Οργονίτες η Ενεργειακή Δύναμη


Οργονίτες η Ενεργειακή Δύναμη

«Ο καλύτερος οργονίτης είναι αυτός που φτιάχνεις μόνος σου, αλλά η εμπειρία δείχνει, πως, ο καλύτερος οργονίτης είναι ο λειτουργικός οργονίτης και μόνο κάποιος που ξέρει πως λειτουργεί κάτι, ξέρει και πως να το φτιάξει» Ion Maggos

«Η πραγματικότητα αλλάζει μονάχα με δράση, όπου ως δράση ορίζεται το γινόμενο της δυνάμεως επί τον χρόνο που αυτή ασκείται. Και δύναμη πάλι, ορίζεται η μεταβολή της ενέργειας στον χρόνο. Αρα -και πολύ σημαντικό- δεν απαιτείται έτσι απλά ενέργεια για ν’ αλλάξει κάτι, αλλά συνεχής μεταβολή ενέργειας με θετικό πρόσημο, δηλαδή έκαστη επομένη χρονική περίοδο απαιτείται περισσότερη ενέργεια από την προηγηθείσα. Αλλιώς, δεν ασκείς ΔΥ–ΝΑ–ΜΗ!! και δεν αλλάζεις πραγματικότητες!!» Ion Maggos

«Η Δύναμη εγκαταλείπει αυτόν που εγκαταλείπει τον εαυτό του.  Ο σύνδεσμος μαζί της  κόβεται και το ον χάνει την ευκαιρία να γίνει πλάσμα…Ελεύθερο και ικανό να αντιμετωπίσει το άγνωστο»… Ηώ Αναγνώστου

Οργονίτες, Ιστορία Μου Αμαρτία Μου !

Οργονίτες !!! Μια λέξη που την τελευταία 20ετία ακούστηκε πολύ και στην Ελλάδα, με συντονισμένη επικοινωνία από την σελίδα μου στο Facebook, τον ισότοπο μου miastala.com και αργότερα από το terrapapers.com αλλά και από το orgonodrome.gr. Οπως γίνεται πάντα σε όλα τα σημαντικά με την Επίγνωση και την Δύναμη θέματα, έτσι και με το θέμα “οργονίτες” η παραπληροφόρηση νικάει κατά κράτος την πληροφόρηση. Αυτό είναι ένα άρθρο μου -εδώ με προσθήκες- που δημοσιεύτηκε στο παράξενο περιοδικό STRANGE (139) Αυγούστου 2011

Τι είναι οι Οργονίτες; Τι κάνουν; Γιατί να τους έχουμε; Πως ξεχωρίζουμε έναν καλό κατασκευαστή; Τι οργονίτες χρειάζεται να έχουμε; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα σας απαντήσω σε αυτό το άρθρο και θεωρώ πως με μια πρακτική πείρα, άνω των είκοσι ετών [είκοσι, εν έτη 2016] είμαι στην ευχάριστη θέση να τα μοιραστώ μαζί σας.

Ο Karl Hans Welz είναι ο πρώτος που κατασκεύασε οργονίτη στην μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα και πατεντάρισε το όνομα orgonite®. Προηγείται όμως ο Franz Anton Mesmer 150 χρόνια πριν και ο Franz Bardon. Αυτός ο άνθρωπος είναι η πηγή αυτού που ο Karl Welz ονομάζει οργονίτη. Στο βιβλίο του “Initiation Into Hermetics” που εκδόθηκε το 1956 περιγράφει ένα μίγμα από μεταλλικά σωματίδια και ρητίνη, το οποίο αποκαλούσε στερεό “fluidic condenser”. Το χρησιμοποιούσε για να συλλέγει και να κατευθύνει την ενέργεια της ζωής. Ο Bardon έγραφε ότι όφειλε τις γνώσεις του στους παλιούς αλχημιστές.

Μια άλλη πηγή είναι ο P. Flanagan, που περιγράφει το ίδιο μίγμα «αγώγιμων και ημιαγώγιμων σωματιδίων» ενσωματωμένα σε ρητίνη, σαν εξαρτήματα των ιονιστών αέρος που κατασκεύαζε. Αυτό συνέβη την δεκαετία του 1980. Οι αρχικοί οργονίτες όπως τους ξέρουμε κατασκευάστηκαν από την … NASA, από όπου ο Welz πήρε την ιδέα. Η NASA χρησιμοποιούσε καθαρή σκόνη χαλαζία (NASA grade, υπάρχει τέτοια ποιότητα, ιδιαίτερα δυσεύρετος και ακριβός) και σκόνη Χρυσού !!! Ο πρώτος που περιέγραψε τον οργονίτη είναι ο Franz Bardon, που παρεμπιπτόντως δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν σε «αστυνομική συνοδεία» το 1958, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του W. Reich σε Αμερικανική φυλακή.

Wilhelm Reich

Υποθέτω εδώ ότι ο αναγνώστης γνωρίζει τον W. Reich και το έργο του. Δύο πολύ σημαντικά βιβλία του, σχετικά με την ανακάλυψη της οργόνης, την θωράκιση και την απελευθέρωση από αυτήν και κατ’ εμέ τα καλύτερα του, είναι «Η Ανακάλυψη Της Οργόνης» και «Η Βιοπάθεια Του Καρκίνου» Πρόκειται για σειρά άρθρων που αναφέρονται στην “Κοσμική Οργονοενέργεια” και δημοσιεύτηκαν μεταξύ του 1942-1945 στην Διεθνή Εφημερίδα της Σεξοικονομίας και της Οργονικής Έρευνας. Το δεύτερο συμπληρώνει το πρώτο και είναι βιβλία ημιαπαγορευμένα στην Αμερική, στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πια, σήμερα πλέον στα Ελληνικά, αναζητήστε την “Βιοπάθεια του Καρκίνου” και τα υπόλοιπα βιβλία του Ράιχ, στείλτε email ή τηλεφωνήστε στο orgonodrome. Οποιος κατασκευαστής δεν έχει μελετήσει σε βάθος [θεωρία και πείραμα] αυτά τα δυο βιβλία συνδυαστικά με άλλα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ απλά σας πουλάει χρωματιστά γυαλικά που κάνουν κακό, όπως κακό έκαναν και τα χρωματιστά καθρεφτάκια που έδιναν με την οκά στους ινδιάνους ανταλλάσσοντας τα με την ζωή τους.

Ενας σωστά κατασκευασμένος οργονίτης πρέπει να περνάει μίνιμουμ από ένα Geiger–Müller counter πριν βγει στην αγορά, όπως όλοι οι οργονίτες (orgonions πλέον) του orgonodrome. Γι’ αυτό λέω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φτιάχνει οργονίτες σε Ελλάδα και Κύπρο -τολμώ να πω σε όλον τον κόσμο αφού δεν έχω βρει οργονίτες πουθενά κι όποιος βρει να μου τους δείξει- αλλά πολύχρωμα μπιχλιμπίδια. Αλλωστε οι περισσότεροι χρήστες, δεν αντέχουν την οργόνη, γι’ αυτό αγοράζουν χρωματιστές μπίλιες.

Η αλήθεια είναι ότι τους ευχαριστούμε για την τόσο τσαπατσούλικη κι άχρηστη πραμάτεια που διακινούν γιατί πρώτον διαφημίζουν δωρεάν την λέξη «οργονίτης» και δεύτερον γιατί στο orgonodrome καταλήγουν οι άνθρωποι με ψυχή και ΔΥ – ΝΑ – ΜΗ, που αναζητούν την Αλήθεια όταν αντιλαμβάνονται ότι έχουν πάρει μπίλιες αντί για οργονίτες. Είναι οι ένθερμοι αναγνώστες και πελάτες που τόσα χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης στηρίζουν τις πολύπλοκες και πολυδάπανες έρευνες των εργαστηρίων μας και τιμούν τα προϊόντα μας. Τους ευγνωμονούμε και συνεχίζουμε την πορεία μας για τον παράξενο, θαυμαστό κι άγνωστο κόσμο της Οργονικής Ενέργειας.

Επιγραμματικά θα πω, πως ο Wilhelm Reich, (24 Μαρτίου 1897 – 3 Νοεμβρίου 1957) είναι ο πρώτος που ανακάλυψε και χρησιμοποίησε την λέξη «οργόνη». Από το 1940 μέχρι τον θάνατό του το 1957 έζησε στις ΗΠΑ. Εκεί, οι ιδέες του εξελίχθηκαν ώσπου ενοποιήθηκαν σε μια νέα, επιστημονική συνολική θεώρηση της φύσης η οποία ονομάστηκε «οργονομία».

