμματικά. Αν έχεις ευ-αισθησία, αρκετή από την ενέργεια της ζωής και καλή περιφερειακή όραση, θα έβλεπες τις μακριές μαύρες σκιές που περνάνε στα άκρα του οπτικού σου πεδίου. Όσοι είναι ακόμη πιο ευαίσθητοι και πιο καθαροί ενεργειακά, βλέπουν τις μωβ ή μπλε σφαίρες να κάνουν βόλτες κινούμενες ταχύτατα.

Οι Τολτέκοι λένε ότι έχουμε την συνείδηση της πατούσας μας. Πολύ σωστά, αυτό ήταν το μόνο κομμάτι της επίγνωσης μας που δεν μπορούν να φάνε οι Voladores γιατί παλαιότερα οι άνθρωποι πατούσαν στο χώμα και Γειώνονταν, (σήμερα οι πεϊπερολόγοι μας λένε ό,τι “ανακάλυψαν” πόσο καλό είναι να γειωνόμαστε!!!) Τώρα πατάμε σε τσιμεντένιους ορόφους, πάνω σε δωδεκάποντα οι γυναίκες, σε πλαστικές σόλες οι άντρες και στα πατώματα των αυτοκινήτων. Οπότε το συμπέρασμα είναι αυτονόητο.

Τα ίδια περίπου λένε οι ΠΡΟ-Χριστιανικοί (επιμένω σε αυτό) ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ. Ο Δημιουργός της Δημιουργίας που βρισκόμαστε (καμιά σχέση με την έννοια του Θεού και μην ξεχνάς ότι, Δημιουργία, δεν είναι μόνο η γη, ούτε η γειτονιά σου…) με την ενεργειακή μορφή του Αετού κατά Don Juan, τρέφεται με την επίγνωση την στιγμή του θανάτου.

Όχι φυσικά με οποιαδήποτε επίγνωση, αλλά κρατάει για τον Εαυτό του, τις καλύτερες, τις πλέον αξιόλογες και τις υπόλοιπες τις πετάει …και «με τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι του» τρέφονται οι υποτελείς του. Αυτός είναι ο σκοπός σου μέσα σε αυτή την Δημιουργία, να αναπτύξεις Συνείδηση κι Επίγνωση της Συνείδησης για να ταΐσεις τον Δημιουργό σου. Αυτό αποκαλείται στις ανθρώπινες εκκλησίες, όλων των θρησκειών, ως «Θέωση» …το να γίνεις το φαγητό για να τραφεί ο Δημιουργός σου (Παράδεισος) και να μην σε πετάξει στα σκουπίδια (Κόλαση)

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, λίγο πριν την χαντζάρα του χασάπη, ό,τι όλοι οι –ισμοί και οι θεωρίες σου είναι ΜΗΔΕΝΙΚΑ κι άνευ αξίας; Αποφάσισε λοιπόν αν θα αποκρούσεις τους Voladores, ή θ’ αφήσεις να σου στραγγίσουν την ενέργεια κι επίγνωση της ζωής σου μέχρι ρανίδας και να καταλήξεις στον κάλαθο των αχρήστων.

Silver Pyramid Ionite

Το Μεγάλο Φαγοπότι

Πολύ απλά αν δεν θέλεις να είσαι μέρος του Μπουφέ των 7 δισεκατομμυρίων, μπορείς να κρατήσεις το 98% της ενέργειας σου για πάρτη σου, με τους εξής απλούς τρόπους.

1 > Ανακεφαλαίωση: Η Τέχνη της Ελευθερίας! Η ανακεφαλαίωση της ζωής, εξαφανίζει το ενεργοβόρο εγώ-εμείς, τροφοδοτεί τον Αετό με συνείδηση εν ζωή, κι όχι μετά θάνατον, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαθέσιμη ενέργεια για πολεμική χρήση. Επικοινώνησε να μάθεις πως γίνεται. Μάλιστα η “Ανακεφαλαίωση Ολικής Ζωής” επιφέρει θεαματικότερα αποτελέσματα. [Αναζήτησε το άρθρο στο terrapapers.com]