Η οργόνη είναι πάνω από όλα τα υπόλοιπα, τα εμπεριέχει. Η οργόνη εμπεριέχει το μηχανιστικό κομμάτι της ζωής που είναι ο Αιθέρας [Τσι, Κι, Πράνα, Ενέργεια ζωής, Κοσμική πνοή, Ενέργεια μηδενικού σημείου, Σκοτεινή ύλη, Διακύμανση κενού… κ.ά.] και το μεταφυσικό που είναι ο θεός.

Είναι Καθολική, είναι η Δημιουργός Ζωής, είναι η Κοσμική Οργονοενέργεια.

1200 - SPEAR 2.

Κυρίαρχη έννοια της οργονομίας είναι η «οργόνη» η οποία συνιστά ένα πανταχού παρών, ελεύθερο από μάζα υπόστρωμα ενέργειας από το οποίο δημιουργούνται δευτερογενώς η ύλη, η ζωή και οι φυσικοί νόμοι. Έτσι προέκυψαν οι κατασκευές που ονομάζονται «Οργονίτες» που μετατρέπουν την κοσμική οργονοενέργεια DOR σε οργονοενέργεια OR. Την αρνητική θανατηφόρα ενέργεια DOR, σε θετική ζωοδότα οργονοενέργεια OR. Την αρνητική ενέργεια την μετατρέπουν πρώτα σε χαώδη μορφή και την ανασυνθέτουν εκ νέου, σε θετική !

Μόνο αυτό κάνουν οι οργονίτες, Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ε Π Ο Υ Ν, την DOR σε OR, ούτε κρατούν, ούτε συσσωρεύουν, ούτε στέλνουν, ούτε διώχνουν, ούτε παίρνουν, ούτε δίνουν. Τα αποτελέσματα από αυτή την Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ο Π Η, είναι που εμείς στην υλική υπόσταση απολαμβάνουμε, σαν υγεία, δύναμη, προστασία, πλούτο, σθένος, ευεξία, ευδαιμονία, αύξηση διαύγειας, έμπνευση, ικανότητα δημιουργίας κλπ. κλπ. Το 1991 ο Karl Hans Welz όπως αναφέραμε ανακαλύπτει την βασική μορφή του οργονίτη. Ενα κράμα πολυεστέρα, ή εποξικής ρητίνης με ρινίσματα αλουμινίου, η χαλκού. Αργότερα διάφοροι ερευνητές, ανακάλυψαν μέσα από την ερευνά τους με πολλά πειράματα και πάμπολλες αποτυχίες, τα εξής άκρως ενδιαφέροντα.

1. H σωστή κατασκευή οργονίτη πρέπει να έχει 50% μέταλλο και 50% ρητίνη. Εκτός από τους οργονίτες που κατασκευάζονται με την χρήση της ραδιονικής.

2. Η τοποθέτηση κρυστάλλων ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ στο matrix, κυρίως χαλαζία, χρωματίζει και κατευθύνει την ενέργεια.

3. Την χρήση διτερματικών κρυστάλλων στις μεγάλες κατασκευές.

4. Κατασκεύασαν το πρώτο Chembuster με έξι χάλκινες σωλήνες με 6 διτερματικούς χαλαζίες και για βάση ένα κουβά οργονίτη. Χρησιμεύει για την διάλυση των χημικών σύννεφων από το ψέκασμα των ουρανών.

5. Την χρήση σπειρών στον πάτο ή μέσα στον οργονίτη

6. Την δημιουργία οργονιτών με βάση την ραδιονική.

Οι ερευνητές άρχισαν να δημοσιεύουν αναφορές από τις εμπειρίες που απέκτησαν με την κατασκευή και την χρήση των οργονιτών. Με την τακτική εξάπλωσης μικρών οργονιτών κοντά σε πηγές DOR ή αρνητικές προς τη ζωή πηγές ενέργειας, όπως είναι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τα πυρηνικά εργοστάσια, οι υπόγειες βάσεις και οι φυσικές ενεργειακές γραμμές και δίνες της Γης τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Οι αναφορές περιελάμβαναν συγκεκριμένα θετικά για την ζωή, καθαριστικά, θεραπευτικά, επιβεβαιωμένα αποτελέσματα που παρατήρησαν ως αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητάς τους το ονομαζόμενο gifting. Εχει παρατηρηθεί από πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται με τους οργονίτες σε όλο τον κόσμο, ότι η εξάπλωση των κεραιών ψηφιακής τηλεπικοινωνίας μέσα σε κατοικημένες περιοχές τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα λεπτό στρώμα αρνητικής ενέργειας (DOR) η οποία διαποτίζει τα σπίτια και τις κοινότητες μας, προκαλεί ξηρασία, φόβο, αρνητικότητα, αρρώστιες, άγχος, κατάθλιψη.

Παρ’ όλα αυτά, έχει γίνει ευρέως κοινή εμπειρία, ότι αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να εκμηδενιστούν αν πετάξουμε ή θάψουμε μικρά τεμάχια οργονίτη -που ονομάζονται Tower Busters (TB’s) κοντά στους πύργους τηλεπικοινωνίας. Αυτή η όλο και πιο δημοφιλής δραστηριότητα έχει γίνει γνωστή ως “gifting” και διεξάγεται κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο από χιλιάδες ανιδιοτελείς και αφοσιωμένους ανθρώπους αλλά και γκρουπ που οργανώνονται μέσω ιντερνέτ. Αυτά είναι σωστό να γίνονται, και γίνονται, ανώνυμα και μυστικά. Θα σας πω παρακάτω για τα “κοκοράκια” που διαλαλούν το gifting και γιατί λένε ψέματα και φυσικά γνωρίζουμε ότι αυτοί που ψεύδονται είναι βλάκες.

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-7
«Pendant Black Knight»
Ενα μενταγιόν όλη η δύναμη της οργόνης

Το ποιο σημαντικό αντικείμενο από τους οργονίτες είναι το μενταγιόν «Pendant Black Knight» Φοριέται στον λαιμό χωρίς μεταλλική αλυσίδα, αλλά μόνο με δέρμα, νάιλον, κορδέλα κλπ. στο ύψος του θύμου αδένα. Δηλαδή στο λακουβάκι του στήθους ή πιο πάνω από αυτό, ΠΟΤΕ πιο κάτω. Τέλεια είναι, η κορδέλα για τις γυναίκες, κορδόνι για τους άντρες, από καθαρό ανεπεξέργαστο μετάξι.

Ο οργονίτης «Black Shield» είναι μια ενεργειακή ζωική δυναμική ασπίδα άμυνας κι επίθεσης, συνδυαστικά δε με το μενταγιόν Pendant «Black Knight» [ιππότης] κάθε πολεμιστής που ξέρει να χρησιμοποιεί τα όπλα του ανακαλύπτει την αξία και την δυναμική του να είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. Δρα συνδυαστικά με το «Pendant Black Knight» για πληρέστερη προστασία της αύρας σας, ειδικά για ανθρώπους που ζουν κι εργάζονται σε επιβαρυμένα ενεργειακά περιβάλλοντα, με ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπως νοσοκομεία, εγκαταστάσεις ηλεκτρισμού κοντά σε νεκροταφεία και γενικά σε χώρους με αυξημένη την οργόνη DOR. Μαζί δημιουργούν μέσα στην αύρα σας, ένα πολύ δυνατό πλέγμα οργόνης, αφήνοντας “νηστικό” κάθε ενεργειακό βαμπίρ, που ευελπιστεί να τραφεί, είτε ανθρώπινο, είτε αλλόκοσμο.

Στις σύγχρονες πόλεις κυριαρχεί η αυξημένη εντροπία, δηλ. αυξημένη η θανατηφόρα οργόνη DOR και σε πολλές περιπτώσεις είναι αδύνατον ένας μόνο οργονίτης στον θύμο αδένα, αναφέρομαι στο μενταγιόν «Pendant Black Knight» να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ όλη την θανατηφόρα ενέργεια της θετικής εντροπίας, σε ζωογόνα οργόνη OR, θα έπρεπε να βάλουμε στον θύμο αδένα μια τεράστια πυραμίδα και να κυκλοφορούμε μ’ αυτήν. Επειδή όμως δεν είναι δυνατόν, ούτε και να φτιάξουμε πλέγμα με έναν μόνο οργονίτη, γι’ αυτό την μια μεγάλη υποθετική πυραμίδα, την μοιράσαμε σε δύο μικρότερους -και καλαίσθητους- οργονίτες, για πρακτικότητα κι αισθητική, συνδυαστικά με αποτελεσματικότητα.

> Αποκόβουν την επιρροή των Εγρηγορότων σε μεγάλο βαθμό και αποτρέπουν από το να γίνονται οι άνθρωποι βοηθοί στους στόχους τους, καθαρίζοντας τον Νου και ισορροπώντας τα βασικά δινοτροπικά ενεργειακά κανάλια. Όπως το μενταγιόν «Pendant Black Knight» είναι αυτό που λέει η λέξη “μενταγιόν” και δεν μπαίνει στην τσέπη, αλλιώς δεν θα ήταν μενταγιόν αλλά κάτι άλλο, έτσι και το «Black Shield» δεν μπαίνει σε ένα μεγάλο δωμάτιο, αλλά κοντά στο ενεργειακό σώμα, μέχρι 50 εκατοστά. Να γνωρίζετε ότι το καθαρό χωρίς προσμίξεις μετάξι, κόβει τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες νοητικού ελέγχου, αν θέλετε δοκιμάστε το και νιώσετε άμεσα την διαφορά, φορέστε μια bandana από καθαρό μετάξι, μόνο στο χρώμα ιβουάρ. Διαβάστε το σχετικό άρθρο στην κατηγορία αρθρογραφία “Οργονίτες, Μετάξι, Voladores και το Μεγάλο Φαγοπότι”

Εάν το μενταγιόν είναι σωστή κατασκευή -γιατί μπορεί και να μην είναι- κι επειδή είναι μέσα στην αύρα σας, σε κάθε αρνητική ενεργειακή προσβολή, μετατρέπει την θανατηφόρα ενέργεια (DOR) σε χαώδη και την ανασυνθέτει, σε ζωογόνα (OR) εμπλουτίζοντας την δική σας. Ετσι εάν π.χ. πλησιάσετε έναν πολύ αρνητικό τόπο, νεκροταφείο, νοσοκομείο, εκκλησία, χωρίς μενταγιόν η αύρα σας θα μικρύνει αφάνταστα και θα γίνει γκρίζα, (απορρόφηση ζωτικής δικής σας ενέργειας) γι’ αυτό νοιώθετε ότι αδειάζεται από ενέργεια, συνήθως από τα πόδια και την μέση.

Αντίθετα με το μενταγιόν «Pendant Black Knight» η αύρα σας αυξάνεται στα 50 μέτρα (μέσο όρο) και νοιώθετε δυνατοί, ενεργητικοί, δυνατοί και μάχιμοι ! Για έναν υγιή άνθρωπο η ενέργεια του Υλικού σώματος του και η ενέργεια του Αιθερικού σώματος του βρίσκονται σε Αρμονία, είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων πως «σε ένα υγιές σώμα υπάρχει και μία υγιής ψυχή» μπορούμε όμως να το πούμε και ανάποδα, «χωρίς υγιή ψυχή δεν υπάρχει υγιές σώμα»

Η θεραπευτική ιατρική του Ασκληπιού, του Αλκμαίωνα του Κροτωνιάτη, του Γαληνού, του Ιπποκράτη που θεράπευαν με δακτυλοπίεση και από απόσταση ως άριστοι γνώστες την Αιθερικής Ενέργειας, είναι γνωστή. Ως άνθρωποι και δη Ελληνες, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την βαθύτερη προγονική μας σχέση με τους αρχαίους Έλληνες θεραπευτές, την δύναμη και την ζωντάνια που εκπορεύεται από τον Αιθέρα, έστω κι αν δεν γίνεται αντιληπτή. Η θεραπευτική Οργονική Δύναμη ενυπάρχει στην Φύση και σ’ ολόκληρη την Δημιουργία, ενυπάρχει όμως και στους εσωτερικούς κόσμους της Ψυχής (Νου) κάθε ανθρώπου.

Η ΟΡΓΟΝΗ είναι η αρχέγονη κοσμική ενέργεια.

Την ΟΡΓΟΝΗ οι μηχανιστές την αποκαλούν ως Αιθέρα [ΤΣΙ, ΚΙ, ΠΡΑΝΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΝΟΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ, ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ, ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΚΕΝΟΥ κλπ] και οι μεταφυσικοί την αποκαλούν Θεό, όντας ανίκανοι να αντιληφθούν την καθολική, άχρονη κι αρχέγονη φύση της. Η οργόνη είναι η ΟΡΓΟΝΗ, τίποτε μηχανιστικό ή μεταφυσικό. Ομως οι θωρακισμένοι άνθρωποι οι μη λειτουργικοί είναι αδύνατον να αντιληφθούν καθαρά λειτουργικούς όρους.   

Η Οργόνη που ανακάλυψε ο Βίλχελμ Ράιχ είναι η Δημιουργός Ενέργεια και όπως είναι γνωστό, η ίδια η Δημιουργία βασίζεται στον Νόμο των Αντιθέτων έτσι και η οργόνη εμπεριέχει την θετική Ενέργεια της ζωής την OR και την αρνητική θανατηφόρα ενέργεια DOR, δηλ. η εξαντλημένη μορφή της OR. Οι οργονίτες του Orgonodrome ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ την θανατηφόρα για την ζωή DOR στην ζωοδότη ενέργεια OR, εμπλουτίζοντας με την πολύτιμη ενέργεια το Αιθερικό σώμα και κατά προέκταση το Φυσικό.

Ομως υπάρχουν και όντα που τρέφονται από την Αιθερική Ενέργεια, ειδικά με την οργόνη OR, όπως τα Εγρηγορότα ή Ιπτάμενοι ή Βολαδόρες ή Σκιές και μας γεμίζουν με τις απόρροιες της θανατηφόρας για τον άνθρωπο DOR, άρα ο άνθρωπος κι όλα τα πλάσματα που έχουν αυτή την ενέργεια της ζωής, τα συντηρούν, όμως μόνον αν τυχόν αφήσουν, τρύπες ενεργειακές στο Αιθερικό τους Σώμα.

SILVER BOLW orgonite - mobius- orgonodrome 1

Τα Αξιοθαύμαστα Αποτελέσματα από την Χρήση τους

Ο υποφαινόμενος είναι ο πρώτος που ασχολήθηκε και έκανε γνωστούς στην Ελλάδα το θέμα “οργονίτες” με μεγάλη πρακτική εμπειρία. Χρειάστηκαν χρόνια δοκιμών, με πολλά πολύτιμα υλικά χαμένα, με ώρες και μέρες αφιερωμένες σε πειραματικές δράσεις, για όσους νομίζουν ότι είναι τόσο απλό η κατασκευή ενός λειτουργικού οργονίτη, τύπου Α+++. Αυτή η πολύχρονη πείρα έδειξε ότι κάποια είδη ανθρώπων όπως, οι άψυχοι άνθρωποι, τα υβρίδια ανάμεσα μας, οι κλώνοι, οι έχοντες κατάληψη, οι αρνητικοί ενεργειακά έμψυχοι άνθρωποι και το κάθε είδους μη ανθρώπινο DNA (ανόργανα όντα με Ηλεκτροκβαντική Συνείδηση και φυσικά χωρίς ψυχή) που κυκλοφορεί χιλιάδες χρόνια ανάμεσα μας, δηλαδή οι Επικυρίαρχοι, ΤΡΕΜΟΥΝ τους οργονίτες. Αντιδρούν και τρέχουν να φύγουν από το πεδίο δράσης ενός οργονίτη. Τα συμπτώματα φυσικά αφορούν, τον μέσο όρο κάθε κατηγορίας. Εδώ εξετάζουμε την περίπτωση που φοράτε ένα καλό, ΣΩΣΤΑ κατασκευασμένο μενταγιόν. Εάν έχετε μαζί σας πιο εξελιγμένους οργονίτες, τύπου Α+++ τότε είναι μια άλλη διασκεδαστική περίπτωση.