2 > Orgonions ΜΟΝΟ του orgonodrome: Αρχικά τα μενταγιόν. Ώστε να αποκτήσεις  τον απαιτούμενο ΧΡΟΝΟ και ΧΩΡΟ, (ΕΔΩΝΑ – ΕΙΝΑΙ) όπως και την απαιτούμενη ΕΝΕΡΓΕΙΑ να γίνεις Πολεμιστής, Άψογος, Άριστος, Δυνατός … κατά Don Juan ώστε να συνεχίσεις την πραγματικά άπειρη και υπερβολικά ενδιαφέρουσα συνειδησιακή ζωή επ’ άπειρον! Αλλά και (έξτρα μπόνους) να απολαύσεις την υλική, με πλούσια οικονομία, περιουσία, αρμονία, ισορροπία και φυσικά, αδιατάραχτη υγεία.

3 > Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει: Πρόσεχε τι τρως και δεν εννοώ μονάχα το φαγητό, αλλά ό,τι μπαίνει στο σώμα σου, όπως σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα.

4 > ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ: Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να αντιληφθείς πότε οι σκέψεις σου ΔΕΝ είναι δικές σου. Σε κάθε θέμα – μα κυριολεκτικά σε κάθε θέμα- πάντα, μα ΠΑΝΤΑ … η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ είναι η δική σου, όλες οι υπόλοιπες που ακολουθούν κι ανατρέπουν αυτήν την πρώτη σκέψη δεν είναι δικές σου, είναι εμφυτεύσεις και μιμίδια από τα Αρπαχτικά.

Ας πούμε …ο Οδυσσέας σε απώθησε από το πρώτο δευτερόλεπτο που τον συνάντησες, κάτι επάνω του δεν σου άρεσε, ήταν ψεύτικο και δήθεν, το αισθανόσουν, έτσι αφηρημένα, αλλά κι επειδή είσαι μορφωμένο κορίτσι, είδες επάνω του ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ, δεκάδες από αυτά που γνωρίζεις ότι πρέπει να αποφεύγεις σε έναν άνθρωπο που αποκαλείται είτε παρασιτικός, είτε Οργανική Πύλη. Το γέλιο του ήταν ψεύτικο, για να δείχνει τα καλοφτιαγμένα δόντια του, τα αστεία του χιλιοειπωμένα και γνωστά, ανίκανος να επικοινωνήσει (μόνο μιλούσε, δεν άκουγε) και είχε και το χέρι του στον γύψο. Το καλοδουλεμένο ακριβό κοστούμι του, ήταν «ξένο» επάνω του, ψιλό- φουσκωμένος από γυμναστήριο, χωρισμένος δύο φορές με τρία παιδιά και ηλικία 38 ετών !! που δεν του έδωσαν ίχνος σοβαρότητας· αφού φερόταν σαν σαχλοκούδουνο.  Κάθισες μακριά του και τον απέφευγες, η φίλη που στον σύστησε σου είπε ότι «Ήταν κελεπούρι στην παρέα, διευθυντής σε ασφαλιστική εταιρία, μόνος του τελευταία, φραγκάτος μα λίγο τσιγκουνάτος, έλα μωρέ ποιος δίνει σημασία στις λεπτομέρειες …»

Για έναν «περίεργο λόγο», ο Οδυσσέας μόνο σε εσένα έδινε προσοχή και μονάχα εσύ υπήρχες στην παρέα, κάνοντας το πολύ δύσκολο να τον απομακρύνεις. Αφού πέρασαν τα πρώτα 5-10 λεπτά και χάθηκαν οι πρώτες σκέψεις σου, (οι ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ) αλλά και οι γνώσεις σου πέρασαν στην «Ζώνη του Λυκόφωτος» ο Οδυσσέας άρχισε να τραβάει την προσοχή σου κι άρχισε να σου αρέσει. … Το ότι αγνόησες τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ , ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ, σου στοίχισε έναν προβληματικό γάμο κι ένα διαζύγιο κολαστήριο· με τον κελεπουράτο, δύο παιδιά, την καριέρα σου, την ψυχική σου υγεία, την μόρφωση σου, την οικονομική σου ανεξαρτησία, την ανεμελιά και την χαρά σου. … ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΝΟΗΣΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ. Οι τριτοδεύτερες σκέψεις σε κάθε θέμα – μα ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ, δεν είναι δικές σου.