Οι αρνητικοί ενεργειακά έμψυχοι άνθρωποι αρχικά, παρουσιάζουν εκνευρισμό. Μετά από ένα τέταρτο, μισή ώρα, χαλαρώνουν και αρχίζουν να νυστάζουν. Επίσης εάν έχουν την πρόθεση να πουν ψέματα, αυτή η προδιάθεση τους κόβεται μαχαίρι, και πολλές φορές λένε την αλήθεια χωρίς να θυμούνται κατόπιν, τι είπαν. Αν διατηρούν συνεχώς την αρνητικότητα τους καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουν, πάντως η επιθετικότητα τους είναι μειωμένη. Στα forums, blogs είναι πάντοτε σκεπτικιστές ως προς τους οργονίτες.

Οι άψυχοι άνθρωποι ή Οργανικές Πύλες, πολλοί από αυτούς αντέχουν τους οργονίτες, όμως ποτέ δεν νοιώθουν τα ευεργετικά τους αποτελέσματα και ας προσποιούνται συχνά ότι αυτό συμβαίνει. Ουσιαστικά ποτέ δεν νοιώθουν καλά κοντά τους, απλώς μιμούνται τους έμψυχους, από τους οποίους κλέβουν ενέργεια για να ζουν. Σε ένα άτομο άψυχο, τα λεγόμενα κεντρικά chakras (από του ηλιακού πλέγματος μέχρι της καρδιάς) είναι “παραπροϊόντα” κλοπής ενέργειας έμψυχων όντων.

Δεν μπορούν να κλέψουν και να αναπαράγουν τα υψηλότερα τσάκρα, πάνω από της καρδιάς. Αυτό είναι που τους δίνει την δυνατότητα να μιμούνται τα έμψυχα όντα. Ως αποτέλεσμα αυτού, το έμψυχο ον αντιλαμβάνεται έναν καθρέφτη της δικής του ψυχής, όταν αποδίδει “χαρακτηριστικά ψυχής” σε τέτοια όντα. Στα forums, blogs διαστρεβλώνουν πάντα τα δεδομένα και παρακινούν στην κατασκευή πολύπλοκων οργονιτών, ώστε να ξεφεύγει από την απλότητα της σωστής κατασκευής και να περιορίζεται η αποτελεσματικότητα τους, που δεν την αντέχουν.

Οσοι έχουν περάσει εν αγνοία τους το πρόγραμμα ΜΚ /ultra Project_MK/ULTRA αυτοί είναι οι “ειδικοί” να καταστρέφουν στα forums, blogs ότι έχει σχέση με τους οργονίτες με τις “επιστημονικές” βλακείες που γράφουν ακατάπαυστα. Φυσικά δεν αντέχουν τους οργονίτες, ούτε δευτερόλεπτο και ας γράφουν ψευδώς ότι τους χρησιμοποιούν.

Τα υβρίδια και οι κλώνοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά δυσφορίας. Τα υβρίδια μάλιστα αντιλαμβάνονται από που προέρχεται αυτή η μετατροπή ενέργειας καθώς νοιώθουν να σκίζεται η προσωπικότητα τους και δεν διστάζουν να δείξουν άμεσα σε μερικά λεπτά την δυσαρέσκεια τους βρίζοντας και κινούμενοι επιθετικά αν και όταν, τους παίρνει.

Το μη ανθρώπινο Dna αντιδρά βίαια, είναι αυτοί που έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τους οργονίτες. Είναι εύκολο να νιώσετε το δηλητηριώδες βλέμμα τους πίσω σας στο σουπερμάρκετ η στο μπαράκι. Στην συνέχεια θα θελήσουν να επηρεάσουν την σκέψη σας, για να βγάλετε τον οργονίτη. Θα κάνουν ότι μπορούν να λυθεί το μενταγιόν από “μόνο” του και να χαθεί! Το αν θα τα καταφέρουν εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

“Απλοϊκός οδηγός” αγοράς Οργονίτη

Τα μάτια σας …και δεκατέσσερα …και εικοσιτέσσερα: Από την στιγμή που έγιναν γνωστοί οι οργονίτες ξεκίνησε η αντιπροπαγάνδα κι ένας κρυφός, άνευ προηγουμένου πόλεμος εναντίον τους. Οι μυστικές υπηρεσίες οι επιφορτισμένες με το αντικείμενο, εξαπέλυσαν τα MK/kids κατά των forums, blogs. Αυτό γίνεται και στα Ελληνικά forums, blogs με κάθε θέμα που τους πειράζει, όπως τα Εθνικά θέματα, κατασκευές οργονιτών, αεροψεκασμοί, εμβόλια-δηλητήρια κλπ. (Διάβασε το άρθρο μου “Αυτά ΔΕΝ είναι οργονίτες”) Τα κατάφεραν σε μεγάλο ποσοστό, να ελέγξουν τους φερέλπιδες κατασκευαστές, να τους διαλύσουν και να περάσουν στον έλεγχό τους κάθε εποικοδομητική προσπάθεια κατασκευής οργονιτών ή gifting. Αυτό φυσικά είναι προσωρινό, γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους, που μας επιτρέπουν να τους αναγνωρίζουμε και να τους απομονώνουμε.

Αγοράστε οργονίτες και τι να προσέχετε

Ο κάθε είδους οργονίτης επιβάλλεται, να έχει Α Π Λ Η κατασκευή και σε σχήμα και σε υλικά. Περίεργα και περίτεχνα σχήματα επιβάλλεται να αποφεύγονται. Επίσης ΔΕΝ αγοράζετε ποτέ, αν έχουν κρυστάλλους ΕΞΩ από το matrix ρητίνης ρινισμάτων Π Ο Τ Ε. Ο λόγος είναι απλός, οι κρύσταλλοι φορτίζονται με πληροφορίες, είτε θετικές, είτε αρνητικές. Υπάρχουν κακόβουλοι, τα ‘κοκοράκια’ που λέγαμε πιο πάνω, που αυτό κάνουν. Φορτίζουν τους κρυστάλλους, με αρνητικές πληροφορίες, για να ικανοποιήσουν την ασημαντότητα τους και να ταΐσουν τις λογής – λογής καταλήψεις τους. Μπορεί να δείτε σωστά κατασκευασμένους οργονίτες και να παραγγείλετε, όταν όμως τους παραλάβετε και δείτε ότι έχουν απ’ έξω τους κρυστάλλους, τότε καταλαβαίνετε πως είναι δόλια προγραμματισμένοι, ποιος ξέρει για ποιόν λόγο.

Αν δεν μπορείτε να τους επιστρέψετε, άμεσα και χωρίς καθυστέρηση, γιατί συνήθως δεν τους παίρνουν πίσω (ειδικά όσοι διατηρούν παραμάγαζα κι όχι νόμιμες επιχειρήσεις) απλώς θάψτε τους στην γη κι αυτή θα τους καθαρίσει κι αδρανοποιήσει, μπλοκάροντας τον όποιο προγραμματισμό. Επίσης μην αγοράσετε, Π Ο Τ Ε, εάν σας ζητούν ημερομηνία γεννήσεως και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. Μην δίνετε τέτοια προσωπικά στοιχεία, θα συμπλήρωνα, μην τα αναγράφετε στο διαδίκτυο γιατί είστε ενεργειακά ανοιχτοί κι εκτεθειμένοι.

Επίσης μην αγοράζετε κατασκευές από παρασιτικούς που έχουν online επικοινωνία με τους Ε τους Ελλ τους Κουνέλ, τους Ανδρομέδιους, Πλειάδιους, τον Δία, τον Ερμή, με Αγγέλους, Χριστούς, Διαβόλους, Τριβόλους κι όλο το κακό συναπάντημα. Με την ψυχοπάθεια τους επικοινωνούν, αλλά δεν φταίμε σε τίποτα όλοι εμείς οι υπόλοιποι να ανεχόμαστε τους ηλίθιους που νομίζουν πως επειδή έμαθαν να ανακατεύουν τον πολυεστέρα μαζί με χαντρούλες φτιάχνουν οργονίτες οι δύστυχοι, όταν το μόνο που καταφέρνουν με την αναξιοσύνη τους και να τρέφουν τους Βολαδόρες. Το να κοροϊδεύει κάποιος τους συνανθρώπους του, με επίγνωση ή από απλή ηλιθιότητα τον καθιστά μεζεδάκι για τους Ιπτάμενους. Η αναξιοσύνη, η κλοπή, η δολιότητα και η απάτη είναι το χαβιάρι των Εγρηγορότων.

>Αγοράστε από νόμιμες εταιρίες που δεν ασχολούνται με παραεμπόριο, Χωρίς γωνιώδη, πολύπλοκα σχήματα.

>Με τους κρυστάλλους ΜΕΣΑ στο matrix του οργονίτη δηλ. να μην φαίνονται σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο.

> Η Τιμή να είναι ανάλογη της καθαρότητας των υλικών, συναρτήσει του χρόνου παρασκευής και των νόμιμων προσαυξήσεων κάθε είδους Φ.Π.Α. κλπ.

> Αυτό που παραλαμβάνεται να είναι το ίδιο με αυτό που έχετε παραγγείλει. Επειδή είναι χειροποίητες κατασκευές, διαφέρουν ελάχιστα το ένα από το άλλο, αλλά ποτέ στα βασικά. Αυτό ΜΟΝΟ το orgonodrome μπορεί να το εγγυηθεί και μάλιστα με σφραγίδα εγγύησης.

> Αν δεν σας έχουν ζητήσει προσωπικά δεδομένα, ώρα και μέρα γεννήσεως ή άλλα αντίστοιχα, ποτέ μην τα δίνετε από μόνοι σας.

> Χρησιμοποιήστε για να αγοράσετε οργονίτες το ένστικτο, την θέληση, την πρόθεση κι όχι την λογική. Η λογική πρέπει να συμφωνεί με τις ΓΝΩΣΕΙΣ σας, με το ένστικτο κι όχι το αντίθετο. Οι οργονίτες ανήκουν στο πεδίο του αιθερικού, άρα στο πεδίο του αρχέγονου ένστικτου, η λογική έπεται. Θα έλεγα για να ακριβολογώ ότι σημασία έχει η λογική του ενστίκτου, αλλά θα πρέπει να το αναλύσω και δεν είναι αυτό το θέμα ετούτου του άρθρου, αναζητήστε το στα προσεχώς.

Υλικά κατασκευής οργονιτών

ΑΝΟΡΓΑΝΑ ΥΛΙΚΑ: Τεράστιο ρόλο παίζουν τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Ως προς τα ρινίσματα τα μόνα που παράγουν αποτέλεσμα, είναι ο Χαλκός, το Ασήμι, το Αλουμίνιο κι ο Μπρούτζος αλλά μόνο από τόρνο. Αριστο υλικό για κατασκευές τύπου οργονιτών Α+ είναι ο χημικώς καθαρός χαλκός -ειδικής κοκκομετρίας- τον οποίο χρησιμοποιούν οι αργυροχρυσοχόοι, εκτός όμως από ακριβός στην αγορά του, είναι βαρύς κι άρα ακριβός στην πώληση του, αλλά αξίζει τα χρήματα του αν η κατασκευή είναι σωστή. Επίσης η πλατίνα, το τιτάνιο, το ιρίδιο, το παλλάδιο, το ασήμι, υλικά ως γνωστόν ακριβά και δυσεύρετα σε μεγάλες ποσότητες και ειδική μορφή γράνας. Απαγορεύεται ο χρυσός σε μεγάλη εφαρμογή, αν δεν είναι απόλυτα καθαρός και συνίσταται, μόνο σε κατασκευές ραδιονικής.

Τα ρινίσματα που αποφεύγουμε είναι σιδήρου και ατσαλιού γιατί παρουσιάζουν χαμηλή ενέργεια, μαγνητίζονται και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε με τίποτα. Αλλά μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για φτηνή λύση gifting ειδικά σε μεγάλες ποσότητες και όταν δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε άλλα υλικά. Κάτι ακόμη που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι υλικά από την θάλασσα. Αλλωστε ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα ο W. Reich ανακάλυψε την οργόνη.

Κοχύλια, που έχουν φυσική σπείρα, σωστά τοποθετημένα, όχι χαοτικά και πολύ λεπτή άμμος από ημιδιαφανή βοτσαλάκια ροζ χαλαζία, ΜΟΝΟ από εκεί που σκάει το κύμα, φτιάχνουν πολύ καλούς οργονίτες. Οχι φυσικά τύπου Α, αλλά πολύ αξιόλογους ειδικά για gifting. Είναι πολύ καλά υλικά και για τους λεγόμενους διακοσμητικούς οργονίτες, μαζί με αποξηραμένα άνθη, γιατί “χωματίζουν” πολύ ευχάριστα την ατμόσφαιρα. Το μειονέκτημα αυτών των φυσικών υλικών είναι ότι χρειάζεται πολύ καλή γνώση και διάλεγμα, αλλά αξίζει τον κόπο.

ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Τώρα το οργανικό υλικό πρέπει να είναι ΜΟΝΟ εποξική ρητίνη ειδικού τύπου κι όχι οποιαδήποτε (είναι ακριβότερη σε σχέση με τον ναυτικό πολυεστέρα που είναι καρκινογόνος και δεν επιτρέπει στην οργόνη να ρέει αρμονικά), λέω ειδικού τύπου γιατί δεν ρέει από όλους τους τύπους εποξικής ρητίνης η οργόνη. Αλλα οργανικά υλικά, έχουν χαμηλή έως μηδενική απόδοση. Είναι άρχηστα σαν υλικά κατασκευής οργονιτών η φυσική ρητίνη, κερί, υδρύαλος, πλεξιγκλάς κλπ. ως μη αποτελεσματικά έως και καταστροφικά.

ΤΟ ΣΧΗΜΑ: Στις μεγάλες κατασκευές πρέπει να είναι Ημισφαιρικό ή σε σχήμα ανεστραμμένης Κούπας, ή Κωνικό, ή Πυραμίδα ΜΟΝΟ με τις αναλογίες αυτής του Χέοπος και αφού είναι διορθωμένη σύμφωνα με τις αρχές της γαλλικής ραδιαισθησίας. Υπάρχει λόγος για αυτό: η οργόνη κινείται αργά και δεν συμπαθεί τις Γωνίες, εξαίρεση όπως ανέφερα η πυραμίδα ΜΟΝΟ με αναλογίες του Χέοπος. Υπάρχει λόγος που απαγορεύονται οι γωνίες στους οργονίτες. Δείτε σχετικά με τον Lovecraft και το “γωνιώδες βλάσφημο χάος” ψάξτε το θέμα πριν αγοράσετε ή χρησιμοποιήσετε οργονίτη με γωνίες. Εξαιρούνται οι διακοσμητικοί που είναι … για διακόσμηση και καθόλου αποτελεσματικοί.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ: Η αρχή είναι Μια, ο κεντρικός και μεγαλύτερος κρύσταλλος και καλύτερα να είναι ο Μοναδικός, πρέπει πάντοτε να είναι Clear Quartz δηλαδή καθαρός χαλαζίας και Ανεπεξέργαστος. Ο λόγος είναι ότι έχει την υψηλότερη δόνηση [αν και δεν είναι ο μόνος χαλαζίας]. Συμπληρωματικά μπορεί να υπάρχουν στην βάση και κάποιοι άλλοι σε μικρότερο όμως μέγεθος. Αυτοί είναι: Αιματίτης (εδώ απαιτείται ιδιαίτερη γνώση) μόνο σκούρος Αμέθυστος, Γρανάτης, Τουρμαλίνη Πράσινη η Κόκκινη, Περίδοτο, Λάπις Λάζουλι, Αμαζονίτης και Κορνεόλιο, φυσικά ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ -ούτε σούπα δεν φτιάχνουμε με όλους μαζί όχι οργονίτη- !!! και ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ δηλ. να είναι μέσα στο matrix του οργονίτη.

Κατασκευαστικός Νόμος Απαράβατος. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΤΟΥ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ. Αυτό δεν σηκώνει συζήτηση, ούτε εξαιρέσεις. Εχω θάψει εκατοντάδες οργονίτες, σε αποτυχημένες κατασκευές, με πολύτιμα υλικά, γιατί φαίνονταν οι κρύσταλλοι. Γενικά ο κατασκευαστής οφείλει να γνωρίζει καλά τις ιδιότητες των κρυστάλλων και να φροντίζει για την σωστή ποιότητα τους. Υπάρχουν χαλαζίες ανεπεξέργαστοι που στοιχίζουν ακριβά ο ένας και υπάρχουν αυτοί που είναι του κιλού ομοιόμορφοι, γυαλιστεροί, πάμφθηνοι και πουλιούνται ανά δέκα. Να αποφεύγετε οτιδήποτε ηλεκτρονικό που είναι συνδεδεμένο, εκτός από Zapper που δουλεύει στους 15Hz, σε κατασκευές Power Wand. Ακόμη κάτι πολύ σημαντικό, τους οργονίτες που έχετε στο σπίτι σας ποτέ μην τους ακουμπάτε σε μέταλλο, αλλά πάντα, πάνω σε ξύλο κατά προτίμηση, πλαστικό, μάρμαρο η πέτρα.