Προσάρμοσε αυτή την μικρή ιστοριούλα και τούμπαλιν, όπως και σε κάθε τομέα της ζωής σου, πόσο λάθος ήταν το σπίτι που αγόρασες, ενώ η σκέψη ΣΟΥ του πρώτου δευτερολέπτου σου είπε να μην το πάρεις, πόσο λάθος βγήκε το project ενώ «εσύ το ήξερες» αλλά το αγνόησες, ήταν λάθος η τάδε ή η δείνα επιλογή γιατί ΑΓΝΟΗΣΕΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ κι άρα η «επιλογή» που νομίζεις ό,τι έκανες απλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, στην εμφύτευσαν τα Αρπακτικά, γιατί θέλουν να είσαι φοβισμένος, δειλός, υπάκουος, ταπεινός, ανιδιοτελής, σιχαμερός, μίζερος και κακόμοιρος …ακριβώς όπως κι αυτά.

Εδώ μπαίνει και το θέμα «ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ» … οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν, όχι μόνο είναι έρμαια στα Αρπαχτικά Νύχια Τους και τους λατρεύουν ως Θεούς  (μέσα στις εκκλησίες τους Βολαδόρες- Εγρήγορους λατρεύουν και γι’ αυτό οι εκκλησίες είναι γεμάτες από δαύτα- μάλιστα αυτοί που σέρνονται στις εκκλησίες, νομοτελειακά, καταλήγουν στα νοσοκομεία κάθε είδους.) αλλά και δεν αντιλαμβάνονται καν ό,τι ούτε οι σκέψεις τους, ούτε οι λέξεις τους, ούτε η χαβούζα των συναισθημάτων που κυλιούνται δεν είναι δικά τους, δεν είναι επιλογή τους, απλώς γίνεται συνήθεια και στο τέλος- τέλος … καλά μωρέ, δεν είναι κι άσχημα στον βούρκο της κολάσεως!!!

ΨΥΧΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ / ΆΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ORGONIONS

Υπάρχουν δύο τρόποι χρήσης όλων των Οrgonions του Orgonodrome, ο ένας τρόπος είναι να τους αφήσετε στο επιλεγμένο σημείο και να μετατρέπουν ήπια ή βίαια, την συσσωρευμένη DOR (ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, γεωπαθητικό στρες κλπ) και την Συγκινησιακή πανούκλα, να διώχνουν τους παρασιτικούς και να δημιουργούν περιβάλλον σθένους και δύναμης.

Σε δεύτερο επίπεδο όμως με την εξάσκηση και χρήση κατάλληλων (ψυχικών, νοητικών) τεχνικών μετατρέπονται σε πολεμικά όπλα, άμυνας κι επίθεσης. Εδώ απαιτείται νοοτροπία πολεμιστή με την βασική του ικανότητα που είναι η Φαντασία, η Διαφοροποίηση και η Υψηλή Αντιμετώπιση. Γίνονται εδώ κι έναν χρόνο μαθήματα πολεμικής εξάσκησης και χρήσης των Orgonions του Orgonodrome σε αυστηρά επιλεγμένους μαθητές με πολεμική νοοτροπία και θεαματικά αποτελέσματα σε κάθε πεδίο Άκαμπτου Σκοπού.

Αν δεν αποκρούσεις τις σκέψεις των Αρπακτικών – Εγρήγορων δεν θα μπορέσεις ποτέ να είσαι υγιής, δυνατός, χαρούμενος, πλούσιος και ανεξάρτητος. Οτιδήποτε κι αν πιστεύεις είναι ανέκδοτο, η γνώση είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τον Αφέντη σου και φυσικά δεν είναι δικά σου τα πιστεύω σου, αλλά δικά Του. Μπορείς να τους αποκρούσεις … διάβασε το άρθρο στο strange ν. 172, φόρα Orgonites-Orgonodrome για να αναπτύξεις τις δικές σου σκέψεις και να αναπτύξεις την δική σου ζωή, μακριά από παρασιτικές επιρροές.