Ραδιονική και Οργονίτες

Λίγοι άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν από Ραδιονική και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν να κατασκευάζουν οργονίτες χρησιμοποιώντας την. Είναι μια άγνωστη επιστήμη, όπως και η φυσική της Οργονομίας. Εχει να κάνει με την χρήση συρμάτων τυλιγμένα σε σπείρες, κυρίως γύρω από κρυστάλλους και γίνονται οργονίτες τύπου Α+. Ομως αυτή η επιστήμη έχει δυο πλευρές μια πολύ καλή και μια εξ ίσου ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ. Προκειμένου να ψάχνετε ποια κατασκευή είναι καλή και ποια όχι, καλό είναι να τις αποφεύγετε εν γένει, εκτός αν είναι του Mark Hooten -δυστυχώς τον πολέμησαν τόσο πολύ που δεν άντεξε και σταμάτησε τις κατασκευές του. Mάλιστα ο ραδιονικός οργονίτης E-ZAP που κατασκεύαζε ο Mark ήταν δική μου πατέντα όπως και όλες οι κατασκευές του orgonodrome.

Ο οργονίτης AgriFarm Bamboo Orgonodrome είναι ο αντικαταστάτης του E-ZAP, που για τεχνικούς και άλλους λόγους, δεν υπάρχει πλέον. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι δεν λειτουργούσε σε θερμοκήπια που έχουν πολλά πλέγματα σιδήρου, ενώ το AgriFarm Bamboo λειτουργεί και το χρησιμοποιούν σε θερμοκήπια με άριστα αποτελέσματα.

Για την ιστορία να αναφέρω πως, το 2002 είχα την ιδέα (!) να βοηθήσω τους Ελληνες αγρότες να αυξήσουν την παραγωγή τους με απόλυτα φυσικό τρόπο και οικονομικά, αφού ήδη χρησιμοποιούσαμε οργονίτες σε άλλους τομείς της ζωής μας και ήμασταν -και είμαστε- απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα τους. Για να έχουμε ικανοποιητικά λειτουργικούς οργονίτες χρειάστηκαν μήνες δοκιμών, με πολλά πολύτιμα υλικά χαμένα -για όσους νομίζουν ότι είναι τόσο απλό η κατασκευή ενός λειτουργικού οργονίτη. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, με εκατοντάδες αγρότες να χρησιμοποιούν όχι μόνο τους AgriFarm οργονίτες αλλά ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων του Orgonodrome.

Δεν μπορούμε να κοροϊδέψουμε τα φυτά

Επειδή πολλοί με ρωτάνε αν οι οργονίτες έχουν αποτέλεσμα, απαντώ πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείτε τα αποτελέσματα ενός οργονίτη από την φύση και τα φυτά. Συναρτήσει όλων των παραπάνω που διαβάσατε, ο άνθρωπος είναι απόλυτα ανίκανος να κοροϊδέψει τα φυτά, μπορεί να τα καταστρέψει, να τα δολοφονήσει να τα εξαφανίσει -και αυτό δυστυχώς κάνει-  αλλά δεν μπορεί να τα κοροϊδέψει, από τον φουντωτό βασιλικό στο μπαλκόνι μέχρι τον τεράστιο περήφανο πλάτανο στην ρεματιά. Αν τα φυτά δεν αγαπούσαν την οργόνη και τους οργονίτες αυτό θα μας το έδειχναν με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο. Όπως μας δείχνουν ότι δεν τους αρέσει ο ανθρώπινος θόρυβος και η βρωμιά των πόλεων, έτσι μας δείχνουν ότι λατρεύουν την κοσμική οργονοενέργεια και τους οργονίτες του orgonodrome και κάθε σωστά κατασκευασμένο οργονίτη.

ftiaje monos orgonites
Ο καλύτερος οργονίτης είναι αυτός που φτιάχνεις μόνος σου.

Μπορείτε να φτιάξετε μικρές και φτηνές κατασκευές, για προσωπική χρήση, ή για gifting. Στο orgonodrome.gr υπάρχουν εικόνες και οδηγίες για το νέο σας hobby.

Το μέρος: Οπουδήποτε έχετε καλό εξαερισμό, στην βεράντα η την κουζίνα σας. Τα εργαλεία: Γάντια λατέξ, μάσκα, χοντρές σακούλες σκουπιδιών, βαζελίνη η παρκετίνη, ένα παλιό κουτάλι, πλαστικό δοχείο με μετρήσεις, χαρτί κουζίνας, νερό.

Υλικά οργονίτη: ΜΟΝΟ ΕΠΟΞΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ, γιατί δεν έχει αναθυμιάσεις και προσφέρει ιδανικό αποτέλεσμα, αρκεί να βρείτε την κατάλληλη.

Ρινίσματα μετάλλων: Θα τα βρείτε πιο εύκολα όπου πουλάνε μέταλλα scrap, τορνατζίδικα και μηχανουργεία αλουμινένιων κουφωμάτων. Αυτό που χρειάζεστε είναι μικρών διαστάσεων ρινίσματα. Οσο μικρότερα τόσο καλύτερα. Ο χαλκός είναι ότι καλύτερο γιατί δίνει καλύτερη ενέργεια, αλλά το αλουμίνιο είναι ότι πρέπει και πολύ φθηνό αν αναγκαστείτε να το αγοράσετε. Μην ξεχνάτε ότι το μέταλλο είναι η πραγματική μηχανή στο μείγμα σας.

Κρύσταλλος Χαλαζία: Συνήθως τους βρίσκετε στα εξειδικευμένα γεωλογικά μαγαζιά. Να είναι καθαρός χαλαζίας (clear quartz). Μην σας νοιάζει αν δεν είναι τέλειος, δουλεύουν καλύτερα οι ακατέργαστοι. Σημειώστε ότι το καλούπι το βάζετε προς τα κάτω, για αυτό θα χρησιμοποιήσουμε ένα ποτήρι Μαρτίνι που είναι εύκολο. Το πάνω μέρος όταν βγει, θα είναι η βάση του οργονίτη.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα ποτήρι Μαρτίνι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα πλαστικό κωνικό χωνί με κομμένη την άκρη του και με μπόλικη μονωτική ταινία. Το υποστηρίζετε με ένα χαρτονένιο κουτί. Ενα εξτρά είναι το χάλκινο πηνίο. Αν και δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Ομως δυναμώνει πολύ την κατασκευή. Κατευθύνει την ενέργεια από την βάση προς την κορυφή από όπου βγαίνει έξω.

Για να κάνετε το πηνίο κόψτε ένα κομμάτι 60-75 εκατοστά και πάχους 1,2-1,8 χιλιοστά χάλκινο σύρμα. Στρώστε το γύρω από ένα σωλήνα και δοκιμάστε. Αν δεν το πετύχετε και δεν σας αρέσει παρατήστε το. Η κορυφή του πηνίου να είναι πολύ κοντά ή να αγγίζει τον χαλαζία. Προσπαθήστε να έχετε τον χαλαζία καλά στηριγμένο στο πηνίο, πριν το ρίξετε μέσα στον οργονίτη. Αρχίστε την κατασκευή, αφού έχετε διαθέσιμα και πάνω στο τραπέζι ΟΛΑ τα υλικά.

Καλύπτετε το εσωτερικό του ποτηριού με βαζελίνη η παρκετίνη. Στηρίξτε το πηνίο με τον χαλαζία στο βάθος του ποτηριού με λίγα ρινίσματα ώστε να μην κουνιέται και να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα. Συνεχίστε να προσθέτετε ρινίσματα προσεκτικά χωρίς κενά μέχρι το ύψος των δυο εκατοστών. Κατόπιν ρίξτε ρητίνη να τα καλύψετε. Χρησιμοποιείστε ένα ξυλαράκι για να στρώσετε το μείγμα και κουνήστε έτσι τα ρινίσματα ώστε να παραμείνει το σύστημα ευθυγραμμισμένο. Αφού κάνετε αυτό συνεχίστε με 2-3 βήματα ακόμη, προσθέτοντας ρινίσματα και κατόπιν ρητίνη, χρησιμοποιώντας το ξυλαράκι για την διευθέτηση του μείγματος, χωρίς κενό.

Αφήστε το μισή μέρα να στεγνώσει, κατόπιν το γυρνάτε ανάποδα και φεύγει από το ποτήρι. Το πλένετε με ζεστό νερό και υγρό πιάτων … και έτοιμο ! Κατόπιν μπορείτε να το φινίρετε με γυαλόχαρτο και να το περάσετε με ένα βιολογικό βερνίκι για έξτρα λάμψη. Αν θέλετε να προσθέσετε και άλλους κρυστάλλους, συστήνω να είναι πάλι καθαροί χαλαζίες. Ενα άλλο είδος, ο σκούρος Αμέθυστος, είναι μια καλή επιλογή. Μην χρησιμοποιείτε κρυστάλλους γειώσεως με χρώματα μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο, απαιτούν ειδικές γνώσεις.

Ενα μυστικό που δεν είναι μυστικό.
Πολεμήστε την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τώρα!

Βρείτε τι δεν θέλουν να ξέρετε. Κάντε τι δεν θέλουν να κάνετε. Υπάρχει ένα μυστικό, που δεν είναι μυστικό, πολύ απλό και αποτελεσματικό που χρησιμοποιείτε σε όλον τον πλανήτη από όσους το έχουν ανακαλύψει και χρησιμοποιούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα, στην καθημερινότητα τους και στην υγεία τους. Οι δυνάμεις της λεγόμενης Νέας Τάξης, φοβούνται τους ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ περισσότερο από κάθε τι, γιατί δουλεύουν σε πολλά επίπεδα και εξουδετερώνουν τις αρνητικές ενέργειες DOR που εστιάζονται πάνω στους ανθρώπους σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Σκεφτείτε, αν και όσοι μπορείτε.

Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κατάθλιψη; Είναι μόνο η κοντινή σας Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας ή αυτή η κεραία έχει μια ντουζίνα ακόμη μυστικούς σκοπούς, ώστε βασικά να την κάνει ένα τακτικό τεχνολογικό ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΠΛΟ που επίσης χρησιμοποιείται στον Ελεγχο του καιρού, εκτός από τον έλεγχο του Νου. Ναι, τώρα μπορείτε να καταπολεμήσετε αυτή την επιρροή. Με ένα καλό μενταγιόν οργονίτη [συναρτήσει του περιβάλλοντος, εσωτερικού κι εξωτερικού] εξαφανίζονται οι επιρροές. Το ιδανικό είναι να γίνει ο ίδιος ο άνθρωπος οργονίτης [ενεργοπληροφοριακά] και μέχρι να συμβεί αυτό, η χρήση ενός σωστά κατασκευασμένου οργονίτη μενταγιόν, είναι απολύτως απαραίτητη.

Στην Ιαπωνία, χάρις στις ηρωικές προσπάθειες του Tetsuzi Moriwake στην Hiroshima και του Ayumi Sasaki στο Hokkaido, που ξόδεψαν χιλιάδες δολάρια τοποθετώντας 200 Chem Busters και χιλιάδες Earthpipes στα τεκτονικά ρήγματα της χώρας με την βοήθεια και άλλων εθελοντών απέτρεψαν την εκδήλωση του σεισμού στην ενδοχώρα. Βέβαια αρκετοί το πλήρωσαν με την ζωή τους. Για αυτό η Δύση χρησιμοποιώντας όλα τα Haarpοειδή χτύπησε στον Ειρηνικό. Υπάρχει και η χοντρή μεταφυσική πλευρά του θέματος. (αναζήτησε το άρθρο).

Με οδηγό το ένστικτο όχι την λογική.
Δεν κάνει ποτέ λάθος

Στο θέμα “αγορά οργονίτη” το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και συμπληρωματικά τα μάτια σας. Τι νοιώθετε όταν βλέπετε αυτόν που σας πουλά οργονίτη; Ρωτήστε τον λεπτομέρειες, ξέρει τι πουλάει; Γνωρίζει τον Ράιχ και την εργασία του; Τι γνωρίζει; Ρωτήστε τον. Ενημερωθείτε πρώτα για το τι είναι αυτό που θέλετε να πάρετε και μετά ρωτήστε αυτόν που το πουλάει. Τον ίδιο τον κατασκευαστή και όχι τα κείμενα από κάποιο blog που συνήθως έχει αντιγράψει. Είναι ο ίδιος υγιής, δυνατός;

Το έχω κάνει πολλές φορές, να ρωτάω λεπτομέρειες στο θέμα και οι απαντήσεις είναι “τι βλέπουν τα αυτάκια μου και τι ακούν τα μάτια μου” !!! Το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό, ιλαροτραγωδία, όπως όλα σχεδόν στην χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Διάφοροι γραφικοί κι αστείοι τύποι και τύπισσες με κύρια ασχολία δήθεν το Ρέϊκι, [που το ‘χουν εκφυλίσει κι αυτό] τα μαγικά λαδάκια, τα λιβάνια και τις Κρύσταλλο -“θεραπείες” άρχισαν να κατασκευάζουν και να πουλούν κάτι κατασκευές σαν οργονίτες, γιατί το βρήκαν σαν εύκολο τρόπο να τα ‘κονομήσουν.

ΞΑΝΑ σημειώνω εδώ, πως για να γίνουν σωστές κατασκευές οργονιτών, χρειάζονται κάμποσες χιλιάδες ευρώ για αγορά υλικών από όλο τον κόσμο και πολλές αποτυχίες μέχρι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Κανένας τσαρλατάνος σε καμία εποχή σε κανένα αντικείμενο, δεν μπορεί να διαθέσει χρήμα, χρόνο και κόπο, γιατί σκοπός τους είναι μονάχα το εύκολο ά-κοπο και ά-μεσο χρήμα.

Οταν δε αποτύχουν με τις σαχλαμάρες που κατασκευάζουν, γιατί είπαμε δεν μπορείς να κοροϊδέψεις ούτε τα φυτά, ούτε τους ανθρώπους με μυαλό στο κεφάλι τους, τότε στρέφονται εναντίον των οργονιτών. Διαβάζω για πρώην δήθεν “κατασκευαστές” να κακολογούν τους οργονίτες, ενώ γνωρίζω ότι δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα βιβλίο του Ράιχ, του Τέσλα, του Λακόφσκυ, του Ράϊφ ή όποιου άλλου σχετικά με την ΟΡΓΟΝΗ, ή τον αιθέρα, τις συχνότητες, την ζωή, την υγεία και οι όποιες γνώσεις τους περιορίζονται στο να αναπαράγουν τα Νεοταξίτικα μιμίδια. Αλλωστε για να διαβάσει κάποιος Ράιχ, Λακόφσκυ ή Τέσλα, απαιτείται ΝΟΗΣΗ και για να μελετήσει απαιτείται ΔΙΑΚΡΙΣΗ … λέξεις άγνωστες στα ανθρώπινα μιμίδια.

Αντί να αρχίσουν τα “κοκοράκια” που λέγαμε πιο πάνω, να φτιάχνουν απλούς μικρούς, φτηνούς και να τους κάνουν “δωράκια” στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ώστε να μειωθεί η αρνητική συνιστώσα της ηλεκτρονικής κουβέρτας που δημιουργούν για να ακυρώνεται το ψέκασμα, έκαναν το αντίθετο. Εφτιαξαν μεγάλους οργονίτες χωρίς να ακολουθούν τους κανόνες. Μερικοί μάλιστα χρησιμοποίησαν τις εικόνες από τα άρθρα μου για να «εμπνευσθούν» και κατέληξαν σε αστεία μα κι επικίνδυνα αποτελέσματα. Τελευταία (2019 – 2020) προσπαθούν να αντιγράψουν την σειρά “Black Knight” με γελοία αποτελέσματα. Βάφουν το πολυεστέρα που χρησιμοποιούν και φτιάχνουν τερατουργήματα. Μάλιστα στις απέλπιδες προσπάθειες τους να πουλήσουν τις καρικατούρες,  έχουν αντιγράψει τα κείμενα του orgonodrome (στο etsy.com) και τα παρουσιάζουν για δικά τους. Είναι απολύτως ανίκανοι να γράψουν μια αράδα λέξεις και κλέβουν. Απατεωνάκια.