«Οι μάγοι του αρχαίου Μεξικού γνώριζαν ότι το σύμπαν είναι φύσει αρπακτικό» αν διαφωνείς έχει καλώς. Μπορείς να περιμένεις τους Έλ, τους Ολύμπιους, τους Ανδρομέδιους, την 51η σπορά του Ζου-Ζου, τους πολιτικούς, την δύναμη του λαού, τον θεό των Ελλήνων, τον Κρόνιο Αδελφό …κι όποιο άλλο ζούδι ξέχασα.

Τότε, δεν σου εύχομαι “καλή αντάμωση” γιατί δεν πρόκειται να συναντηθούμε ποτέ και πουθενά.-

@ Ιων Μαγγος για το Orgonodrome 2010

voladores - mosaic of turquoise located in Chichen Itza

«Έχουμε έναν ισόβιο σύντροφο, ένα αρπακτικό, που ανέβηκε από τα βάθη της σκοτεινιάς και πήρε τον έλεγχο της ζωής μας. Τα ανθρώπινα όντα είναι αιχμάλωτοί του. Τούτο το αρπακτικό, που είναι πολλοί άρπαγες μαζί, είναι κύριος και αφέντης μας. Μας έκανε υπάκουους, αβοήθητους. Όταν πάμε να διαμαρτυρηθούμε, καταπνίγει τις διαμαρτυρίες μας. Κι όταν θελήσουμε να δράσουμε ανεξάρτητα, απαιτεί να μην δράσουμε καθόλου. Αυτές οι οντότητες μας κυρίευσαν επειδή είμαστε η τροφή τους και μας απομυζούν ανελέητα γιατί είμαστε τα μέσα συντήρησής τους. Κι όπως εμείς εκτρέφουμε κοτόπουλα σε ορνιθοτροφεία, έτσι και τα αρπακτικά εκτρέφουν εμάς σε ανθρωποτροφεία. Έτσι έχουν πάντα άφθονο φαγητό. Τα αρπακτικά μας έχουν δώσει τα συστήματα πεποιθήσεων που ασπαζόμαστε, τις ιδέες μας για το καλό και το κακό, τα κοινωνικά μας ήθη, δημιούργησαν τις ελπίδες τις προσδοκίες μας, το όραμα της επιτυχίας, τον εφιάλτη της αποτυχίας. Αυτά τα αρπακτικά μας έδωσαν την πλεονεξία, την απληστία και την δειλία μας.

Είναι τα αρπακτικά αυτά που μας κάνουν αυτάρεσκους, κοινότοπους και εγωπαθείς. …Είναι απείρως πιο ικανά και συγκροτημένα. Για να μας κρατούν υπάκουους, μειλίχιους κι ανίσχυρους, τα αρπακτικά χρησιμοποιούν ένα καταπληκτικό τέχνασμα – καταπληκτικό από άποψη στρατηγικής φυσικά. Είναι ένα φρικτό τέχνασμα για όσους το υφίστανται. Μας έδωσαν το μυαλό τους! Μ’ άκουσες; Τα αρπακτικά μας έδωσαν το μυαλό τους, που έγινε και δικό μας. Το μυαλό των αρπακτικών είναι ταραγμένο, αντιφατικό, σκυθρωπό, πλημμυρισμένο από το φόβο μην αποκαλυφθεί από στιγμή σε στιγμή. Μολονότι δεν πείνασες ποτέ, ανησυχείς για την τροφή σου, κάτι που δεν είναι παρά η ανησυχία του αρπακτικού που φοβάται μήπως ανά πάσα στιγμή αποκαλυφθεί το τέχνασμά του και του αρνηθούν την τροφή που έχει τόση ανάγκη. Μέσω του ανθρωπίνου νου, που άλλωστε είναι ο δικός τους νους, τα αρπακτικά εισάγουν στη ζωή των ανθρώπινων όντων οτιδήποτε τα εξυπηρετεί. Με τον τρόπο αυτό κατορθώνουν να αποκτήσουν λίγη ασφάλεια, που λειτουργεί σαν ασπίδα απέναντι στο φόβο τους.» Don Juan Matus

voladores - mosaic of turquoise located in Chichen Itza 3

voladores - mosaic of turquoise located in Chichen Itza 2

voladores - mosaic of turquoise located in Chichen Itza 4

voladores - mosaic of turquoise located in Chichen Itza 5