Για να φτιάξει κανείς λειτουργικούς κι αποτελεσματικούς οργονίτες απαιτείται ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΛΟΓΙΚΗ δηλ ΗΘΙΚΗ, και ν’ ακολουθεί απλές αρχές, να χρησιμοποιεί άριστης ποιότητος υλικά κι απαιτείται πρακτική πείρα από 2-3 χρόνια και φυσικά πολλά αποτυχημένα πειράματα. Τους έδωσα τις γνώσεις φιλτραρισμένες από την πείρα μου, για να μην πέσουν στην παραπληροφόρηση που υπάρχει στο Ιντερνέτ, αλλά φυσικά τα έκαναν όλα αχταρμά φτιάχνοντας πλέον χρωματιστά μπιχλιμπίδια.

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι οι ενέργειες του ίδιου του κατασκευαστή, πρέπει να είναι καθαρές και να μην ασχολείται με channeling, Ρέικι, (στην εκφυλισμένη του πρακτική) “μαγικά” αντικείμενα και λοιπά, διότι τότε “χρωματίζεται” αρνητικά η κατασκευή. Αλλωστε είναι άμεσα αντιληπτό, γιατί έχει χαμηλή απόδοση. Ο λόγος είναι απλός, οι κρύσταλλοι, που μπορούν να προγραμματιστούν ! Αυτό δεν θα κουραστώ να το λέω, γιατί έχω δει τα τραγικά και άσχημα, αποτελέσματα ανάλογων κατασκευών. Εάν όμως οι κρύσταλλοι, είναι μέσα στο matrix των ρινισμάτων και της ρητίνης, όσο και να τους προγραμματίσουν, το πολύ πολύ να μην λειτουργεί καλά ο οργονίτης.

Κανένας, απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνώριζε την ύπαρξη των οργονιτών σε Ελλάδα και Κύπρο πριν το 2008 -προσωπικά κατασκευάζω οργονίτες ήδη από το 2000- οι οργονίτες έγιναν γνωστοί όταν άρχισα να αρθρογραφώ και να κοινοποιώ στα προφίλ μου στο facebook και στην θρυλική πλέον miastala.com, εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε ποιος σας λέει ψέματα από αυτό και μόνο. Οποιοι ασχολήθηκαν με τους οργονίτες σε Ελλάδα & Κύπρο το έκαναν -έστω κι άρπα κόλλα- μετά το 2011, αν και κατόπιν δικής μου εκπαίδευσης το 2004 & 2005 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατασκεύαζαν οργονίτες, μα αλλοιώθηκαν γρήγορα και το γύρισαν στα μαγικά λαδάκια, στα ξόρκια, στα μαντζούνια και στα κοσμήματα φτιάχνοντας κάκιστες καρικατούρες δικών μου κατασκευών, διαστρεβλώνοντας και προκαλώντας κακό αφού η θανατηφόρα DOR ζει και βασιλεύει !!!

Είναι έκδηλη η αμορφωσιά τους και η έλλειψη παιδείας, κύριο γνώρισμα των Οργανικών Πυλών και είναι τόση η παράνοια της Συγκινησιακής Πανούκλας που έφτασε στο έσχατο σημείο κατάπτωσης να κατασκευάζει ένα έκτρωμα που αποκαλεί «τσιμενίτες» και να το πλασάρει ως οργονίτη!!!  Θέλει πολύ προσοχή από πλευράς μας γιατί δυστυχώς λίγα σημεία αντίστασης στην παρανοϊκή πανούκλα έχουν απομείνει όρθια ακόμη.

Κρίνω σκόπιμο να γνωρίζεις ότι η πλατφόρμα πώλησης βιβλίων Amazon, δήθεν ως πρόγραμμα πωλήσεων, ζητάει από τους πελάτες της να τις επιστρέψουν παλιότερες αγορές τους σε βιβλία και να τις αντικαταστήσουν με νεώτερες εκδόσεις. Στην λίστα με τα βιβλία που θέλει να μαζέψει στην πρώτη θέση βρίσκονται τα βιβλία του Βίλχελμ Ράιχ. Είχα την λαχτάρα και την ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να σώσουμε την Ελλάδα μας, την φυλή και τον πλανήτη μας από την λαίλαπα της Νέας Τάξης, την ερημοποίηση των Εα και την θετική εντροπία που επελαύνει -δεν βαριέσαι φρούδες ελπίδες, φρούδη προσπάθεια και φρούδος κόπος.

Δυστυχώς δεν είχα να κάνω με ανθρώπινα όντα, αλλά με κουφάρια που υπακούουν στις καταλήψεις τους [Εγρήγοροι-Σκιά] έτσι κατασκευάζουν πολύχρωμα μπιχλιμπίδια που εκφυλισμένα αποκαλούν «οργονίτες» παραπληροφορώντας σκόπιμα και δόλια διαπράττοντας την ύψιστη ΥΒΡΗ προς το έργο του Βίλχελμ Ράιχ και την Ζώσα Ζωή. Δεν γνωρίζουν οι δύστυχοι ότι μετά την Ύβρη ακολουθεί η ΝΕΜΕΣΗ.

Προπαγάνδα των Παρασιτικών

Ακούω και διαβάζω από τα αγελαία ανθρωπόζωα στην αντιπροπαγάνδα που προσπαθούν να κάνουν σχετικά με το θέμα «οργονίτες» ότι ο άνθρωπος είναι πνευματικό κι ενεργειακό ον, δεν έχει ανάγκη από ένα αντικείμενο -εν προκειμένω από έναν οργονίτη, για να είναι υγιής και ευδιάθετος. Συμφωνώ ότι κάποιοι άνθρωποι -ΟΧΙ ΟΛΟΙ- είναι Πνευματικά όντα, αλλά φυσικά ΟΧΙ σε υλικό επίπεδο. Χρειάζονται αυτοκίνητο για να μετακινηθούν, τροφή για να πάρουν δύναμη και υγεία, χέρια για να αγγίξουν, μύτη για να μυρίσουν, δεν πετάνε γιατί θα σπάσουν τα μούτρα τους, δεν αναπνέουν μέσα στο νερό γιατί δεν έχουν τα απαιτούμενα όργανα κλπ.

Σε υλική υπόσταση απαιτούνται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ για την επιβίωση. Λογικό έτσι; Α ΧΑ !!! φυσικά όχι για το συγκινησιακά πανουκλιασμένο ανθρώπινο ζώο, πρέπει να του εξηγείς το ΛΟΓΙΚΟ κι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Ενας άνθρωπος είναι πνευματικό ον σε πνευματικό επίπεδο και υλικό-ενεργειακό ον σε υλικό-ενεργειακό επίπεδο. Σαφώς το υλικό επίπεδο ακόμη και στην ενεργειακή του μορφή [αιθερική, αστρική, νοητική] είναι δευτερεύον σε σχέση με το πνευματικό, αλλά είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ διαφορετικά επίπεδα ύπαρξης και υπάγονται σε διαφορετικούς νόμους και κανόνες.

Σε πνευματικό επίπεδο το ανθρώπινο όν, δεν χρειάζεται πόδια για να περπατήσει, μύτη για να μυρίσει, αυτοκίνητο για να μετακινηθεί, κρεβάτι για να κοιμηθεί, ύπνο για να ξεκουραστεί, ούτε τηλέφωνο ή υπολογιστή για να επικοινωνήσει, ούτε διαστημόπλοιο για να πάει στην Σελήνη ή όπου αλλού θέλει. Οποιος ζει με αυτόν τον τρόπο δηλ. με τον πνευματικό τρόπο δεν χρειάζεται ούτε τροφή, ούτε αναπνοή, ούτε φυσικά και οργονίτες, αφού δεν υπάγεται στους φυσικούς νόμους αλλά στους πνευματικούς.

Πόσοι ζουν έτσι σε υλικό επίπεδο; ΚΑΝΕΝΑΣ … όλοι μας υπαγόμαστε στους κανόνες και στους νόμους του υλικού ενεργειακού συμπαντικού κοσμικού γίγνεσθαι.

Αυτά τα ολίγα και καλές κατασκευές ή αγορές.

***
Απόσπασμα από το βιβλίο του κ. Ιωνα Μαγγου “Οργονίτες Η Ενεργειακή Δύναμη” και απόσπασμα από άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο παράξενο περιοδικό STRANGE (139) Αυγούστου 2011. Υπάρχει και η μεταφυσική πλευρά του θέματος οργονίτες “Η Μεταφυσική Πλευρά των Οργονιτών” αναζητήστε το στην κατηγορία των άρθρων.

Drink Charger (13)